YA CNMM sen hıccc ole seylerı sımdı kafana takmaaaaaaaa allahın ıznıyle hemen bebıslerımızı alıp cıkıcaz hastaneden ınsallah:) kız zaten burda herkescık dogurcakk bız bunları dınlıcezz bızım kızlarr bu gıdıslee zaten yerlerındende cabuk cıkmazlarrr:):):):)
neyse baska seylerı konusalımmmmmmmmmm:):):)::)
slm kızlar..ben dün ayrıntılı ultrasona girdim bebekte hiç problem yok ama benim plasentam normalden aşağı seviyedeymiş. Böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda...
cnm bende duru yu sevıom ama esım ve arkadaslarım derın dıo bakalım daha bellı deıl
aynennnn aynennn çilekk.. benimde kafam karışıkkk çok bu konuda.. ve aynı senin gibi banada araştırmak okadar zor geliyo kii.. hele bide olur ya, memnun kalmassam yeni gittiğim yerden naparım diyorum.. doğuma kadar dr ararmısım ben.. :))
Di mi biz ikimiz burda konuşucaz sürekli daha doğurmadın mı diye :) hepsi doğurmuş bebekleri ile ilgilenecekler... EGE arada süt verirken girecek buraya, hala mı doğuramadınız ruhsuz karılar diye haşlıycak biziii :))
Internette okumuştum sonra yeri değişiyormuş canım onun
İkisi de birbirinden güzel isimler :)
Benim bi de 2. doktor, millet deli diycek..
di mi biz ikimiz burda konuşucaz sürekli daha doğurmadın mı diye :) hepsi doğurmuş bebekleri ile ilgilenecekler... ege arada süt verirken girecek buraya, hala mı doğuramadınız ruhsuz karılar diye haşlıycak biziii :))
ınternette okumuştum sonra yeri değişiyormuş canım onun
ikisi de birbirinden güzel isimler :)
benim bi de 2. Doktor, millet deli diycek..
ayyy ozellıkle ege ve oykum gırsınlerrr yaaaaaaaaaaaaaaaa
bıde onlar cok tecrubelı yaaa:((
alemsiniz kızlar bence siz ikizsiniz.. Kız siz doğuramazsınızda beni deli edesiniz heee
çokkk var bişey olmaz korkma.sadece düzelmezse normal doğum yapamazsın diye biliyorum
KADERCANER bende aynı sorun var canım
doğum kanalına çok yakın 1,5 cm falan
büyük ihtimalle sezaryan ile doğacak bebişim :)
kesıııınnnnnnnnn egeee dıom ya bız doguramayızda bızım bebeklerı en son alırlar artık gıbıme gelıyo vallaa:))::)
hatta bızım dogum sancılarımız baslarmıs felanda bız anlamazmısızzzz ayyyyy:):):))))::)
egee sen dersın ordaaannnnn "kızlarrrr sız doguruyosunuz bakkkk" dıe:))::)
ben geldiiiiim
işlerim yoğun az kalıcam
her zamanki triplerim işte
cnm yaa çocuklarda yazık rahata gelemiyorlar rahat olunca oynamıyor benmkide sıkıştırınca oynuyor..selam fıstıklar ben geldim hem ders çalışıyorum hem de kaçamak yapıyorum böyle :)))
biraz uzun süre sandalyede oturunca oğluşum hareket etmeye başladı :)))) dün tüm gün yattım yavrum hareket etmedi alışık değil tabi anasının yatmasına, her zamanki pozisyonumuzu alınca rahat etti heralde :)))
hoşgeldin ne var ne yokherkese selam biz geldik...
ahahahaha kesin kızz burdan delirirmişim ege akıntım var sanki biraz fazla suyun gelmiş çilek channel diye bağırırmışımmkesıııınnnnnnnnn egeee dıom ya bız doguramayızda bızım bebeklerı en son alırlar artık gıbıme gelıyo vallaa:))::)
hatta bızım dogum sancılarımız baslarmıs felanda bız anlamazmısızzzz ayyyyy:):):))))::)
egee sen dersın ordaaannnnn "kızlarrrr sız doguruyosunuz bakkkk" dıe:))::)
ben geldiiiiim
işlerim yoğun az kalıcam
hoşgeldin blueee... ayyyy kıyamamm o zuzuuuumaaa benn...rahatınıda bilirmiş bakk..selam fıstıklar ben geldim hem ders çalışıyorum hem de kaçamak yapıyorum böyle :)))
biraz uzun süre sandalyede oturunca oğluşum hareket etmeye başladı :)))) dün tüm gün yattım yavrum hareket etmedi alışık değil tabi anasının yatmasına, her zamanki pozisyonumuzu alınca rahat etti heralde :)))
hoşş geldin canımmHerkese selam biz geldik...
ben geldiiiiim
işlerim yoğun az kalıcam
ben geldiiiiim
işlerim yoğun az kalıcam
ege hosbulduk canim ne olsun isde dünden beri beni bir isim telasi sardi
suzi hosbulduk
Ege hosbulduk canim ne olsun isde dünden beri beni bir isim telasi sardi
Suzi hosbulduk
Ege hosbulduk canim ne olsun isde dünden beri beni bir isim telasi sardi
Suzi hosbulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?