2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mothercare in outletinde gördüm bende mothercare marka siyah üzerine gökkuşağı gibi rengarenk çizgili sevimli bir araba anakucağı ile birlikte 350 tl arkadaslar cok uygun valla tekerlekler 360 derece dönüo falan bir bakın derim

evet biz senin böyle tavsyelerini özledik işte.. sayın bilirkişi öyküm.. uyyyyyyyy yerim seni ben

iyi gezmeler ohh çabuk adapte oldun ev hanımlığına..

cnmmm senınde kandılın mubarek olsun duaların kabul olsun... ohhh oykum 2 geldııı kahvaltılarr, gezmelerrr ııeglenceler cnmm

yaaa benim kızzz erkek olduuuuu.. dr'a gittim kesin %100 erkek dedi hatta pipisinide gösterdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Oyyy dinlet tabiiii, kıyamamm ben onnaa dinlesinn zekası gelişsin zuzumun.. Ben de akşam eve gidince dinletiyorum :)

:)))) senin de bitanem..Hayırlı kandilleerr

günaydın hayırlı kandiller ...bebiklerden hep güzel haberler gelmiş çok sevindim ...kuzu öyküm hoşgelmiş kuzu geçmiş olsun öyküm sende çok iyi yapmışsın canım ne olursa olsun aile içinde küslük gerçekten iyi olmuyo inşallah bundan sonra sorunsuz geçer...bizde bugün tetanoz aşısı olduk geldik kalp atışınıda dinletti sağlık ocağındaki hemşire hiç beklemediğim içni bonus oldu çok sevindim

aayy super bısı ya ne guzell 2 tane kızkardes olucaklarr ben hep ısterdım bı kızkardesım olsun bence aslıda duruda coook sanslılarr. sımdı bırazcık kıskansalar bıle ılerde cookkkk seveceklerıne emınımmmmm kıyamam onlara benn

eylülle aslı desek
duru ile idil mira desek
channel sen bugun bi dinlen kızım istersen uçuşa geçmişsin

hoşgeldin ipekçim

günaydın cnmm.nasılsın.
bütün çenesi düşükler geldi bu sabah işler kaldı

Günaydın bebişim.
Ne güzel kaynatamadım ben valla. işler de çok.
Doktora gidip haber getiren var mı?
Eylül, duru nasıl?

Çok özlemişiz burayı valla, çok iyi geldi bana, eşim aradı bişiler soruyor, dedim beni öğlene kadar rahat bırak, sonra ilgilenirim onlarla, yatakları bile toplamadım daha.. O da gülüyor.

Biz de seni özledik yaaa.
Olsun azcık kaynat toplarsın etrafı acelesi yok.

evet biz senin böyle tavsyelerini özledik işte.. sayın bilirkişi öyküm.. uyyyyyyyy yerim seni ben

iyi gezmeler ohh çabuk adapte oldun ev hanımlığına..

Ya buraları çok boş bırakmaya gelmez kızlar, geldim tavsiyelere devam

Ohhhh insan ev hanımlığına adapte olmaz mı ya, süper valla.. Gez toz kim karışır, darısı başınıza kızlar..

Çözersin canım acele etme sen, kilo olayını unutma ama kilodan bahsetme, yanlışlıkla bahsetmişsin bak Ege ye madara olmuşsun Bütün site senin sayende koptuk arkadaşım.. Allah iyiliğini versin

işin daha komiği üzüldüm bide halime tutmadım boğazımı diye güne gülerek başladınız işte bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…