2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrrrrr gunaydınnnn...
kuzucummm hosgeldınn nasıloldunnnnn oyku nasıll???
cılekkk naperr hıssettın mı?? bızım sorunumuz dınlenememek galıba ben h.sonu hıssettım bıde sabahları acıkınca hıssedıyorummmm..
zinkerbell nbr cnmm???
ben c.tesı doktora gtıımmm atıl dıokı sorun varmı? dedım kıst varr
dedkı kpkmı oooo hıcbısı deıl onu hıc kafana takma dedı...
sonra ınceledı felan adam 1 saat anlattı senınkı 4mm ve tek tarafta varr bız zaten 3mm olanları demıyoruzz dedii. cok rahatladkkk..
ayrıca bnım kızım cok tembel oyuzdenn anlamıom kıpırtılarını ne yaptıysak ogun bıle uyandıramadıkkkk....

ayrıca atıl hoca cokkkk tatlı bırıymısss yaa bayıldım adamaaaa

Günaydın canım..Sağol...
channel hafta sonu mu gidecekti doktora..Ayy,inşallah güzel haberlerle gelir...Merak ettim ben de..

Kızlar günaydın, uzun bir aradan sonra yine burdayım herkesi çoooook özledim.. Kuzu çok çok geçmiş olsun canım bu sene çok feci hastalıklar, herkes hasta.. Çok dikkat edin kendinize, ben de tam olarak toparlanamadım. İki haftadır da çok yoruldum zaten eşim izinliydi geçen hafta.. O kadar çok gezdik ki bir akşam fenalaştım, kasıldım kaldım, belim çok ağrıdı.. Eski enerjim yok artık.. Zorlamamak lazım sanırım.

Ohhh ohhh ohhh..Ne güzel haberler...Rahatladığına çok sevindim, ancak tekmelicektir annesi, yavaş yavaş..Ben de çok beklemiştim hatırlasana tekmelesin diye..Şimdi öğrendi artık, tekmelemediği gün yok..Seninki de coşacak yakında merak etme..

oykummmmmmmmmm gunaydınnn canımm nasılsınnnnnnnnnn
cok ozledımmm senı yaaaaaaa ıyıkıı geldınnnnnn

Oykum, hoşgeldin..Biz geçen hafta bekledik seni yoktun..sonra da ben hasta oldum giremedim..
Evet artık eski enerjimiz yok kesinlikle katılıyorum sana..Dikkat et sende kendine..Hastalık yapıştı mı da bırakmıyor yahu...

Channel çok sevindim canım aklım sende kaldı zaman zaman girip geçmişe baktım senden haber var mı diye.. Çok sevindim.. Canım bu Prof.lar çok rahatlar yahu ne kadar da rahatlatıyorlar insanı değil mi ben de Rıza bey den çok memnun kaldım.. O kadar rahatlattı ki beni de anlatamam.. İğne yerlerini gördü mor mor tabi... Dedi ki işte analık böyle bişi, babalık fosssssss.... Eşimde gülüyor, sesini çıkarmadı... Çok pozitif bir insandı... Atıl bey de çok iyiymiş, çok arkadaşım gitti.

cnmm benımmm cok sevındım yaa herkes guzel haberlerle gelsınnn cok uzuluyorum bısı olcak dıe vallA... rıza hocada ıyı dıyolar adamlar asmıs gercektenn. ben sımdı cerrahpasaya gtcem rızada randevum var ama asıstanları bakar heraldeee...
ya atıl unv calısanıyım dıe 500 luk fıyattan 200 aldı bendennn....

channell gözün aydın ya cok sevindim canım haftasonu seni merak ettim aklıma takılmıstı
gözün aydın :))))))))))))))))))))))

öyküüümm hosgeldiiiiiiiin uzun süredir yoklamalarda yok görünüyordun :))))) umarım hersey yolundadır

Tatlımm sen sık sık gidiyordun di mi :) Bak benim gibi ayda bir gidince kontrole nasıl koştura koştura gidiyorsun, iptal olacak diye aklın çıkıyor :)

Günaydın iyi haftalar

sevgliler gününüz kutlu kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsunnnn
kahvaltımı yapıp geliyorumm

İyi kandillerr, afiyet olsunnn , bal şeker olsunn

Ohhhhhhhhh çoook sevindim iyi haberlerine canım.. Ben de hissettim c.tesi :) ama bugün falan tık yok

Yaaa özledik seniiii hoşgeldinnnnnnnnn

ayy süper almıs benim arkadaslarım detaylıya 450 verdiler ona ama cok cok iyi birisiymiş hiç gözün arkada kalmasın en iyilerine gösterdin bebişiini

oh bee gözünaydın cnmm..seninde bizimde. çok sevindimm.
Tık olmayabilir zaten gündüzleri fazla olmuyor eve gidince başlıyorlar.. Oturunca zor oluyor hareketleri hisstmesi.

biz geldik...
Ama işler çok birikmiş...
Belki çıkmak zorunda kalırım...
cnmm dinlenememişsin yine ama işte olmaktan iyidir.
Nasılsın öykücük nasıll,

ohhh çifte kavrulmuş haberler geliyor.. Maşallahhhhhhhh artık hissetmeyen kalmadı rahatladık. Gözün aydın cnmm

benim arkadaşım nerde yaaaaaaaaaaaa . çok özledim senii iyimisin güzel haberlerini aldık gerçi girip yamışsın. Artık burda ol .

çileeeeeeek gözün aydınnnnnnnnnnnn )))))))))))))
ilk zamanlar tutarsız oluyor hareketler sonra sıklasacak merak etme :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…