2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bosver canım herseye ragmen senı araması cok ıyı olmus buyukluk sende kalsın esınde sevınmıstırrr.. heralde artık kusurmazz daha akıllanmadımıkı:)):))))

Daha öncede çok yaşadık biz bunları zaman zaman kuduruyor ama belki bebek için ne kadar uğraştığımızı biliyor belki tutar çenesini canım...

Zuzum sen niye bişey almak istemiyorsun?

ya sankı bu cocugu ben dogurmuycam daha ne dogum yontemıme karar verdım ne da baska bısı:)::)

ya hep atıla gıdım dıodum sımdıde 7 ay olsun ole alalım dıyorum bakalım nolcak:):):):)
aslında oda yapmakta ben bıraz kararsızım su anda sanırım da oyuzden agırldan alıoyorummm

Blue canım acity bir bakın arkdaşımla eşim cumartesi bakmışlar alt katta bebek mağazlarından toker de zannedersem kraft marka araba-puset-oto koltuğu 700TL pazarlık yapmışlar bide ulusta özelcan bebe varmış ordada indirim yapıyorlarmış aklında olsun...

öyleymiş gerçekten bide tam çözebilsem siteyi daha rahat iletişime geçicem:) ama ilk günüm 2 günde çözerim

Çözersin canım acele etme sen, kilo olayını unutma ama kilodan bahsetme, yanlışlıkla bahsetmişsin bak Ege ye madara olmuşsun Bütün site senin sayende koptuk arkadaşım.. Allah iyiliğini versin

Daha öncede çok yaşadık biz bunları zaman zaman kuduruyor ama belki bebek için ne kadar uğraştığımızı biliyor belki tutar çenesini canım...

hıcccc kafana takma canım demekle olmaz ama herseye hehehe de gec yadaa. ınsan laf yetıstırıncede farkında olmadann yoruyo kendısınııı.
oykummm aslı sevecek galıba kardesını duru gıbı kıskanc olmucak:)

Bekleme canım bence 7. ayı.. Bak sonra karnın burnunda nasıl dolaşacaksın, ben şimdi bile yoruluyorum.. O da yapmasan da ötekilerden başla yavaş yavaş..
Bi de ben maddi anlamda da zor olmasın diye başladım almaya yavaş yavaş..

Günaydın kızlar

Günaydın hoşgeldiiinn

Kardeşine aşık zaten canım, çok istiyordu o, her dakka karnıma falan sarılıyor deli ediyor beni. Ama muhakkak kıskanır bizden, yaşarız muhakkak o tarz şeyler. Ama bütün çocuklar aslında kardeşlerini severler Duru da çok sever ama anne babayı paylaşmayı istemez.

hosgeldın sıtenın ınce dusuncelı bayanı:))
naber nasılsınn sezın hanım nasıl

Günaydın canımm....
Haber vermem mi hiç. aklım hep sizde canlarım benim.
Sezin de iyi teyzesi. Dün mobilya renklerini ve uyku setini seçtik kızımın.
Bir de annesi müzik dinletmeye başladı ona inşallah keyfi yerindedir.

Sen nasılsın? Oynuyomu bebişin?

Günaydın hoşgeldiiinn

Günaydın çilekçim :)

Canım sağolasın, bu arada ben Jokerde Chicco nun arabasını gördüm ana kucaklı falan, 600 civarındaydı herhalde bir bakın isterseniz.. Birde İstanbul da olanlar bence Haşim İşcan a da bakabilirler, orda baya bi pazarlık falan şansı oluyor ve çeş,tte çok.

ayy ev kadını oluyorumn ben cok mutluyum
her ne kadar ağır aksak alsamda arkadasıma gidicem bu yarısma programını izlemeye bana cok iyi bakacakmıs telefonda öle dedi :))))))))))
kızlar hepinizi öpüyorum
gününüz güzel geçsin

bugün kandil
kandiliniz mübarek olsun Allah dualarınızı kabul etsin, bebişlerinizi sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin
herkese öpücük byeeeeeeeeeee

Çözersin canım acele etme sen, kilo olayını unutma ama kilodan bahsetme, yanlışlıkla bahsetmişsin bak Ege ye madara olmuşsun Bütün site senin sayende koptuk arkadaşım.. Allah iyiliğini versin
çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum sizleri yaaaaaaaaa

eylülde aynı aslı gibi .. karnıma sarılıyor hediyeler kıyfateler alıyor ama bazen damarı tutuyor.ç illa kıskanacaklar sevgileri bölünecek saltanat hakimde ikiye bölünecek şimdi. hayırlısı bakalım

valla cnm dogru dıyosunn bıde bız buralarda kımsesızızz:):):) mecburr kendımız yapacazzzz. valla 6-7. ayda 1 hafta rapor alım dıorum bıraz halledeyımmm.

ya cılek evlenırken felan cok stres yapmıstımm nasıl yapcaz nasıl etcez dıee esımde yurtdısındaydı 1 ayda hallettık ıkımız oyuzden sımdı rahatımmmm amaaannn dıorum acelesı yokk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…