ben gayet sakinim canım bebeğim de ben de çok huzurluyuz sen hiiiiiiç tasalanma... senin gibilere haddini bildirince huzurum daha da artıyor :))
bunlarla övünülmez diye yazdım ben onu.anlayamamışsın..normal karşılıyorum..
seninle bir daha mutahap olmak istemiyorum, cevap vermemeni rica ediyorum..hadi eyvallah..
BLUEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
CANIMMMM
ÖYSLEM
CANIMMMM
İYİSİNİZ DEMİİİİİ
BEN AĞAYIM BEN NE DERSEM O OLUR SUSUN BAKALIMM SÜRERİM SİZİ
hoşgeldin ağam, çıkmıyormusun sen
ben de gideyim de yemek yapayım, biraz meyve falan yedim azcık iyi hissediyorum kendimi ama hala gözlerim yanıyor yaa, allah kimseyi hasta etmesin..
BLUEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
CANIMMMM
ÖYSLEM
CANIMMMM
İYİSİNİZ DEMİİİİİ
BEN AĞAYIM BEN NE DERSEM O OLUR SUSUN BAKALIMM SÜRERİM SİZİ
aşkımmm birazdan çıkıcam bende simit yedim blueeee((((((((((( dayanamadım
sen de yat biraz çok kötü olursun sıcak çorba içinede karabiber at cnm..muckkkkkkk
egecim iyiyim ben şobidikimle!
Bluenun söylediklerine göre şakalarımız anlaşılmamış. Anlaşılsın diye açıklama yaptım bende.
Konu uzadı ağam ama sorun yok...
Iyi akşamlar kocamannnn
Egecim iyiyim ben şobidikimle!
bluenun söylediklerine göre şakalarımız anlaşılmamış. anlaşılsın diye açıklama yaptım bende.
konu uzadı ağam ama sorun yok...
iyi akşamlar kocamannnn
afiyet olsun canım yaa ne yediğini hiç takma sen hamilesin nasılsa sonra hepsini beraber vericez, bi kilo topiğine geçeriz buradan :)))
öğleden sonra içtim de iyi geldi canım, kocama yemek yapayım şimdi :) öptüm seni görüşürüz
demi kızzz neolcakki diyet yaparız..
Hadi yap bakalım yemeğini bebişide öptüm senide:) bye
wylma, pembe akıntın devam etti mi? dokora gittin mi?
bircecim selamlar nasılsın hoşgeldin minik oğlun nasıl:) izmir güzel miydi?
hoşbulduk canım. iyiyiz ikimiz de. çok güzeldi izmir. ama hep burukluk yaşıyorum işte. eşim gelemedi orda onu özlüyorum buraya gelince aklım annemlerde kalıyor. tayinimiz çıksa da rahatlasak...
sen nasılsın? oğluşun nasıl?
evet ya ben de annemlere bir kere tek gittim ama tadı olmuyor eşin yanında olmayınca..
izmire mi tayin isteyeceksiniz? eşin de mi öğretmen?
ben de iyiyim canım oğluşum da iyi, isim düşünüyoruz bu ara, bakalım karar veremedik henüz..grip oldum dünden beri boğazım falan kötü raporluyum evde yatıyorum canım..
bi yandan da ders çalışmaya başladım, dışişleri için, eşim orada söylemişimdir, onun oraya geçmem lazım 2 yıl sonra gidicez yurtdışına..işte böyle:))
wylma, pembe akıntın devam etti mi? dokora gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?