güle güle giyin cnm. Krem alcaktım birirni bende annem dedi içini gösterir almadım bende. Ya ne biliyim doğum ya pembe mavi alışıldık renk :) iyi yapmışsın içine sinmiş en azzından
konusu açılmışken sorayım gecelikmi uygun olur hastane için pijama mı yoksa her ikisini birden mi almak lazım birde nasııl bi şey alalım beğendiğimizi alsak olurmu onunda özellikleri olanı varmı
bana da değişik geldi ama bu hamilelikte bir garibim herşey farklı olsun istedim. Ben pijama giyemedim sen rahat ettin mi pijamayla bende mi alsam. Viaporttaki kom da çok ucuzdu normalde 55 tl olan gecelil 27,5 a aldım.. Birde siyah kısa sabahlık aldım o da 19 tl idi. çok şıklar. Her rengi de vardı. Pijama takılmarı da çoktu ama almadım ben giyemem diye.. Gelip gelip kanamanı falan kontrol ediyorlar ya rahat edemem dedim. Birde aslı da mavi gecelik sabahlık ve pijama takımım vardı onları da birdaha hiç giymedim. Onları da kullanırım dedim.
güle güle giyin cnm. Krem alcaktım birirni bende annem dedi içini gösterir almadım bende. Ya ne biliyim doğum ya pembe mavi alışıldık renk :) iyi yapmışsın içine sinmiş en azzından
ben ikisinide aldım lohusa geceliği ve pijaması var onlardan alıcaksın emzirme için uygun ve robadan bol oluyor gecelikler.. Pijamalarda evde de giyerim diye aldım belden ayarlı. Hamile pantolunu gibi..
ayy kızlar kocacım bana sürpriz yapmış kalpli kutuda kek göndermiş ay çok duygulandım eşim pek sürpriz olaylarına girmez bi de biz 15 şubatta tanışmıştık :)) hep diyodu 14 şubatı kutlamayalım 15ini kutlayalım diye, o yüzden galiba sıfır beklenti olunca çok tuhaf oldum :))ay bi de utandım daire başkanının odasındaydım koridordan bağırıyolar bluee hanııııım nerde diye çıktım bi baktım ki kalpli bişeyler aboww dedim tüm koridor beni konuşur şimdi
günaydın kızlar..sevgililer gününüz kutlu olsun
ben aldım pijama valla rahat oluyor yürüşler felan
vavvvvvvvvvv ne ince eşin varmışş suprizler insanı mutlu ediyor ooh bugünün artık agzın kulaklarında gecer ....
110 cnm normal meraklanmaegeciğim senin 50 mg lık tokluk şekerin kaç çıkmıştı cumartesi doktorum aradı 139 çıktı normal dedi 100 mg yapmaya gerek olmadığını söyledi,,
seninde cnmm:))günaydın kızlar..sevgililer gününüz kutlu olsun
vala ben pembefiyonklu toka alcam sonrada eylül takar. :))bende hep krem alıyım kırmızı taç takarım hesabı yapıyodum annen doğru diyo iç gösterir
kırmızıya uyacak başka bir renk bulmak lazım
ayyyyyyyyyyyyy ne kadar güzel .. Helal olsunn ilk hediye geldi topiğe desene..ayy kızlar kocacım bana sürpriz yapmış kalpli kutuda kek göndermiş ay çok duygulandım eşim pek sürpriz olaylarına girmez bi de biz 15 şubatta tanışmıştık :)) hep diyodu 14 şubatı kutlamayalım 15ini kutlayalım diye, o yüzden galiba sıfır beklenti olunca çok tuhaf oldum :))ay bi de utandım daire başkanının odasındaydım koridordan bağırıyolar bluee hanııııım nerde diye çıktım bi baktım ki kalpli bişeyler aboww dedim tüm koridor beni konuşur şimdi
Pekiiiii tecrübeli annişler... Size bir soru daha, doğumun üzerinden 40 gün geçince denize girilir mi sizce? Geçen gün konusu olmuştu ama havada kalmıştı sanki konu, cevabı hatırlamıyorum...
valla ben girmem. Sezaryenli olursan dikişlerin iyileşmz normal olsan mikroğ kaparsın felan. 40 lı bebeği nere götürcen kırkıçını oyır evinde bu sene.pekiiiii tecrübeli annişler... Size bir soru daha, doğumun üzerinden 40 gün geçince denize girilir mi sizce? Geçen gün konusu olmuştu ama havada kalmıştı sanki konu, cevabı hatırlamıyorum...
benimki hediye sürpriz böyle olaylara çok girişmez ondan şaşırdım kız, hakkaten mutlu oluyor insan :)
egeee geceliği lohusa geceliği diyerek mi almak lazım hemşom?
bende hep krem alıyım kırmızı taç takarım hesabı yapıyodum annen doğru diyo iç gösterir
kırmızıya uyacak başka bir renk bulmak lazım
girilir niye girilmesin ki.. Ama şöyle bir durum var emzirirken üşütürsen bebeğe gaz geçiyor. Ben bebek 2 aylıkken gitmiştim tatile ama karnım falan çok üşümüştü. yüzden kızım çok gaz sancısı çekti, sonrada korktum girmedim..
valla ben girmem. Sezaryenli olursan dikişlerin iyileşmz normal olsan mikroğ kaparsın felan. 40 lı bebeği nere götürcen kırkıçını oyır evinde bu sene.
evet cnmm. Lohusa geceliği pijaması de gizli emzirme yerleri var. Birde doğumdan sonra şüme oluyor terleme oluyor ben uzun kollu terletmeyen kumaştan aldım pijamayı . Geceliği kısa koluu aldım size kalmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?