2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeconfort Loola markası canım.. jokerde satılıyor bi de kampanya yapmışlar galiba şimdi.. bi bak derim :)

Kızlar Günaydın..
Kuzu.. hoşgeldin canım geçmiş olsun...
Kahvaltımı yapıpgelirim...

Günaydınnn afiyet olsunnn

kızlar fmg mesat atmış nette sorun varmış giremiyorum merak etmeyn dedi..
allahım ne kadar ince bi kadın yaaa..... fatma gibi hödük değil..
:))))))))) fatma beni öldürcekk
fatma gelir birazdan hilmisinden ayrılamadı galiba

biz de özledik valla, yokluğunuz hemen belli oluyo kız bikaç gün gidince...
benim oğluşum da oynamaya başladı teyzesii, anası bu ara hapşırıyo çocuğum hemen yer değiştiriyo yazık :)) hoşuma gitmiyo diyemem tabi çok tatlı bi his, her geçen gün daha da bağlanıyorum bebeğime, nasıl bırakıp işe gidicem iznim bitince diye bunu düşünüyorum şimdiden..
arabalar çok pahalı kız sorma, mimar kız var ya bloguna koymuş bebesinin arabasını, 1900 tl fiyatı var. ohaa dedim..
Bebeconfort Loola markası canım.. jokerde satılıyor bi de kampanya yapmışlar galiba şimdi.. bi bak derim :)

sağol tatlım

Bende aldım bebikime bişiler.. Body, şapka, eldiven falan aldım.. Ablası da almış cmts günü body kardeşine. Bu arada bizde gelişmeler var, geçen hafta k.valdem aradı beni ağlıyarak. Aslı yı çok özlemiş konuşalım artık dayanamıyorum dedi. Bende annmdeyim gel konuşalım dedim. Biz sana bişey yapmadık sen kendi kendine küsüp duruyorsun, biz bayramda sana geldik dedim. Hamileyim haberin bile yok dedim. Geldi sonra anneme, annem de bende hiçbişey olmamış gibi karşıladık onu, açmadık mevzuları, bu olayda çözülmüş oldu. Valla konuşamadık içimde kalanlar oldu ama yine de huzur duydum,çünkü küs olmayı hiç sevmiyorum. cmts de kızımla gezmaye gittiler. Bebeğe body falan almışlar, bana haber yollamış, bebeğe altın falan almış diye.. Yzaık ya yine de üzüldüm kadının haline. Umarım yine kudurmaz. Ne olursa olsun doğuma kadar sesimi çıkarmayıp, sabretmeye karar veridm. Çünkü bu bebeğin doğumunda o da olsun istiyorum. Çok sevindi bebeğe.. Kız olmasına da, kendisi kız çocuk hastasıdır da..

aaa ne güzel evdesin artık.. Bende 2,5 ay sonra bi aksilik olmazsa tabi.
Aldınız mı odayı. Fmg aldı ne güzel ben yatak alcam yerim yok bu evde..

:=)))))))))))))) evet

valla begendik bir yerde herlade orası olur bugun yarın gideriz okey vermeye oleeeeeeeeey

artık çalışmıycak mısın güzelim.. evdemisin..

yok oykucukk ya ben anadolu yakasındayım iş eminönünde yol cok yoruyordu yayan ve belim cok kotu pek yürüyemiyorum öle biraz topallıyorum şahdım şahbaz oldum bacım
kocam kacmakta haklıymıs galiba

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin

fatma gibi hödük değil mi..
Allah iyiliğini versin..Gerçekten ince hatun, merak etmeyelim diye mesaj atmış baksana

ayyyyyyyy kızlarrrrrrrrr ben gerı geldımmm. haftanın şaşkın annesı ben:) bnm randevu 15ndeymıs ben hep p.tesı sanıommm.. ay bı surude cuko yedım oynasın dıe sabah sabah:):):)

öyküm kız helal olsun iyi yapmışsın büyüklük sende kalsın. yine vicdanlı kadınmış benimki eylülü en son 10 aylıkken gördü 6 yıldır görmyor aramıyor merak etmyor. iyi yaptın demek kadın pişman olmuş annende olmasıda iyi belki evde olsan yalnnz olsan gerilirdin.. sevindimm cnm.

Aaaa çok güzel haberler :) inşallah doğumda delirtmez seni.. Akıllı olur :)

Güle güle kullansın, sağlıklı sıhhatli büyüsün içinde inşallah canım... Ayıptır sorması fiyatlar nasıl? Ben de haftaya karar vermek istiyorum artık çünkü..

ayyyyyyyy kızlarrrrrrrrr ben gerı geldımmm. haftanın şaşkın annesı ben:) bnm randevu 15ndeymıs ben hep p.tesı sanıommm.. ay bı surude cuko yedım oynasın dıe sabah sabah:):):)
ahahaha allahm yaa nasıl da bir aşkla gitmiş.. olsun kız 1 gün kalmış..

fatma gibi hödük değil mi..
Allah iyiliğini versin..Gerçekten ince hatun, merak etmeyelim diye mesaj atmış baksana

fatma bana neler çektirdi kız 1 haftadır deli etti beni sataştı durdu deli karı..

Ayyy,seninki de mi oynuyo..1 hafta kaybolduk, bebeler oynamaya başlamış..Ne güzel ya..
O işe gitme mevzusunu hiç açma ya, bende kara kara düşünüyorum...Nasıl olacak, nasıl bırakıp gideceğim diye..O zamana kadar piyangodan para çıkmasını bekliyorum bakalım...
1900 de çok pahalı yahu..O kadar param zaten yok, olsa da veremem...Genelde hep görüyorum, bebe anasının kucağında boş arabayı da baba sürüyor oluyor...Çok paralar dönüyor bu bebek sektöründe..

oykum, barışmanıza çok sevindim..
İnşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsınız, yaptıklarından yaşadıklarından ders almasa, kendini suçlu hissetmese gelmezdi..İnşallah tekrar kötü şeyler yaşanmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…