- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
git canım ama gittiğin plaja dikkat etPekiiiii tecrübeli annişler... Size bir soru daha, doğumun üzerinden 40 gün geçince denize girilir mi sizce? Geçen gün konusu olmuştu ama havada kalmıştı sanki konu, cevabı hatırlamıyorum...
ayyyyyyyyyyyyy ne kadar güzel .. Helal olsunn ilk hediye geldi topiğe desene.. şimdi süksenide attın yani..
güle güle giyin cnm. Krem alcaktım birirni bende annem dedi içini gösterir almadım bende. Ya ne biliyim doğum ya pembe mavi alışıldık renk :) iyi yapmışsın içine sinmiş en azzından
Kuzzu ftamanın bebeği erkeğe döndü kızz. Dr geldi şimdi..
bende kapıya diktim gözümü belkim çiçek ne yollar benim kutup ayısıgit canım ama gittiğin plaja dikkat et
Valla canım hediye gelecek en son kişiydim kız kocam sevmez hediye falan. Nolduysa herifime bilmiyorum artık
valla ben hala giyiyorum öyle hemen zırt diye inmiycek karnınız en az 2 ay giyersiniz dikişler göbek felan ben baya giydim..canımmmgule guke gıyınırsın ınsllahhh..
Bende emınonunden alıcam valla coook para vermem zaten bı hastanede gıycem bıdaha nerde gıycem onlarııı...
Gercı bı takımda arksım vercek bana alma dıe tel ettı o 2 takım almıs yıkamıs duruyomus oleeee
git canım ama gittiğin plaja dikkat et
valla canım hediye gelecek en son kişiydim kız kocam sevmez hediye falan. nolduysa herifime bilmiyorum artık
Aboooo........
Gitti elifnaz desene....Kız yazık alıştırdıydı kendini, elif elif diye şiirler yazıyordu..
Aman, sağlıklı olsun da kız erkek farketmez, hayırlısı olsun yaa...
Ama insan şok oluyor..Ben doktoruma baştan tehtit ettiydim, bak bi kere söylee dööndürme sonra diye..
22sinde benim de detaylı var, gidiyomuşum doktor kız diyomuş
yollar kız yollamazsa da akşama eylülü anneannesine bırakıp bi yemeğe çıkarsınız, ay zaten bu sevgililer günü resmen para tuzağı ya, tanışma yıldönümü daha anlamlı bence..bende kapıya diktim gözümü belkim çiçek ne yollar benim kutup ayısı
Bak bebişler yarıyor evliliklere, daha romantik oluyoruz demek ki :))
Doğduktan sonra nooluruz bilemem amaa :)
Kuzu öyküm siz yokken topiğe bi akıllı geldi . Saat 12:30-1:30 yani öğlen sıraları.. Bize dediki pek muhabbet yok sanırım bi topik açalım ordan takip edelim dedi. Bizde bunu bi makaraya aldık ki bir daha yazamadı. Kız millet doğurduğu halde 4000 li sayfalarda. Bizim yarısı oldu 4000 geçtik aaaa ne güldük ama..
evet şimdi oğlum oğlum alıştım valla, insan hemen adapte ediyor kendini. kıza benziyor dediğinde bile kız moduna girmiştim erkek deyince şaşırmıştım..şimdi elimde 2 tane pipi fotosu var değişmez galibaAyy,demez inşallah kız..İnsan alışıyor kızım veya oğlum diye sevmeye..Bi tuhaf olursun.
Kuzu öyküm siz yokken topiğe bi akıllı geldi . Saat 12:30-1:30 yani öğlen sıraları.. Bize dediki pek muhabbet yok sanırım bi topik açalım ordan takip edelim dedi. Bizde bunu bi makaraya aldık ki bir daha yazamadı. Kız millet doğurduğu halde 4000 li sayfalarda. Bizim yarısı oldu 4000 geçtik aaaa ne güldük ama..
bende kapıya diktim gözümü belkim çiçek ne yollar benim kutup ayısı
valla ben hala giyiyorum öyle hemen zırt diye inmiycek karnınız en az 2 ay giyersiniz dikişler göbek felan ben baya giydim..
Benim de 18'inde detaylı var.. Bi gidermişim erkek dermiş, zaten erkekten kıza döndü, o kadar eşya alındı kıza göre, naparım bilmiyorum :)
Bizim şirkette bir adamcağız var, doktor 4 aylıkken kız demiş, 5 aylıkken erkek demiş, doktoru değiştirmişler 6 aylıkken yeni doktor kız demiş, doğuma kadar kız demeye devam etmiş.. Bi doğmuş çocuk erkek şaka gibii
valla ben her yılbaşı her dogumgünü her evlilik yıldönümü ona ufak da olsa büyükde olsa bi hediye alırım..bunuda alışkanlık haline getirdim..benim alcagımı bildigi için o da boş gelmez..ama yılbaşında ben ona hiçbişey almadımo bana parfüm ve cicek almıştı..şimdi benim ona almam gerek yine..öff en komigide onun parasıyla ona hediye almak oluyo..yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?