2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözünaydın wylmacım, rahatlamışsındır. ben de bazı günler hissetmiyorum bebeğin hareketlerini. benimki özellikle akşamları çok kıpırdak gündüz pek bir şey hissetmiyorum. eşime diyorum bu çocuğa gündüz uyanıp akşam uyuması gerektiğini anlatmalıyız şimdiden yoksa yandık:))

aynen bizde de durum aynı gündüz tık yok akşam pıt pıt durmuyor balığım. eşime diyorum ya sesin senini duyunca hareketleniyor sevinçten ya da evin rahatını seviyor.

ama böyle devam ederse yandık doğduktan sonra..

çok sağol canım bu arada rahatladım çok şükür.. pembe akıntı da olmadı bi daha..insan işte en ufak şeyde bile panik oluyor bu annelik nasıl birşeyse artık bebeğine bişey olcak diye

Son düzenleme:
hoşgeldiniz canım.. iyiyiz sen nasılsın?

hoşgeldin. iyiyiz, sen nasılsın?
hoşbuldum sağolun, iyiyim çok şükür boğaz yanmam dışında... ben de bebiş hareketlerinden bahsedecektim, gündüz benimkide kıpırdamıyo, akşam aklına düşüyo ve artık dışardan elle hiissedilecek kadar güçlü vuruyo. çok şükür cumartesi kontrolüm var. çok özledim miniğimi, 1 ay oldu yaa:26:

kızlar biz çıkıyoz artık babamız geç gelcek diye burdaydık bu akşam.. ben giremiyorum normalde bu saatlerde. kociş gelir birazdan..

iyi akşamlar sizee....

blogcu.com bebekleriniz için sağlıklı süper örgü modelleri bu bloğum ilkk sayfada çok güzel örgü linkleri mevcut dolaşmanızı tavsiye ederim örmek isteyende ördürmek isteyenede yardımcı olurum..

kızlar korkuyorum sağ ayağım acayip şişti ve kahverengi lekelenmem var yine
sabah dr a gidicem inşallah kötü bişey yoktur

canım doktorunu ara sor. niye şişti ki ayağın?? kahverengiyi takma çok benim çok oluyordu ciddi bir şey değildir.ama yine de dinlen tabii, ayağa kalkma.

aradım canım ağrın yoksa sabahı bekle boşyere yorulma dedi
telefonu kapadıktan sonra wc ye gittim lekem var
en iyisi sabah gitmek diye tekrar aramadım bende

Sabah sabah tekrar aynı konuyu açmak istemem ama sana katıldığımı belirtmeden geçemeyeceğim Bluebottle..

aradım canım ağrın yoksa sabahı bekle boşyere yorulma dedi
telefonu kapadıktan sonra wc ye gittim lekem var
en iyisi sabah gitmek diye tekrar aramadım bende

Yoktur bişey canım Allah'ın izniyle... bizi haberdar et ama merak ederiz...

Kızlaaaar günaydınnnn.. Ay ben uyuyorum da uyuyorum, dün yine 9da uyuya kalmışımmm.. Bütün hamilelik uyuyarak geçicek herhalde :)

Kızlaaaar günaydınnnn.. Ay ben uyuyorum da uyuyorum, dün yine 9da uyuya kalmışımmm.. Bütün hamilelik uyuyarak geçicek herhalde :)

Günaydın....
Bugün bende uyuyamadım bugün doktor kontrolüm var heyacan yaptım herhal...
Bir ara uyumusum gece rüyamda doktor kalbi durmuş dedi alacağız dedi vs.vs.uyandığımda hareket etmesini bekledim edince rahatladım .Sabahta erkenden kalktım heyecandan...
Çalışıyorsan yoruluyorsundur bide kış insan normalde uyuşuyor zaten

ayyy aynn bende yaa bıraksalar delisiz uyucam heee

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım benim.

herkese kuccaaaaak dolusu günaydınlaaaaaarrrrr

kaçta çıkıyon bacım bu ne yaaa kıskanırım. nerde çalışıyon sen belediye falan mı?
devlet memurusun heralde.

kızlar bacak krampları başladı mı sizde?

Kuzummm şimdi gördüm yazdıklarını... Ben özel sektördeyim, 7de iş başı yapıyorum , Bostancı'dan Maslak'a geliyorum , 6da servis alıyor.. Akşam 17de çıkmam pek sevinilecek bi durum diil o yüzden ((( Zaten 5de çıkınca da köprü trafiğinden 1.5 saatte evde oluyorum.. İnsanın eviyle işinin yakın olması çok önemli çookk..

Ben de var bacak krampları, çığlık atarak uykudan uyandırıyor. Ertesi gün bile ağrıyor o bacağım. Doktora kontrole gittiğimde soracağım.... Ben eşimi uyandırıyorum, ayak parmaklarımı tutup yukarı doğru çektiğinde geçiyor hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…