bu uyuyan guzel teyzesıııı:):))
yandan poz vermıs kızım benımmm ayy cerceveletecem bu resmi
Taşıdım taşıdım...Hatta misafir bile ağırladım, 15 gündür yengemler vardı, çocuklar tatil diye gelmek istemiş...Ama çok zordu ya, hem misafir, hem ev taşıması, hasta oldum 1 haftadır raporluydum.
Valla benimki aynı babası...
Tipi aynı, huyu aynı..
Gününü beklerse doğacağı gün bile aynı olacak....
Bi de herifimin sesini duyunca kıpırdıyo yaa, uyus oluyorum...
aaaa dedim ki hemen cvp verir herkes kimse sallamadı bizi :S
cnmm bız derın dıyoruz da adama hıcbısı begendıremıyorummm sınır oldummmm.....
Olsun güzelim zaten yatıyor olcaz kimse görmez. bacakları falan. Hem hastaneye eşimin arkadaşları falan gelir diye güzel olmak lazım.
uyuyan güzeli yerim ben..Benim sıpamm da hep uyuyordu ya, o geldi aklıma...Şimdi kıpır kıpır ama..Yemek yedim, doydum tekmelerini savurmakla meşgul şu an...
İyi bende Derin derim ozaman sen bol bol onun yanında Derin diye seslen, yavaş yavaş alışır o da zaten. Benim yiğenimde Derin daha önce de söylemiştim ama çok seviyorum onu çok özel bir çocuk..
Canım herkes yemeğe çıktı herhalde.. hoşgeldin aramıza canım. Aramızda çok kilo alan arkadaşlar varda onun için takılıyoruz birbirimize. Yoksa yaz canım nolcak.. ama Ege sana takılırsa bozulma
İyi bende Derin derim ozaman sen bol bol onun yanında Derin diye seslen, yavaş yavaş alışır o da zaten. Benim yiğenimde Derin daha önce de söylemiştim ama çok seviyorum onu çok özel bir çocuk..
kız bende ole dıodum ama yok bu sefer gıdısımde hıc benzetemedım valla....
huyu aynı olcak ama tembellll:)))
ayyy bende cok ısterdım esımın doum gununde dogmasını ama 11 agustosta taa doum gunuu:)
valla benim oglan da elmacık kemikleri cıkık duruyo resmen belli..benim öledir..bana mı benziycek anlamadım
benımkı acıkıncaaa tekmelıyorr ancakkk bakk o huyuda babasına cekmıssss oburıks aıle olcaz bız anlasılannn:)
kaç kilo aldınız?? ben hala 2 kilodayım..maaşşallahhh
slm kızlar... fatmanınki kız değil miymiş?
ben bebişimin hıçkırığını hissediyorum... bi kaç kez olduktan sonra anladım hıçkırık olduğunu....çok hoşşşşşş... siz de hissediyormusunuz
Ben istemezdim..Ben 9 ay taşıyım, onun doğum gününde doğsun, doğacaksa benimkinde doğsun..Ama benimki de 13 ağustos..Eşinle aynı burçtanız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?