zencefil + bal+ tarçın karışımı çok iyi geliyor. Denesenee
allah bozmasın muhabbetimizi gerçektennn öyleeeBiz çocukların evlendiğini bile görürürz inşallah bu topiktee :)
Hoşgeldin.... Çok sevindim bebeğin iyi olmasına :) ödemi de bol suyla falan atarsın canım...
Suziiiiiiiiii o kadar seviniyorum ki o doktorun söylediklerinin saçma sapan şeyler olmasına.. Boşu boşuna üzdün sen de kendini de tabii bilemezsin nerden bileceksinneyse geçti bitti çok şükür... her doktorun dediğine inanmamak lazım demek ki. .. hele özel hastanelerde hiiç..
ay inşallah kızzz aile gibi olduk herkes herşeyi biliyor aslında kapıya birde kilit koysakda dışardan kimse girip okumasa
ay inşallah kızzz aile gibi olduk herkes herşeyi biliyor aslında kapıya birde kilit koysakda dışardan kimse girip okumasa
suziiiiiiiiiiiiiiiiiiii hosgeldınnnnnnn
arıfogluna gıttım ogle arasında kakao yagı almak ıcın bana bı karısım verdı bız herkese bunu veryoruz dedı bende aldım catlamalarrr ıcınnnn
çilekkkkk... bende okadar seviniyorum ki, gerçekten çok üzülmüştüm.. ama şimdi iyiyiz bebişimde bende..şükürrrrr...
Ayrıcaaaaaaa dün kontrol vardı yaa sabah acıbedemde.. felaket tellalı dr. Ceme sinir olmuş bi şekilde gittik.. ama mutlu halimizle girdik içeri.. ne derse takmıcaz dedik..’’başka doktor lara da gittik’’ dedik, tipimizden de anladı aminosentezlik durum olmadığını öğrendiğimizi, heralde…dedi ki ‘’ dinlendinmi suyun artmış’’.. yaaa madem dinlenince artacaktı okadar sordum nie sölemedin.. söylediği herşeyide geri almaya başladı, ‘’suyu artmış demekki gelmemiş suyu’’. ‘’Kordonda 2 damar olabilir..’’ eşimde de bi başladı adama kızmaya asistanı yanında rezil oldu adam.. – ister kabul edin ister etmeyin ama böleee bi tarz yok, olamaz.. nasıl bu şekilde konusabiliyosunuz hemde hiç emin olmadan..-ben ne dedim ki dedi kısık kısık.. eşimde – daha ne diceksiniz ben böle bişi görmedim (göbek olayı ve su olayı) , as düşünelim.. cumartesiye kadar karar verin..sanki her şey aksi gidiyomuş gibi dediniz dedi. Dr da.- görmedm ama diyince bende dayanamadım dedimki.. – dr bey siz dr olarak günde kaç hasta görüyosunuz, ben iilk kez hamilelik yaşıyorum siz görmediyseniz ben hiç görmedim.. benm üzüleceğimi düşünemedinizmi..keskin keskin konustunuz dedim .. eşimde – hem dersiniz üzülme stres yapma hamilesin diye hemde yaptığınıza bakın.. bu kız 4 gündür ne yedine içti ne uyudu.. napmaya çalıstınız bilemiyorum . dedi yaaa adam ağzını açıp bişi diyemedi..varyaa pıstı kaldı.. ayy bide giderken bize diyo ki kontrollerinizde banada uğrayın, bende bakayım.. çaya çağırır gibi.. göze girmeye mi uğraşıyo nee.. zaten eşim başhekime çıkacaktı da valla mutlu olduğumdan ben uğraşma nolur dedim.. öle kaldı işte.. bide canana da anlattk ogün, o da diyo ki bende korktum diyo.. başka dr lara gitmeyin artık her şey yolundaydı zaten, korktunuz diyo.. oda onu bırakcaz diyemi korktu nee.. bilemiyorum ki.. çook güvenmemek lazımmış anladım..
sen nasılsınnnn .. bebeşin nasıl.. yaaa okudum senin yazını dün gece yemin ederim kahkaha attım.. '' meraba bebekkk'' bide askermi selamlıyosun diyeee.. baya güldüm.. egeyede güldüm, dün kızmısya sana hisset bebişini hareketlerini, ayırt et diyee.. ayy alemsiniz varyaaa..
hoşbuldumm canımmmcımm.. nasılsınnn sendee..
sen lierac kullanıyodun dimi.. bittimii.. ben de onu kullanıyom, ek olarak alsammı bende bişi acaba..
ben toz zencefili balla karıştırıp yemiştim ıhlamura ilave etmiştim iyi geldi
birde doktor bana nezleyken ateşim olmadığı için antibiyotik vermemişti meyanbalı pastil
deniz suyu ve minoset vermişti eğer ateşli değilsen bunlarda iyi geliyo birden kesmiyo ama rahatlatıyo minoset günde 3 defaya kadar içebilirsin demişti
çilekkkkk... bende okadar seviniyorum ki, gerçekten çok üzülmüştüm.. ama şimdi iyiyiz bebişimde bende..şükürrrrr...
