Yeni dönem başladı hayırlı olsun kızına :),
Sezin iyi teyzesi. babası pembe olsun dedi kulplar çok uçuk pembe olacak.
27sinde teslim edecekler. resimlerini eklerim.
Valla sende ciddi ciddi cevaplamışsın, koptum ben burda. Çok güldüm. Alışırsın yavaş yavaş burda herkes birbirine takılıyor çok eğlenceli bir yer burası kopamıyoruz. Bu arada çok az kilo almışsın canım süper. Biz uçtuk.. Şişko olduk resmen.
sağol teyzesi bütün öğrencilere hayırlı olsun kavgalar başlıycak yine ödev kavgaları..
Aa renk gelir hem pembiş pembiş..
Hayırlı olsun
Fmggggggggggggggg
kız 24 haftalık oldukkk
artık rahatça 6 aylık diyebiliyorumm
aa ben bu arada cumartesi mahmutpşaya gitim inanılmaz uygun ve deli bebek kıyafetleri battaniyeler var. Ben bikaç bişey aldım ama en çok kendime aldım
hastaneye gecelik pijama felan aldım. Bebişe nisanda çıkıcam ama dayanamadım aldım biraz
kız ben pembe eflatun mor alığ duruyorum bi erkek olursa çocuk robadan pileli pembe bluzlarla büyür artık abowwwwwwww
Fmggggggggggggggg
kız 24 haftalık oldukkk
artık rahatça 6 aylık diyebiliyorumm
aa ben bu arada cumartesi mahmutpşaya gitim inanılmaz uygun ve deli bebek kıyafetleri battaniyeler var. Ben bikaç bişey aldım ama en çok kendime aldım
hastaneye gecelik pijama felan aldım. Bebişe nisanda çıkıcam ama dayanamadım aldım biraz
hayırlısı canım hayırlısı da birden adapte olamadım..düşünüyorumda evde şimdi 2tane maça bakan kurtlar vadisine bakan 2 erkek yandım ben :):):)
evt yaa bende rüyalarımda hep erkek görmüştüm yaaaa
Allahtan sen kıyafet almamıştın di mi? Hayırlı evlatlar olsunlar inşallahh...
kız ben pembe eflatun mor alığ duruyorum bi erkek olursa çocuk robadan pileli pembe bluzlarla büyür artık abowwwwwwww
yok almadım alamamıştım imkan yok yaa..ama halası falan pembe yelek örmüştü ben napıcam şimdi bunu diyo
kız kuzuda seni sırdu bende hilmisinden ayrılamamıştır dedim . Demek oğluşunun şoku ile işe gelemedin.. Dr da idin. Kaç kilo olmuş kızz
Bi de mavisini ör de :) Aman giydirirsin evin içinde zaten nolucak, dıları çıkartmazsın..
çok uygu inanılmaz uygun 5 tl body-6 tl pijama takımı minnak bşey aldım ki hastaneyede götürcem. Ağızbezleri 1 tl yelekler 5 tl 30 tl verdim bisürür şey aldmegeeeeeeeeee pıjamalarıı nerden aldın ucuzmu emınonu????
Bı han vaarmıs galıbaaa ?
ben pembe aldım kızzzzz ne siyahı deliaaaaaa bende aldım gecelik sabahlık falan... Hemde siyah, çok seksiAnnemler siyah olmaz dedi ama benim çok hoşuma gittti. Viaporttan komdan aldım acayip indirim vardı, tavsiye tavsiyeeeeee
aminnnnnnnnnnnnnn ben nsanda gidicem tavsiye ederim şimdi almayın çeşitler kadife olanlardan var penye bulma zor yeni sezon gelmemiş bazılarında..eveeeet 24. Hafta
çok büyüdük yaaaaa
havuzlu hana mı gittin?
Ben de gitmek istiyorum.
Güle güle kullan canım hepsini. Güzel günlerde giy.
Rabbim eskitmeyi nasip etsin :)
egeeeeeeeeee pıjamalarıı nerden aldın ucuzmu emınonu????
bı han vaarmıs galıbaaa ?
:) az olsun çok olsun hepimizin nedeni ortak:) en güzel sebep :)hayırlısıyla gelsinler sağlıklı olarak kucağımıza alalım da
çok uygu inanılmaz uygun 5 tl body-6 tl pijama takımı minnak bşey aldım ki hastaneyede götürcem. Ağızbezleri 1 tl yelekler 5 tl 30 tl verdim bisürür şey aldm
şimdilik.
Havuzlu han ve kürkçü han var cnm..
Irem bebe tulumlar azizbebe tulumlar 10 tl
ben pembe aldım kızzzzz ne siyahı deli
aminnnnnnnnnnnnnn ben nsanda gidicem tavsiye ederim şimdi almayın çeşitler kadife olanlardan var penye bulma zor yeni sezon gelmemiş bazılarında..
Aaaaaa bende aldım gecelik sabahlık falan... Hemde siyah, çok seksiAnnemler siyah olmaz dedi ama benim çok hoşuma gittti. Viaporttan Komdan aldım acayip indirim vardı, tavsiye tavsiyeeeeee
bende havuzlu han a gittim ama bişi alamadım, hiç alışveriş havamda değildim. Siyah niye olmasın kızzzz çok tatlı oldu.. Pembe beni çok kapatır hiç bana yakışmaz. Birde kremrengi vardı o da hoşuma gitmedi.. Siyahı kızımda eşimde beğendi..bende aldım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?