- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
minikmucizem geldi mi kızlar ayağı şişmişti. merak ettim.
mislinayı bende beğenmedim esila ne demekmiş birde hepsinin son harfi a olduğu için bağırırken çağırırken falan iimiş:))))
:)))oğlum isimsiz kalacak bu gidişle hiçbişey beğenemedim zaten:76:
tabi canım hayırlı sağlıklı bi şekilde olsun da önemli olan o, neticede keyfi bi karar değil.. ne şanslıyızki böyle durumlar çok erkenden görülebiliyor, eskiden zavallı kadınlar hep normal doğum yapmak zorundaymış..
fatmaaaa ne güzel avatarın var kıııızzzz
yok ağrıyan dişim değil sanki dişimdeğilde çenemin kemiğihoşbuldum bebiş
daha önce ağrıyan dişin mi yine?
Geçmiş olsun canım yaaa. Minoset iç diycem ama boşa demiyim içmiyceksin :)
hoşbuldum naber suziii?
Yok kız azıcık takılıcam
Benim eşim kabullendi sezin ismini
ege yok canim neden kizayim herkesin kendi zevki sonucta .
Anlamina gelince :
Mislina: Eshab'ül-kehf'in(yedi uyurlar) isimlerinden biri
el benim el ve kocişim eli olunca güzel oluyo dimiiiiiiiiii:d:d:d:d
sapphire "ÖMÜR" ismi nasıl
cnm herkes doruk diyor zaten ama bende eşimde beğenmedik o ismi soğuk bir isim gibi geldi ne bilim işte:)))
:)))oğlum isimsiz kalacak bu gidişle hiçbişey beğenemedim zaten:76:
artiz mi artiz ne arar la bazardaartizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cnm eşimde ömer diye ısrar ediyo ama ben ö ile başlayan isim istemiyorum.. benim ismim duygu kızım duru hep karıştırıyolar eşimin ismi özkan bu seferde benim ismimle uyumlu olsun diyoo:))
cnm eşimde ömer diye ısrar ediyo ama ben ö ile başlayan isim istemiyorum.. benim ismim duygu kızım duru hep karıştırıyolar eşimin ismi özkan bu seferde benim ismimle uyumlu olsun diyoo:))
ayaz
yağız
demir
deniz
toprak
bunlar olabilir
bide
ömür ismini çok seviyorum ben
bu isimlerde farklı herkes beğenmez ama bence hoşlar..
baler ( tatlı dilli)
arel ( temiz dürüst)
kutay (uğurlu ay)
yekta (tek eşsiz)
artiz mi artiz ne arar la bazarda
eşinde haklı ama buda kocişinle uyumlu olsun ömer de bence güzel isim ömür isminide begenirim ben
o zaman muhtemelen akşam demektir, vezkur "an" demek oluyor, isme Rabbike zaten belli, "Rabbinin adını", bukreten ve esila, "sabah ve akşam"...ESILA : Esila kuran da geçen arapça bir kelimedir ve geçtiği yer ile anlamı şöyledir: "vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla - Rabbinin adını sabah akşam an.
çok güzel 3 isim de :) kız çilek zevklerimiz aynı senle :)Ben erkek zannederken Yiğit Emre diye düşünüyordum. Yiğit'i severim, Bahadır'ı severim :)
Iyice kafayi yedim siz begeniyorsunuz burda cevremdekiler begenmiyor burdakiler begenmiyor siz begeniyorsunuz
Ben CAN koyucam sende koy :) ÖZKAN-CAN bak gayet uyumlu..
can çok güzel benceama eşim beğenmedi uyuzdur kendisi hiçbişeyi beğenmez
serkan ozaman ama çokmu klasikkk ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?