2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sanmıyorum değişceğini neticede aynı aşıdır..ben de doktora vurdurayım mı diye danışcam..senin doktor tavsiye ettimi canım?

benim doktorda daha önce hiç bahsetmemişti bu hafta gidip yaptırabilirsin sana kalmış dedi..yaptrmayı düşünüyorum ben cünkü benim bi kere puaca yerken puacanın içinden metal bişey damagıma battı olmaz olan gelir başıma ondan yaptırıcam

ay canım yaa geçmiş olsun hala iyileşemedin mi? ben de şifayı kaptım hasta oldum evdeyim raporluyum..çok geçmiş olsun, ay bak bi de bu aşı meselesi var, doktorumu arayıp sorayım bari...

Sorma doktordan geldiğimde iyiydim akşam olanlar oldu böyle bi salgınmış buda işte iyice iyileşmeden yaptırma bence nede olsa etkiliyo..

evet kesinlikle yaptır dedi.
Çok önemli bir aşı dedi. geçen hafta hastayım diye yaptıramadım.
haftaya yaptırırım kesin.

yaa.. o zaman ben de yaptırayım..herhangi bi sağlık ocağında yapıyorlardır dimi..bi sağlık ocağı bulayım kendime :))

AAAA iyi hatırlattınız arkadaşlar ben bugün enine boyuna bir sorayım doktora yaptırayımmı diye neyse ben yavaş yavaş hazırlanıyım eşim almaya gelir birazdan öpüyorum sizi........

evet egecim..işkence oldu dün tüm gün zırladım..neyseki şükür yerinde duruyo..buarada kuzu nerelerde???
cnm kuzu 1 hafta rapor aldı biraz üşütmüştü birde misafiri vardı . O yüzden pazartesi gelir..

aaaa iyi hatırlattınız arkadaşlar ben bugün enine boyuna bir sorayım doktora yaptırayımmı diye neyse ben yavaş yavaş hazırlanıyım eşim almaya gelir birazdan öpüyorum sizi........

güzel haberlerle gel cnm bizi merakta bırakma

hımm ay herkesin fikri ayrı..insan napacağını şaşırıyor..
poğaçadan metal mi çıktı yuh yaa dışardan hiçbişey yememek lazım valla...

Sorma doktordan geldiğimde iyiydim akşam olanlar oldu böyle bi salgınmış buda işte iyice iyileşmeden yaptırma bence nede olsa etkiliyo..
benim de aniden başladı bi halsizlik bi yorgunluk pat diye boğazım kulağım burnum kendinden geçti:)) sağol canım yaptırırsam iyice iyileştikten sonra yaptırayım..

fıstıklar yemeğe çıktı, hepinize afiyet olsun bebişinize yarasın...ben de öğleden sonra gelirim biraz ders çalışayım hazır kendimi iyi hissediyorken... öptüm görüşmek üzere...

yaa.. o zaman ben de yaptırayım..herhangi bi sağlık ocağında yapıyorlardır dimi..bi sağlık ocağı bulayım kendime :))

Blue aile hekiminin bulunduğu yer sağlık ocağı benim arkadaş aynı sitede oturuyoruz oda hamile aile hekimi aramış hamilesiniz gelipkayıt olun aşılarınız var diye beni arayan olmadı..... ikametgahına en yakın sağlık ocağına bağlıymış aile hekimi ,bende gidip bir ara kaydolacağım

hahah hepsi aynı kız bunların ama onarda haklılar dediğin gibi saltanat bitiyor. Bundan sonra eylül bez getir eylül bebeğin yanında dur. Amma iş yapar bana hee.
Inşalah
inşallah yapar ama her şeye hazırlıklı ol tekrar bebekçe davranabilir. yeğenim neler yaptı tatilde. öpme beni önlük almıştı babam, aldı hemen ben bebeğim dedi bebek gibi konuşmaya başladı. sana da alalım diyoruz gözleri parladı tamam diye. arkadaşım benim oğlana oyun halısı yapmış, onu kurduk içinde debelendi durdu ben yaman oldum diye. aldığımız her şeyi kendi bebeklerik kıyaftleriyle karşılaştırıyor zaten benim de var mıydı bundan diye. ablamın gözü korktu valla. çok seviyor, çok istekli ama ilgi onun üzerinde olsun istiyor.

kızlarrrr ben geldimmmm.. ama kimsecikler yookkk..
birceeeee sen mi geldin... özledim seni kızzzz.. ne var ne yok..iyisin dimi.. amma gezdin hee.. ama özlemişindir evinide dimi.. valla aklıma geldin hep ben de diyom ne uzun kaldı diye.. ama iyi de gelmiştir sana bu tatil.. oğlumun adaşı yaman bey nasıl bakalımmm

suziii gezdik geldik oğluşumla. pzt okula başlıyoruz iyice enerji depolayalım dedim uzun kaldım:)) evimi de sizi de çok özledim ama. yaman bey çok iyiydi geçen hafta bugün de kendi doktoruma gidiyoruz. bugün sabahtan hareketli gerçi, sıkıştırıp duruyor karnımı:)))

sen nasılsın? senin Yaman nasıl? yaramaz biraz korkutmuş seni ama çok şükür bir şey çıkmamış.

hoşgeldin suzi ...

ayy aynı eylül ama. Oda benimde varmıydı diyor herşeye. Sonuçta oda küçük yaa napalım büyüycekler valla.. Kaçta gidiceksin.

suzi hoşgeldin cnm. Dün yoktun korktum birden. Nasılsın yaman nasıl iyimi

2 gibi çıkarız dedi eşim. hazırlanacağım yavaş yavaş. benim hastanede randevu sistemi yok, öğleden sonra gidince daha iyi oluyor.hem diyarbakır büyük şehir geziyoruz akşama kadar. sinemaya falan gideriz.

ohh ohh ne güzel yapmışn canım.. hatta yapmışınız ana oğul..:)) gezdin stres attın,, güzel oldu..dr a gidecek yaa heyecenlandı oda annesi, hareketlendi demek.. yerim onu ben yerimm..valla ölee bi koruyolar ki kendilerini ben bazen eğildiğimde, başlıyo dürtmeye düzel sıkıstım diye.. :))
benm yaman biraz yaramazlıkta yaptı bu hafta teyzesi, çok üzüldüm onuda üzdüm ama şükür herşey yolundaymışş..Allahıma sığındım, güçlü olmaya çalışştım hep ama şunu anladım ki daha da güçlü olmak gerekmiş.. hemen pes edip ilk duyulana inanmamak lazımmışş.. neyseki bitti şükür.. inşallah kimsecikler de yaşamaz olumsuzluk, herşey yolunda olur inş. hepimiz ve bebişlerimiz için..
bişi sorcam sana .. sorduklarında ismi ne olcak diye.. sende yaman dediğinde tepkiler nasıl oluyo.. merka ettim

minik mucizem naptı ki??? dün ayağı şişmişti ve kahverengi lekelenmesi vardı, doktora gidecekti. inşallah güzel haberlerle gelir...

amin canım. inşallah hepimiz sorunsuzca tamamlarız.

valla beğenen de oluyor beğenmeyen de. eşimin ailesi falan beğenmemiş. benim ailem alıştı yaman diye hitap ediyor. çok da takmıyorum ama önemli olan benim beğenmem. çünkü hangi ismi koysam kulp takanlar çıkacak nasılsa. nasıl diye sormuyorum zaten kimseye:)) sana verilen tepkiler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…