2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

şifonyerde yer ayırcam evet mecburen.. sığar inşallah eşyaları:)
inşallah teyzesi, inşallah sizin gibi besleyebilmişimdir kuzumu :)
Kızlar canımm kızlar ben gidiyorummmmmm
iyi haftasonlarıı öptüm

iyi tatiller tatlım sana da, öpüyorum görüşmek üzere

ayy..benim doktorum 28.haftadan önce kilo söylemek gereksiz diyo 21. haftada Atıl hoca da detaylıya girdim miniğim 430 gr. civarındaydı.. acaba şimdi kaçtır insan merak ediooooo..
bol bol paylaşın kızlar bebek kilolarını ve haftalarını bari sizinkilerle merakımı gideriyim hehe..

iyi akşamlar kızlar epeydir giremedim sayfalar almış başını gitmiş bende çarşamba günü 4 boyutluya girdim cd verdiler herkez gördü ama bana benzemiyor ablasıda babasına benziyodu buda ablasıyla babasının kopyası kim görse aynı abla diyolar ya sağ salim doğsunda varsın benzesin biraz umut vardı içimde 2 anneye benzer belki diye ama olmadı

aynaya bak bol bol sana benzesin :)) bende cd istiyorum ama bulunduğum şehirde böyle bi imkan yok ( malesefff

slm kızlar ben 17. haftada gitmiştim 240 gr 18 cm idi kzımız hareketlerini hissediyomusunuz bebişlerin ne tarz hareketler tekme mi damar atması seğirme gibi mi ben henüz tewkme hissedemedim şu an 20+5 iz

Son düzenleme:
slm kızlar ben 17. haftada gitmiştim 240 gr 18 cm idi kzımız hareketlerini hissediyomusunuz bebişlerin ne tarz hareketler tekme mi damar atması seğirme gibi mi ben henüz tewkme hissedemedim şu an 20+5 iz

muhtemelen bu hafta hissedersin canım. valla ben şuan 21+3üm bugün gündüz yine beni yerimden sıçratacak kadar ard arda vurdu. seğirmeyi falan geçti yani. gaz hareketi gibi bişey de değil, insan gıdıklanır gibi oluyo vrduğu zaman. bi de benimki bi yere vurduğunda aynı yere 5,6 kere üst üste vuruyo.hatta bugün eşimde elini koyup ilk defa hissetti. korktu birden :)))

merhaba kızlar benimde oğlum 23+4 oldu.salı günü konrole gitmiştim boy 30cm.ağırlık 630 gr.hareketlerinide 19.haftadan itibaren hissdiyorum

merhaba kızlar benimde oğlum 23+4 oldu.salı günü konrole gitmiştim boy 30cm.ağırlık 630 gr.hareketlerinide 19.haftadan itibaren hissdiyorum

maşşallah sen büyütmüşsün oğlanı :) ben en son 17. haftada gittim veeee yarın gidiyorum dr a. ne kadar oldu çok merak ediyorum kızım...

insan hiç bi ismi yakıştıramıy çocuğuna bizimde erkek olsaydı aklımızda bir sürü isim vardı kızı pek düşünmedik nedense burak kaan buğra alper aarda kerem kerim fln düşünüyoduk hepininde anlamı çok güzel

cCHİCCO DEPO SATIS GÜNÜ YARIN 12.02.2011
KIZLAR BEN BUGÜNKÜ SATIS GÜNÜNE GİTTİM ACAYIP İNDİRİM VAR
BEN ALDIKLARIMI FIYATLARINI YAZAYIM SİZ KIYASLAYIN

hersey mevcut bebek arabası oyuncak oto koltuk tekstil biberon ayakkabı kozmatık canta akla ne gelirse

chicco dönence 40 tl ben almadım alanlarda gördüm

poli salıncak 169 tl chiico outlette 269 tl

chiico telefonlu oyuncak 30 tl telefon deil ama baya buyuk bi oyuncak

3 lü oyun grubu 40 tl

chicco oyun halısı müzikli 40 tl

catlak kremi 5 tl

biberonlar hepsi 5 tl

güneş koruyucu kremler losyonlar tüm kozmatık ürünleri 5 tl

ayakkabılar 35 tl

hersey var aklıma gelmıyo suan adları cok cok cok uygun textıl grubu var
yarın saat sabah 9 ila 12 arasında satısı var sizin yerınızde olsam en gec 7:30 da orda olurum
hem cok anlayıslı personeli var biraz ısrar edersenız iceri bile sokarlar
he bide püf nokta eger gec gittiniz hic bişe kalmadı yetişemedınız yada istediginizi alamadını bekleyın
12 ye kadar herkes cıksın azalsın bebek araballarının ordaki yere gidin ihsan diye bi adam var sorumlu
cok iyi biri ısrar edin biraz zorlayın arkadan oyuncakları cıkarsın ama sabırlı olun orda barikatın önunde bekleyın

adresi: MERMERCİLER SANAYİ SİTESİ TUZLA TUZLAYA GİDİN MERMERCİLER SANAYI SITESINI BULUN BİRAZ SAPA BIYER YANLIS GELDIM DİYE ENDİSELENMEYIN TUZLANIN BIRAZ DAHA İLERİSİNDE ORHANLI TARAFINDA GALİBA CHİCCO DEPO MERMERCİLER SANAYI SITESININ İCİNDE İÇERİ GİRERKEN GÜVENLİGE SORUN GÖSTERİR ZATEN İYİ ALISVERİSLER :)

öyküm nerelerdesin sen? görmüyorum hiç seni, iyisin değil mi?

İyiyim canım sen nasılsın, malum 15 tatil vardı onun için giremedim.. İlk hafta annemde kaldım. Bu hafta da eşim izinli evde, fırsat bulamadım bir türlü.. Ama sizi çok özledim..Pazartesi sabah 8.30 da bilgisayarın başında olurum herhalde..

KADERCANER bende aynı sorun var canım
doğum kanalına çok yakın 1,5 cm falan
büyük ihtimalle sezaryan ile doğacak bebişim :)

yalnız değilim demekki oh rahatladım..benim ne kadar yakın bilmiyorum marjinalmiş ama keşkee ayrıntılı girmeseydim diye düşündüm haberim olmayacaktı bilgi almak için araştırdım erken doğum falan yazıyor kanama falan kötü şeyler yazıyo moralim bozulmuştu...

kızlarrrrr 1 ay aradan sonra yarın meleğimi görmeye gidiyorummmm, çok heyecanlandımmm
çoook güzel haberlerle gelirsin inşallah... ben de bugün gördüm oğluşumu, ağzım kulaklarımda geziyorum kaç saattir

Aslı'yla gezmişsinizdir bol bol:) ben de iyiyim. ben de izmirdeydim uzun süre, çarşamba geldim. acayip özlüyor insan burayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…