2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah öyle olur canım. yaman bey demek çok hoşuma gidiyor zaten:)) kağan ve kaan karışır büyük ihtimalle. ğ'yi çıkarmak zor oluyor ama güzel yine de. benim çevremdekiler kaan zaten genelde, kağan daha az.

Türk ismi olsun istiyoruz ikimizde bakalım nasip kağan mert olabilir belki benimde gönlüm olur biraz daha

merhabalar kızlar.
ben pazartesı gıdıcem bakalım kac gr bızım kofte:))
hosgeldın bırce bıraz gec oldu ama:))
bıraz gecmıse bakayım buralardayım..

bircecim sen nasılsın yanlış hatırlamıyorsam annenlerin yanına gitmiştin demi ya kusura bakma epeydir girmedim de ondan soruyorum iyisin demi bebişin sen alışverişinide yapmışsındır hı
benim kız aynı ablası ve babası ya bukadar benzer malesef gene bana benzemedi

secemce ırem bebegın fotosunu yenı gordum cok tatlı masallah yanakları dudakları nazlı bı kıza benzıyor:))

merhabalar kızlar.
ben pazartesı gıdıcem bakalım kac gr bızım kofte:))
hosgeldın bırce bıraz gec oldu ama:))
bıraz gecmıse bakayım buralardayım..
hoşbulduk canım.

iyiyim canım. evet izmirdeydim, bir sürü şey aldım bebişe. öpüp koklayıp duruyorum onları:)) daha çok değişir bence tipleri.ben de izmirdeki foto.da babama çok benzetmiştim ama dünkünde çok daha farklı. doğduktan sonra bile değişiyorlar. yeğenim doğduğunda babasına benziyordu sonra ablamın kopyası oldu:)) sağlıklı olsunlar da önemli değil zaten

secemce ırem bebegın fotosunu yenı gordum cok tatlı masallah yanakları dudakları nazlı bı kıza benzıyor:))

saol canım ya ablasıda aynı nazlı valla adı eda tam adını taşıyor şimdi netten bebege yelek örmek için model arıyom bana örme ona ör diye laf vuruyor halbuki yeni ördüm tekrar başladım başka örüyom gene de kıskançlık krizine giriyor 8 yaşında bide benimki doğmadan başladı doğunca naparım bilmem

selam kızlar 1 haftadır yoktum..
keyifler yerindedir umarım
ben bugün kızıma alışveriş yaptım tulumlar badiler ayakkabı bile aldım fındığa..
bakıp bakıp duruyorum..şimdi içleri bomboşş.zaman geçermi kızlar ya. yaz gelirmi bu sene?

oh iyi yapmışsın hemen gelsin istersin vakit demi benden söylemesi hamileligin tadını çıkar oh keyif yap az kaldı zaman akıp gidiyor sonra çok öpüp koklarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…