Yaaa Allah korusun dün akşam benim de aynı şey aklıma geldi..Allah göstermesin üzüntüsünü geçtim, O kadar büyük paralar ki
ayyyyyyyy cılek supersın pırasa heee benceee o bebekler bebeklerrrr.
ya cılek sen ısmını ne koycannn?
hoşgeldin canımmmm.. biz iyiyiz sende iyisin inş..
bilemiyorum egecim yaa.. napcam bilemiyorum .. kafam çok karışık.. ya bide benim bi özlelliğim var ben alışkanlıklarımı zor değiştiriyorum , şimdi başka dr a alışmak okadar zorlucak ki beni.. gözümde nası büyüyoo..ama bu hastane ile devam etmek te zorlucak tabi.. yaa doğumda nasıl güvencem onlara.. bilemiyorum mki karısık çokk..
florance nerdeydi canım , o hastanede iyi biliyom ben gerçekten.. hiç düşünmemeiştim aklıma getirdin valla saol..
hoş celduuunnn.. sen nasılsınnn.. biz iyiyz çookk
koptum yaa pırasa ya kim oynar:)))))))))))))))) alemsin kız[
ayyy kooptum yine burda :)) söz walla çalışıcam, akşamları erken yatmıycam bebikimi dinliycemm :) gaz nasıl oluyor bebek nasıl oynuyor hepsini ayırt edip p.tesi öyle gelicem buraya :))) korkuyorm yoksa olacaklardan :))
benim de sol tarafımda bi gerilme var :) ben pırasa yedim akşam ayıptır söylemesi belki de çocuk ondan hareket etmedi :) pırasaya kim hareket etsin ki yani çocuk da haklı :)
aa kesinlikle dorğ arkadaşım ikiz bebeğe 15000 tl ödedi oda sgk anlaşmalıydı ama solunum cihazına bağladılar diye aldılar o parayı. Bence devlet anlaşmalı olsun..yaaa allah korusun dün akşam benim de aynı şey aklıma geldi..allah göstermesin üzüntüsünü geçtim, o kadar büyük paralar ki
hoşgeldin canımmmm.. biz iyiyiz sende iyisin inş..
bilemiyorum egecim yaa.. napcam bilemiyorum .. kafam çok karışık.. ya bide benim bi özlelliğim var ben alışkanlıklarımı zor değiştiriyorum , şimdi başka dr a alışmak okadar zorlucak ki beni.. gözümde nası büyüyoo..ama bu hastane ile devam etmek te zorlucak tabi.. yaa doğumda nasıl güvencem onlara.. bilemiyorum mki karısık çokk..
florance nerdeydi canım , o hastanede iyi biliyom ben gerçekten.. hiç düşünmemeiştim aklıma getirdin valla saol..
hoş celduuunnn.. sen nasılsınnn.. biz iyiyz çookk
Mira diye düşünüyoruz ama çok emin değilim canım.. Sen?
Bak sen değiştirirsen değiştiririm be nde söyliyim :) zaten dünyanın parasıgereksiz o parayı oraya vermek sigorta bile olsa gibi beliyor artık bana, onun yerine bebeğe harcarım..
Böyle aklım gidip geliyor gelirim arkandan değiştirirsen :)
ayyy cnm sen valla cok ıyısın yıne ben hayatta o hastaneye gıtmezdım bır daha:))::)
bız sımdı bıle hastanemızı değiştirsekmı dıe dusunuyoruz allah korusun kuvezlık bır durumda devletle anlasmalı bı yeremı gıtsek dıozz cunku bu hastanelede acıma yok resmen gecırıyorlarr
koptum yaa pırasa ya kim oynar:)))))))))))))))) alemsin kız
aa kesinlikle dorğ arkadaşım ikiz bebeğe 15000 tl ödedi oda sgk anlaşmalıydı ama solunum cihazına bağladılar diye aldılar o parayı. Bence devlet anlaşmalı olsun..
