2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Di mi biz ikimiz burda konuşucaz sürekli daha doğurmadın mı diye :) hepsi doğurmuş bebekleri ile ilgilenecekler... EGE arada süt verirken girecek buraya, hala mı doğuramadınız ruhsuz karılar diye haşlıycak biziii :))

slm kızlar..ben dün ayrıntılı ultrasona girdim bebekte hiç problem yok ama benim plasentam normalden aşağı seviyedeymiş. Böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda...

Internette okumuştum sonra yeri değişiyormuş canım onun

cnm bende duru yu sevıom ama esım ve arkadaslarım derın dıo bakalım daha bellı deıl

İkisi de birbirinden güzel isimler :)

Benim bi de 2. doktor, millet deli diycek..

ayyy ozellıkle ege ve oykum gırsınlerrr yaaaaaaaaaaaaaaaa
bıde onlar cok tecrubelı yaaa:((

ayyy ozellıkle ege ve oykum gırsınlerrr yaaaaaaaaaaaaaaaa
bıde onlar cok tecrubelı yaaa:((

alemsiniz kızlar bence siz ikizsiniz.. Kız siz doğuramazsınızda beni deli edesiniz heee

selam fıstıklar ben geldim hem ders çalışıyorum hem de kaçamak yapıyorum böyle :)))
biraz uzun süre sandalyede oturunca oğluşum hareket etmeye başladı :)))) dün tüm gün yattım yavrum hareket etmedi alışık değil tabi anasının yatmasına, her zamanki pozisyonumuzu alınca rahat etti heralde :)))

alemsiniz kızlar bence siz ikizsiniz.. Kız siz doğuramazsınızda beni deli edesiniz heee

kesıııınnnnnnnnn egeee dıom ya bız doguramayızda bızım bebeklerı en son alırlar artık gıbıme gelıyo vallaa:))::)
hatta bızım dogum sancılarımız baslarmıs felanda bız anlamazmısızzzz ayyyyy:):):))))::)
egee sen dersın ordaaannnnn "kızlarrrr sız doguruyosunuz bakkkk" dıe:))::)

KADERCANER bende aynı sorun var canım
doğum kanalına çok yakın 1,5 cm falan
büyük ihtimalle sezaryan ile doğacak bebişim :)

ayy bunlar detaylıda mı anlaşılıyor? benim doktor hiç böyle plesentadan falan bahsetmedi de. nasipse normal doğum çok istiyorum ama mecburi bi durum olursa yapacak bişey yok tabi..

Ahahaha :) Ege'ye sorarırız, şimdi benim kasıklarımda bi sancı var acaba doğum sancısı mıdır diye :) öyle saatlerce bekleriz :) Ege der kız doğuruyorsunuz, yetişin hastaneye delirtmeyin beni :)

ben geldiiiiim
işlerim yoğun az kalıcam
her zamanki triplerim işte

Hoşgeldinnnnn

cnm yaa çocuklarda yazık rahata gelemiyorlar rahat olunca oynamıyor benmkide sıkıştırınca oynuyor..

herkese selam biz geldik...
hoşgeldin ne var ne yok

ahahahaha kesin kızz burdan delirirmişim ege akıntım var sanki biraz fazla suyun gelmiş çilek channel diye bağırırmışımm

ben geldiiiiim
işlerim yoğun az kalıcam

hoşgeldin dişimve başım ağrıyor bişey çiğneyemiyorum..
Ama performansımı etkilemedi yemek olarak:))

hoşgeldin blueee... ayyyy kıyamamm o zuzuuuumaaa benn...rahatınıda bilirmiş bakk..
Herkese selam biz geldik...
hoşş geldin canımm
ben geldiiiiim
işlerim yoğun az kalıcam

:))) hoşgeldin canımmm...yorulmaa cok amaaaa...

duruyu yatırdım geldim ama canıma okudu zilli biberon elimde peşinde koşturdum yarısını zor içti sütün.. ne kaynatıyonuz bakimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…