2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa Azra da çok güzelmişşş.... Hakikaten uyuyor zevklerimiz :)))

waoww Dilşahı da çok beğendim. ben Gülşah ismni de çok severim, kızım olaydı değerlendirmeye alırdım:))
Şevval de güzel, yükselen yücelen demek.. söylemesi de harika. ben çok severim de kardeşimin adı işte koyamam malesef :))

geldi canım çok ödemi varmış ama korkulacak bişeyi yokmuş, lekelenmesine de çok takılmamış doktor, bebişi iyiymiş kalp atışlarına bakmışlar.. uyumaya gitti..

Sağol canım ya iyi oldu haber aldığım merak ediyordum.

yok ağrıyan dişim değil sanki dişimdeğilde çenemin kemiği

Ağrı yayılıyordur. off canım bi gidip baktırsan aslında. böyle ağrı çekme.

can çok güzel bence ama eşim beğenmedi uyuzdur kendisi hiçbişeyi beğenmez
can ismini ben de begenmiyorum yaa yaşlanınca kullanamaz gibi geliyo
:)) ömür ismi güzel gerçktenn.. fatmaaa senin bebiş elif naz mıydı.. 2. ismini hatırlayamaadımm

evet elif naz canım p.tesi dr a gidicem nasipse eger değişmez ise erkek dersede yiğit koymayı düşünüyorum

Canlarım
hepinize iyi haftasonları.
güzelce dinlenin, gezin tozun.
yarın sabah kimsecikler olmaz büyük ihtimalle.
P.tesi görüşürüz.

Serkan esimin adi
Can ismi güzel ama ben sadece cocuklarda seviyorum büyünce güzel durmuyo:)
Neyse ben artik fazla arastirmiycam bu isimlerden biri olacak sanirim zaten herkesin begendigi ismi bulmak cok zor öyle isimde yoktur herhalde.

can ismini ben de begenmiyorum yaa yaşlanınca kullanamaz gibi geliyo

evet elif naz canım p.tesi dr a gidicem nasipse eger değişmez ise erkek dersede yiğit koymayı düşünüyorum
can amca denilmiyo gerçekten heee.. hiç düşünmemiştim.. doğru ama bak..
bide çağırırken olmuyo sankii yaa.. caaaaann .. N duyulmuyo sanki..
elifnaz bebişin ismi çoook güzel.. elif ismini bende çok severim.. ismi gibi güzel şeylerin başlangıcı olsun hep..

Canlarım
P.tesi görüşürüz.

ayyy yarının haftaa sonu olduğunu hatırlamak ne güzellllll... eet yarın hafta sonuuuu.. süppperrr.. yupppiiiiii......çalışmıyorum ama eşim evde olcak yaa ona seviniyorum bende:))

Canlarım
P.tesi görüşürüz.
sana da iyi tatiller canım görüşmek üzere
hakkaten büyüyünce pek güzel durmuyor, bizim işyerinde 50 yaş civarında bi Can bey vardı da çocuksu kalıyor ismi :))

sağolasın canım herkesin bebişi ismiyle yaşasın inş. can dede hafta sonu ne güzeeeeeeel ohh evmi temizliyim

kızlarrr ıyı tatıllerrrrrrrr
bolca dınlenınnn
ben yrınn bebısımı gormeyee gıdıcemm detaylıyaaaa
ıyıaksamlarrrrrrrrrr

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
Ben de çıkıyorum öpüyorum herkesiii

mutlu sağlıklı güzel hafta sonlarıı şekerler...
fmg sanada güzel hafta sonları canımmmmmm...dikkat edin kendinizee...

kız temizlik var diye seviniyonmu :))) var ya nefret ediyorum temizlik yapmaktan..kadın çağırcam da camların biraz daha kirlenmesini bekliyorum :))

yaa ev piisss sölemesi ayıp kız öle bişey yapmıyorum ki süpür sil ortalıgı topla hepsi bu bide dolaptaki bana olmayan gömlek vs pantolon falan kaldırıyım dyorum.. öle ahım şahım temizlik yapmıcam kendi evimize geçicez yaa elin evi için kendimi parçalayamam dogrusu iyice ev gıcıgıma gidiyo zaten her ay 570 vermek zoruma gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…