2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız ben sımdı bıle pısamayla yatamıom manyadımm ııceneee altımdakı pısamayı cıkarıyorummm:)::):)

Sorma ben de kısa kllularla geziorum...
Evde de sürekli göbek açık gezicem de, eşim her yere ayna koydu, aynaların karşısında koca göbek pek hoş olmuyor diye şimdilik normal geziniyorum...Ama arada açıyorum göbüşümü, kızım tekme atarken seyrediyorum pek hoş oluyor..

Ben hafta sonu hamiş pozları çektirdim...Yengem çekti...Çok güzel çıktı resimler...
Çektirmeyi düşünüyorsanız bu aylarda çektirin, 9 aylık göbekk korkunç oluyor...Şimdi tam ideal..

benim maksadım süslü olmak onun için bak bu da iyi fikirmiş kırmızı alırım seksi seksi gezerim
şişko ve çatlamış bacaklarımla

Olsun güzelim zaten yatıyor olcaz kimse görmez. bacakları falan. Hem hastaneye eşimin arkadaşları falan gelir diye güzel olmak lazım.

bızımmm kızzz artık kocamaa benzemıyor saırımmmm aynı yegenımmmm:) burnu cenesııı.
esım dıokııı ya bu kutay sankııı:) dıo pek bı neselendınnn sızın tarafa benzıo dıe koptumm
abımlere resmı yolladımm dedım kıme benzıyor bu

Ağzı burnu ne kadar belli...Maşallah..
Omurga falan çok net ya..
Allahın mucizesi bunlar...Nokta kadardılar ya, artık resmen bebek oldular....Burnunu yerim ben onun, nasıl da belli heryeri, sanki poz vermiş...

bu uyuyan guzel teyzesıııı:):))
yandan poz vermıs kızım benımmm ayy cerceveletecem bu resmi

aaaa dedim ki hemen cvp verir herkes kimse sallamadı bizi :S

Valla benimki aynı babası...
Tipi aynı, huyu aynı..
Gününü beklerse doğacağı gün bile aynı olacak....
Bi de herifimin sesini duyunca kıpırdıyo yaa, uyus oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…