Ayrıcaaaaaaa dün kontrol vardı yaa sabah acıbedemde.. felaket tellalı dr. Ceme sinir olmuş bi şekilde gittik.. ama mutlu halimizle girdik içeri.. ne derse takmıcaz dedik..’’başka doktor lara da gittik’’ dedik, tipimizden de anladı aminosentezlik durum olmadığını öğrendiğimizi, heralde…dedi ki ‘’ dinlendinmi suyun artmış’’.. yaaa madem dinlenince artacaktı okadar sordum nie sölemedin.. söylediği herşeyide geri almaya başladı, ‘’suyu artmış demekki gelmemiş suyu’’. ‘’Kordonda 2 damar olabilir..’’ eşimde de bi başladı adama kızmaya asistanı yanında rezil oldu adam.. – ister kabul edin ister etmeyin ama böleee bi tarz yok, olamaz.. nasıl bu şekilde konusabiliyosunuz hemde hiç emin olmadan..-ben ne dedim ki dedi kısık kısık.. eşimde – daha ne diceksiniz ben böle bişi görmedim (göbek olayı ve su olayı) , as düşünelim.. cumartesiye kadar karar verin..sanki her şey aksi gidiyomuş gibi dediniz dedi. Dr da.- görmedm ama diyince bende dayanamadım dedimki.. – dr bey siz dr olarak günde kaç hasta görüyosunuz, ben iilk kez hamilelik yaşıyorum siz görmediyseniz ben hiç görmedim.. benm üzüleceğimi düşünemedinizmi..keskin keskin konustunuz dedim .. eşimde – hem dersiniz üzülme stres yapma hamilesin diye hemde yaptığınıza bakın.. bu kız 4 gündür ne yedine içti ne uyudu.. napmaya çalıstınız bilemiyorum . dedi yaaa adam ağzını açıp bişi diyemedi..varyaa pıstı kaldı.. ayy bide giderken bize diyo ki kontrollerinizde banada uğrayın, bende bakayım.. çaya çağırır gibi.. göze girmeye mi uğraşıyo nee.. zaten eşim başhekime çıkacaktı da valla mutlu olduğumdan ben uğraşma nolur dedim.. öle kaldı işte.. bide canana da anlattk ogün, o da diyo ki bende korktum diyo.. başka dr lara gitmeyin artık her şey yolundaydı zaten, korktunuz diyo.. oda onu bırakcaz diyemi korktu nee.. bilemiyorum ki.. çook güvenmemek lazımmış anladım..
sen nasılsınnnn .. bebeşin nasıl.. yaaa okudum senin yazını dün gece yemin ederim kahkaha attım.. '' meraba bebekkk'' bide askermi selamlıyosun diyeee.. baya güldüm.. egeyede güldüm, dün kızmısya sana hisset bebişini hareketlerini, ayırt et diyee.. ayy alemsiniz varyaaa..
çok iyi yapmışsınız doktora hatasını söylemekle belki bu ders olur bundan sonra daha dikkatli olmayı öğrenir ben senin yerinde olsam hiç engel olmazdım eşimin başhekime gitmesine herkes haddini bilsin tamam hastane bile olsa bir yere kadar ticari düşünmlerini anlarım ama her geleni ameliyata almak her gelene as yapmak bu ne ya birde türkiyenin en büyük en iyi hastanesiyim diyolar onlarda böyle yaparsa daha küçükler yoldan çevirip ameliyat edecek demek para içinçilekkkkk... bende okadar seviniyorum ki, gerçekten çok üzülmüştüm.. ama şimdi iyiyiz bebişimde bende..şükürrrrr...
yok canım ateşim iyi gidip alıyım evde yanlız olunca hiç bişeyde yapmıyorum çok teşekkür ederim verdiğğin bilgiler için burnum aksa rahatlıcam oo geniz akıntısının sonrası çok kötü bogazlarım tahriş oldu geri gidenleri çıkarmak için
slm kızlar nasılsınız1haftadır yoktum ara ara girip baktım ama bişyler yazmaya fırsatım olmadı pek.. misafirlerim gitti temizlik falan derken baya yoruldum yaa...
