Çook geçmiş olsnnn ...
Çok sağol canım
bosver cnm ev olsunda borc odeyın ılerde bıtecekkk nasılsa....
bnm esımde her gece kac taksıdımız kaldı deyıp duruyoooo:):):)
Sağol canım sen oralarda iyi koruyosun kendini yine valla karda kışta burda kar yok ama trakyanın rüzgarı çarpıyo bizi heralde
geçmiş olsun canım. ben hala hiç gitmedim sağlık ocağına, erteliyorum sürekli( tetanoz aşısı mı bu. ben daha önce 4 dozunu vurulmuştum onun, 5.yi 5 sene sonra demişlerdi tekrar vurmazlar herhalde.
ay canım yaa geçmiş olsun hala iyileşemedin mi? ben de şifayı kaptım hasta oldum evdeyim raporluyum..çok geçmiş olsun, ay bak bi de bu aşı meselesi var, doktorumu arayıp sorayım bari...
valla sen beni görsen lahana gibiyimiçlik falan o biçim
evet geçen cuma gitmiştim. ama o da bir rekordu benim için, 3 haftadan fazla dayandım ilk kez
sizin masraflar epey kabarık olacak bu sene. ama eylül de haklı saltanatına ortak çıkıyor. benim yeğenim de kardeş istiyor gibi görünüyor sözde, geçen gün annesi dua et de kardeşin olsun diyor yaman var ya o da benim kardeşim diyor:) annesi hamile kalmadan kıskanç, pazarlık yapıyor onu daha çok sevmeyeceksiniz de mi diye:))
günaydın kızlar..dün benim hareketli cocuk bianda duruldu..bütün gün bana işkence cektirdi yattım yattım dinledim durdum tık demedi..gece 4de uyandım hala tık yok dayanamadım başladım aglamaya nete girdim falan araştırdım..öle uyuyakalmışım..sabaha tekmeleriyle uyandım..öff korkuttu beni dövcem onu dogunca
günaydın kızlar..dün benim hareketli cocuk bianda duruldu..bütün gün bana işkence cektirdi yattım yattım dinledim durdum tık demedi..gece 4de uyandım hala tık yok dayanamadım başladım aglamaya nete girdim falan araştırdım..öle uyuyakalmışım..sabaha tekmeleriyle uyandım..öff korkuttu beni dövcem onu dogunca
geçmiş olsun canım. ben hala hiç gitmedim sağlık ocağına, erteliyorum sürekli( tetanoz aşısı mı bu. ben daha önce 4 dozunu vurulmuştum onun, 5.yi 5 sene sonra demişlerdi tekrar vurmazlar herhalde.
:))) bizim daha 9 sene var :) ömür biter borç bitmezzz...
Ben sağlık ocağına gidemem zamanım yok,
doktorum biz yapmıyoruz sağlık ocağına git dedi.
bizim orada bir özel hastane yapıyo. bişey değişir mi ki?
Yazık kız uyumuştur yavrucağız. sabah uyandırmış annesini ne güzel :)
Günaydın canım... olurmuş bu haftalar hergün hareket etmeme durumu.. :)
hahah hepsi aynı kız bunların ama onarda haklılar dediğin gibi saltanat bitiyor. Bundan sonra eylül bez getir eylül bebeğin yanında dur. Amma iş yapar bana hee.Evet geçen cuma gitmiştim. Ama o da bir rekordu benim için, 3 haftadan fazla dayandım ilk kez
Sizin masraflar epey kabarık olacak bu sene. Ama eylül de haklı saltanatına ortak çıkıyor. Benim yeğenim de kardeş istiyor gibi görünüyor sözde, geçen gün annesi dua et de kardeşin olsun diyor yaman var ya o da benim kardeşim diyor:) annesi hamile kalmadan kıskanç, pazarlık yapıyor onu daha çok sevmeyeceksiniz de mi diye:))
çok uyumlu olur ama zaten otantik biyer tam olur bide şalvar giydin mi..ben yavrumu kundak yapıp sırtıma sarıcam
geçmiş olsun cnmmselam kızlar sağlık ocağına gittim aşı için ama dün çok ateşlendiğim için bugün yapmadı haftaya erteledik bende iyileşmeye çalışıyorum minoset içiyorum ateşim düştü ama öksürük ve halsizlik var bir an önce iyileşmek istiyorum :2::2:
al sana işkence ne manyak bişey oluyor demi benimde öyle olunca bütün günüm mahvoluyor. Neyseki bebiş belki sırtını dönmüştür karnına. Tekmeler içeri gidiyırdur..günaydın kızlar..dün benim hareketli cocuk bianda duruldu..bütün gün bana işkence cektirdi yattım yattım dinledim durdum tık demedi..gece 4de uyandım hala tık yok dayanamadım başladım aglamaya nete girdim falan araştırdım..öle uyuyakalmışım..sabaha tekmeleriyle uyandım..öff korkuttu beni dövcem onu dogunca
sanmıyorum değişceğini neticede aynı aşıdır..ben de doktora vurdurayım mı diye danışcam..senin doktor tavsiye ettimi canım?
sanmıyorum değişceğini neticede aynı aşıdır..ben de doktora vurdurayım mı diye danışcam..senin doktor tavsiye ettimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?