- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
şifonyer varsa bi çekmeceyi ona ayır asılacaklarıda dolaba asarsın bende evime geçene kadar göçebe gbi yaşıycam.
duru 22 .haftada 460 idi cnm..
Kesin olmuştur 18.haftada 230 du %100 almıştı 1 ayda. Seninkide kocaman olmuştur.
Kızlar canımm kızlar ben gidiyorummmmmm
iyi haftasonlarıı öptüm
iyi akşamlar kızlar epeydir giremedim sayfalar almış başını gitmiş bende çarşamba günü 4 boyutluya girdim cd verdiler herkez gördü ama bana benzemiyor ablasıda babasına benziyodu buda ablasıyla babasının kopyası kim görse aynı abla diyolar ya sağ salim doğsunda varsın benzesin biraz umut vardı içimde 2 anneye benzer belki diye ama olmadı
slm kızlar ben 17. haftada gitmiştim 240 gr 18 cm idi kzımız hareketlerini hissediyomusunuz bebişlerin ne tarz hareketler tekme mi damar atması seğirme gibi mi ben henüz tewkme hissedemedim şu an 20+5 iz
merhaba kızlar benimde oğlum 23+4 oldu.salı günü konrole gitmiştim boy 30cm.ağırlık 630 gr.hareketlerinide 19.haftadan itibaren hissdiyorum
kimse yok mu arkadaşlar biz daha isim bulamadık kızımız olcak inş.isim önerileriniz var mı
çokkk var bişey olmaz korkma.sadece düzelmezse normal doğum yapamazsın diye biliyorum
öyküm nerelerdesin sen? görmüyorum hiç seni, iyisin değil mi?
KADERCANER bende aynı sorun var canım
doğum kanalına çok yakın 1,5 cm falan
büyük ihtimalle sezaryan ile doğacak bebişim :)
çoook güzel haberlerle gelirsin inşallah... ben de bugün gördüm oğluşumu, ağzım kulaklarımda geziyorum kaç saattirkızlarrrrr 1 ay aradan sonra yarın meleğimi görmeye gidiyorummmm, çok heyecanlandımmm
İyiyim canım sen nasılsın, malum 15 tatil vardı onun için giremedim.. İlk hafta annemde kaldım. Bu hafta da eşim izinli evde, fırsat bulamadım bir türlü.. Ama sizi çok özledim..Pazartesi sabah 8.30 da bilgisayarın başında olurum herhalde..
ayy bunlar detaylıda mı anlaşılıyor? benim doktor hiç böyle plesentadan falan bahsetmedi de. nasipse normal doğum çok istiyorum ama mecburi bi durum olursa yapacak bişey yok tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?