allah allah kendimi parçaladım burda ama yaranamadım yani.
öykümle kuzuyu istediniz yani.. Nankör karılar.hissiyatsız karılar..
cnmm dinlenememişsin yine ama işte olmaktan iyidir.
Nasılsın öykücük nasıll,
channell gözün aydın ya cok sevindim canım haftasonu seni merak ettim aklıma takılmıstı
gözün aydın :))))))))))))))))))))))
öyküüümm hosgeldiiiiiiiin uzun süredir yoklamalarda yok görünüyordun :))))) umarım hersey yolundadır
Tatlımm sen sık sık gidiyordun di mi :) Bak benim gibi ayda bir gidince kontrole nasıl koştura koştura gidiyorsun, iptal olacak diye aklın çıkıyor :)
İyi kandillerr, afiyet olsunnn , bal şeker olsunn
Ohhhhhhhhh çoook sevindim iyi haberlerine canım.. Ben de hissettim c.tesi :) ama bugün falan tık yok
Yaaa özledik seniiii hoşgeldinnnnnnnnn
cnmm benımmm cok sevındım yaa herkes guzel haberlerle gelsınnn cok uzuluyorum bısı olcak dıe vallA... rıza hocada ıyı dıyolar adamlar asmıs gercektenn. ben sımdı cerrahpasaya gtcem rızada randevum var ama asıstanları bakar heraldeee...
ya atıl unv calısanıyım dıe 500 luk fıyattan 200 aldı bendennn....
Valla alışkanlık yapmış bende de burası, aklım kaldı, kızım bile dedi ki anne sen ne zamandır kadınlar kulübüne girmedin... Onun bile dikkatini çekmiş. Bizde Allah a şükür herşey yolunda.
cılek bnmkı sabah servıste hareketlıydıı acıktı galıbaa. bıde yan yatınca aynı yone ozaman cok hareketlenıyorrr:):):)
oyy yerim ben onu yaa vursun anası zamanında çok dalga geçti kızıyla tembel diye ama bak kızı daha fettan çıktı.. Kuzucum şaka bi yana vursunlar uyutmasınlarda sağlıklı olduklarını anlayalım..sorma teyzesi...sanki annesi hasta olmamış gibi sıpacım güm güm dövdü annesini 1 haftadır...
Tepkilerini anlıyorum artık çok hoşuma gidiyor...duru hanım nasıl, kocaman olmştur o da..
one beeeeeeeeeeeee yavrum benimm lafa bakk beni yücelttin yaaaaa çok sağol canım arkadaşım. Aynı duygular senin içinde geçerliiicaneemm egeee
bu site bir yanaaaa sen bir yanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy canımmm yaa duruyla sen olmadan aslaaaaa:)
Tatlımm sen sık sık gidiyordun di mi :) Bak benim gibi ayda bir gidince kontrole nasıl koştura koştura gidiyorsun, iptal olacak diye aklın çıkıyor :)
İyi kandillerr, afiyet olsunnn , bal şeker olsunn
Ohhhhhhhhh çoook sevindim iyi haberlerine canım.. Ben de hissettim c.tesi :) ama bugün falan tık yok
Yaaa özledik seniiii hoşgeldinnnnnnnnn
günydınn.. ben yeni üye oldum 22 haftalık hamileyim öncelikle hepimize hayırlı olsun..
canımmm sensizde olmuyor.. Gerçekten herkesin yeri farklı herkes iyi olsun burda olalım. Birce de geldi..sen bizim ağamızsın yaa...
Hiç ağamız olmadan olur mu...
anaaa egeee yaranmak ne kelimeee, estağfurullah ağam :) bak yine karıştırma bizi channel didi bunu ben diil :)))
Anaaa Egeee yaranmak ne kelimeee, estağfurullah ağam :) Bak yine karıştırma bizi Channel didi bunu ben diil :)))
Senin sayende gözümüz arkada kalmadı valla.. Topik sana emanetti ağam. Bu arada ağalığını da yapmışsın, geçmişi okurken baktım da gerginlik yaşanmış, hemen duruma müdahale etmişsin. Bravo sana. Sensiz olur mu arkadaşım.. Sen sitenin ağasısın kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?