2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çileeeeeeek gözün aydınnnnnnnnnnnn )))))))))))))
ilk zamanlar tutarsız oluyor hareketler sonra sıklasacak merak etme :)))

Sağol canım benim..... Bekliyorum sıklaşsın diye :) gerçekten çok güzel bir hismiş, dünyanın en güzel hissi :))

cılek bnmkı sabah servıste hareketlıydıı acıktı galıbaa. bıde yan yatınca aynı yone ozaman cok hareketlenıyorrr:):):)

Bende daha tık yok :) Herhalde seninki acıkınca tepki veriyor.. Kurbann olurum ben onun hareketlenen minik ayacıklarına yaaa :))

günydınn.. Ben yeni üye oldum 22 haftalık hamileyim öncelikle hepimize hayırlı olsun..
hayırlı olsun cnm. Hoşgeldin aramıza..

canım bende seni çok özledim. Eylül naptı tatilde.. Bol bol dinlenmiştir. Hepinizin kandili mübarek olsun. Sevgililer gününe gelince bence çok ticari pek sevmiyorum ben sevgililer gününü.
eylül gezdi tozdu okul balşladı . Aslı da eminim dinledni eğlendi anne baba yanındaydı :) kız biz den geçti artık sevgiller günü ama olsun kutlasın hediye istemeiyorumda.

sorma yaa öslemle blue ama hallettik.. :)))))))

Eki Görüntüle 141250 Eki Görüntüle 141251

kuzuuuuuuu sen yokken ben düsünen adamımı görmeye gittim bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kız ne yapıyosun bu çocuğa benim içimi parçalıyor ya.

egeee ben gıder sızın mahalleye pasaya belkı kızım bgn oynar bırazzz fazla kaynatmayınnn ama ne kelımeee herkes burda topık cosarrrrrr:)

dr mı gidiyorsun ay çok selam söyşe gebeye mi perinatolojiye mi.. Gebedeki kadın beni tanıyor medine hemşire .. çok kaynatmayın hee buna gülerim

Oyyyyyy, kurban olurum ben ona..
Kız ne kadar büyümüş....Maşallah yaa....Kaç gr. burda...Tosunum benim...
Foto gördüm içim açıldı valla ya...

433 gr mıs bizimkisi :)))))))))) cok komik kara kara düsünüyor :)

Ay annesi ben bu bebeği yerim ya, çok tatlılar, hepsi de birbirine benziyor.. Çok şeker Allah nazarlardan korusun.

mujkssssss

benim bişi yapmama gerek yok o şahit olduklarını düsünüyor ne bok yicem ben bunlarla diye :)

kızlarrrrrrrr
ben artık evdeyim bu birrrrrrr

evdeki hatunlar
bugun kanal d de moda programı baslayacak benim catlak bir arkadasım katılıyor programa sonuncu olmus sağolsun ama izlersiniz boş olunca :)))))))

dün modokoya gittik bebek odası baktıkkkkkkkkkk
cocuk kalbi diye bir yerde begendikde hatta oleeeeeeeeeeeey

hahahhahha ayyy cılekkk hemen egeyı yolla banaaa...
Kısss herkesın yerı ayrıı egeeemız olmasaydı onu da cok ozlerdıkkkk::):):):)

433 gr mıs bizimkisi :)))))))))) cok komik kara kara düsünüyor :)

mujkssssss

Benim bişi yapmama gerek yok o şahit olduklarını düsünüyor ne bok yicem ben bunlarla diye :)

hahahaaaa babası kaçtıktan sonra düşünmeye başlamıştır b karı kim bilir bana ne yapar diye..

canımmm sensizde olmuyor.. Gerçekten herkesin yeri farklı herkes iyi olsun burda olalım. Birce de geldi..

ahahaha yok cnmm karıştırmam.. Senin kocan düşmüştü demi:))))))

Ahahaha :) efet uçmuştu merdivenlerden kutup ayısı :)

hahahhahha ayyy cılekkk hemen egeyı yolla banaaa...
kısss herkesın yerı ayrıı egeeemız olmasaydı onu da cok ozlerdıkkkk::):):):)

Kız korkuyorum napiyim.. Allahtan hareket etti bebek c.tesi de ucuz yırttım :)

aaa ne güzel evdesin artık.. Bende 2,5 ay sonra bi aksilik olmazsa tabi.
Aldınız mı odayı. Fmg aldı ne güzel ben yatak alcam yerim yok bu evde..

??????????
Neyse sorun hallolmuş sevindim..

:=)))))))))))))) evet

günaaaayyydııııınnn,
kuzuu ve öyküümm hoşgeldiniz yaa valla topikçene sizi çok özledik, ay ne güzel eski günlere döndük
kuzuucuuukk nasıl oldun iyileştinmii? hastalığı senden devraldım kız, hastayım ben de çarşambadan beri..hala iyileşemedim malesef, perşembe cuma ben de raporluydum ama bugün başladık mecburen..

öyküüm tatil nasıldı? gezmişsin oohh ne güzel valla :))

biz de dün alışveriş merkezinde gezdik birazcık, bebek arabalarına falan baktık öğrenelim diye, orta karar bişey almak için 1000 tlyi gözden çıkarcaz bunu anladım. çilekçim seninkinin markası neydi bi daha alabilirmiyim?

artık çalışmıycak mısın güzelim.. evdemisin..

Günaydın canım...İyiyim çok şükür..Ayy,dikkat et valla ortalık kırılıyo hastalıktan..İyileşemiyoruz da..
Sıcak bişeyler iç bari..Geçmiş olsun sana da...Kız o bebek arabalarının fiyatı da neymiş öyle..anammm, çok pahalı ya..Ben hiç bakmadığımdan fiyatlara falan haberim yok..
Özledim hepinizi yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…