2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayalbazcanım ne kadar dalgınım bugün sen zaten yazmışsın sürüyorum diye

Son düzenleme:
günaydıııınnnnn kocacıgımı işe gönderdim bide buraya bakalım dedim kimseciklerrr yoqqqq ondan benden yatışa geçerrr

günaydın... kimseler yok. ben de boğazımın acısıyla uyandım, sanırım hasta oluyorum( aylarca olmadım, tam okula başlarken çok kötü olacak( aslında dün oğluşumu gördüm epey mutluluk hormonu salgılamıştım ama:)))

oğluşum ii teyzesi pazartesi izmire gideceğiz görmeye atilla beye artık tekmeleri hissediliyor paşamın oradan da kemeraltına barışbebeye bakmaya gideceğiz bişiller alalım artık yavaş yavaş dedik sen nasılsın sabah boğazının ağrıdığını yazmışsınnasıl oldun senin paşan nasıl dün görmüşsün sanırım

evet canım ya grip oluyorum( benimki de birkaç gündür çok kıpırdak gerçi hala güçlü tekme hissetmiyorum ama sürekli bir kıpırdanma var içimde:)) dün doktor da kaç kere kıpır kıpır bu bebek dedi. çok tatlıydı paşam. fotoğraflarını elimden düşürmüyorum dünden beri. gerçi profilden görebildik beyefendiyi dönmedi yüzünü:)) doktor dalga geçiyor çirkin bir şey işte böceğe benziyor diye:) 411 gr olmuş

sen de heyecanlısındır göreceğin için. izmire de sık sık gidiyorsunuz güzel... ben de hastane çıkışını barış bebeden aldım galiba. çok dolaştm o gün ama sanırım barış bebeydi. ben gidemedim ama mina bebe de güzel.

geçmiş olsun dikkat et kendine ballı limon yap kendine çok ii geliyor bol bol portakal mandalin ye ben de oldum bi kez süründüm ilaç da alamıyoruz şimdiden al önlemini sıcak tut kendini okul pazartesi mi başlıyor? ayyy sevsinler minik kuzuyu maşallah ona büyümüş annesibende net olarak 3 gündür hissediyorum kuzumun tekmelerini ki erkek çocukları erken hisettirir kendini diyorlardı hep sende 3-4 güne hisedersin net olarak çok tatlılar maşallah ya sürekli videosunu açıp izliyorum canım oğlumun dur teyzesi sana bi foto ekleyelim

evet anım pzt başlıyorum, korkuyordum okul öncesi hasta olmaya, olmamam lazım diye diye oldum(

ekle bakalım minik paşayı. ben de tarattırayım eşime eklerim, gerçi hastanenin renkli yazıcısı bozulmuş siyah beyaza bastı ama belli yine yüzü.

senin oğluşun adı kesinleşti mi?

hep öyle olur ya korktuğu başına gelir insanın kendine dikkat et de çabuk geçsin bugün yarın dinlen anca dinlenince geçiyor grip pazartesi de sağlıkla başlarsın inşallah işine ...en yakın zamanda bekliyoruz oğluşunun fotolarını bayılıyorum bakmaya ...isim netleştiremedik ama benim eşim gayet emin kendisinden kağan istiyor değiştiremedim fikrini yanına isim arıyorum ben de hatta sabahtan beri onu araştırıyorum sen netleştirdin mi isim olayını ne zormuş bi ismi evladına yakıştırmak

ooyy yerim ben o paşayı. çok tatlı kağan çk güzel bir isim bence. bizimki mehmet yaman olacak büyük ihtimalle. yaman diye bahsediyorum ben hep değiştirmem herhalde artık çok alıştım.

ooyy yerim ben o paşayı. çok tatlı kağan çk güzel bir isim bence. bizimki mehmet yaman olacak büyük ihtimalle. yaman diye bahsediyorum ben hep değiştirmem herhalde artık çok alıştım.

sağol teyzesi senin yakışılının da fotosunu bekliyorum... kağan güzel de seslenirken bi garip oluyo dedi arkadaşım kaaaan gibi etkilendm herhalde ayyy yaman a bayılıyorum harika bir isim burada bir dr var ismi yaman okadar beyefendi okadar iyi yürekli insanlara yardımcı biri ki anlatamam yani sırf ona benzesin diye koymayı düşünmüştüm anlamıda çok güzel ama eşim türkmenistan da çalışmış bi dönem orada yaman bizdeki anlamının tam zıttıymış gibi bahanelerle istemiyor bence harika ve yaman ismindeki kişiler çok ii insanlar oluyor işini bilen iyi yürekli merhametli ismi gibi yaman biri olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…