:) büyütme boşver acelesilerdeir ama heriş sana bakar..
off ben ne yapsam yada çalışanlar ayaklarım davul gibi
banada sürekli fazla tuzlu yeme tuzu azalt diyo peyniri zeytini bile suya koyduruyo
ohh ne gzel gezin biraz..
cnm geçmiş olsun kesin bende de ödem oluşuyor bacaklarım ayaklarım şiş. Bide akşama kadar sarkıtıyoum ya:)
önemli bişiey olmaması iyi
cnm ne dua lar ettik senin için ama çok şükr..
Allah kabul etsin cuma günü..
Biz iyiyiz kızlarıma iyi biri sinemaya gitti annemle biri benle işte çalışıyor. Kahve içiyoruz bizde.. Yemek yedim miskinlik çöktü.. Kuzuda pazartesi gelir raporluydu ya.. Yaman beyin durumu korkuttu ama çok şükür herşey yolunda şimdi.annesini üzmez bizim topiğin bebişleri
selam kızlar herkese merhabalarrrr nasılsınız bakalım hamişler nasıl gıdıyor hamılelıgınız mınışlerınız nasıllar pek sohbet eden yok sanırım .. bende 22+6 gunluk hamişim benımde bır oglusum olacak hazıran annesı olacam inşşşşş neler yaptınız bebişlerınıze nerelerden alısverısler bır sohbet kanalı acalım hazıran annelerı olarak bebişlere iyi bakalımmm hamişlerrr opuyorumnanaktan
selam cnm hoşgeldin hayırlı olsunda bebeişin bizim başka sohbet kanalına ihtiyacımız yok burda herbirşeyi konuşuyoruz biz. Buyur gel sende konuş.. Aldığımız ciciler topiğimiz var zaten halihazırda istersen oradan takip edebilirsin..selam kızlar herkese merhabalarrrr nasılsınız bakalım hamişler nasıl gıdıyor hamılelıgınız mınışlerınız nasıllar pek sohbet eden yok sanırım .. :d bende 22+6 gunluk hamişim benımde bır oglusum olacak hazıran annesı olacam inşşşşş neler yaptınız bebişlerınıze nerelerden alısverısler bır sohbet kanalı acalım hazıran annelerı olarak bebişlere iyi bakalımmm hamişlerrr opuyorumnanaktan
benim çizmeler çok sıkıyo ayağımı yanımda spor ayakkabı getiriyorum:) büyütme boşver acelesilerdeir ama heriş sana bakar..
hoşgeldin burası zaten haziran annelerinin sohbet yeri ve 4 bin sayfayı devirdikselam kızlar herkese merhabalarrrr nasılsınız bakalım hamişler nasıl gıdıyor hamılelıgınız mınışlerınız nasıllar pek sohbet eden yok sanırım .. bende 22+6 gunluk hamişim benımde bır oglusum olacak hazıran annesı olacam inşşşşş neler yaptınız bebişlerınıze nerelerden alısverısler bır sohbet kanalı acalım hazıran annelerı olarak bebişlere iyi bakalımmm hamişlerrr opuyorumnanaktan
:) büyütme boşver acelesilerdeir ama heriş sana bakar..
selam kızlar herkese merhabalarrrr nasılsınız bakalım hamişler nasıl gıdıyor hamılelıgınız mınışlerınız nasıllar pek sohbet eden yok sanırım .. bende 22+6 gunluk hamişim benımde bır oglusum olacak hazıran annesı olacam inşşşşş neler yaptınız bebişlerınıze nerelerden alısverısler bır sohbet kanalı acalım hazıran annelerı olarak bebişlere iyi bakalımmm hamişlerrr opuyorumnanaktan
ayy cnm çok duygulandımm:) sizleri seviyorumcanımmm .. Okadar hissettim ki dualarınızı.. Desteğinizi.. Hep diyorum sizler yüzünü görmediğim melekler oldunuz benm için.. Alah razı olsun desteğiniz için.. Bende çok ama çok korktum..yavruma bişi olcak sandım.. ödüm koptu.. Suyunda gelmiş azalmış felan deyince mahvolmuştum. Napcamı bilemedim. Ama şükürler olsun iyi haberlerinide verdim sizlere..
