2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Naber fıstık, nasılsın...Açılma vardı ne oldu bi sorun yok değil mi...
Gerçi hediyelerden bahsettiğine göre yok herhalde...

ya cnm valla daha 3gün önce yemek sinema yaptık . Eylül yoktu ya gerek yok şimdi para lazım...

kız ne biliyim şaşkoloz girmesiyle çıkmaası bir oldu

kasım dı kız gerçi hastane sıcak oluyorda.
Heeeeeeee şort askılı giyersin o kiloya

tabi ben giydim kaç ay pantolonuda.. Hemen tığ gibimi olcan sanıyorsun

valla biz almıyoruzda artık 10 sene oldu bana adam geöen sene gül aldı kızınada almış yani paylaşılıyorum artık

bence de maşallah nice sayfalara :13: arada tadını kaçırmak isteyenler oluyor ama müsaade etmiyoruz

Selamlar herkese!

Ben uzun zamandır okuyuroum sizi, eğleniorum da ama yazmaya fırsat bulamadım =)
22.haftama başladım bugün. Haziran annesiyim ben de ama doktorlar 36'dan sonra doğum normal dediği için mayıs annesi, geç doğarsa Temmuz annesi bile olabilirim. :S
Kızım olucak :) ama değişir mi bilemem. Çok bişey almadım aslında ama şaşırırım heralde erkek olursa =)
Kilo yazmamak mı lazımmış buraya. Topictopic dolaşmak mı lazım onun için anlamadım neyse. =)

Bundan sonra yazarım sanırım.

Aaa bi de çizelge yapiyim kızıma (deniyim en azından) =)

Kız ben alışığım kiloya hiç rahatsız olmam valla, bütün yaz şortta giyerim banane kiloluyum diye anane gibi mi giyincem yaaaa.. Mayokinimi giyer havuzuma da girerim hehehehe... takmam ben kilo olayını..

Kız ben alışığım kiloya hiç rahatsız olmam valla, bütün yaz şortta giyerim banane kiloluyum diye anane gibi mi giyincem yaaaa.. Mayokinimi giyer havuzuma da girerim hehehehe... takmam ben kilo olayını..

Bu antalya sıcağında, değil şort çıplak bile dolaşırım evin içinde...Takmak istesem de takamam, mazallah pişik olur heryerim...

benide aramadı. Desem derki biz sevgilimiyiz. Offffff elifffff aş bunları artıkkk.. Evlilik yıldönümümü hatırlamazsam ozaman konuş der.

Benim kocam aradı kutladı.. Demek ki bişi yapmıycak, yoksa aramazdı.. Ama ben sevmem pek sevgililer gününü gereksiz gelir. D.günü ve evlilik yıldönümü felan kişiye özel onlar güzelde bu biraz bana metazori geliyor

benim maksadım süslü olmak onun için bak bu da iyi fikirmiş kırmızı alırım seksi seksi gezerim
şişko ve çatlamış bacaklarımla

bence de öyle katılıyorum, tanışma yıldönümü falan sevgililer gününe göre çok daha anlamlı..hem evlilik yıldönümü, doğumgünü, bisürü güzel gün var..

fıstıklar ben de yemeğe gidiyorum birazcık yürümüş olalım oğluşumla..afiyet olsuuunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…