1 mılyarr araba ıcın ayıracaksın demek:) gule gule kullanın cnmmm
kaç liraymış buKızlar bakın ilk 1 sene bu şekliyle kullanıyorsun arabayı, sonra normal arabası takılıyormuş. Hem de oto koltuğu olduğu için bebek arabada uyuya kalırsa rahat oluyormuş.. Benimkinin rengi farklı gerçi..
Eki Görüntüle 140270
Genelde 22. haftada gittik canım, istersen 1 hafta daha geç git.
Şeker yüklemesine 22-28 arası demişti bana.
bende tam senin gideceğin günde gitmiştim bluecummmmmmm
Canım arabaya ilk 1 sene oto koltuğunu (ana kucağı) takıp kullanıyorsun, minicik çok güzel, 1 seneden sonra normal arabasını takıyorsun. Böyle birbiririnin içine geçmiyor, normal araban da kirlenmiyor ve eskimiyor böylece.. 900 TL idi fiyatı..
[
cnmmmm güzel haberlerle gel. bu sefer dayandın derken izmirde gitin demi yoksa nerdeeeee sen 1 ay bekliycen..
hakikatten zor duru ya bişey alınca eylülede alıyorum ne yapayım.. ama güzel ya 2 iken 4 olcaz inşalah
1 mılyarr araba ıcın ayıracaksın demek:) gule gule kullanın cnmmm
Kızlar bakın ilk 1 sene bu şekliyle kullanıyorsun arabayı, sonra normal arabası takılıyormuş. Hem de oto koltuğu olduğu için bebek arabada uyuya kalırsa rahat oluyormuş.. Benimkinin rengi farklı gerçi..
Eki Görüntüle 140270
bnm gordum buydu ıste esımlee.
pekı cnm sonrakı aparatınıdamı ayrı alıcaksın
Canım detaylı ultrosona 20ila 24 hafta arası deniliyor seninki uygun zaman bende 20 haftamda girmiştim şeker yüklemesinide 24 haftada yapıyor benim gittiğin hastane ..farklılıklar olabilir ,hrsye gidiyorumya ben 4 haftada birkontrole çağırıyor o dört hafta denk şekilde bu işlemlerim oluyor şükür şekerden başka bişey kalmadı herhalde bide ayrıntılıyı sgk emekli sandığı falan karşılamadığından ben 400 TL verdim,,sen nerde yaptıracan
sağol canım hemşom..bende 22 de gitmiştim. oluyor cnm. şeker yüklemesini de o gün yaptılar bana
ay çok ciciymiş annesiiii :)) çok beğendim ben de..ilk bakacağım model bu olacakKızlar bakın ilk 1 sene bu şekliyle kullanıyorsun arabayı, sonra normal arabası takılıyormuş. Hem de oto koltuğu olduğu için bebek arabada uyuya kalırsa rahat oluyormuş.. Benimkinin rengi farklı gerçi..
Eki Görüntüle 140270
Selam kızlar sağlık ocağına gittim aşı için ama dün çok ateşlendiğim için bugün yapmadı haftaya erteledik bende iyileşmeye çalışıyorum minoset içiyorum ateşim düştü ama öksürük ve halsizlik var bir an önce iyileşmek istiyorum :2::2:
Aldık zuzum biz.. Eşimin ailesi bi hediye almak istiyorlardı, onu beğendik onu aldılar :) yoksa ben de ayırmam da ayıramam da zaten :)
para gani kızım.. ayırır tabi.şaka şaka allah çok verisn hepimize..
Selam kızlar sağlık ocağına gittim aşı için ama dün çok ateşlendiğim için bugün yapmadı haftaya erteledik bende iyileşmeye çalışıyorum minoset içiyorum ateşim düştü ama öksürük ve halsizlik var bir an önce iyileşmek istiyorum :2::2:
ıyı yapmıssın cnm gule gule kullanınn.
bızdede amcası besık almak ıstıyo valla arabayı aldırayım barı onaa:)
geçmiş olsun janımmmm
Aminn ama yok bizde öyle bi durum ağam :)
Bizim hiç bebek olmadığı için ailede herkesten hediye geliyor , ordan kurtarıyoruz. Yoksa dağlar kadar ev borcumuz var :)
Benim bi arkadaşıma çok yaramış o yastık, sonra da emzirirken kullanmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?