2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Valla alışkanlık yapmış bende de burası, aklım kaldı, kızım bile dedi ki anne sen ne zamandır kadınlar kulübüne girmedin... Onun bile dikkatini çekmiş. Bizde Allah a şükür herşey yolunda.

cılek bnmkı sabah servıste hareketlıydıı acıktı galıbaa. bıde yan yatınca aynı yone ozaman cok hareketlenıyorrr:):):)

Vay be aferin adama...Bu insanlar gerçekten çok aşmış durumdalar. İşlerini çok iyi yapıyorlar ve insan gerçekten bu işe emek verdiklerini hissediyor. Tek amaçları para kazanmak değil. Çok başarılılar. Bu mesleğe gönül vermişler..

Valla alışkanlık yapmış bende de burası, aklım kaldı, kızım bile dedi ki anne sen ne zamandır kadınlar kulübüne girmedin... Onun bile dikkatini çekmiş. Bizde Allah a şükür herşey yolunda.

hahahha:) aksam ben ocak annelerı dogum hıkayelerını okuyodum esım geldı oda bı ekrana baktı tepkı su " nası ya hazıran annelerı ne cabuk doguruyorrr nası oluyo bu " dıooo koptummmm:):):
dedın bızden deıl bunlar ocak anneleri

allah allah kendimi parçaladım burda ama yaranamadım yani.
öykümle kuzuyu istediniz yani.. Nankör karılar.hissiyatsız karılar..

cılek bnmkı sabah servıste hareketlıydıı acıktı galıbaa. bıde yan yatınca aynı yone ozaman cok hareketlenıyorrr:):):)

benimkiside ben acıkınca hareketleniyor heralde hadi yemek yiyelim demek istiyor :)

sorma teyzesi...sanki annesi hasta olmamış gibi sıpacım güm güm dövdü annesini 1 haftadır...
Tepkilerini anlıyorum artık çok hoşuma gidiyor...duru hanım nasıl, kocaman olmştur o da..
oyy yerim ben onu yaa vursun anası zamanında çok dalga geçti kızıyla tembel diye ama bak kızı daha fettan çıktı.. Kuzucum şaka bi yana vursunlar uyutmasınlarda sağlıklı olduklarını anlayalım..

caneemm egeee
bu site bir yanaaaa sen bir yanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
one beeeeeeeeeeeee yavrum benimm lafa bakk beni yücelttin yaaaaa çok sağol canım arkadaşım. Aynı duygular senin içinde geçerliii

ayyy canımmm yaa duruyla sen olmadan aslaaaaa:)

biraz daha biraz daha başkaaaaa

Canım bende seni çok özledim. Eylül naptı tatilde.. Bol bol dinlenmiştir. Hepinizin kandili mübarek olsun. Sevgililer gününe gelince bence çok ticari pek sevmiyorum ben sevgililer gününü.

allah allah kendimi parçaladım burda ama yaranamadım yani.
öykümle kuzuyu istediniz yani.. Nankör karılar.hissiyatsız karılar..

Senin sayende gözümüz arkada kalmadı valla.. Topik sana emanetti ağam. Bu arada ağalığını da yapmışsın, geçmişi okurken baktım da gerginlik yaşanmış, hemen duruma müdahale etmişsin. Bravo sana. Sensiz olur mu arkadaşım.. Sen sitenin ağasısın kız.

sen bizim ağamızsın yaa...
Hiç ağamız olmadan olur mu...
canımmm sensizde olmuyor.. Gerçekten herkesin yeri farklı herkes iyi olsun burda olalım. Birce de geldi..

anaaa egeee yaranmak ne kelimeee, estağfurullah ağam :) bak yine karıştırma bizi channel didi bunu ben diil :)))

ahahaha yok cnmm karıştırmam.. Senin kocan düşmüştü demi:))))))

aaaaaaa ne gerginliği olmusssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…