Günaydın....
Bugün bende uyuyamadım bugün doktor kontrolüm var heyacan yaptım herhal...
Bir ara uyumusum gece rüyamda doktor kalbi durmuş dedi alacağız dedi vs.vs.uyandığımda hareket etmesini bekledim edince rahatladım .Sabahta erkenden kalktım heyecandan...
Çalışıyorsan yoruluyorsundur bide kış insan normalde uyuşuyor zaten
ayyy aynn bende yaa bıraksalar delisiz uyucam heee
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım benim.
herkese kuccaaaaak dolusu günaydınlaaaaaarrrrr
ayyy aynn bende yaa bıraksalar delisiz uyucam heee
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım benim.
herkese kuccaaaaak dolusu günaydınlaaaaaarrrrr
günaydın arkadaşlarrrr
hepinize hayırlı cumalar
keyifler nası efenimmm
yoktur bişi etkileme bebişide deme öleee iyidir kuzucuk :)Günaydınn,İnşaallah sağol canım çok korkuyorum dikişimde sorun vardiyecek diye hiçbir sorun çıkmaz inşaallah oğlumu görecem diyede bir okadar heyecanlıyım 24 hafta oldu büyümüştür teyzesi.....
Canımmmmmmm günaydınnnnnnn... bi de sizin orası soğuk ya ne güzel uyunur tam benliiik :)))
İyi keyifler tatlımmm sen nasılsınnn :)
günaydın arkadaşlarrrr
hepinize hayırlı cumalar
keyifler nası efenimmm
günaydın arkadaşlarrrr
hepinize hayırlı cumalar
keyifler nası efenimmm
gunaydınlarrr
ne guzel sarkılı acılıs yapmıssın fatmaa:))
yoktur bişi etkileme bebişide deme öleee iyidir kuzucuk :)
aynen yorganın altından çıkasım olmuyoo
bnim ii bugüüünnnn
Fatma canım hava nasıl orda kar varmı çok kar istiyorum yağmıyor ankaraya ,şimdi işe gitmiyorumya uykum yok işe giderken sürünüyordum uykudan hele soğukta birde hamilelik olunca çalışıyor olsam napardım Allah kolaylık verisn size
Fatmaaaaa bayılırım ben bu şarkıyaaaaa....
Ne güzel birgün bugünnn, Cuma bugünnnnnnnn
yaa hadi senin olsun bugün o şarkı sana gelsiiinevt yaa cuma yaa bugün ooohhhh :81::81::81:
Fatma canım hava nasıl orda kar varmı çok kar istiyorum yağmıyor ankaraya ,şimdi işe gitmiyorumya uykum yok işe giderken sürünüyordum uykudan hele soğukta birde hamilelik olunca çalışıyor olsam napardım Allah kolaylık verisn size
şuan için kar yağmıyor ama yerler falan her yataf kar ve buz... valla c.tesi-pazarı dört gözle bekliyorum ...canım sende hyatının en büyük fedakalıgını yapıorsun bebeğin için sürekli yatıorsun tetiktesin ben senin kadr dikkat edemiyorum bazen hoplayıp zıplayarak iniyorum merdivenlerden bi bakıyorum anam diyorum ben hamileym dur
Ayyyy bana da oluyor öyle kabuslar.. hormonlarla alakalı herhalde... Ne güzel bugün bebişini göreceksin, hayırlı haberlerle gel arkadaşımm :)
Aman sende dikkat et abartmada...şimdi eşimin kuzeni üç ay önce evledi üç aylık hamile 2 litrelik colayı bile taşımıyor bir görsen nasıl dikkatli ....ben onun yanında dikkatsiz kalıyorum düşün yaniii :)
teşekkür ederimmmmmmmm , canımsınnnnnnnnnn
içim açıldııııııı...........
Aman sende dikkat et abartmada...şimdi eşimin kuzeni üç ay önce evledi üç aylık hamile 2 litrelik colayı bile taşımıyor bir görsen nasıl dikkatli ....ben onun yanında dikkatsiz kalıyorum düşün yaniii :)
herkese günaydınn. bugün erkenciyim ben de:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?