aslındaa bı tane sabahlık alsak ta ıyı olur heral dımıı???
valla ben her yılbaşı her dogumgünü her evlilik yıldönümü ona ufak da olsa büyükde olsa bi hediye alırım..bunuda alışkanlık haline getirdim..benim alcagımı bildigi için o da boş gelmez..ama yılbaşında ben ona hiçbişey almadımo bana parfüm ve cicek almıştı..şimdi benim ona almam gerek yine..öff en komigide onun parasıyla ona hediye almak oluyo..yazık
evlendikten sonra para meselesi komik oluyor doğru diyorsun neticede ortak para, ama yine de güzel bişey tabi :)
ben napsam kocama şimdi bak başıma iş çıkardı
ya cnm valla daha 3gün önce yemek sinema yaptık . Eylül yoktu ya gerek yok şimdi para lazım...yollar kız yollamazsa da akşama eylülü anneannesine bırakıp bi yemeğe çıkarsınız, ay zaten bu sevgililer günü resmen para tuzağı ya, tanışma yıldönümü daha anlamlı bence..
Doğduktan sonra artık başbaşa kalma olayı biter şişko ve yorgun bir anneyle ilgisiz kalmış gariban baba oluruz
kız ne biliyim şaşkoloz girmesiyle çıkmaası bir olduevet şimdi oğlum oğlum alıştım valla, insan hemen adapte ediyor kendini. Kıza benziyor dediğinde bile kız moduna girmiştim erkek deyince şaşırmıştım..şimdi elimde 2 tane pipi fotosu var değişmez galiba
Kim kız ben yoktum demek hatırlamadım hiç
kasım dı kız gerçi hastane sıcak oluyorda.kız sen eylüşü ne zaman doğurdun? Bunlar yaz bebesi olcak evde giyemem ben pijama falan o sıcakta şort , askılı tshirt yeter bana .. çok sıcak olcak zatan.. Fenalık basar insana... Hele emzirirken fenalık geliyor. Ama tabi bulunsun canım pijama gecelik lazım olur. Almak lazım. Bu arada sen üşüme titreme falan dedin ya aklıma geldi.. Insan ameliyattan sonra çok üşüyor.. Hatta üstüne battaniye örtüyorlar.. Ama yeni annelere tavsiyem herşeyi unutabilirsiniz ama doğum çantasına çorap koymayı sakın unutmayın insanın ayakları donuyor. Hatta birine söyleyin siz doğumdan çıkar çıkmaz giydirsin..
tabi ben giydim kaç ay pantolonuda.. Hemen tığ gibimi olcan sanıyorsunkım o beeeeeeee aaaa kacırmısımmmm:)))
egeee ben hıc pısama gecelık gıymemkı sort askılı bluz ondna dedım gıyemem dıeee:):):):)yoksa tabıkı gıyılırr. Suan gıydımız hamıle pantolonları felan varya herkes dıokı onları bebek doguncada gıyeceksın gobegın olcak dıooo:):):):)
valla ben her yılbaşı her dogumgünü her evlilik yıldönümü ona ufak da olsa büyükde olsa bi hediye alırım..bunuda alışkanlık haline getirdim..benim alcagımı bildigi için o da boş gelmez..ama yılbaşında ben ona hiçbişey almadımO bana parfüm ve cicek almıştı..şimdi benim ona almam gerek yine..öff en komigide onun parasıyla ona hediye almak oluyo..yazık
Ben sabahlık aldım sabahlıksız olmaz dedim... Kızımdan kalma sabahlıkta var.. Ama şimdi yeni çıkmış, kısa sabahlıklar var çok hoşuma gitti, onlardan aldım.. Penye hırkalar gibi..
Bi gittik bütün olayları kaçırdık valla haa...
Kıyamam kız, bi daha yazamadı diyon baksana...Anacım bizim çeneler düşük, çenemize vurdu ne olacak..4000 değil, 8000 bile olur daha doğum olayları olmadan...
Maşallah topiğimize..
ya cnm valla daha 3gün önce yemek sinema yaptık . Eylül yoktu ya gerek yok şimdi para lazım...
kız ne biliyim şaşkoloz girmesiyle çıkmaası bir oldu
kasım dı kız gerçi hastane sıcak oluyorda.
Heeeeeeee şort askılı giyersin o kiloya
tabi ben giydim kaç ay pantolonuda.. Hemen tığ gibimi olcan sanıyorsun
valla biz almıyoruzda artık 10 sene oldu bana adam geöen sene gül aldı kızınada almış yani paylaşılıyorum artık
Benim herifim aramadı bile...
bendeeeee onlardan ıstıyorummm kısa cok hos onlarrr. gerektıgınde evde bıle gıyerızz valla
Benim herifim aramadı bile...
evlendikten sonra para meselesi komik oluyor doğru diyorsun neticede ortak para, ama yine de güzel bişey tabi :)
ben napsam kocama şimdi bak başıma iş çıkardı
Kız ben alışığım kiloya hiç rahatsız olmam valla, bütün yaz şortta giyerim banane kiloluyum diye anane gibi mi giyincem yaaaa.. Mayokinimi giyer havuzuma da girerim hehehehe... takmam ben kilo olayını..
benide aramadı. Desem derki biz sevgilimiyiz. Offffff elifffff aş bunları artıkkk.. Evlilik yıldönümümü hatırlamazsam ozaman konuş der.
Ya ben kırmızı bişi takmadım hiç... Saçma geliyor öyle şeyler bana, lohusa yanlızda bırakılmaz derler ama ben hiç takmadım valla... 18 günlükken yanlız kalınca zaten yapçakta bişi yoktu.. Sende kırmızı gecelik al kız çok seksi olur..
Kızlar artık ayrılma vakti. Ben yemeğe gidiyim işlerimde var. Sonra görüşürüz..
Benim kocam aradı kutladı.. Demek ki bişi yapmıycak, yoksa aramazdı.. Ama ben sevmem pek sevgililer gününü gereksiz gelir. D.günü ve evlilik yıldönümü felan kişiye özel onlar güzelde bu biraz bana metazori geliyor
Bu antalya sıcağında, değil şort çıplak bile dolaşırım evin içinde...Takmak istesem de takamam, mazallah pişik olur heryerim...
Kızlar artık ayrılma vakti. Ben yemeğe gidiyim işlerimde var. Sonra görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?