yaaa benim kızzz erkek olduuuuu.. dr'a gittim kesin %100 erkek dedi hatta pipisinide gösterdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napcaz şimdi ahaa
anammmmmmmmmmm inanmıyorummmmm :))))) şoktayım şu an..... E sen en son ne zaman gitmiştin doktoraa? Bu başka doktor muu?
selam cnmmmmerhaba arkadaşlar
biz iyiyiz eylülde duru da iyiler bugun okul var.günaydın bebişim.
Ne güzel kaynatamadım ben valla. Işler de çok.
Doktora gidip haber getiren var mı?
Eylül, duru nasıl?
Biz de seni özledik yaaa.
Olsun azcık kaynat toplarsın etrafı acelesi yok.
Nasıl yani arkadaşım gerçekten mi? Bizde çocuğa Elifnaz dedik durduk, nasıl yanılmış ki doktor.
yaaa benim kızzz erkek olduuuuu.. dr'a gittim kesin %100 erkek dedi hatta pipisinide gösterdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
fazla çiko yedin çarptı galiba..ayyyyyyyyyyyyyyyyy ben nıeeee heseyı bgn karıstırıyorummmm egemmm yaaa vallla saskındım sapnaz oldum ıceneeee:):):):)
bende aynısını dedim ben ismini bile koymuştum dedim dr da değiştirirsin artık dedi çilekciğim en son 19.01 gittim zaten o zaman kesin dememişti büyük ihtimal kız demişti bugünde gittim kesin %100 dedi pipiyide gösterdi havada ölece duruyo bide benim sıpa uzun olacakmış 1,5 hafta önden gidiyormuş değerleri şöle bpd: 57 ( 23w 4d) fl:38(22w 3d) amnion mai yeterli fkh (+)
canım benim ya çok sağol, ben armadadaki chiccoya baktım, oradaki fiyatlar uçuktu baya. hele mothercare in yeni ürünleri, aman Allahım, bir tulum 70 tlydi, 70 tlye ben çocuğuma 10 tane tulum alırım be dedimBlue canım acity bir bakın arkdaşımla eşim cumartesi bakmışlar alt katta bebek mağazlarından toker de zannedersem kraft marka araba-puset-oto koltuğu 700TL pazarlık yapmışlar bide ulusta özelcan bebe varmış ordada indirim yapıyorlarmış aklında olsun...
günaydın canım, nasılsın?Günaydın canımm....
Haber vermem mi hiç. aklım hep sizde canlarım benim.
Sezin de iyi teyzesi. Dün mobilya renklerini ve uyku setini seçtik kızımın.
Bir de annesi müzik dinletmeye başladı ona inşallah keyfi yerindedir.
600e falan da var işte farkları mesela baston haline gelmemesi, sonra bebeği dışa kendine çevirme imkanı olup olmaması ağırlığı vs fiyatları değiştiriyor sanırım.şimdilik sadece bilgi toplayıcılığı yapıcam:) park yatak düşünüyorum ben oda yapamıcam 2 yıl sonra gidiyoruz malum..park yatak da 2 yıl yeter sanırım..Canım sağolasın, bu arada ben Jokerde Chicco nun arabasını gördüm ana kucaklı falan, 600 civarındaydı herhalde bir bakın isterseniz.. Birde İstanbul da olanlar bence Haşim İşcan a da bakabilirler, orda baya bi pazarlık falan şansı oluyor ve çeş,tte çok.
bende aynısını dedim ben ismini bile koymuştum dedim dr da değiştirirsin artık dedi çilekciğim en son 19.01 gittim zaten o zaman kesin dememişti büyük ihtimal kız demişti bugünde gittim kesin %100 dedi pipiyide gösterdi havada ölece duruyo bide benim sıpa uzun olacakmış 1,5 hafta önden gidiyormuş değerleri şöle BPD: 57 ( 23w 4d) FL:38(22w 3d) amnion mai yeterli fkh (+)
biz iyiyiz eylülde duru da iyiler bugun okul var.
Sezin nasıll annesi.
Renkleri seçtinmi beya çook güzle di ama mobilya için
işin daha komiği üzüldüm bide halime tutmadım boğazımı diyegüne gülerek başladınız işte bak :)
bende aynısını dedim ben ismini bile koymuştum dedim dr da değiştirirsin artık dedi çilekciğim en son 19.01 gittim zaten o zaman kesin dememişti büyük ihtimal kız demişti bugünde gittim kesin %100 dedi pipiyide gösterdi havada ölece duruyo bide benim sıpa uzun olacakmış 1,5 hafta önden gidiyormuş değerleri şöle BPD: 57 ( 23w 4d) FL:38(22w 3d) amnion mai yeterli fkh (+)
günaydın canım, nasılsın?
sen mobilyaları almamış mıydın? fotolarını gördüğüm yeri senin evin sandım ben:))
ne biliyim yaa ben kıza alışmıştım bi garip oldum durup durup anam içimde bir pipi var.)Aaaaa fatmacım şaşırdım valla,
belliydi senin göbüşten yaaa, hiç büyümedin arklara yanlara
hayırlı olsun canım :)
valla eşimde durmadan hep oğlan o diyip duruyodu dr dan çıkınca bi kızdım ona sen yaptın dedim hep o kadar dua mı ettin dedimfazla çiko yedin çarptı galiba..
ben sana ne dedim erkek dedim. Sen ağayı yanılttın sandın ama ben ne dersem o olur:)))))))))
sağlıklı olsun da kız erkek işsim bulur ona da alışırız biz..
Hayırlı olsun canımmmm benim... Bi de pipi havada mı duruyormuşş :) Hadi erkek ismi bulalım şimdi..
Ben anlarım seni, birden adapte olmak zor olur... kızım kızım diye sevip sonra oğluşuma dönmek :)
Biliyor musunuz ben şimdiki aklım olsa cinsiyetini söylemeyin bana derdim, doğunca öğrenmek ennn mantıklısıymış :)
yeni dönem başladı hayırlı olsun kızına :),
sezin iyi teyzesi. Babası pembe olsun dedi kulplar çok uçuk pembe olacak.
27sinde teslim edecekler. Resimlerini eklerim.
hayırlısı canım hayırlısı da birden adapte olamadım..düşünüyorumda evde şimdi 2tane maça bakan kurtlar vadisine bakan 2 erkek yandım ben :):):):
Fatma..hayırlısı olsun Allahtan ardahandasın kıyafet işlerine girişmemissin ...oğluşum diye sevmeye hemen başla da ohh be annem erkek olduğumu anladı sonunda diye rahatlasın.. :2:
cnm sen zaten cok erken hıssettın bebısının masallah buyuk ve kuvvetlı oldugu bellıydıı. hayırlısı olsun cnmm
koca kafalı bir erkek bebek olcak canım. Baş çevresi baya büyük eeeee erkek tabi ama siz ne alemdesiniz adapte olabildiniz mi bu fikre. Bizim rıza beyde onayladı kız olduğunu.. Anamın hala erkek torun hevesi vardı da...
ne biliyim yaa ben kıza alışmıştım bi garip oldum durup durup anam içimde bir pipi var.)
valla eşimde durmadan hep oğlan o diyip duruyodu dr dan çıkınca bi kızdım ona sen yaptın dedim hep o kadar dua mı ettin dedimadam gülüyooo:)
ne biliyim her yer açıktı havada gibiydi işde net belliydi yani küçücük bişi
ben şu ismimin altındaki yazıyı değiştireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?