2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:) az olsun çok olsun hepimizin nedeni ortak:) en güzel sebep :)hayırlısıyla gelsinler sağlıklı olarak kucağımıza alalım da

sağol teyzesi bütün öğrencilere hayırlı olsun kavgalar başlıycak yine ödev kavgaları..

Aa renk gelir hem pembiş pembiş..
Hayırlı olsun

evt dr da dedi eşinde uzundu demi senin dedi evt dedim uzun olucak dedi 1,5 hafta önden gidiyo dedi:) ben 1.75 eşim 1.86 :) yaa daha böle bi garibim yaa hep kızım diyip duruyodum konuşuyodum ufffffffff

Aaaaaa bende aldım gecelik sabahlık falan... Hemde siyah, çok seksi Annemler siyah olmaz dedi ama benim çok hoşuma gittti. Viaporttan Komdan aldım acayip indirim vardı, tavsiye tavsiyeeeeee

eveeeet 24. hafta

çok büyüdük yaaaaa
havuzlu hana mı gittin?
ben de gitmek istiyorum.
güle güle kullan canım hepsini. güzel günlerde giy.
rabbim eskitmeyi nasip etsin :)

kız kuzuda seni sırdu bende hilmisinden ayrılamamıştır dedim . Demek oğluşunun şoku ile işe gelemedin.. Dr da idin. Kaç kilo olmuş kızz

kız kuzuda seni sırdu bende hilmisinden ayrılamamıştır dedim . Demek oğluşunun şoku ile işe gelemedin.. Dr da idin. Kaç kilo olmuş kızz

sabah heyecanla koşa gitmiştim:):):) yaa dr a sordum kilosunuda ultrasonu anlatmıştım eski gibi bişey oldugunda kilo dogru sölemiyormuş söylemedi ama yakında radyolojiden randevu alacagım oraya gideceğim o ayrıntılı ya o zaman sorarım

egeeeeeeeeee pıjamalarıı nerden aldın ucuzmu emınonu????
Bı han vaarmıs galıbaaa ?
çok uygu inanılmaz uygun 5 tl body-6 tl pijama takımı minnak bşey aldım ki hastaneyede götürcem. Ağızbezleri 1 tl yelekler 5 tl 30 tl verdim bisürür şey aldm
şimdilik.
Havuzlu han ve kürkçü han var cnm..
Irem bebe tulumlar azizbebe tulumlar 10 tl

aaaaaa bende aldım gecelik sabahlık falan... Hemde siyah, çok seksi Annemler siyah olmaz dedi ama benim çok hoşuma gittti. Viaporttan komdan aldım acayip indirim vardı, tavsiye tavsiyeeeeee
ben pembe aldım kızzzzz ne siyahı deli

eveeeet 24. Hafta

çok büyüdük yaaaaa
havuzlu hana mı gittin?
Ben de gitmek istiyorum.
Güle güle kullan canım hepsini. Güzel günlerde giy.
Rabbim eskitmeyi nasip etsin :)
aminnnnnnnnnnnnnn ben nsanda gidicem tavsiye ederim şimdi almayın çeşitler kadife olanlardan var penye bulma zor yeni sezon gelmemiş bazılarında..

Kızlar çok yoğunum takip edemiyorum sizi.
Kaynatamıyom sizinle
Çıkıyım akşam üzeri gelirim inşallah.

Hepinizin mevlit kandilini ve sevgililer gününü kutlarım.
Kendinize iyi bakın.

Channel benim pijamaları şahinler den aldım
gecelik kısa kollu alın serum takıyorar kan alıyorlar zor oluyor. Ben eylülde uzun kollu almıştım hiç giymedim henmen evden kısa kollu getirtmiştim. Gecelik ilk gün iyi oluyor sonrasında ped koyunca pijama iyi oluyor çnkü yürüyüş yapacaksın ya koridorda felan. Değişik giyersin
2 tkm 55 aldım 80 tutuyordu ama indirim pazarlık çingenelik 55 tl aldım

Bende havuzlu han a gittim ama bişi alamadım, hiç alışveriş havamda değildim. Siyah niye olmasın kızzzz çok tatlı oldu.. Pembe beni çok kapatır hiç bana yakışmaz. Birde kremrengi vardı o da hoşuma gitmedi.. Siyahı kızımda eşimde beğendi..Bende aldım valla.

Aaaaaa bende aldım gecelik sabahlık falan... Hemde siyah, çok seksi Annemler siyah olmaz dedi ama benim çok hoşuma gittti. Viaporttan Komdan aldım acayip indirim vardı, tavsiye tavsiyeeeeee

konusu açılmışken sorayım gecelikmi uygun olur hastane için pijama mı yoksa her ikisini birden mi almak lazım birde nasııl bi şey alalım beğendiğimizi alsak olurmu onunda özellikleri olanı varmı

güle güle giyin cnm. Krem alcaktım birirni bende annem dedi içini gösterir almadım bende. Ya ne biliyim doğum ya pembe mavi alışıldık renk :) iyi yapmışsın içine sinmiş en azzından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…