cnm lıeracc kullanıyorum daaa acıyorum ona bazen 2 gunde bır bazen bebe yagı bıde arada bunu surcem
o lıeragı sabah aksamsurmek gerekıyormus
suzi nasıl inancaksın o dr dediklerine hala acıbademe mi gidiyorsun. Ben çoktannn bırakmıştım orayı memorıal var oraya git florance felan var sigorta geçiyor oralarda nasılsaçilekkkkk... Bende okadar seviniyorum ki, gerçekten çok üzülmüştüm.. Ama şimdi iyiyiz bebişimde bende..şükürrrrr...
Ayrıcaaaaaaa dün kontrol vardı yaa sabah acıbedemde.. Felaket tellalı dr. Ceme sinir olmuş bi şekilde gittik.. Ama mutlu halimizle girdik içeri.. Ne derse takmıcaz dedik..’’başka doktor lara da gittik’’ dedik, tipimizden de anladı aminosentezlik durum olmadığını öğrendiğimizi, heralde…dedi ki ‘’ dinlendinmi suyun artmış’’.. Yaaa madem dinlenince artacaktı okadar sordum nie sölemedin.. Söylediği herşeyide geri almaya başladı, ‘’suyu artmış demekki gelmemiş suyu’’. ‘’kordonda 2 damar olabilir..’’ eşimde de bi başladı adama kızmaya asistanı yanında rezil oldu adam.. – ister kabul edin ister etmeyin ama böleee bi tarz yok, olamaz.. Nasıl bu şekilde konusabiliyosunuz hemde hiç emin olmadan..-ben ne dedim ki dedi kısık kısık.. Eşimde – daha ne diceksiniz ben böle bişi görmedim (göbek olayı ve su olayı) , as düşünelim.. Cumartesiye kadar karar verin..sanki her şey aksi gidiyomuş gibi dediniz dedi. Dr da.- görmedm ama diyince bende dayanamadım dedimki.. – dr bey siz dr olarak günde kaç hasta görüyosunuz, ben iilk kez hamilelik yaşıyorum siz görmediyseniz ben hiç görmedim.. Benm üzüleceğimi düşünemedinizmi..keskin keskin konustunuz dedim .. Eşimde – hem dersiniz üzülme stres yapma hamilesin diye hemde yaptığınıza bakın.. Bu kız 4 gündür ne yedine içti ne uyudu.. Napmaya çalıstınız bilemiyorum . Dedi yaaa adam ağzını açıp bişi diyemedi..varyaa pıstı kaldı.. Ayy bide giderken bize diyo ki kontrollerinizde banada uğrayın, bende bakayım.. çaya çağırır gibi.. Göze girmeye mi uğraşıyo nee.. Zaten eşim başhekime çıkacaktı da valla mutlu olduğumdan ben uğraşma nolur dedim.. öle kaldı işte.. Bide canana da anlattk ogün, o da diyo ki bende korktum diyo.. Başka dr lara gitmeyin artık her şey yolundaydı zaten, korktunuz diyo.. Oda onu bırakcaz diyemi korktu nee.. Bilemiyorum ki.. çook güvenmemek lazımmış anladım..
Sen nasılsınnnn .. Bebeşin nasıl.. Yaaa okudum senin yazını dün gece yemin ederim kahkaha attım.. '' meraba bebekkk'' bide askermi selamlıyosun diyeee.. Baya güldüm.. Egeyede güldüm, dün kızmısya sana hisset bebişini hareketlerini, ayırt et diyee.. Ayy alemsiniz varyaaa..
slm kızlar nasılsınız1haftadır yoktum ara ara girip baktım ama bişyler yazmaya fırsatım olmadı pek.. misafirlerim gitti temizlik falan derken baya yoruldum yaa...
kıs sen nerdesiiiiiiinnn.cimcimen napıoooooooooo
off yerim onu ben yaaaaa çok tatlııııııııııııııııııııııı... ben de yiyim yaa napiyim iş-güç.. kuzu rapor aldı yaa 1 hafta ev falan taşıdı evde de misafir falan var ya yorgunndu dinlenmek içinnapsın cimcime yanımda bilgisayarın başına oturdum diye deliriyo:76: sen napıyosun nasılsın kuzuyu göremedim geçmişide okumadım kötü bişy yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?