ayy dusunsene 10gun yatıo bebek serrvet odıcen bee aman allah kımseyı odurumlara dusurmesın hem maddı hem maneviii
doğru sölüyosun canım.. ama şu saatten soraa dr uda hastaneyide araştırmam gerekecek.. beni kasıyo.. zaten kalmış diyom 4 ay.. onlarda anladılar ki bunlar başka dr lara da gidiyolar, araştırıyolar, diye korkarlar uğraşmazlar belki.. belki de iyi niyetli olurlar diyorum şu zaatten soraa.. belkide ben iyi düşünüyoum dediğin gibi..
sen şimdi hangi hastaneye gidiyosun, inş. küvezlik bi durum olmaz canım yaa.. Allah korusun.. şimdi gittiğin hastanede mi acıma yok.. yaa nebiçim şey bu yaa.. sinir oluyorum hepsine..
koptum yaa pırasa ya kim oynar:)))))))))))))))) alemsin kız
aa kesinlikle dorğ arkadaşım ikiz bebeğe 15000 tl ödedi oda sgk anlaşmalıydı ama solunum cihazına bağladılar diye aldılar o parayı. Bence devlet anlaşmalı olsun..
allah korusun dediğin gibi hem maddi hem manevi.
Alalım kucağımıza evimize gelelim sağlıkla.. Aminnnnnnn
Mira diye düşünüyoruz ama çok emin değilim canım.. Sen?
Bak sen değiştirirsen değiştiririm be nde söyliyim :) zaten dünyanın parasıgereksiz o parayı oraya vermek sigorta bile olsa gibi beliyor artık bana, onun yerine bebeğe harcarım..
Böyle aklım gidip geliyor gelirim arkandan değiştirirsen :)
mecıdıyekoyde cnmm o hastaneden bnm cok pımpırıklı arkadaslarım bıle memnun kaldı.. ya bnm anlamadıgım bu doktorlar bu kadar salakmııı?? sonucta zaten acıbademe gıdıosun sadece bı doktorun dedıne kanıp amıyomu yaptırcan herkes senın gıbı baska doktora gıderkı sadece hastaneye guven azalıyor ıste..
sendemiii çilekkkk... napcazz ozaman biz değiştirsekmi yawww.. bak channel florance iyi diyo.. mecidiyeköydeymiş.. onamı geçsekkk.. ulaşımı nasıl acaba.. araştıralım,.. bak sen bırakırsan ben hele hiiiç hiççç durmammm.. giderim arkama bakmam.. :))
bende anlamıyorumm .. bi akıllı kendileri sankii... acıbademin çoook adı çıktı ama ne olcak sonu kimbilir...
Ay efet Allah korusun, çok ciddi bi fiyat!!!! üzüntüsü stresi de cabası!! ama düşünmek lazım bunları hep, nereler devlet anlaşmalı biliyor musunuz?
Benim bi de sigortam da Acıbadem, Acıbadem dışında hiiiç bi yerde geçmiyor doğru düzgün( Şirket böyle yaptırdı sağolsunlar
Yaa bilmiyorum ki çok kafam karıştı artık.. bi tek zoruma gidiyor araştırmak yoksa hemen değiştiricem hiç beklemiycem...
Yaa bilmiyorum ki çok kafam karıştı artık.. bi tek zoruma gidiyor araştırmak yoksa hemen değiştiricem hiç beklemiycem...
ya kızlar, şimdi sizin hastaneler ne kadar ücret talep ediyorlar? ben mersinde özel yenişehir hastanesine sordum, sgk lıya normal 350, sezeryan 400, epidural sezeryan 500 dediler. bana baya hesaplı geldi... ben yozgatta özel şifa hastanesine gidiyorum,orası da bu civarlarda...
slm kızlar..ben dün ayrıntılı ultrasona girdim bebekte hiç problem yok ama benim plasentam normalden aşağı seviyedeymiş. Böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?