2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napcaz şimdi ahaa

anammmmmmmmmmm inanmıyorummmmm :))))) şoktayım şu an..... E sen en son ne zaman gitmiştin doktoraa? Bu başka doktor muu?

bende aynısını dedim ben ismini bile koymuştum dedim dr da değiştirirsin artık dedi çilekciğim en son 19.01 gittim zaten o zaman kesin dememişti büyük ihtimal kız demişti bugünde gittim kesin %100 dedi pipiyide gösterdi havada ölece duruyo bide benim sıpa uzun olacakmış 1,5 hafta önden gidiyormuş değerleri şöle BPD: 57 ( 23w 4d) FL:38(22w 3d) amnion mai yeterli fkh (+)

merhaba arkadaşlar
selam cnmmm

günaydın bebişim.
Ne güzel kaynatamadım ben valla. Işler de çok.
Doktora gidip haber getiren var mı?
Eylül, duru nasıl?

Biz de seni özledik yaaa.
Olsun azcık kaynat toplarsın etrafı acelesi yok.
biz iyiyiz eylülde duru da iyiler bugun okul var.
Sezin nasıll annesi.
Renkleri seçtinmi beya çook güzle di ama mobilya için

ayyyyyyyyyyyyyyyyy ben nıeeee heseyı bgn karıstırıyorummmm egemmm yaaa vallla saskındım sapnaz oldum ıceneeee:):):):)
fazla çiko yedin çarptı galiba..

ben sana ne dedim erkek dedim. Sen ağayı yanılttın sandın ama ben ne dersem o olur:)))))))))
sağlıklı olsun da kız erkek işsim bulur ona da alışırız biz..

canım benim ya çok sağol, ben armadadaki chiccoya baktım, oradaki fiyatlar uçuktu baya. hele mothercare in yeni ürünleri, aman Allahım, bir tulum 70 tlydi, 70 tlye ben çocuğuma 10 tane tulum alırım be dedim
armada ankamallden falan almak zaten çok gereksiz. acity e mutlaka gideriz dediğin gibi, ha ulus da süper, ben hastane çıkışını ulustan aldım çok da güzel penyesi, 30 tlye aldım 40dan indi. chicco falan çok pahalı bence..

günaydın canım, nasılsın?
sen mobilyaları almamış mıydın? fotolarını gördüğüm yeri senin evin sandım ben:))

600e falan da var işte farkları mesela baston haline gelmemesi, sonra bebeği dışa kendine çevirme imkanı olup olmaması ağırlığı vs fiyatları değiştiriyor sanırım.şimdilik sadece bilgi toplayıcılığı yapıcam:) park yatak düşünüyorum ben oda yapamıcam 2 yıl sonra gidiyoruz malum..park yatak da 2 yıl yeter sanırım..

yaaa benim kızzz erkek olduuuuu.. dr'a gittim kesin %100 erkek dedi hatta pipisinide gösterdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

abooww kız bu günün değil ayın olayı oldu bence kız adı bile vardı bebenin yaw, ama o tekmelerden belliydi erkek olduğu

Hayırlı olsun canımmmm benim... Bi de pipi havada mı duruyormuşş :) Hadi erkek ismi bulalım şimdi..
Ben anlarım seni, birden adapte olmak zor olur... kızım kızım diye sevip sonra oğluşuma dönmek :)
Biliyor musunuz ben şimdiki aklım olsa cinsiyetini söylemeyin bana derdim, doğunca öğrenmek ennn mantıklısıymış :)

biz iyiyiz eylülde duru da iyiler bugun okul var.
Sezin nasıll annesi.
Renkleri seçtinmi beya çook güzle di ama mobilya için

Yeni dönem başladı hayırlı olsun kızına :),
Sezin iyi teyzesi. babası pembe olsun dedi kulplar çok uçuk pembe olacak.
27sinde teslim edecekler. resimlerini eklerim.

Fmggggggggggggggg
kız 24 haftalık oldukkk
artık rahatça 6 aylık diyebiliyorumm
aa ben bu arada cumartesi mahmutpşaya gitim inanılmaz uygun ve deli bebek kıyafetleri battaniyeler var. Ben bikaç bişey aldım ama en çok kendime aldım
hastaneye gecelik pijama felan aldım. Bebişe nisanda çıkıcam ama dayanamadım aldım biraz

işin daha komiği üzüldüm bide halime tutmadım boğazımı diye güne gülerek başladınız işte bak :)

Valla sende ciddi ciddi cevaplamışsın, koptum ben burda. Çok güldüm. Alışırsın yavaş yavaş burda herkes birbirine takılıyor çok eğlenceli bir yer burası kopamıyoruz. Bu arada çok az kilo almışsın canım süper. Biz uçtuk.. Şişko olduk resmen.

cnm sen zaten cok erken hıssettın bebısının masallah buyuk ve kuvvetlı oldugu bellıydıı. hayırlısı olsun cnmm

Aaaaa fatmacım şaşırdım valla,
belliydi senin göbüşten yaaa, hiç büyümedin arklara yanlara
hayırlı olsun canım :)
ne biliyim yaa ben kıza alışmıştım bi garip oldum durup durup anam içimde bir pipi var.)

fazla çiko yedin çarptı galiba..

ben sana ne dedim erkek dedim. Sen ağayı yanılttın sandın ama ben ne dersem o olur:)))))))))
sağlıklı olsun da kız erkek işsim bulur ona da alışırız biz..
valla eşimde durmadan hep oğlan o diyip duruyodu dr dan çıkınca bi kızdım ona sen yaptın dedim hep o kadar dua mı ettin dedim adam gülüyooo:)

ne biliyim her yer açıktı havada gibiydi işde net belliydi yani küçücük bişi

ben şu ismimin altındaki yazıyı değiştireyim

Koca kafalı bir erkek bebek olcak canım. Baş çevresi baya büyük eeeee erkek tabi ama siz ne alemdesiniz adapte olabildiniz mi bu fikre. Bizim Rıza beyde onayladı kız olduğunu.. Anamın hala erkek torun hevesi vardı da...

yeni dönem başladı hayırlı olsun kızına :),
sezin iyi teyzesi. Babası pembe olsun dedi kulplar çok uçuk pembe olacak.
27sinde teslim edecekler. Resimlerini eklerim.

sağol teyzesi bütün öğrencilere hayırlı olsun kavgalar başlıycak yine ödev kavgaları..

Aa renk gelir hem pembiş pembiş..
Hayırlı olsun

:

Fatma..hayırlısı olsun Allahtan ardahandasın kıyafet işlerine girişmemissin ...oğluşum diye sevmeye hemen başla da ohh be annem erkek olduğumu anladı sonunda diye rahatlasın..:2:
hayırlısı canım hayırlısı da birden adapte olamadım..düşünüyorumda evde şimdi 2tane maça bakan kurtlar vadisine bakan 2 erkek yandım ben :):):)
cnm sen zaten cok erken hıssettın bebısının masallah buyuk ve kuvvetlı oldugu bellıydıı. hayırlısı olsun cnmm

evt yaa bende rüyalarımda hep erkek görmüştüm yaaaa

kız ben pembe eflatun mor alığ duruyorum bi erkek olursa çocuk robadan pileli pembe bluzlarla büyür artık abowwwwwwww

Allahtan sen kıyafet almamıştın di mi? Hayırlı evlatlar olsunlar inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…