suzi nasıl inancaksın o dr dediklerine hala acıbademe mi gidiyorsun. Ben çoktannn bırakmıştım orayı memorıal var oraya git florance felan var sigorta geçiyor oralarda nasılsa
pazartesiye kadar öğrenceksin gaz mı bebekmi yoksa artık benden günah gitti ağzıma geleni söylerim.. Yazık çocuk heba oldu içinizde kıprdamaktan channel sanada diyorummben de unutuyorum sadece siz varsınız gibi dangıl dungul konuşuyorum :) halbuki hiçbi engel yok herkes okuyabilir :)
yaaa bak delirdim şimdi adamın laflara bak!!!!! Iyi konuşmuşsunuz ama karı koca, ağzınıza sağlıkk!! Herkes böyle tepki verirse bir daha yapmaya çekinirler belki!!!! Bi de dinlendin herhalde suyun artmış mı diyor!!! O zaman deseydi ya "suyun azalmış, biraz dinlen, bol su iç, bikaç güne düzelir..
Neyse arkadaşım çok şükür atlattınız, atlattık o stresii.. Iyi ki iyi ki başka doktora gittin :)
hee ege haklı olarak diyor ki çocuğa hakaret etme, gazla bebeği ayırmayı öğren artık :) bu hafta sonu bu çalışmaların üstüne yoğunlaşıcam :)
slm kızlar nasılsınız1haftadır yoktum ara ara girip baktım ama bişyler yazmaya fırsatım olmadı pek.. Misafirlerim gitti temizlik falan derken baya yoruldum yaa...
bende o hastanenin hiç bi doktoruna güvenmem başıma böyle bir şey geldikten sonra
çünkü ddoktorlar birazda yönetimin söyledği politikayı uyguluyo şimdi doğumda falan onların hangi lafına güvenilirki
ayyy allahım yaaa ne hastaneler var nasıl ınsanları uzuyorlar...
florance nıgt. bnm bırcok arkadasım cok memnun kaldı
Selammm.. Güzel kızın nasılll :)
cnmmm sen hala o doktoramı gıdeceksınnnn??
suzii hoşgeldin fındık iyi demişsiniz dr'a haa sevidim
Ben de unutuyorum sadece siz varsınız gibi dangıl dungul konuşuyorum :) halbuki hiçbi engel yok herkes okuyabilir :)
Yaaa bak delirdim şimdi adamın laflara bak!!!!! iyi konuşmuşsunuz ama karı koca, ağzınıza sağlıkk!! herkes böyle tepki verirse bir daha yapmaya çekinirler belki!!!! bi de dinlendin herhalde suyun artmış mı diyor!!! O zaman deseydi ya "suyun azalmış, biraz dinlen, bol su iç, bikaç güne düzelir..
Neyse arkadaşım çok şükür atlattınız, atlattık o stresii.. iyi ki iyi ki başka doktora gittin :)
Hee Ege haklı olarak diyor ki çocuğa hakaret etme, gazla bebeği ayırmayı öğren artık :) bu hafta sonu bu çalışmaların üstüne yoğunlaşıcam :)
çok iyi yapmışsınız doktora hatasını söylemekle belki bu ders olur bundan sonra daha dikkatli olmayı öğrenir ben senin yerinde olsam hiç engel olmazdım eşimin başhekime gitmesine herkes haddini bilsin tamam hastane bile olsa bir yere kadar ticari düşünmlerini anlarım ama her geleni ameliyata almak her gelene as yapmak bu ne ya birde türkiyenin en büyük en iyi hastanesiyim diyolar onlarda böyle yaparsa daha küçükler yoldan çevirip ameliyat edecek demek para için
pazartesiye kadar öğrenceksin gaz mı bebekmi yoksa artık benden günah gitti ağzıma geleni söylerim.. Yazık çocuk heba oldu içinizde kıprdamaktan channel sanada diyorumm
nerdsin kız sen özlettin kendini. Bizler iyiyiz detaylıların sonuçları geliyor güzel güzel onları dinliyoruz. Duru kızın nasıllll :)
ben celdummmm nasılsınız kızlar?
kızlar durunun sütünü içireyim yatırayım gelcem birazdan
pazartesiye kadar öğrenceksin gaz mı bebekmi yoksa artık benden günah gitti ağzıma geleni söylerim.. Yazık çocuk heba oldu içinizde kıprdamaktan channel sanada diyorumm
nerdsin kız sen özlettin kendini. Bizler iyiyiz detaylıların sonuçları geliyor güzel güzel onları dinliyoruz. Duru kızın nasıllll :)
kızzz bnm sımdı sag tarafımda bısıler oynuo gıbıı ben artık ona bebek dıe bakıommm.
napalım bebemmm bız yollarda hıssetcez bebeyı heral en cok oturdumuz yer orası cılekle:)
canım benden as isteyen benim dr um deildi.. gerçi benim dr um da o gün destek olmadı bana o cem dr un yazdığın okudu vee hemen o da inandı, as cok kötü bişi deil demeye başladı.. tamam dahada korkmamam için sakinleşmem için yaptı onları belki ama sonuıç olarak oda acıbadem dr u.. bende düşünmüyo deilim değiştirmeyi..güvenimi sarstı hastane çünkü.. ama şu saatten sorada yeni bi dr. yeni bi hastane okadar zor geliyo ki.. eşime kalsa nişantaşındaki murata gidelim diye ama nişantaşı trafiğini bile düşünüyorum,doğum olacağı gün için.. bilemiyorum insan çok ince şeyleri bile düşünüyor..kafam karışık bu konuda..
