2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız dr dan geldim
çok fazla ödem varmış vücudumda
kan ve idrar tahlili verdim bebeğim iyi gibi kalp atışını dinledik sadece ultrasonla bakmadılar uzun uzun
sonuçları bekliyoruz

hoşgeldin suzi ...
hoşbulduk canımmm..nasılısn bakalımm..

hoşbulduk egecimmm..iyiiyim bugün şükürler olsun..
Salı akşam 4 teydi ya randevum , murat çarakla..biliyosun …akşama kadar girmemeiştim nete, bide can sıkıntısından eve sığamadım erken çıktım o gün.. dr un ne sölediğini size anlatacam diye resmen koşasım geldi yolda ama yetişemedim çoğunuza. şükür ki sana yetiştim sen tam çıkarken canımm .. çünkü çarşamba günü sabah yataktan kalkamadım bi tansiyonum düştü ki sorma.. annemi tel de nasıl aradım bilmiyorm.. gözlerim bile göremez oldu bi ara, çok korktum...ben buna stresim sıkıntım çıktı diyorum.. kaçgün sıkmıştım kendimi.. içime okadar attım ki belkide bu şekilde çıktı..apaor topar geldi annem, geldiğinde biraz daha iyiydim ama ona rağmen annem ölçtü tansiyonumu 6 ya 4 tü.. baya uğraştı annem düşsün die.. dünde bendeydi annem.. yattım hep dinlendim.. bugünde zor attım kendimi topiğe.. çookk özledim siziii çoookkk… sen neler yapıyosun canımm iyisin dimi.. duru hanım nasıll duru hanımm... eylülde iyi dimi.. yaa bi salgın varmış çocuklar arsında aman dikkat et canım..
tektek hepinizi merak ettim.. hee bide hayırlı cumalar bende dua ettim hepinizin isimlerini vererek..Allah kabul etsin dualarımızı..

geçmiş olsun inşallah tahlil sonuçlarında iyi çıkar..bebiş için neden iyi gibi dedin
ultrasonla bakmadıkları içinmi iyidir annesi merak etme

iyiyim canım ...geçmiş olsun dikkat et kendine ...duaların için bütün kalbimle amin diyorum allah kabul etsin

evet sadece kalp atışını gösterdiler oyüzden öyle dedim
sağol canım zor valla bu işler insan hemen aklına en kötüsünü getiriyor

maalesef hepimiz böyleyiz birfbirimize çok mantıklı oluyoruz moral veriyoruz
kendimize gelince panik telaş hiç bitmiyo mantıkta devreden çıkıyo allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı ananlı babalı büyütmeyi nasip etsin

şu hilmiye bazen gıcık oluyorum yaaa gene sinirlerimi hoplattı uffff :84::84::84::84::84:

ben de az önce seni sormuştum. inşallah güzel çıkar sonuçlar. lekelenme neden olmuş??

ohh ne gzel gezin biraz..

cnm geçmiş olsun kesin bende de ödem oluşuyor bacaklarım ayaklarım şiş. Bide akşama kadar sarkıtıyoum ya:)
önemli bişiey olmaması iyi

cnm ne dua lar ettik senin için ama çok şükr..
Allah kabul etsin cuma günü..
Biz iyiyiz kızlarıma iyi biri sinemaya gitti annemle biri benle işte çalışıyor. Kahve içiyoruz bizde.. Yemek yedim miskinlik çöktü.. Kuzuda pazartesi gelir raporluydu ya.. Yaman beyin durumu korkuttu ama çok şükür herşey yolunda şimdi.annesini üzmez bizim topiğin bebişleri

ben de az önce seni sormuştum. inşallah güzel çıkar sonuçlar. lekelenme neden olmuş??

canım lekelenmenin pek üstünde durmadı vücudumdaki ödemi görünce
sadece beni rahatlatmak için kalp atışını gösterdi
ama ayaklarımdaki şişlikler dr bile korkuttu
preeklampsiden şüphelendi
işin aslı bende çok korktum ama başka belirtilerini göstermiyormuşum o yüzden rahat ol dedi

bende de öle canım .. beğenmeyende oluyo ama az sayıdalar.. veee aynen sendeki gibi eşimin tarafında bu beğenmeyenlerde..ama bende takmıyorum.. biz beğendik yaa boşveriyorum.. biz ne koysak hemen bişi sölyen kulp takan buluncak zaten .. annemlerde yamaaaannn diye çağırıyolar hatta.. hee bide bazısı da ilk duyduğunda şaşırıyor ama sora, ''yaa bu isim gerçekten ilk şaşırttı beni ama çok güzel'' diyenlerde çok oluyor.. ençokta anlamını çok beğenen oluyo.. genelde tepkiler güzel yani.. ama dediğim gibi ne derlerse desinler zaten, beğenmeseler de bile.. biz beğendik ya takmıyoruz :)

canımmm çookk geçmiş olsunn.. ama dr unda bak başka belirti yok demiş, sakın korkma, panik yapma, rahat ol canım.. dikkat et kendinee..
peki bakım olarak napman lazımmış şimdi senin, tuzu azalt felan dedi mi..

erkekler bunlar kızım hepsi aynı..
öğlen yemek evde yiyorsunuz demi hergün. Sen öğlenede yemek derdi düşünüyorsundur

evt ama yemek yapamam ki öğlen zaten kısıtlı zamn kahvaltı tarzı yiyoruz yada dünden kalan varsa ısıtıyorum.. ya varya acaip gıcık oldum yaa arabanın kapatıgını çarptım yüzüne bakmadım çıktım geldim...:84:

canımmm çookk geçmiş olsunn.. ama dr unda bak başka belirti yok demiş, sakın korkma, panik yapma, rahat ol canım.. dikkat et kendinee..
peki bakım olarak napman lazımmış şimdi senin, tuzu azalt felan dedi mi..
hayır canım tuz azaltılmaz gebelikte dedi
sadece turşu salamura besinler ve maden suyu içme dedi bende zaten bunları tüketmiyorum
ayaklarımı uzatıp oturacakmışım şimdi pc başına bile iki sandalye ile oturuyorum birinde ben diğerinde ayaklarım

banada sürekli fazla tuzlu yeme tuzu azalt diyo peyniri zeytini bile suya koyduruyo

Hoşgeldin.... Çok sevindim bebeğin iyi olmasına :) ödemi de bol suyla falan atarsın canım...

Suziiiiiiiiii o kadar seviniyorum ki o doktorun söylediklerinin saçma sapan şeyler olmasına.. Boşu boşuna üzdün sen de kendini de tabii bilemezsin nerden bileceksin neyse geçti bitti çok şükür... her doktorun dediğine inanmamak lazım demek ki. .. hele özel hastanelerde hiiç..

:) büyütme boşver acelesilerdeir ama heriş sana bakar..

off ben ne yapsam yada çalışanlar ayaklarım davul gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…