2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kaç liraymış bu

ege bende seni seviyorum I LOVE YOU EGE ingilizcemde süper hani

Genelde 22. haftada gittik canım, istersen 1 hafta daha geç git.
Şeker yüklemesine 22-28 arası demişti bana.

bende tam senin gideceğin günde gitmiştim bluecummmmmmm

sağolun canlarım, aslında doktorum 26sına randevu vermişti, tam 22 haftalık olacaktı sonra o gün uygun değilmiş diye değiştirmek zorunda kaldı hastane. biraz daha geç gidersem de geç olur diye öncesine istedim randevuyu..

hmm fiyatı hakkaten iyiymiş diğerine göre canım..dün mimar bi kız varya blogu olan, onun sitesine baktım chicco black label almış, görüntüsü süper ama fiyat 1900 tl.. ohaa dedim ben tabi:)))))

evet geçen cuma gitmiştim. ama o da bir rekordu benim için, 3 haftadan fazla dayandım ilk kez

sizin masraflar epey kabarık olacak bu sene. ama eylül de haklı saltanatına ortak çıkıyor. benim yeğenim de kardeş istiyor gibi görünüyor sözde, geçen gün annesi dua et de kardeşin olsun diyor yaman var ya o da benim kardeşim diyor:) annesi hamile kalmadan kıskanç, pazarlık yapıyor onu daha çok sevmeyeceksiniz de mi diye:))

aboooowwww neymiş gı onlar 900-19000 falan benşm maaşım o kadr diil kırsın dizini toursun işde benim kızzz

bnm gordum buydu ıste esımlee.
pekı cnm sonrakı aparatınıdamı ayrı alıcaksın

evet ufak tefek farklılıklar oluyor sanırım canım..erken yada geç olmasın da ben de o yüzden tereddüt ettim tarih değişikliği olunca...ben yine linada yaptırıcam canım, doktorum çok güvendiğim bi doktor dedi, ali bey diye biri soyadını unuttum, o gelecekmiş, 150 tl dedi bana..
bende 22 de gitmiştim. oluyor cnm. şeker yüklemesini de o gün yaptılar bana
sağol canım hemşom..
ay çok ciciymiş annesiiii :)) çok beğendim ben de..ilk bakacağım model bu olacak

Selam kızlar sağlık ocağına gittim aşı için ama dün çok ateşlendiğim için bugün yapmadı haftaya erteledik bende iyileşmeye çalışıyorum minoset içiyorum ateşim düştü ama öksürük ve halsizlik var bir an önce iyileşmek istiyorum :2::2:

geçmiş olsun janımmmm

geçmiş olsun canım. ben hala hiç gitmedim sağlık ocağına, erteliyorum sürekli( tetanoz aşısı mı bu. ben daha önce 4 dozunu vurulmuştum onun, 5.yi 5 sene sonra demişlerdi tekrar vurmazlar herhalde.

ay canım yaa geçmiş olsun hala iyileşemedin mi? ben de şifayı kaptım hasta oldum evdeyim raporluyum..çok geçmiş olsun, ay bak bi de bu aşı meselesi var, doktorumu arayıp sorayım bari...

Çook geçmiş olsnnn ...

ıyı yapmıssın cnm gule gule kullanınn.
bızdede amcası besık almak ıstıyo valla arabayı aldırayım barı onaa:)

Sen de öyle yappp :)

Benim bi arkadaşıma çok yaramış o yastık, sonra da emzirirken kullanmış..

İşe yarıyor demek ki. Bir bakıyım ne karmış?
Olmazsa alırım.

Geçmiş olsun canım. Amman salgın var valla. herkese bulaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…