hoşbulduk canımmm.. saol iyi fındık şükürler olsun.. sizlerin desteği ve dualrını unutamam.. çok saolunnnn çookk..
valla bende benden sonraki hastaları düşündüm de bunları söledim, başkalarına yapamasın artık böle şey.. üzmesin başkalarınıda beni üzüdğü gibi.. çünkü artık kapısının önünden bile geçmem ben onun.. bilsin ki kimse cahil deil araştırıyo insanlar, tek dr da kendisi deil..
sorma yaa okadar sordum ben napiyim şimdi su için diye, senin yapcağın bişi yok dedi bana.. delimi neee yaa.. dediğin gibi şükür atlattık canım yaa..
okudum egenin yazdığını ama koptum size yaa.. valla çok güldüm.. egede çıldırmış sana, ama sende bu hafta sonu bişiler yap hisset artık, hissettimmmm diye müjdeli haberini ver bize, çiko yee bekle, bide kiviyide dene, bak kivide çook hareketlendiriyo..bekliyoz bak çilek hissedeceksin bu hafta sonu..
öle canım da .. ben okadar üzüntüden sora mutlu haberleri duyunca, onlarla uğraşarak sinirlerimi zıplatmiyim dedim.. mutluluğumu yaşamak istedim sadece.. ama dediğin bi gerçek , şikayet etmek şartt işte de ben istemedim o anda, babam bile başhekime niye cıkmadınız diye sölendi cok..inş. başka hastalara yapmazlarrr inşallahh..
ayyy cnm sen valla cok ıyısın yıne ben hayatta o hastaneye gıtmezdım bır daha:))::)
bız sımdı bıle hastanemızı değiştirsekmı dıe dusunuyoruz allah korusun kuvezlık bır durumda devletle anlasmalı bı yeremı gıtsek dıozz cunku bu hastanelede acıma yok resmen gecırıyorlarr
[
Ayyy kooptum yine burda :)) Söz walla çalışıcam, akşamları erken yatmıycam bebikimi dinliycemm :) gaz nasıl oluyor bebek nasıl oynuyor hepsini ayırt edip p.tesi öyle gelicem buraya :))) korkuyorm yoksa olacaklardan :))
Benim de sol tarafımda bi gerilme var :) ben pırasa yedim akşam ayıptır söylemesi belki de çocuk ondan hareket etmedi :) pırasaya kim hareket etsin ki yani çocuk da haklı :)
hoşgeldin canımmmm.. biz iyiyiz sende iyisin inş..slm kızlar nasılsınız1haftadır yoktum ara ara girip baktım ama bişyler yazmaya fırsatım olmadı pek.. misafirlerim gitti temizlik falan derken baya yoruldum yaa...
bilemiyorum egecim yaa.. napcam bilemiyorum .. kafam çok karışık.. ya bide benim bi özlelliğim var ben alışkanlıklarımı zor değiştiriyorum , şimdi başka dr a alışmak okadar zorlucak ki beni.. gözümde nası büyüyoo..ama bu hastane ile devam etmek te zorlucak tabi.. yaa doğumda nasıl güvencem onlara.. bilemiyorum mki karısık çokk..suzi nasıl inancaksın o dr dediklerine hala acıbademe mi gidiyorsun. Ben çoktannn bırakmıştım orayı memorıal var oraya git florance felan var sigorta geçiyor oralarda nasılsa
florance nerdeydi canım , o hastanede iyi biliyom ben gerçekten.. hiç düşünmemeiştim aklıma getirdin valla saol..ayyy allahım yaaa ne hastaneler var nasıl ınsanları uzuyorlar...
florance nıgt. bnm bırcok arkadasım cok memnun kaldı
ben celdummmm nasılsınız kızlar?
hoşbuldım tşk, tekmecikleri dinliyorum :)hoşgeldinn biz iyiyiz sen nasılsın
allahım ne zeki bir arkadaşım var.. Hem sarışın hemde zeki yaaaaaaaaaaaa olmayacak bişeykızlar bugünün tarihine dikkat ettiniz mi tersden de aynı 11.02.2011:d:d:d
hoşgeldinnnnnnben celdummmm nasılsınız kızlar?
şimdi yatcan pazartesimi kalkcankızlar ben kaçtım yatıcam biraz malum zor bir gece geçirdim sabahta erkende dr a gittim gözlerim kapanıyor şimdi
kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz
o işte o bebek oooooooo ohh beeeeeekızzz bnm sımdı sag tarafımda bısıler oynuo gıbıı ben artık ona bebek dıe bakıommm.
Napalım bebemmm bız yollarda hıssetcez bebeyı heral en cok oturdumuz yer orası cılekle:)
bi an kendimi gördüm :))kızlar durunun sütünü içireyim yatırayım gelcem birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?