2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kahvaltıda neler yiyorsunuz.. ben önceden bi yumurta kırıp yanında peynir zeytin doyardım... şimdi doyamıyorum, ve uğraş gerektirecek şeyleri de açlıktan sabıredemeyip yapamıyorum.... doyurucu besleyici neler yiyebilirim kızlar fikir lütfen.... hamur işlerini çok seveerim ama şişiyo elim ayağım, uzak durmaya çalışıyorum....

yine kimseler yok( sabah 6.30da evden çıkmam lazım. üff yaa uyumaya alışmıştım ne güzel, ço zor gelecek((

benim de klasik; haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, süt:))

Ay düştüm diyince çok korktum ama Allah'tan bebek iyiymiş, rahatladımmm

Biz geldik...
ama işler çok birikmiş...
Belki çıkmak zorunda kalırım...

Hoşgeldin kuzuuuuuuu :) nasılsın, evde olmak nasıldı?

Benimm iyi haberlerim var bu aradaaa :) Müjdemi isterim... Cumartesi rahat rahat hissettim bebeğimin tepikleriniii , annemlerde uzanmıştım bi vurdu bi vurdu anlatamam :) Ege'den laf işitmiycem artık... gazla bebeğin hareketleri de karışmıyormuş gerçekten..
Ama dün öğleden sonradan beri tık yok, normaldir herhalde diye üstünde durmuyorumm :) Ay inşallah channel de benim gibidir :=
İyi haftalar olsun herkeseeeeee

Ohh, kuzucum benim yaa...Gerçekten gaz gibi değil, çok değişik bi duygu...Benimki artık ramazan davulcusu gibi güm güm vuruyor..
Her zaman olmuyor normaldir...Özellikle daha ilk hissederken 1 gün falan hissetmediğim benim de olmuştu...Yakında sürekli hissedersin..Artık büyüyor sıpacıklar...

Oy maşallaahhh Öykü'yee, vursunlar güm güm :))

Oy maşallaahhh Öykü'yee, vursunlar güm güm :))

Artık gözle görülüyor tekme atarken..Yatıyorum bi bakıyorum göbek yukarı doğru zıplıyor..Çok güzel ya..Merak etme hande mira da 1 haftaya kalmaz aynı şiddetle tekmeler...Artık anlayabiliyorum bazı şyleri..Niye tekme attığını falan..Gerindiğini hissedebiliyorum..Çok değişik, çok güzl..Mesela şimdi kahvaltı yaptık, yemek üstü tekmelerini savuruyor, hafif hafif ama sık sık...
Acıktığında güçlü tekmeler geliyor, ama sık sık olmuyor..Vuruyor biraz dinlenip yine vuruyor..
Babası işten gelince de, tekme değil de kıpır kıpır oluyor...Sesini duyunca kıpır kıpır oluyor sıpam...

günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kuzucuk geçmiş olsuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnn
ay aklım haftasonu channelde kaldı doktora gidecekti bakalım iyi haberlerle gelsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
herkese öpücükkkkkk

günaydın arkadaşlar, iyi haftalarrr
Kandiliniz mübarek olsun efenimmm
hööf haftalık kontrole gitmem gerekiyodu kaytardım gitmedim, şimdi de kendimi suçlu hissetmeye başladım bebeme karşı...
nan bugün bi arada kendimi sıkıştırıp gitsem mi napsam

Oyyyyyyyy içim çok güzel oldu kuşum yaa, çoook duygulandım.. Maşallah onaaa :)

Günaydın canım..Sağol...
channel hafta sonu mu gidecekti doktora..Ayy,inşallah güzel haberlerle gelir...Merak ettim ben de..

Günaydın canım..Senin de kandilin mubarek olsun..
Gidersin ya, tam gününde olmasa da bugün gidersin, inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Günaydın iyi haftalar

sevgliler gününüz kutlu kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsunnnn
kahvaltımı yapıp geliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…