Canım sağolasın, bu arada ben Jokerde Chicco nun arabasını gördüm ana kucaklı falan, 600 civarındaydı herhalde bir bakın isterseniz.. Birde İstanbul da olanlar bence Haşim İşcan a da bakabilirler, orda baya bi pazarlık falan şansı oluyor ve çeş,tte çok.
evet biz senin böyle tavsyelerini özledik işte.. sayın bilirkişi öyküm.. uyyyyyyyy yerim seni benCanım sağolasın, bu arada ben Jokerde Chicco nun arabasını gördüm ana kucaklı falan, 600 civarındaydı herhalde bir bakın isterseniz.. Birde İstanbul da olanlar bence Haşim İşcan a da bakabilirler, orda baya bi pazarlık falan şansı oluyor ve çeş,tte çok.
ayy ev kadını oluyorumn ben cok mutluyum
her ne kadar ağır aksak alsamda arkadasıma gidicem bu yarısma programını izlemeye bana cok iyi bakacakmıs telefonda öle dedi :))))))))))
kızlar hepinizi öpüyorum
gününüz güzel geçsin
bugün kandil
kandiliniz mübarek olsun Allah dualarınızı kabul etsin, bebişlerinizi sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin
herkese öpücük byeeeeeeeeeee
her ne kadar ağır aksak alsamda arkadasıma gidicem bu yarısma programını izlemeye bana cok iyi bakacakmıs telefonda öle dedi :))))))))))
kızlar hepinizi öpüyorum
gününüz güzel geçsin
bugün kandil
kandiliniz mübarek olsun Allah dualarınızı kabul etsin, bebişlerinizi sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin
Günaydın canımm....
Haber vermem mi hiç. aklım hep sizde canlarım benim.
Sezin de iyi teyzesi. Dün mobilya renklerini ve uyku setini seçtik kızımın.
Bir de annesi müzik dinletmeye başladı ona inşallah keyfi yerindedir.
Sen nasılsın? Oynuyomu bebişin?
Günaydın çilekçim :)
kızlar hepinizi öpüyorum
gününüz güzel geçsin
bugün kandil
cnmmm senınde kandılın mubarek olsun duaların kabul olsun... ohhh oykum 2 geldııı kahvaltılarr, gezmelerrr ııeglenceler cnmm
Kardeşine aşık zaten canım, çok istiyordu o, her dakka karnıma falan sarılıyor deli ediyor beni. Ama muhakkak kıskanır bizden, yaşarız muhakkak o tarz şeyler. Ama bütün çocuklar aslında kardeşlerini severler Duru da çok sever ama anne babayı paylaşmayı istemez.
yaaa benim kızzz erkek olduuuuu.. dr'a gittim kesin %100 erkek dedi hatta pipisinide gösterdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aayy super bısı ya ne guzell 2 tane kızkardes olucaklarr ben hep ısterdım bı kızkardesım olsun bence aslıda duruda coook sanslılarr. sımdı bırazcık kıskansalar bıle ılerde cookkkk seveceklerıne emınımmmmm kıyamam onlara benn
günaydın hayırlı kandiller ...bebiklerden hep güzel haberler gelmiş çok sevindim ...kuzu öyküm hoşgelmiş kuzu geçmiş olsun öyküm sende çok iyi yapmışsın canım ne olursa olsun aile içinde küslük gerçekten iyi olmuyo inşallah bundan sonra sorunsuz geçer...bizde bugün tetanoz aşısı olduk geldik kalp atışınıda dinletti sağlık ocağındaki hemşire hiç beklemediğim içni bonus oldu çok sevindim
yaaa benim kızzz erkek olduuuuu.. dr'a gittim kesin %100 erkek dedi hatta pipisinide gösterdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın cnmm.nasılsın.
bütün çenesi düşükler geldi bu sabah işler kaldı
Çok özlemişiz burayı valla, çok iyi geldi bana, eşim aradı bişiler soruyor, dedim beni öğlene kadar rahat bırak, sonra ilgilenirim onlarla, yatakları bile toplamadım daha.. O da gülüyor.
evet biz senin böyle tavsyelerini özledik işte.. sayın bilirkişi öyküm.. uyyyyyyyy yerim seni ben
iyi gezmeler ohh çabuk adapte oldun ev hanımlığına..
Çözersin canım acele etme sen, kilo olayını unutma ama kilodan bahsetme, yanlışlıkla bahsetmişsin bak Ege ye madara olmuşsunBütün site senin sayende koptuk arkadaşım.. Allah iyiliğini versin
hoşgeldin ipekçim
eylülle aslı desek
duru ile idil mira desek
channel sen bugun bi dinlen kızım istersen uçuşa geçmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?