kızlarrr ıyı tatıllerrrrrrrr
bolca dınlenınnn
ben yrınn bebısımı gormeyee gıdıcemm detaylıyaaaa
ıyıaksamlarrrrrrrrrr
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
Ben de çıkıyorum öpüyorum herkesiii
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
Ben de çıkıyorum öpüyorum herkesiii
benim ilk doğumda hiç çatlağım olmadı canım ozamanlar badem yağı kullanmıştım.şimdi badem yağını kıllanmaya neden oluyor diye söylediler.benim bu sefer göbiş daha büyük bende dr. sordum bunda korkuyorum oda jhonson bebek yağını önerdi onu kullanıyorum ayrıca kayısı yağıda aldım oda çok güzel kokusuda müthiş ..cilde iyi geldiğini söylediler kayısı yağınıda yüzüme sürüyorum :))ban diyorlarki oğlun olacak senin cildin güzelleşti..:)) bide canım yağı basen kısmına bacakların üstkısmına ve göğüslerinede sürben sürmedim ilk hamilelikte oralar çatladı...slm kızlarrr okuyorum okuyorum ama genelde yazamıyorum pek buraya..nabersiniz...yawww egzersiz falan yapıyomusunuz kızlar ...bide çatlak oluştumu hiç sizde ben çatlaktan çok korkuyorum13. haftadan beri göğüslerime ,karnıma , bide bacaklarımın ön üst kısmına phitolastil gel sürüyorum...benden 10 hafta büyük bi arkadaş var çok özenli olmasa da o da sürmüş bişeler ama akarsu gibi çatlağım var dedi çok tırstım..sizler ne alemdesiniz merak ettim...
ses deneme bir iki ses ses
yaa ardahan dayım ya ben arda ismini arda han isimlerini sevmiyorum nedense burayıda sevmiyorum yaa
slm kızlar nasılsınız zun zamandır girememiştim baya bişeyler olmuş galiba inş bebeklermz iyidr ben biraz önce aniden yere oturdum ve karnımla dizim arasında bişey var gibi katlandı canım acımadı ama galiba bebeğimdi ya sizce bişey olmuşmudur çok korktum ya inş bebeğim iyidir demi kızlar
cnm dikkat et ama bişey olmaz korkma.. Onlar en ufak bişeyde hemen düşmezler allah korur onları..
Braz uzan dinlen bakalım hareket edicekmi
canım maşallah sana da bu 800 gr ne ki bizimkilerin iki katı ya tosunnnnnnn.. Ohh rahatladın demi. Darısı başımıza 3 mart gelllllllllllllkızlarrrrrrrrrr
hepiniz gitmişsiniz beni yeni geldim soğaga çıkmışken ve fil gibi açıkmışken yemek yediknoğluşum ve eşimle herşey yolundaymış doktor tosuncuk yapmışsın dediğ 800 gr bir hafta öndeymiş ama erken doğum olursa işimize yarar dedi, 32 kesin görürsün rahim ağzı dikişinde problemyok dedi yatmaya devam...
Tetenoz aşısını sordum sağlık ocağı yada kırsal kesimde evde doğum vs...gerekli dedi,hastane ortamında doğum yapacaklara önermiyorum ama karar senin dedi ben sen istemedikten sonra ben hiç istemem hocaaa dedim niye canımı yakayım doğumu yaptıracak sensin sen düşün dedim güldü şeker yüklemesi sonucuda yarın çıkacak bebeğim hıçkırığa başlamış ultrasonda uzun uzun gösterdi hıçkırığını şimdilik herşey yolunda bebecik mutlu biz mutluyuz ......
