2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

minikmucizem geldi mi kızlar ayağı şişmişti. merak ettim.

geldi canım çok ödemi varmış ama korkulacak bişeyi yokmuş, lekelenmesine de çok takılmamış doktor, bebişi iyiymiş kalp atışlarına bakmışlar.. uyumaya gitti..

el benim el ve kocişim eli olunca güzel oluyo dimiiiiiiiiii

yok ağrıyan dişim değil sanki dişimdeğilde çenemin kemiği

ege yok canim neden kizayim herkesin kendi zevki sonucta .
Anlamina gelince :

Mislina: Eshab'ül-kehf'in(yedi uyurlar) isimlerinden biri
Senin beyenmen önemli

:)))oğlum isimsiz kalacak bu gidişle hiçbişey beğenemedim zaten:76:

ayaz
yağız
demir
deniz
toprak

bunlar olabilir
bide
ömür ismini çok seviyorum ben

bu isimlerde farklı herkes beğenmez ama bence hoşlar..
baler ( tatlı dilli)
arel ( temiz dürüst)
kutay (uğurlu ay)
yekta (tek eşsiz)

artizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
artiz mi artiz ne arar la bazarda

cnm eşimde ömer diye ısrar ediyo ama ben ö ile başlayan isim istemiyorum.. benim ismim duygu kızım duru hep karıştırıyolar eşimin ismi özkan bu seferde benim ismimle uyumlu olsun diyoo:))

eşinde haklı ama buda kocişinle uyumlu olsun ömer de bence güzel isim ömür isminide begenirim ben

artiz mi artiz ne arar la bazarda

eşinde haklı ama buda kocişinle uyumlu olsun ömer de bence güzel isim ömür isminide begenirim ben

görüyon mu kızzzzz..ömür abimin ismi

ESILA : Esila kuran da geçen arapça bir kelimedir ve geçtiği yer ile anlamı şöyledir: "vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla - Rabbinin adını sabah akşam an.
o zaman muhtemelen akşam demektir, vezkur "an" demek oluyor, isme Rabbike zaten belli, "Rabbinin adını", bukreten ve esila, "sabah ve akşam"...

evet baktım netten araştırdım akşam demek, esila zeval vaktinden gurup vaktine kadarli zaman demekmiş..
kendi fikrim, Kuranda geçiyor ama anlamı isim koyacak bi anlam değil..
Azra ismi çok güzel, temiz pak kadın demek..tam bir kız ismi bence..

Ben erkek zannederken Yiğit Emre diye düşünüyordum. Yiğit'i severim, Bahadır'ı severim :)
çok güzel 3 isim de :) kız çilek zevklerimiz aynı senle :)

Iyice kafayi yedim siz begeniyorsunuz burda cevremdekiler begenmiyor burdakiler begenmiyor siz begeniyorsunuz

Senin içine sinmesi mühim.. Bi de anlamlı olmasına dikkat et bence.. Benim ablamın adı Dilşah, gönlü zengin demek.. Gerçekten o kadar gönlü zengin bir kızdır ki anlatamam..
Senin düşündüğğün isimlerde böyle kelime anlamı yok sanki..

Ben CAN koyucam sende koy :) ÖZKAN-CAN bak gayet uyumlu..

Can çoook güzel :) bayılırım ben can ismine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…