2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bir ara tatlıya dadandım iiice ondan oldu sanırım bu aralar dikkat etmem gerek.. cinsiyeti kız hayırlısıyla prınsesimiz gelicek adını da belirlemiştik eşimle zaten sera cansın olacak:) biraz fazla hareketli gelişimi de çok iyiymiş şükürler olsun .. yavaş yavş hazırlıklara başladık.. odasını beğendik, bebek arabasını aldık, kıyafetlerini filan çok keyifli

Evet canım zaten bizden başka kimsesi yokki napsın işte. Seninki de tam enteresanmış kızım. İnsan özlemez mi torununu. Evet annemde olduğumu duyunca o da daha iyi dedi. Gelirim görüşürüz dedi. Neyse hallolmasına sevindim. Cmts zaten geldi yemek falan hazırladım onlara oturdu biraz. Bana şimdi hamileyim diye bişey de diyemez zaten. neyse ya sevindim. Küs olunca çok huzursuz oluyorum ben. Eşiminde aklı kalıyor. Tek çocuk, başka kardeş yok, baba yok üzülüyor ister, istemez.

ya 1500 tl ile 4500 tl arasında fiyatları küfür ederek gördüm ben
ya ne bileyim cok geldi bana

2250tl ye bulduk biz yatak dolap şifonyeri tekstilini de veriyor
sevimli birşey yine bence cok gibi geldi

hayırlı olsun öykücüm

bosver canım herseye ragmen senı araması cok ıyı olmus buyukluk sende kalsın esınde sevınmıstırrr.. heralde artık kusurmazz daha akıllanmadımıkı:)):))))

hayırlı olsun cnmm.. iyi günlerde kullansın. tatlıyı azlt sen kivi ye bol bol kilo almazsın

aferşn sana bende konuşmak istese onu sessizliğimle utandırıcam .... da sesiz kalabilirsiem

blueeeeeeeeee sanda günaydınnn

İnşallah canım, bende takmamaya karar verdim, ne derse desin he he modunda olcam napim ya, sonra vicdan azabı çekiyoruz. Eşime karşı hala ters ama bana dokunamıyor şu anda..

Ay inşallah delirtmez, şimdiden karışmaya başladı ama neyse takmıycam. annem olsa napçaktım idare etçektim, bu da eşimin annesi neticede napalım.

bebek odası alırken boyalarına çok dikkat edin.. kurşunsuz boyaları tercih etmeye çalışın.. ben maskoda ışın gülaç diye biryer buldum oradan alıcam..mobilyası da çok kaliteli hem de hiç boya kokusu yok.. fiyatı 2800 ama sağlığından önemli değil napalım

ayyy ben daha hıcbısı almak ıstemıyorum yaaaaaa kalacak bnm cocuk dındızlakkkkk:):):)

Güle güle kullansın hayatım... Normal demek ki bu fiyatlar.. Tekstili de içindeymiş bak ne güsel :) Ben de bakiyim bi haftasonu da artık kararımı veriyim :)

Ay inşallah delirtmez, şimdiden karışmaya başladı ama neyse takmıycam. annem olsa napçaktım idare etçektim, bu da eşimin annesi neticede napalım.

Ben de sürekli aynı şeyi hatırlatıp tahammül ediyorum kayınvaldeme.. Diyorum ona bişey desem kocam arada kalacak , üzülecek.. Kocamı üzmek istemiyorum yoksa hiiiiç katlanamıyorum..

Aslında kadıncağız da bişey yapmıyo bana gelmez bile evimize.. Haftada bir biz gideriz ama çooo ksalak bi kadın karşısındakini de salak yerine koyuyor ben de dayanamıyorum tabii :)
Yoksa etliye sütlüye karışmaz, şapşal şapşal konuşur sadece..

oykum ben de çok sevindim barışmanıza, küslük olmasın tabi ama işte naparsın idare etmek çok zor insanları..iki günlük dünya, takmamak gerek..

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin

sağol canım hoşbulduk :)

ayyyyyyyy kızlarrrrrrrrr ben gerı geldımmm. haftanın şaşkın annesı ben:) bnm randevu 15ndeymıs ben hep p.tesı sanıommm.. ay bı surude cuko yedım oynasın dıe sabah sabah:):):)

hahahaha kız alemsin, sevgililer gününde minik sevgilini görmek istersin tabi :))))napalım yarın kavuşursunuz artık
valla kadın akıllıymış ne güzel, aramış barışmış başkası olsa naz yapar hele benimkini düşünemiyorum bile :)))) aman neyse benimkinin konusunu açmayayım:)))
bence de 1900 çok para. ben de zengin de olsam vermem, avmlerde gezerken işte pikniğe bi yere giderken lazım sanki heryere yaya mı gidiyoruz..bence en önemlisi bebeğin beli için rahat olsun onu rahat ettirsin o önemli..

blueeeeeeeeee sanda günaydınnn

günaydın ağam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…