hoşbulduk canımmm..nasılısn bakalımm..hoşgeldin suzi ...
ayy aynı eylül ama. Oda benimde varmıydı diyor herşeye. Sonuçta oda küçük yaa napalım büyüycekler valla.. Kaçta gidiceksin.
suzi hoşgeldin cnm. Dün yoktun korktum birden. Nasılsın yaman nasıl iyimi
selam kızlar nasılsınız dr dan geldim
çok fazla ödem varmış vücudumda
kan ve idrar tahlili verdim bebeğim iyi gibi kalp atışını dinledik sadece ultrasonla bakmadılar uzun uzun
sonuçları bekliyoruz
evet sadece kalp atışını gösterdiler oyüzden öyle dedimgeçmiş olsun inşallah tahlil sonuçlarında iyi çıkar..bebiş için neden iyi gibi dedin
ultrasonla bakmadıkları içinmi iyidir annesi merak etme
hoşbulduk canımmm..nasılısn bakalımm..
hoşbulduk egecimmm..iyiiyim bugün şükürler olsun..
Salı akşam 4 teydi ya randevum , murat çarakla..biliyosun …akşama kadar girmemeiştim nete, bide can sıkıntısından eve sığamadım erken çıktım o gün.. dr un ne sölediğini size anlatacam diye resmen koşasım geldi yolda ama yetişemedim çoğunuza. şükür ki sana yetiştim sen tam çıkarken canımm .. çünkü çarşamba günü sabah yataktan kalkamadım bi tansiyonum düştü ki sorma.. annemi tel de nasıl aradım bilmiyorm.. gözlerim bile göremez oldu bi ara, çok korktum...ben buna stresim sıkıntım çıktı diyorum.. kaçgün sıkmıştım kendimi.. içime okadar attım ki belkide bu şekilde çıktı..apaor topar geldi annem, geldiğinde biraz daha iyiydim ama ona rağmen annem ölçtü tansiyonumu 6 ya 4 tü.. baya uğraştı annem düşsün die.. dünde bendeydi annem.. yattım hep dinlendim.. bugünde zor attım kendimi topiğe.. çookk özledim siziii çoookkk… sen neler yapıyosun canımm iyisin dimi.. duru hanım nasıll duru hanımm... eylülde iyi dimi.. yaa bi salgın varmış çocuklar arsında aman dikkat et canım..
tektek hepinizi merak ettim.. hee bide hayırlı cumalar bende dua ettim hepinizin isimlerini vererek..Allah kabul etsin dualarımızı..
evet sadece kalp atışını gösterdiler oyüzden öyle dedim
sağol canım zor valla bu işler insan hemen aklına en kötüsünü getiriyor
kan ve idrar tahlili verdim bebeğim iyi gibi kalp atışını dinledik sadece ultrasonla bakmadılar uzun uzun
sonuçları bekliyoruz
ohh ne gzel gezin biraz..2 gibi çıkarız dedi eşim. Hazırlanacağım yavaş yavaş. Benim hastanede randevu sistemi yok, öğleden sonra gidince daha iyi oluyor.hem diyarbakır büyük şehir geziyoruz akşama kadar. Sinemaya falan gideriz.
cnm geçmiş olsun kesin bende de ödem oluşuyor bacaklarım ayaklarım şiş. Bide akşama kadar sarkıtıyoum ya:)selam kızlar nasılsınız dr dan geldim
sonuçları bekliyoruz
Hoşbulduk egecimmm..iyiiyim bugün şükürler olsun..
Salı akşam 4 teydi ya randevum , murat çarakla..biliyosun …akşama kadar girmemeiştim nete, bide can sıkıntısından eve sığamadım erken çıktım o gün.. Dr un ne sölediğini size anlatacam diye resmen koşasım geldi yolda ama yetişemedim çoğunuza. şükür ki sana yetiştim sen tam çıkarken canımm .. çünkü çarşamba günü sabah yataktan kalkamadım bi tansiyonum düştü ki sorma.. Annemi tel de nasıl aradım bilmiyorm.. Gözlerim bile göremez oldu bi ara, çok korktum...ben buna stresim sıkıntım çıktı diyorum.. Kaçgün sıkmıştım kendimi.. Içime okadar attım ki belkide bu şekilde çıktı..apaor topar geldi annem, geldiğinde biraz daha iyiydim ama ona rağmen annem ölçtü tansiyonumu 6 ya 4 tü.. Baya uğraştı annem düşsün die.. Dünde bendeydi annem.. Yattım hep dinlendim.. Bugünde zor attım kendimi topiğe.. çookk özledim siziii çoookkk… sen neler yapıyosun canımm iyisin dimi.. Duru hanım nasıll duru hanımm... Eylülde iyi dimi.. Yaa bi salgın varmış çocuklar arsında aman dikkat et canım..
