2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar herkese merhabalarrrr nasılsınız bakalım hamişler nasıl gıdıyor hamılelıgınız mınışlerınız nasıllar pek sohbet eden yok sanırım .. bende 22+6 gunluk hamişim benımde bır oglusum olacak hazıran annesı olacam inşşşşş neler yaptınız bebişlerınıze nerelerden alısverısler bır sohbet kanalı acalım hazıran annelerı olarak bebişlere iyi bakalımmm hamişlerrr opuyorumnanaktan

canımmm .. okadar hissettim ki dualarınızı.. desteğinizi.. hep diyorum sizler yüzünü görmediğim melekler oldunuz benm için.. Alah razı olsun desteğiniz için.. bende çok ama çok korktum..yavruma bişi olcak sandım.. ödüm koptu.. suyunda gelmiş azalmış felan deyince mahvolmuştum. napcamı bilemedim. ama şükürler olsun iyi haberlerinide verdim sizlere..
kuzuyuda çook özledimmm egeeeee... konusursan sölermisin, gelsin artık çokk özledimm iyileşsin bian önce.. iyi baksın kendisine ve öykü bıcırığa:))
eylül hanımda gezentiii demekkk.. hmm bak bakk sen.. gitsin gezsin o haketti tatili..
yediklerinde duru hanıma yarasınnnn inşallahhhhh... bılkım bılkım et olsun durumda.. :))

hoşgeldi,n bebğinde hayırlı olsun da bu kanıya nerden vardın ki pek sohbet eden yok muuu

selam cnm hoşgeldin hayırlı olsunda bebeişin bizim başka sohbet kanalına ihtiyacımız yok burda herbirşeyi konuşuyoruz biz. Buyur gel sende konuş.. Aldığımız ciciler topiğimiz var zaten halihazırda istersen oradan takip edebilirsin..

:) büyütme boşver acelesilerdeir ama heriş sana bakar..

off ben ne yapsam yada çalışanlar ayaklarım davul gibi
benim çizmeler çok sıkıyo ayağımı yanımda spor ayakkabı getiriyorum
hoşgeldin burası zaten haziran annelerinin sohbet yeri ve 4 bin sayfayı devirdik
daha nasıl konuşkan olalım

:) büyütme boşver acelesilerdeir ama heriş sana bakar..

off ben ne yapsam yada çalışanlar ayaklarım davul gibi

Egecim ben ayaklarımın altına kalas gibi tahta sandık koydum, hem ayaklar yukarda kalıyor şişmiyor hem de yerden soğuk almıyor.. bulabilirsen öyle bişey koysan işe yarar mı acaba?

Hoşgeldin canım.. Yok sohbet ediyoruz, hatta o kadar ediyoruz 4000 küsur sayfa olduk şimdiden :) Hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla al kucağına

ayy cnm çok duygulandımm:) sizleri seviyorum

hoşgeldi,n bebğinde hayırlı olsun da bu kanıya nerden vardın ki pek sohbet eden yok muuu

bizim topikte konuşan yokmuş fatma:))))))

sıfır değil ama en az olucak diyo yerken kesinlikle ekstra tuz yok diyo ben kahvaltıda domatesi yumurtayı falan tuz ilavesiz yiyorum yemekleri biraz daha az tuzlu yapmaya çalışıyorum

benim masamın altında sobam var biliyorsunuz burayı malum yanmayabiliyor onu yakıyorum bide tahta koyamadım ama havalar ısınınca yapcam bakalım...

grip geldi kapıya kafamı bile kaldıramıyorum burnum akmıyo geniz akıntısından bıktımm arkadaşlar napıcam bilmiyorum doktora gidip bir sürü ilaç vericek istemiyrom ilaç içmek aranızda grip olup hamileyken bitkisel bişeyler yapan varmı? oğluşuma ilaç içirmek istemiyorum anneside sevmiyor zaten

kuzunun taramalı tüfeğini görmedi herhalde daha :d
hahahahah buraya sabah ve öğleden sonraları uğraasın ozaman . Tam yemek saati iş saati derken kızlar yok oluyor zaten:)

Ben bu kadar sohbeti tatlı ve fazla başka bi topic yoktur diye düşünüyorumm :)
millet doğurdu daha 4000 sayfada biz yarıladık 4000 geçdik:)))))))
bizim topik en güzel topikkkkkkk

canım kelin ilacı olsaaaa
topikte herkes hasta yada iyileşememiş..
Bizde ıhlamur çorba pekmez minoset olarak atlatmaya çalışıyoruz ama 1 aydır çekiyorum.. Antibiyorik alan bile var aramızda.. Geçmiş olsun

geçmiş olsun .........

Zencefil + bal+ tarçın karışımı çok iyi geliyor. denesenee

Allah bozmasın muhabbetimizi gerçektennn öyleee Biz çocukların evlendiğini bile görürürz inşallah bu topiktee :)

ben toz zencefili balla karıştırıp yemiştim ıhlamura ilave etmiştim iyi geldi
birde doktor bana nezleyken ateşim olmadığı için antibiyotik vermemişti meyanbalı pastil
deniz suyu ve minoset vermişti eğer ateşli değilsen bunlarda iyi geliyo birden kesmiyo ama rahatlatıyo minoset günde 3 defaya kadar içebilirsin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…