kızlar kahvaltıda neler yiyorsunuz.. ben önceden bi yumurta kırıp yanında peynir zeytin doyardım... şimdi doyamıyorum, ve uğraş gerektirecek şeyleri de açlıktan sabıredemeyip yapamıyorum.... doyurucu besleyici neler yiyebilirim kızlar fikir lütfen.... hamur işlerini çok seveerim ama şişiyo elim ayağım, uzak durmaya çalışıyorum....
selam arkadaşlarım ben geldim artık ewdeyim bu hafta içi ew bakacağız hep.. marta taşınıyoruz kısmetse..
cuma gecesi eşim annemlere geldi tartıştılar we bizi toplayıp ewe getrdi:)) annem bırakmak istemedi biri bi kolumdan tutumuş diğeri bi kolumdan biri bırak kızımı, öbürü bırak karımı die çekiştirirlerken halı kaydı we ben yere düştüm neyse geldik ewdede biz birbirimize girdik bi ablamız wardı o geldi oturdum tam bi sıcaklık hissettim çamaşırıma 2 çorba kaşığı kadar bi ıslaklık geldi birden abla tutturdu doktra gidelim diye, ben dedim ya bişey olmaz akıntı falandır desemde dinlemedi neyse gttik acile herşey normal gelen sıwı aminyon sıwısı falan değil idrar kaçırmışım sanırımo streste...
bebeğin durumu gayet iyi( neyse bu sayede oğluşu görmüş oldum) bebik maşallah gelişmiş baya eğer usg yanlış ölçmedilerse:))
23+2ydim bacak we karın ölçüsü 24+2 we 24+3 çıktıkilosunu falan sormayı unuttum.. ama boyu 31küsür cme tekabül ediyor, keyfim yerine geldi..
kociyle küsüz gerçi o kendş kendine konuşuyo ama ben muhattap olmuyorum yarın ki gelecek hediyenin değerine göre yelken sewiyesini ayarlayacağım:79:
herkesi çok özledim şimdi biraz yatmaya kaçıyorum kızım sağolsın gece 02,30da uyudu, arkadaşım bizdeydi bende 4,30da uyudum ölüyorum:))
Biz geldik...
ama işler çok birikmiş...
Belki çıkmak zorunda kalırım...
Hoşgeldin kuzuuuuuuu :) nasılsın, evde olmak nasıldı?
Benimm iyi haberlerim var bu aradaaa :) Müjdemi isterim... Cumartesi rahat rahat hissettim bebeğimin tepikleriniii , annemlerde uzanmıştım bi vurdu bi vurdu anlatamam :) Ege'den laf işitmiycem artık... gazla bebeğin hareketleri de karışmıyormuş gerçekten..
Ama dün öğleden sonradan beri tık yok, normaldir herhalde diye üstünde durmuyorumm :) Ay inşallah channel de benim gibidir :=
İyi haftalar olsun herkeseeeeee
Hoşbulduk canım...
Valla hiç güzel değildi...Özellikle de yüksek ateşle evde 2 çocuk ve misafir çok zordu..Sizi çok özledim..Yatıp dinlensem eminim güzel olurdu ama...Yatamadım da doğru dürüst..
Ohh, kuzucum benim yaa...Gerçekten gaz gibi değil, çok değişik bi duygu...Benimki artık ramazan davulcusu gibi güm güm vuruyor..
Her zaman olmuyor normaldir...Özellikle daha ilk hissederken 1 gün falan hissetmediğim benim de olmuştu...Yakında sürekli hissedersin..Artık büyüyor sıpacıklar...
Yaaa yorulmuşsundur tabiiŞimdi ateşin düştü ama di mi, iyisin?
İyiyim, iyiyim...
Antibiyotik falan vermeyince doktor, biraz zor atlattık ama iyiyiz şimdi kızımla...Misafirleri de uğurladık..Artık bol bol dinleneceğiz..
Oy maşallaahhh Öykü'yee, vursunlar güm güm :))
Ay çok çok geçmiş olsun, gerçekten bol bol dinlenin şimdi gerçekten.. O halde misafir ağırlamak da çook zordur..
Artık gözle görülüyor tekme atarken..Yatıyorum bi bakıyorum göbek yukarı doğru zıplıyor..Çok güzel ya..Merak etme hande mira da 1 haftaya kalmaz aynı şiddetle tekmeler...Artık anlayabiliyorum bazı şyleri..Niye tekme attığını falan..Gerindiğini hissedebiliyorum..Çok değişik, çok güzl..Mesela şimdi kahvaltı yaptık, yemek üstü tekmelerini savuruyor, hafif hafif ama sık sık...
Acıktığında güçlü tekmeler geliyor, ama sık sık olmuyor..Vuruyor biraz dinlenip yine vuruyor..
Babası işten gelince de, tekme değil de kıpır kıpır oluyor...Sesini duyunca kıpır kıpır oluyor sıpam...
günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kuzucuk geçmiş olsuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnn
ay aklım haftasonu channelde kaldı doktora gidecekti bakalım iyi haberlerle gelsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
herkese öpücükkkkkk
günaydın arkadaşlar, iyi haftalarrr
Kandiliniz mübarek olsun efenimmm
hööf haftalık kontrole gitmem gerekiyodu kaytardım gitmedim, şimdi de kendimi suçlu hissetmeye başladım bebeme karşı...
nan bugün bi arada kendimi sıkıştırıp gitsem mi napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?