2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa Allah korusun dün akşam benim de aynı şey aklıma geldi.. Allah göstermesin üzüntüsünü geçtim, O kadar büyük paralar ki

kız ben hastaneye sordum fıyat bıle vermıyo doktora bağlı:):):)
oyuzden korkar oldum...
gecen esım arkadasına dıo bızım hatun medıkalparkı begenıp dogurmuyo sımdı oraya donersem koparım heralde:):):)

ayyyyyyyy cılek supersın pırasa heee benceee o bebekler bebeklerrrr.
ya cılek sen ısmını ne koycannn?

Mira diye düşünüyoruz ama çok emin değilim canım.. Sen?

Bak sen değiştirirsen değiştiririm be nde söyliyim :) zaten dünyanın parası gereksiz o parayı oraya vermek sigorta bile olsa gibi beliyor artık bana, onun yerine bebeğe harcarım..
Böyle aklım gidip geliyor gelirim arkandan değiştirirsen :)

koptum yaa pırasa ya kim oynar:)))))))))))))))) alemsin kız

yaaa allah korusun dün akşam benim de aynı şey aklıma geldi.. allah göstermesin üzüntüsünü geçtim, o kadar büyük paralar ki
aa kesinlikle dorğ arkadaşım ikiz bebeğe 15000 tl ödedi oda sgk anlaşmalıydı ama solunum cihazına bağladılar diye aldılar o parayı. Bence devlet anlaşmalı olsun..

mecıdıyekoyde cnmm o hastaneden bnm cok pımpırıklı arkadaslarım bıle memnun kaldı.. ya bnm anlamadıgım bu doktorlar bu kadar salakmııı?? sonucta zaten acıbademe gıdıosun sadece bı doktorun dedıne kanıp amıyomu yaptırcan herkes senın gıbı baska doktora gıderkı sadece hastaneye guven azalıyor ıste..

ya bnm guvendıgım tek sey medıkalparkta esımın kuzenı cocuk doktoruu ona sorcam ıyıcene bı arastırcamm.

bız sey dıye dusunuyoduk ya kuvezlık bı durum olursa cocugu nakıl ederız gostepeye o ora da calısıyor ama dedıkı keısnlıkle hele 2-3 hafta erken dogarsa bebeği tasımak cok sakıncalı mecburen dogdugu hastanede kalıcak dedı

offffffffffff bılmıom valla daha bısı bende oole dusunuyoruz sadece cnmm

doğru sölüyosun canım.. ama şu saatten soraa dr uda hastaneyide araştırmam gerekecek.. beni kasıyo.. zaten kalmış diyom 4 ay.. onlarda anladılar ki bunlar başka dr lara da gidiyolar, araştırıyolar, diye korkarlar uğraşmazlar belki.. belki de iyi niyetli olurlar diyorum şu zaatten soraa.. belkide ben iyi düşünüyoum dediğin gibi..
sen şimdi hangi hastaneye gidiyosun, inş. küvezlik bi durum olmaz canım yaa.. Allah korusun.. şimdi gittiğin hastanede mi acıma yok.. yaa nebiçim şey bu yaa.. sinir oluyorum hepsine..

ayy dusunsene 10gun yatıo bebek serrvet odıcen bee aman allah kımseyı odurumlara dusurmesın hem maddı hem maneviii

cnm bnmde memorıl sıfa ve yedıtepede sınırsız karsılıyor. ben yedıtepeye gıdıyorum doktorumuda sevıyorum hatta bana dıo ıstedıgın yerde tahlıllerını yaptır cerrahpasada para vermıyosan orda yaptır dıo ama ıste bende bılmıommm napıcamı.....

artık heralde senınle ugrasmazlar gıbıme gelıo suzı manyak herıf baskalrını uzecek ıste bole...

Ay efet Allah korusun, çok ciddi bi fiyat!!!! üzüntüsü stresi de cabası!! ama düşünmek lazım bunları hep, nereler devlet anlaşmalı biliyor musunuz?
Benim bi de sigortam da Acıbadem, Acıbadem dışında hiiiç bi yerde geçmiyor doğru düzgün ( Şirket böyle yaptırdı sağolsunlar

sendemiii çilekkkk... napcazz ozaman biz değiştirsekmi yawww.. bak channel florance iyi diyo.. mecidiyeköydeymiş.. onamı geçsekkk.. ulaşımı nasıl acaba.. araştıralım,.. bak sen bırakırsan ben hele hiiiç hiççç durmammm.. giderim arkama bakmam.. :))

bende anlamıyorumm .. bi akıllı kendileri sankii... acıbademin çoook adı çıktı ama ne olcak sonu kimbilir...

Yaa bilmiyorum ki çok kafam karıştı artık.. bi tek zoruma gidiyor araştırmak yoksa hemen değiştiricem hiç beklemiycem...

YA CNMM sen hıccc ole seylerı sımdı kafana takmaaaaaaaa allahın ıznıyle hemen bebıslerımızı alıp cıkıcaz hastaneden ınsallah:) kız zaten burda herkescık dogurcakk bız bunları dınlıcezz bızım kızlarr bu gıdıslee zaten yerlerındende cabuk cıkmazlarrr:):):):)
neyse baska seylerı konusalımmmmmmmmmm:):):)::)

slm kızlar..ben dün ayrıntılı ultrasona girdim bebekte hiç problem yok ama benim plasentam normalden aşağı seviyedeymiş. Böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda...

ya kızlar, şimdi sizin hastaneler ne kadar ücret talep ediyorlar? ben mersinde özel yenişehir hastanesine sordum, sgk lıya normal 350, sezeryan 400, epidural sezeryan 500 dediler. bana baya hesaplı geldi... ben yozgatta özel şifa hastanesine gidiyorum,orası da bu civarlarda...

Yaa bilmiyorum ki çok kafam karıştı artık.. bi tek zoruma gidiyor araştırmak yoksa hemen değiştiricem hiç beklemiycem...

aynennnn aynennn çilekk.. benimde kafam karışıkkk çok bu konuda.. ve aynı senin gibi banada araştırmak okadar zor geliyo kii.. hele bide olur ya, memnun kalmassam yeni gittiğim yerden naparım diyorum.. doğuma kadar dr ararmısım ben.. :))

sizler sorunca merak edip aradım hastaneyi geçen gün telefonda bilgi vermiyolarmış
ama murat bey diğerlerinden farklıymış onun ücreti biraz daha pahalı oluyomuş hastaneye gidince sorucam böyle söylediler daha çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…