canım maşallah sana da bu 800 gr ne ki bizimkilerin iki katı ya tosunnnnnnn.. Ohh rahatladın demi. Darısı başımıza 3 mart gelllllllllllll
bende aşı olmayanlardanım:)
sorma kız aynı dert bende de var, elalemin evi diye hiçbişey yapmak istemiyorum. senin 570 ben 750 veriyorum.. şimdi üstüne bi de 2 yıl sonra gidecem derdi eklendi. bişey alacak olsam "yaw zaten 2 yıl sonra gidecez" diyorum hemen :))) bebeğime dolap bile alma olayını düşüncem mesela, acaba kendi dolabımın bi kısmını mı boşaltıp ona ayırsam diyorum mesela..yaa ev piisss sölemesi ayıp kız öle bişey yapmıyorum ki süpür sil ortalıgı topla hepsi bu bide dolaptaki bana olmayan gömlek vs pantolon falan kaldırıyım dyorum.. öle ahım şahım temizlik yapmıcam kendi evimize geçicez yaa elin evi için kendimi parçalayamam dogrusu iyice ev gıcıgıma gidiyo zatenher ay 570 vermek zoruma gidiyo
Kızlarrrrrrrrrr
hepiniz gitmişsiniz beni yeni geldim soğaga çıkmışken ve fil gibi açıkmışken yemek yediknoğluşum ve eşimle herşey yolundaymış doktor tosuncuk yapmışsın dediğ 800 gr bir hafta öndeymiş ama erken doğum olursa işimize yarar dedi, 32 kesin görürsün rahim ağzı dikişinde problemyok dedi yatmaya devam...
tetenoz aşısını sordum sağlık ocağı yada kırsal kesimde evde doğum vs...gerekli dedi,Hastane ortamında doğum yapacaklara önermiyorum ama karar senin dedi ben sen istemedikten sonra ben hiç istemem hocaaa dedim niye canımı yakayım doğumu yaptıracak sensin sen düşün dedim güldü şeker yüklemesi sonucuda yarın çıkacak bebeğim hıçkırığa başlamış ultrasonda uzun uzun gösterdi hıçkırığını şimdilik herşey yolunda bebecik mutlu biz mutluyuz ......
sorma kız aynı dert bende de var, elalemin evi diye hiçbişey yapmak istemiyorum. senin 570 ben 750 veriyorum.. şimdi üstüne bi de 2 yıl sonra gidecem derdi eklendi. bişey alacak olsam "yaw zaten 2 yıl sonra gidecez" diyorum hemen :))) bebeğime dolap bile alma olayını düşüncem mesela, acaba kendi dolabımın bi kısmını mı boşaltıp ona ayırsam diyorum mesela..
hoşgeldin canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :)) cd verdiler mi canım? 800 gr mııııı haay maşallahhkızz minik tosunpaşa geliyooor desene :))))
Sağol canım darısı başına cd verdiler bide ben torpilliyim rahimde açılma varmı falan diye bana ayrıntılı da baktı kıyak geçti valla 800 dedi tosuncuk şeker çıkmaz inşaallah bende
haklısın amacanım sağolasın rahatladım şimdi hedef 28 hafta yok ya çok değişiyorlar 20 haftada 340 gr dı bir ay sonra bu olmuş bak seninkide böyle olacak gerçi ben yata yata çocukta efor sarfetmiyor biz kavun karpuz hikayesine döndük ,güzel haberler darısı başınıza.....
şifonyer varsa bi çekmeceyi ona ayır asılacaklarıda dolaba asarsın bende evime geçene kadar göçebe gbi yaşıycam.sorma kız aynı dert bende de var, elalemin evi diye hiçbişey yapmak istemiyorum. Senin 570 ben 750 veriyorum.. şimdi üstüne bi de 2 yıl sonra gidecem derdi eklendi. Bişey alacak olsam "yaw zaten 2 yıl sonra gidecez" diyorum hemen :))) bebeğime dolap bile alma olayını düşüncem mesela, acaba kendi dolabımın bi kısmını mı boşaltıp ona ayırsam diyorum mesela..
Hoşgeldin canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :)) cd verdiler mi canım? 800 gr mııııı haay maşallahhKızz minik tosunpaşa geliyooor desene :))))
ay canım ya:)) gözünaydın tekrar..ben de cd alıcam, kontrolden çok cdye hevesliyim bu sefer
ege sen 21.haftada mı gitmiştin? Kaç grdı durucuk? Benim bebeğim de büyümüştür artık dimi, bakalım kaç gr olacak 21.haftasında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?