Tektek hepinizi merak ettim.. Hee bide hayırlı cumalar bende dua ettim hepinizin isimlerini vererek..allah kabul etsin dualarımızı..
ben de az önce seni sormuştum. inşallah güzel çıkar sonuçlar. lekelenme neden olmuş??
amin canım. inşallah hepimiz sorunsuzca tamamlarız.
valla beğenen de oluyor beğenmeyen de. eşimin ailesi falan beğenmemiş. benim ailem alıştı yaman diye hitap ediyor. çok da takmıyorum ama önemli olan benim beğenmem. çünkü hangi ismi koysam kulp takanlar çıkacak nasılsa. nasıl diye sormuyorum zaten kimseye:)) sana verilen tepkiler nasıl?
şu hilmiye bazen gıcık oluyorum yaaa gene sinirlerimi hoplattı uffff :84::84::84::84::84:
ne oldu kız ne yaptın adama
canım lekelenmenin pek üstünde durmadı vücudumdaki ödemi görünce
sadece beni rahatlatmak için kalp atışını gösterdi
ama ayaklarımdaki şişlikler dr bile korkuttu
preeklampsiden şüphelendi
işin aslı bende çok korktum ama başka belirtilerini göstermiyormuşum o yüzden rahat ol dedi
ben bişey yapmadım yaa her öğlen sürekli beni acele ettiriyo yok geç kaldık hadi hadi kendinin kıpırdadıgı yok sinir şey yaaaa halbuki dersinede 10 dk var daha :84::84:
erkekler bunlar kızım hepsi aynı..
öğlen yemek evde yiyorsunuz demi hergün. Sen öğlenede yemek derdi düşünüyorsundur
hayır canım tuz azaltılmaz gebelikte dedicanımmm çookk geçmiş olsunn.. ama dr unda bak başka belirti yok demiş, sakın korkma, panik yapma, rahat ol canım.. dikkat et kendinee..
peki bakım olarak napman lazımmış şimdi senin, tuzu azalt felan dedi mi..
hayır canım tuz azaltılmaz gebelikte dedi
sadece turşu salamura besinler ve maden suyu içme dedi bende zaten bunları tüketmiyorum
ayaklarımı uzatıp oturacakmışım şimdi pc başına bile iki sandalye ile oturuyorum birinde ben diğerinde ayaklarım
sonuçları bekliyoruz
hoşbulduk egecimmm..iyiiyim bugün şükürler olsun..
Salı akşam 4 teydi ya randevum , murat çarakla..biliyosun …akşama kadar girmemeiştim nete, bide can sıkıntısından eve sığamadım erken çıktım o gün.. dr un ne sölediğini size anlatacam diye resmen koşasım geldi yolda ama yetişemedim çoğunuza. şükür ki sana yetiştim sen tam çıkarken canımm .. çünkü çarşamba günü sabah yataktan kalkamadım bi tansiyonum düştü ki sorma.. annemi tel de nasıl aradım bilmiyorm.. gözlerim bile göremez oldu bi ara, çok korktum...ben buna stresim sıkıntım çıktı diyorum.. kaçgün sıkmıştım kendimi.. içime okadar attım ki belkide bu şekilde çıktı..apaor topar geldi annem, geldiğinde biraz daha iyiydim ama ona rağmen annem ölçtü tansiyonumu 6 ya 4 tü.. baya uğraştı annem düşsün die.. dünde bendeydi annem.. yattım hep dinlendim.. bugünde zor attım kendimi topiğe.. çookk özledim siziii çoookkk… sen neler yapıyosun canımm iyisin dimi.. duru hanım nasıll duru hanımm... eylülde iyi dimi.. yaa bi salgın varmış çocuklar arsında aman dikkat et canım..
tektek hepinizi merak ettim.. hee bide hayırlı cumalar bende dua ettim hepinizin isimlerini vererek..Allah kabul etsin dualarımızı..
:) büyütme boşver acelesilerdeir ama heriş sana bakar..evt ama yemek yapamam ki öğlen zaten kısıtlı zamn kahvaltı tarzı yiyoruz yada dünden kalan varsa ısıtıyorum.. Ya varya acaip gıcık oldum yaa arabanın kapatıgını çarptım yüzüne bakmadım çıktım geldim...:84:
off ben ne yapsam yada çalışanlar ayaklarım davul gibihayır canım tuz azaltılmaz gebelikte dedi
sadece turşu salamura besinler ve maden suyu içme dedi bende zaten bunları tüketmiyorum
ayaklarımı uzatıp oturacakmışım şimdi pc başına bile iki sandalye ile oturuyorum birinde ben diğerinde ayaklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?