ben çıktım eşim gelir şimdi.. bircecim iyi geceler..
hadi gözünaydın wylmacım, rahatlamışsındır. ben de bazı günler hissetmiyorum bebeğin hareketlerini. benimki özellikle akşamları çok kıpırdak gündüz pek bir şey hissetmiyorum. eşime diyorum bu çocuğa gündüz uyanıp akşam uyuması gerektiğini anlatmalıyız şimdiden yoksa yandık:))
ben çıktım eşim gelir şimdi.. bircecim iyi geceler..
iyi akşamlar kızlar ben geldim nasılsınız? bebişler nasıl?
iyi akşamlar kızlar ben geldim nasılsınız? bebişler nasıl?
hoşgeldiniz canım.. iyiyiz sen nasılsın?
hoşbuldum sağolun, iyiyim çok şükür boğaz yanmam dışında... ben de bebiş hareketlerinden bahsedecektim, gündüz benimkide kıpırdamıyo, akşam aklına düşüyo ve artık dışardan elle hiissedilecek kadar güçlü vuruyo. çok şükür cumartesi kontrolüm var. çok özledim miniğimi, 1 ay oldu yaa:26:hoşgeldin. iyiyiz, sen nasılsın?
bizdee burdayızz bize söylememişsin amaiyi geceler bluecum..
kızlar korkuyorum sağ ayağım acayip şişti ve kahverengi lekelenmem var yine
sabah dr a gidicem inşallah kötü bişey yoktur
herkes gülüp geçmedi canım, herkes sana artık dur demeye çalıştı kibarca ama sen ısrarla devam ettirdin anlamadın..egeye sardın sonra da bana..aylardır buradayım ben, kendinden kocasından bilmemnesinden senin kadar bahseden övünen görmedim asabiyet değil benimki, böyle kendini beğenen insanlardan normalde de hiç hoşlanmam hamileyken de hiç hoşlanmam kusura bakma..kendin de demişsin kızdırmak için diye..niye kızdırıyosun ki birilerini?
anlayışlı sevimli huzurluymuş.. bilmemne bunlar ne yaaa :))) hala kendini övüyosun bi git allah aşkına yaaa :))) ben gayet huzurluyum canım, sen benim huzurumu bozabilecek biri değilsin..
aradım canım ağrın yoksa sabahı bekle boşyere yorulma dedi
telefonu kapadıktan sonra wc ye gittim lekem var
en iyisi sabah gitmek diye tekrar aramadım bende
Kızlaaaar günaydınnnn.. Ay ben uyuyorum da uyuyorum, dün yine 9da uyuya kalmışımmm.. Bütün hamilelik uyuyarak geçicek herhalde :)
Kızlaaaar günaydınnnn.. Ay ben uyuyorum da uyuyorum, dün yine 9da uyuya kalmışımmm.. Bütün hamilelik uyuyarak geçicek herhalde :)
Günaydın....
Bugün bende uyuyamadım bugün doktor kontrolüm var heyacan yaptım herhal...
Bir ara uyumusum gece rüyamda doktor kalbi durmuş dedi alacağız dedi vs.vs.uyandığımda hareket etmesini bekledim edince rahatladım .Sabahta erkenden kalktım heyecandan...
Çalışıyorsan yoruluyorsundur bide kış insan normalde uyuşuyor zaten
kaçta çıkıyon bacım bu ne yaaa kıskanırım. nerde çalışıyon sen belediye falan mı?
devlet memurusun heralde.
kızlar bacak krampları başladı mı sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?