2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benimki aynı babası...
Tipi aynı, huyu aynı..
Gününü beklerse doğacağı gün bile aynı olacak....
Bi de herifimin sesini duyunca kıpırdıyo yaa, uyus oluyorum...

kız bende ole dıodum ama yok bu sefer gıdısımde hıc benzetemedım valla....
huyu aynı olcak ama tembellll:)))
ayyy bende cok ısterdım esımın doum gununde dogmasını ama 11 agustosta taa doum gunuu:)

cnmm bız derın dıyoruz da adama hıcbısı begendıremıyorummm sınır oldummmm.....

İyi bende Derin derim ozaman sen bol bol onun yanında Derin diye seslen, yavaş yavaş alışır o da zaten. Benim yiğenimde Derin daha önce de söylemiştim ama çok seviyorum onu çok özel bir çocuk..

Canım herkes yemeğe çıktı herhalde.. hoşgeldin aramıza canım. Aramızda çok kilo alan arkadaşlar varda onun için takılıyoruz birbirimize. Yoksa yaz canım nolcak.. ama Ege sana takılırsa bozulma

Hoşbulduuukk!
hehe tmm bozulmam o zaman. =) Çok kilo almak benim için korkuydu başta ama şimdi aştım sanırım. Dikkat ediyorum bi de artık doktordan korkuyorum.=) Yürüyüş, plates, yoga fln... toparladım Ebru Şallı kadar olmasam da gereksiz kilo istemiorum :S

Biz de öğlen yemeğimizi yiyelim o zaman herkes yemekteyse...

kız bende ole dıodum ama yok bu sefer gıdısımde hıc benzetemedım valla....
huyu aynı olcak ama tembellll:)))
ayyy bende cok ısterdım esımın doum gununde dogmasını ama 11 agustosta taa doum gunuu:)

Ben istemezdim..Ben 9 ay taşıyım, onun doğum gününde doğsun, doğacaksa benimkinde doğsun..Ama benimki de 13 ağustos..Eşinle aynı burçtanız...

slm kızlar... fatmanınki kız değil miymiş?
ben bebişimin hıçkırığını hissediyorum... bi kaç kez olduktan sonra anladım hıçkırık olduğunu.... çok hoşşşşşş... siz de hissediyormusunuz

benımkı acıkıncaaa tekmelıyorr ancakkk bakk o huyuda babasına cekmıssss oburıks aıle olcaz bız anlasılannn:)

Bu haftadan sonra artık bilinçli tekmeler atıyorlarmış...Dikkat edersek neden tekmelediğini anlayabilirmişiz...Gerçekten de öyle..Benimki acıkınca sert tekmeliyo ama sık deil..Doyduğunda sık sık tekmeliyo ama hafif hafif, derinden geliyo tekmeler...Babasına yılışıyoooo, kıpır kıpır balık gbi kıvranıyo..

kaç haftalıksınız ben daha hiç hıçkırık benzeri bi şey hissetmedim

Ben istemezdim..Ben 9 ay taşıyım, onun doğum gününde doğsun, doğacaksa benimkinde doğsun..Ama benimki de 13 ağustos..Eşinle aynı burçtanız...

( kotu ozaman cnmm esımle 2 gun aranızda ozaman cnmm..
ya ben bu cocugu o en cok kız ıstedıgı ıcın heralde ona hedıye dogurcakmısım gıbıme gelıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…