Kuzuyuda çook özledimmm egeeeee... Konusursan sölermisin, gelsin artık çokk özledimm iyileşsin bian önce.. Iyi baksın kendisine ve öykü bıcırığa:))
eylül hanımda gezentiii demekkk.. Hmm bak bakk sen.. Gitsin gezsin o haketti tatili..
Yediklerinde duru hanıma yarasınnnn inşallahhhhh... Bılkım bılkım et olsun durumda.. :))
hoşgeldi,n bebğinde hayırlı olsun da bu kanıya nerden vardın ki pek sohbet eden yok muuu
ayy cnm çok duygulandımm:) sizleri seviyorum
bizim topikte konuşan yokmuş fatma:))))))
valla benim dr başından beri aynı şeyi söylüyo
sadece aşırı tuzlu şeyler işte turşu felan onalrı yeme diyo
ama bebeğin tuza da ihtiyacı varmış
gebelikte kesinlikle tuz alımı sıfırlanmaz diyo
egecim ben ayaklarımın altına kalas gibi tahta sandık koydum, hem ayaklar yukarda kalıyor şişmiyor hem de yerden soğuk almıyor.. Bulabilirsen öyle bişey koysan işe yarar mı acaba?
Hoşgeldin canım.. Yok sohbet ediyoruz, hatta o kadar ediyoruz 4000 küsur sayfa olduk şimdiden :) hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla al kucağına
kuzunun taramalı tüfeğini görmedi herhalde daha
hahahahah buraya sabah ve öğleden sonraları uğraasın ozaman . Tam yemek saati iş saati derken kızlar yok oluyor zaten:)kuzunun taramalı tüfeğini görmedi herhalde daha :d
millet doğurdu daha 4000 sayfada biz yarıladık 4000 geçdik:)))))))
Ben bu kadar sohbeti tatlı ve fazla başka bi topic yoktur diye düşünüyorumm :)
benim masamın altında sobam var biliyorsunuz burayı malum yanmayabiliyor onu yakıyorum bide tahta koyamadım ama havalar ısınınca yapcam bakalım...
grip geldi kapıya kafamı bile kaldıramıyorum burnum akmıyo geniz akıntısından bıktımm arkadaşlar napıcam bilmiyorum doktora gidip bir sürü ilaç vericek istemiyrom ilaç içmek aranızda grip olup hamileyken bitkisel bişeyler yapan varmı? Oğluşuma ilaç içirmek istemiyorum anneside sevmiyor zaten
geçmiş olsun .........grip geldi kapıya kafamı bile kaldıramıyorum burnum akmıyo geniz akıntısından bıktımm arkadaşlar napıcam bilmiyorum doktora gidip bir sürü ilaç vericek istemiyrom ilaç içmek aranızda grip olup hamileyken bitkisel bişeyler yapan varmı? oğluşuma ilaç içirmek istemiyorum anneside sevmiyor zaten
hahahahah buraya sabah ve öğleden sonraları uğraasın ozaman . Tam yemek saati iş saati derken kızlar yok oluyor zaten:)
bizim topik en güzel topikkkkkkk
grip geldi kapıya kafamı bile kaldıramıyorum burnum akmıyo geniz akıntısından bıktımm arkadaşlar napıcam bilmiyorum doktora gidip bir sürü ilaç vericek istemiyrom ilaç içmek aranızda grip olup hamileyken bitkisel bişeyler yapan varmı? oğluşuma ilaç içirmek istemiyorum anneside sevmiyor zaten
hahahahah buraya sabah ve öğleden sonraları uğraasın ozaman . Tam yemek saati iş saati derken kızlar yok oluyor zaten:)
bizim topik en güzel topikkkkkkk
grip geldi kapıya kafamı bile kaldıramıyorum burnum akmıyo geniz akıntısından bıktımm arkadaşlar napıcam bilmiyorum doktora gidip bir sürü ilaç vericek istemiyrom ilaç içmek aranızda grip olup hamileyken bitkisel bişeyler yapan varmı? oğluşuma ilaç içirmek istemiyorum anneside sevmiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?