günaaaayyydııııınnn,
kuzuu ve öyküümm hoşgeldiniz yaa valla topikçene sizi çok özledik, ay ne güzel eski günlere döndük
kuzuucuuukk nasıl oldun iyileştinmii? hastalığı senden devraldım kız, hastayım ben de çarşambadan beri..hala iyileşemedim malesef, perşembe cuma ben de raporluydum ama bugün başladık mecburen..
öyküüm tatil nasıldı? gezmişsin oohh ne güzel valla :))
biz de dün alışveriş merkezinde gezdik birazcık, bebek arabalarına falan baktık öğrenelim diye, orta karar bişey almak için 1000 tlyi gözden çıkarcaz bunu anladım. çilekçim seninkinin markası neydi bi daha alabilirmiyim?
Kızlar Günaydın..
Kuzu.. hoşgeldin canım geçmiş olsun...
Kahvaltımı yapıpgelirim...
Kızlar Günaydın..
Kuzu.. hoşgeldin canım geçmiş olsun...
Kahvaltımı yapıpgelirim...
hayırlı olsun cnm. Hoşgeldin aramıza..
teşekkür ederimm hoşbulduk..kısmetse haziranda anne oluyorum bende :) nasıl geçiyor gebelik süreçleriniz? ben 5 kilo aldım şimdiden başka sıkıntım yok
Günaydın canım...İyiyim çok şükür..Ayy,dikkat et valla ortalık kırılıyo hastalıktan..İyileşemiyoruz da..
Sıcak bişeyler iç bari..Geçmiş olsun sana da...Kız o bebek arabalarının fiyatı da neymiş öyle..anammm, çok pahalı ya..Ben hiç bakmadığımdan fiyatlara falan haberim yok..
Özledim hepinizi yaa..
Bebeconfort Loola markası canım.. jokerde satılıyor bi de kampanya yapmışlar galiba şimdi.. bi bak derim :)
günaaaayyydııııınnn,
kuzuu ve öyküümm hoşgeldiniz yaa valla topikçene sizi çok özledik, ay ne güzel eski günlere döndük
kuzuucuuukk nasıl oldun iyileştinmii? hastalığı senden devraldım kız, hastayım ben de çarşambadan beri..hala iyileşemedim malesef, perşembe cuma ben de raporluydum ama bugün başladık mecburen..
biz de dün alışveriş merkezinde gezdik birazcık, bebek arabalarına falan baktık öğrenelim diye, orta karar bişey almak için 1000 tlyi gözden çıkarcaz bunu anladım. çilekçim seninkinin markası neydi bi daha alabilirmiyim?
aaa ne güzel evdesin artık.. Bende 2,5 ay sonra bi aksilik olmazsa tabi.
Aldınız mı odayı. Fmg aldı ne güzel ben yatak alcam yerim yok bu evde..
:=)))))))))))))) evet
artık çalışmıycak mısın güzelim.. evdemisin..
günaaaayyydııııınnn,
teşekkür ederimm hoşbulduk..kısmetse haziranda anne oluyorum bende :) nasıl geçiyor gebelik süreçleriniz? ben 5 kilo aldım şimdiden başka sıkıntım yok
Canım 5 kilo bişey değil, sıkıntı denicek bişey değil yani :) aman iyi ol, bebişin de iyi olsun.. Cinsiyeti ve ismi belli mi?
Pek açmıyoruz buralarda kilo konusunu :) Bak bi de kilo topiğimiz var, oraya da bekleriz :)
ayyy cnm ne kadar almışsın yaaa nasıl verceksin daha 5,5 aylıksın.. bizeler 2-3 kilo felan aldık gayet fit anneleriz yemeyiz fazla sadece bebişleri besleriz... yararlı şeyler yersen kilo almazsın ilk defa sen bu topikte çok kilo alan oldun tebrik yapıştırdım .. olsun veririsin artık napalım
kızlar fmg mesat atmış nette sorun varmış giremiyorum merak etmeyn dedi..
allahım ne kadar ince bi kadın yaaa..... fatma gibi hödük değil..
:))))))))) fatma beni öldürcekk
fatma gelir birazdan hilmisinden ayrılamadı galiba
öyküm kız helal olsun iyi yapmışsın büyüklük sende kalsın. yine vicdanlı kadınmış benimki eylülü en son 10 aylıkken gördü 6 yıldır görmyor aramıyor merak etmyor. iyi yaptın demek kadın pişman olmuş annende olmasıda iyi belki evde olsan yalnnz olsan gerilirdin.. sevindimm cnm.Bende aldım bebikime bişiler.. Body, şapka, eldiven falan aldım.. Ablası da almış cmts günü body kardeşine. Bu arada bizde gelişmeler var, geçen hafta k.valdem aradı beni ağlıyarak. Aslı yı çok özlemiş konuşalım artık dayanamıyorum dedi. Bende annmdeyim gel konuşalım dedim. Biz sana bişey yapmadık sen kendi kendine küsüp duruyorsun, biz bayramda sana geldik dedim. Hamileyim haberin bile yok dedim. Geldi sonra anneme, annem de bende hiçbişey olmamış gibi karşıladık onu, açmadık mevzuları, bu olayda çözülmüş oldu. Valla konuşamadık içimde kalanlar oldu ama yine de huzur duydum,çünkü küs olmayı hiç sevmiyorum. cmts de kızımla gezmaye gittiler. Bebeğe body falan almışlar, bana haber yollamış, bebeğe altın falan almış diye.. Yzaık ya yine de üzüldüm kadının haline. Umarım yine kudurmaz. Ne olursa olsun doğuma kadar sesimi çıkarmayıp, sabretmeye karar veridm. Çünkü bu bebeğin doğumunda o da olsun istiyorum. Çok sevindi bebeğe.. Kız olmasına da, kendisi kız çocuk hastasıdır da..
