2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

başka şeylere harca enerjini o zaman, haddimi bildirmek gibi bi görev üstlenmene gerek yok şekerim. ben bilirim nerde ne yapacağımı...
güzel güzel konuşurken forumda ortamı geren sensin, gerek yokken! sonra cevap verme diosun... pekii seni mi kırıcam.
keyfine bak! :87:

BLUEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
CANIMMMM
ÖYSLEM
CANIMMMM
İYİSİNİZ DEMİİİİİ
BEN AĞAYIM BEN NE DERSEM O OLUR SUSUN BAKALIMM SÜRERİM SİZİ

hoşgeldin ağam, çıkmıyormusun sen
ben de gideyim de yemek yapayım, biraz meyve falan yedim azcık iyi hissediyorum kendimi ama hala gözlerim yanıyor yaa, Allah kimseyi hasta etmesin..

hoşgeldin ağam, çıkmıyormusun sen
ben de gideyim de yemek yapayım, biraz meyve falan yedim azcık iyi hissediyorum kendimi ama hala gözlerim yanıyor yaa, allah kimseyi hasta etmesin..

aşkımmm birazdan çıkıcam bende simit yedim blueeee((((((((((( dayanamadım
sen de yat biraz çok kötü olursun sıcak çorba içinede karabiber at cnm..muckkkkkkk

BLUEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
CANIMMMM
ÖYSLEM
CANIMMMM
İYİSİNİZ DEMİİİİİ
BEN AĞAYIM BEN NE DERSEM O OLUR SUSUN BAKALIMM SÜRERİM SİZİ

Egecim iyiyim ben şobidikimle!
bluenun söylediklerine göre şakalarımız anlaşılmamış. anlaşılsın diye açıklama yaptım bende.
konu uzadı ağam ama sorun yok...
iyi akşamlar kocamannnn

aşkımmm birazdan çıkıcam bende simit yedim blueeee((((((((((( dayanamadım
sen de yat biraz çok kötü olursun sıcak çorba içinede karabiber at cnm..muckkkkkkk

afiyet olsun canım yaa ne yediğini hiç takma sen hamilesin nasılsa sonra hepsini beraber vericez, bi kilo topiğine geçeriz buradan :)))
öğleden sonra içtim de iyi geldi canım, kocama yemek yapayım şimdi :) öptüm seni görüşürüz

egecim iyiyim ben şobidikimle!
Bluenun söylediklerine göre şakalarımız anlaşılmamış. Anlaşılsın diye açıklama yaptım bende.
Konu uzadı ağam ama sorun yok...
Iyi akşamlar kocamannnn

herkes ne gerekiyorsa anlamıştır sen takma
bu topicte kimse zaten tartışamaz biz örnek topiğiz kaç ayımız geçti burda.
şobikinle sana iyi akşmalar yarın görüzüşürzzzzz.

Egecim iyiyim ben şobidikimle!
bluenun söylediklerine göre şakalarımız anlaşılmamış. anlaşılsın diye açıklama yaptım bende.
konu uzadı ağam ama sorun yok...
iyi akşamlar kocamannnn

sana adımı yazmamanı bana cevap vermemeni rica etmiştim görüyorum ki anlamamamışsın. bir daha senin mesajlarında adımı görmek istemiyorum anlaşıldı mı şimdi?

demi kızzz neolcakki diyet yaparız..
Hadi yap bakalım yemeğini bebişide öptüm senide:) bye

bircecim selamlar nasılsın hoşgeldin minik oğlun nasıl:) izmir güzel miydi?

hoşbulduk canım. iyiyiz ikimiz de. çok güzeldi izmir. ama hep burukluk yaşıyorum işte. eşim gelemedi orda onu özlüyorum buraya gelince aklım annemlerde kalıyor. tayinimiz çıksa da rahatlasak...

sen nasılsın? oğluşun nasıl?

evet ya ben de annemlere bir kere tek gittim ama tadı olmuyor eşin yanında olmayınca..
izmire mi tayin isteyeceksiniz? eşin de mi öğretmen?
ben de iyiyim canım oğluşum da iyi, isim düşünüyoruz bu ara, bakalım karar veremedik henüz..grip oldum dünden beri boğazım falan kötü raporluyum evde yatıyorum canım..
bi yandan da ders çalışmaya başladım, dışişleri için, eşim orada söylemişimdir, onun oraya geçmem lazım 2 yıl sonra gidicez yurtdışına..işte böyle:))

eşim de öğretmen, izmire gitmemiz çok zor da ege bölgesini yazacağız işte neresi olursa artık. gerçi istediğimiz bütün şehirlerde yüksek puanlar. bir de eşim müdür yardımcısı oldu, kadrosunu alabilmesi için 3 yıl çalışması gerekiyor. bu yıldan sonra 2 yıl daha isteyemiyoruz yani. hayırlısı artık...
sen de geçersin inşallah eşinin yanına.
ok geçmiş olsun, iyi olmuş rapor alman.bol bol dinlen başka türlü geçmez. ben de şimdiye kadar evdeydim hasta olmadan atlattım 5 ayı ama pzartesi başlıyorum okula öğrencilerden bulaşmaz inşallah...

wylma, pembe akıntın devam etti mi? dokora gittin mi?

bircecim doktorla konuştuktan sonra işlerden giremedim şimdi de geçmişi okuyodum yeni görüdm mesajını canım.

gitiim aradım doktoru o da izinliymiş bu hafta muayenehanesini aradım açan yok..cebini aradım artık sordum. hemen dün akşam birliktelik olmuşmuydu dedi evet dedim tamam olabilir çok normal, burun kanaması gibi bişeydir o kılcallar kanar bazen öyle dedi. bebek hiç hareket etmedi bugün dedim içinde bulunduğun haftada zaten hareketleri çok düzensiz olur bazen iki gün bile hisstemediğin olabilir hele şimdi bekliyorsan hiç hissdemezsin dedi. hiç merak etme korkulacak bi durum yok dedi çoook rahatlattı beni Allah razı olsun :))

bu arada gün içinde yine hiç hareket etmemişti ama eve geldim bizim kızların komik yazılarını okudukça güldüm oğluşumun da keyfi yerine geldi topikteki hamislerin sayesinde çok şükür hareketini de hissettim. şimdi iyiyiz canım. meleğin ve sen nasılsızınz?

bu saatlerde pek kimse olmuyor burda galiba.
:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…