bosver canım herseye ragmen senı araması cok ıyı olmus buyukluk sende kalsın esınde sevınmıstırrr.. heralde artık kusurmazz daha akıllanmadımıkı:)):))))
Eeeee burası bağımlılık yapar ama dikkat et canım..
Zuzum sen niye bişey almak istemiyorsun?
biz de özledik valla, yokluğunuz hemen belli oluyo kız bikaç gün gidince...
benim oğluşum da oynamaya başladı teyzesii, anası bu ara hapşırıyo çocuğum hemen yer değiştiriyo yazık :)) hoşuma gitmiyo diyemem tabiçok tatlı bi his, her geçen gün daha da bağlanıyorum bebeğime, nasıl bırakıp işe gidicem iznim bitince diye bunu düşünüyorum şimdiden..
arabalar çok pahalı kız sorma, mimar kız var ya bloguna koymuş bebesinin arabasını, 1900 tl fiyatı var. ohaa dedim..
sağol tatlım
öyleymiş gerçekten bide tam çözebilsem siteyi daha rahat iletişime geçicem:) ama ilk günüm 2 günde çözerim
Daha öncede çok yaşadık biz bunları zaman zaman kuduruyor ama belki bebek için ne kadar uğraştığımızı biliyor belki tutar çenesini canım...
Günaydın kızlar
ya sankı bu cocugu ben dogurmuycam daha ne dogum yontemıme karar verdım ne da baska bısı:)::)
ya hep atıla gıdım dıodum sımdıde 7 ay olsun ole alalım dıyorum bakalım nolcak:):):):)
aslında oda yapmakta ben bıraz kararsızım su anda sanırım da oyuzden agırldan alıoyorummm
Günaydın kızlar
öyleymiş gerçekten bide tam çözebilsem siteyi daha rahat iletişime geçicem:) ama ilk günüm 2 günde çözerim
hıcccc kafana takma canım demekle olmaz ama herseye hehehe de gec yadaa. ınsan laf yetıstırıncede farkında olmadann yoruyo kendısınııı.
oykummm aslı sevecek galıba kardesını duru gıbı kıskanc olmucak:)
tmm cnm arada uğrarsın.Ben çıkıyorum..Yığılı iş birikmiş önümde...
Günaydın kızlar
kuzum, öyküm kaçaklar sizi napıyosunuz?
hosgeldın sıtenın ınce dusuncelı bayanı:))
naber nasılsınn sezın hanım nasıl
Günaydın hoşgeldiiinn
oykum ben de çok sevindim barışmanıza, küslük olmasın tabi ama işte naparsın idare etmek çok zor insanları..iki günlük dünya, takmamak gerek..
sağol canım hoşbulduk :)
hahahahakız alemsin, sevgililer gününde minik sevgilini görmek istersin tabi :))))napalım yarın kavuşursunuz artık
valla kadın akıllıymış ne güzel, aramış barışmış başkası olsa naz yapar hele benimkini düşünemiyorum bile :)))) aman neyse benimkinin konusunu açmayayım:)))
bence de 1900 çok para. ben de zengin de olsam vermem, avmlerde gezerken işte pikniğe bi yere giderken lazım sanki heryere yaya mı gidiyoruz..bence en önemlisi bebeğin beli için rahat olsun onu rahat ettirsin o önemli..
günaydın ağam
Çözersin canım acele etme sen, kilo olayını unutma ama kilodan bahsetme, yanlışlıkla bahsetmişsin bak Ege ye madara olmuşsunBütün site senin sayende koptuk arkadaşım.. Allah iyiliğini versin
Kardeşine aşık zaten canım, çok istiyordu o, her dakka karnıma falan sarılıyor deli ediyor beni. Ama muhakkak kıskanır bizden, yaşarız muhakkak o tarz şeyler. Ama bütün çocuklar aslında kardeşlerini severler Duru da çok sever ama anne babayı paylaşmayı istemez.
Bekleme canım bence 7. ayı.. Bak sonra karnın burnunda nasıl dolaşacaksın, ben şimdi bile yoruluyorum.. O da yapmasan da ötekilerden başla yavaş yavaş..
Bi de ben maddi anlamda da zor olmasın diye başladım almaya yavaş yavaş..
Günaydın hoşgeldiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?