Bende aldım bebikime bişiler.. Body, şapka, eldiven falan aldım.. Ablası da almış cmts günü body kardeşine. Bu arada bizde gelişmeler var, geçen hafta k.valdem aradı beni ağlıyarak. Aslı yı çok özlemiş konuşalım artık dayanamıyorum dedi. Bende annmdeyim gel konuşalım dedim. Biz sana bişey yapmadık sen kendi kendine küsüp duruyorsun, biz bayramda sana geldik dedim. Hamileyim haberin bile yok dedim. Geldi sonra anneme, annem de bende hiçbişey olmamış gibi karşıladık onu, açmadık mevzuları, bu olayda çözülmüş oldu. Valla konuşamadık içimde kalanlar oldu ama yine de huzur duydum,çünkü küs olmayı hiç sevmiyorum. cmts de kızımla gezmaye gittiler. Bebeğe body falan almışlar, bana haber yollamış, bebeğe altın falan almış diye.. Yzaık ya yine de üzüldüm kadının haline. Umarım yine kudurmaz. Ne olursa olsun doğuma kadar sesimi çıkarmayıp, sabretmeye karar veridm. Çünkü bu bebeğin doğumunda o da olsun istiyorum. Çok sevindi bebeğe.. Kız olmasına da, kendisi kız çocuk hastasıdır da..
valla begendik bir yerde herlade orası olur bugun yarın gideriz okey vermeye oleeeeeeeeey
yok oykucukk ya ben anadolu yakasındayım iş eminönünde yol cok yoruyordu yayan ve belim cok kotu pek yürüyemiyorum öle biraz topallıyorum şahdım şahbaz oldum bacım
kocam kacmakta haklıymıs galiba
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin
Hoşgeldin canım ama bu sitenin kuralları var arkadaşım öle Ege burdayken uluorta kilo mevzusuna girilmessss... yenisin tabi öğrenirsin yavaş yavaş..
ayyyyyyyy kızlarrrrrrrrr ben gerı geldımmm. haftanın şaşkın annesı ben:) bnm randevu 15ndeymıs ben hep p.tesı sanıommm.. ay bı surude cuko yedım oynasın dıe sabah sabah:):):)
ahahaha allahm yaa nasıl da bir aşkla gitmiş.. olsun kız 1 gün kalmış..ayyyyyyyy kızlarrrrrrrrr ben gerı geldımmm. haftanın şaşkın annesı ben:) bnm randevu 15ndeymıs ben hep p.tesı sanıommm.. ay bı surude cuko yedım oynasın dıe sabah sabah:):):)
fatma gibi hödük değil mi..
Allah iyiliğini versin..Gerçekten ince hatun, merak etmeyelim diye mesaj atmış baksana
biz de özledik valla, yokluğunuz hemen belli oluyo kız bikaç gün gidince...
benim oğluşum da oynamaya başladı teyzesii, anası bu ara hapşırıyo çocuğum hemen yer değiştiriyo yazık :)) hoşuma gitmiyo diyemem tabiçok tatlı bi his, her geçen gün daha da bağlanıyorum bebeğime, nasıl bırakıp işe gidicem iznim bitince diye bunu düşünüyorum şimdiden..
arabalar çok pahalı kız sorma, mimar kız var ya bloguna koymuş bebesinin arabasını, 1900 tl fiyatı var. ohaa dedim..
sağol tatlım
ayyyyyyyy kızlarrrrrrrrr ben gerı geldımmm. haftanın şaşkın annesı ben:) bnm randevu 15ndeymıs ben hep p.tesı sanıommm.. ay bı surude cuko yedım oynasın dıe sabah sabah:):):)
ayyy cnm ne kadar almışsın yaaa nasıl verceksin daha 5,5 aylıksın.. bizeler 2-3 kilo felan aldık gayet fit anneleriz yemeyiz fazla sadece bebişleri besleriz... yararlı şeyler yersen kilo almazsın ilk defa sen bu topikte çok kilo alan oldun tebrik yapıştırdım .. olsun veririsin artık napalım
egeeeeeeeeeeeeee sabah sabahhh benı gulmeketen oldurdunnn yaaaa:):):):)) hala guluommmm:):):):)bakk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?