2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. Amman salgın var valla. herkese bulaşıyor.[/QUOTE]

Çok feci valla sırtımın göğsümün ağrısından hüngür hüngür ağladım resmen çok dikkatli olmak lazım...

geçmiş olsun canım. ben hala hiç gitmedim sağlık ocağına, erteliyorum sürekli( tetanoz aşısı mı bu. ben daha önce 4 dozunu vurulmuştum onun, 5.yi 5 sene sonra demişlerdi tekrar vurmazlar herhalde.

aşının 10 yıl geçerliliği var sanırım birce.

ay canım yaa geçmiş olsun hala iyileşemedin mi? ben de şifayı kaptım hasta oldum evdeyim raporluyum..çok geçmiş olsun, ay bak bi de bu aşı meselesi var, doktorumu arayıp sorayım bari...

Ben sağlık ocağına gidemem zamanım yok,
doktorum biz yapmıyoruz sağlık ocağına git dedi.
bizim orada bir özel hastane yapıyo. bişey değişir mi ki?

günaydın kızlar..dün benim hareketli cocuk bianda duruldu..bütün gün bana işkence cektirdi yattım yattım dinledim durdum tık demedi..gece 4de uyandım hala tık yok dayanamadım başladım aglamaya nete girdim falan araştırdım..öle uyuyakalmışım..sabaha tekmeleriyle uyandım..öff korkuttu beni dövcem onu dogunca

günaydın kızlar..dün benim hareketli cocuk bianda duruldu..bütün gün bana işkence cektirdi yattım yattım dinledim durdum tık demedi..gece 4de uyandım hala tık yok dayanamadım başladım aglamaya nete girdim falan araştırdım..öle uyuyakalmışım..sabaha tekmeleriyle uyandım..öff korkuttu beni dövcem onu dogunca

benim eşimin kardeşinin kızı var o bile bizim bebeği kıskanıyo ablamın 12 yaşında kızı bana diyo ya teyze anane demese dayı demese olmazmı diyo o bile paylaşmak istemiyo koca kız eylül ne yapsın haklı çocuk bunca zamandır tekti şimdi herşeyi paylaşıcak

Yazık kız uyumuştur yavrucağız. sabah uyandırmış annesini ne güzel :)

Günaydın canım... olurmuş bu haftalar hergün hareket etmeme durumu.. :)

geçmiş olsun canım. ben hala hiç gitmedim sağlık ocağına, erteliyorum sürekli( tetanoz aşısı mı bu. ben daha önce 4 dozunu vurulmuştum onun, 5.yi 5 sene sonra demişlerdi tekrar vurmazlar herhalde.

Tetanozmuş canım ateş yapabilir diye yapmadı bide kol ağrısı yapıyomuş biraz haftaya iyileşiyim öyle yapıcak zaten yeni düştü ateşim sen yine doktoruna sor bence

Ben sağlık ocağına gidemem zamanım yok,
doktorum biz yapmıyoruz sağlık ocağına git dedi.
bizim orada bir özel hastane yapıyo. bişey değişir mi ki?

sanmıyorum değişceğini neticede aynı aşıdır..ben de doktora vurdurayım mı diye danışcam..senin doktor tavsiye ettimi canım?

Yazık kız uyumuştur yavrucağız. sabah uyandırmış annesini ne güzel :)

valla ne uykuymuş tüm gün sürdü

Günaydın canım... olurmuş bu haftalar hergün hareket etmeme durumu.. :)

alışmışım hareketlerine etmeyince boşluga düştüm bianda..insanın aklına hemen kötü şeyler geliyo..inşlahh hiçbirimiz yaaşamayız..

hahah hepsi aynı kız bunların ama onarda haklılar dediğin gibi saltanat bitiyor. Bundan sonra eylül bez getir eylül bebeğin yanında dur. Amma iş yapar bana hee.
Inşalah

ben yavrumu kundak yapıp sırtıma sarıcam
çok uyumlu olur ama zaten otantik biyer tam olur bide şalvar giydin mi..

geçmiş olsun cnmm

al sana işkence ne manyak bişey oluyor demi benimde öyle olunca bütün günüm mahvoluyor. Neyseki bebiş belki sırtını dönmüştür karnına. Tekmeler içeri gidiyırdur..

sanmıyorum değişceğini neticede aynı aşıdır..ben de doktora vurdurayım mı diye danışcam..senin doktor tavsiye ettimi canım?

benim dr ban bıraktı ama olmuycam. Sağlık ocağıdaki arkadaşıma da dedim olmazsanm ne olur diye bişey olmaz dedi üstünde de durmadı. Eylülde de olmamıştım. Yeter kadar ilaç kullanıyorum buda olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…