aminnnnnnnn inşallah sağ salim kavuşuruz miniklerimizeçoook güzel haberlerle gelirsin inşallah... ben de bugün gördüm oğluşumu, ağzım kulaklarımda geziyorum kaç saattir
hayalbazcanım ne kadar dalgınım bugün sen zaten yazmışsın sürüyorum diyebenim ilk doğumda hiç çatlağım olmadı canım ozamanlar badem yağı kullanmıştım.şimdi badem yağını kıllanmaya neden oluyor diye söylediler.benim bu sefer göbiş daha büyük bende dr. sordum bunda korkuyorum oda jhonson bebek yağını önerdi onu kullanıyorum ayrıca kayısı yağıda aldım oda çok güzel kokusuda müthiş ..cilde iyi geldiğini söylediler kayısı yağınıda yüzüme sürüyorum :))ban diyorlarki oğlun olacak senin cildin güzelleşti..:)) bide canım yağı basen kısmına bacakların üstkısmına ve göğüslerinede sürben sürmedim ilk hamilelikte oralar çatladı...
evet canım ya grip oluyorum( benimki de birkaç gündür çok kıpırdak gerçi hala güçlü tekme hissetmiyorum ama sürekli bir kıpırdanma var içimde:)) dün doktor da kaç kere kıpır kıpır bu bebek dedi. çok tatlıydı paşam. fotoğraflarını elimden düşürmüyorum dünden beri. gerçi profilden görebildik beyefendiyi dönmedi yüzünü:)) doktor dalga geçiyor çirkin bir şey işte böceğe benziyor diye:) 411 gr olmuş
sen de heyecanlısındır göreceğin için. izmire de sık sık gidiyorsunuz güzel... ben de hastane çıkışını barış bebeden aldım galiba. çok dolaştm o gün ama sanırım barış bebeydi. ben gidemedim ama mina bebe de güzel.
evet anım pzt başlıyorum, korkuyordum okul öncesi hasta olmaya, olmamam lazım diye diye oldum(
ekle bakalım minik paşayı. ben de tarattırayım eşime eklerim, gerçi hastanenin renkli yazıcısı bozulmuş siyah beyaza bastı ama belli yine yüzü.
senin oğluşun adı kesinleşti mi?
hep öyle olur ya korktuğu başına gelir insanın kendine dikkat et de çabuk geçsin bugün yarın dinlen anca dinlenince geçiyor grip pazartesi de sağlıkla başlarsın inşallah işine ...en yakın zamanda bekliyoruz oğluşunun fotolarını bayılıyorum bakmaya ...isim netleştiremedik ama benim eşim gayet emin kendisinden kağan istiyor değiştiremedim fikrini yanına isim arıyorum ben de hatta sabahtan beri onu araştırıyorum sen netleştirdin mi isim olayını ne zormuş bi ismi evladına yakıştırmak
ooyy yerim ben o paşayı. çok tatlıkağan çk güzel bir isim bence. bizimki mehmet yaman olacak büyük ihtimalle. yaman diye bahsediyorum ben hep değiştirmem herhalde artık çok alıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?