2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bunlar detaylıda mı anlaşılıyor? benim doktor hiç böyle plesentadan falan bahsetmedi de. nasipse normal doğum çok istiyorum ama mecburi bi durum olursa yapacak bişey yok tabi..

Yok canım doktorum çok önceden söyledi bana. Normal ultrason muayenesinde belli oluyor.
bebişimi o yüzden çok net göremiyoruz.
detaylıya giderken doktoruma bir kağıt yazdı. orada teşhisini yazmış.
Bu doktor da doğruladı.
bende normal istiyordum ama bu durumda normal doğuma müsade etmeyecek gibi görünüyormuş. hayırlısı yaaa bebişim sağlıkla doğsun da önemli olan bu.

Ahahaha :) Ege'ye sorarırız, şimdi benim kasıklarımda bi sancı var acaba doğum sancısı mıdır diye :) öyle saatlerce bekleriz :) Ege der kız doğuruyorsunuz, yetişin hastaneye delirtmeyin beni :)
ahahaha kız koptum burda, doğru biz şimdi doğurduğumuzu da anlamazsak gerçi anlaşılmayacak kadar hafif olacağını sanmıyorum ama neyse gözümüzü korkutmayalım şimdiden:))

cnm yaa çocuklarda yazık rahata gelemiyorlar rahat olunca oynamıyor benmkide sıkıştırınca oynuyor..
yazık valla çocuklar şimdiden sabah akşam mesai yapıyolar bunlar doğunca da rahat durmazsa yandık :))
hoşgeldin blueee... ayyyy kıyamamm o zuzuuuumaaa benn...rahatınıda bilirmiş bakk..

merhaba canım sen de hoşgeldin valla teyzesi napsın yavrum oturmama alışmış demek :)))

hoşbuldum bebiş

hoşgeldin dişimve başım ağrıyor bişey çiğneyemiyorum..
Ama performansımı etkilemedi yemek olarak:))

daha önce ağrıyan dişin mi yine?
geçmiş olsun canım yaaa. Minoset iç diycem ama boşa demiyim içmiyceksin :)

:))) hoşgeldin canımmm...yorulmaa cok amaaaa...

hoşbuldum naber suziii?

hosgeldın bebişş güle güleeeee:):):):)::)

Yok kız azıcık takılıcam

aaa karar veremdinmi hala..
Eşim artık konuşurken duru bi doğsunda diyor nasıl gülüyorum yaa

Benim eşim kabullendi sezin ismini

Ay canim yok karar vermedik ama sanirim bu 3 isimden biri olacak artik kesin.

HIRA
ESILA
MISLINA

Baska bisi aramiyorum artik bunlardan kararimi vericem.

Anlamları nedir canım? Mislina olmamış sanki... Gerçi bu konu herkesin kendi zevki ama.. Mislina çok ilginç geldi kulağıma.. Gerçekten hepsinin anlamlarını merak ettim
Ben insanların isimlerinin anlamlarıyla bir hayat yaşadıklarına çok inanıyorum

EGE yok canim neden kizayim herkesin kendi zevki sonucta .
Anlamina gelince :

Mislina: Eshab'ül-Kehf'in(Yedi uyurlar) isimlerinden biri

tabi canım hayırlı sağlıklı bi şekilde olsun da önemli olan o, neticede keyfi bi karar değil.. ne şanslıyızki böyle durumlar çok erkenden görülebiliyor, eskiden zavallı kadınlar hep normal doğum yapmak zorundaymış..

fatmaaaa ne güzel avatarın var kıııızzzz

ESILA : Esila kuran da geçen arapça bir kelimedir ve geçtiği yer ile anlamı şöyledir: "vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla - Rabbinin adını sabah akşam an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…