2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gerindiğini hissediyorum..Karnım geriliyor, patlıycak gibi...Sonra iki tarafından aynı anda bebeimin elini ayağını hissediyorum, sonra da o gergnlik gidiyor, yumuşuyor karnım..Resmen geriniyor...Ama karnım gerilince acıyo birazcık..

kaç haftalıksınız ben daha hiç hıçkırık benzeri bi şey hissetmedim

25.haftadayım... böyle 2-3 sn aralıklı titreme gibi bişi... ilk başta korktum, kordona mı dolandı acaba diye... sonra tekrar tekrar olunca anladım... biraz araştırdım kk.da.. aynısını yaşamışlar hissedenler...

bizim hissetmemize daha var..25.haftada titreme olursa paniğe gerek yok demekki

Oyyy yerim ben onu, poz da vermiş resmeeennn

Sen şaka gibisin zaten :) ben söylemiyim aldığım kiloyu :) Maşallah canım

saol canım:) aman nazar degmesin valla birazda benimki beyin gücü, kilo almıycam diye diye yiyorum

Maşallah valla..
Ege gelirse kilo mu konuştunuz diyecek..Ben 6,5 kilo aldım toplam..Doktor diyet verdi..

hım ee sen de cok degilsin yaa bide inan bi hafta bile farkediyo..18.haftadan sonra aldım o 2kiloyuda yani yemesede insan alabiliyo bianda..normal yani benden öndesin..

maşaallah! ben 25. haftadayım, 9 kilo kadar aldım...

ama sende öndesin benden..bide biraz dikkat ediyorum ben..

ben yeniyim bu arada muhabbete yeni dahil oluyorum. Ben toplam 5 kilo aldım, doktorum da normal dio. kilom da normaldi başta. Ama 2 kilo az gibi geldi bana tabi hamilelik öncesi kiloya göre de değişiyormuş.

59kilo hamile kaldım canım ama biraz fazla hareketliydim ilk aylar şimdi oturmaya başladım 2 kilo aldım hemen 2 haftada..benim doktorda bana süpersin diyo ama 5 kiloda gayet ii..

Maşallah sana yaaaa... süper valla.. ben 7 kiloda kaldım..

saol canım..bünyeye göre degişiyo ama kilo olayı..ben eskidende biraz kilo manyagıydım şimdide almıycam kilo diiyp yiyorum ondan..ama bugün o kavanozda satılan cok kalorili bişey varya ondan aldım afiyetle yiycem valla..

ay benim geceleri böle sanki vajinama kadar iniyo cocuk..allahım diyorum kesin dogurcam şimdi..sanki biraz ıkınsam cıkcak..nasıl korkuyorum oluyomu sizede öle bişey..gece uykumdan uyandırıyo cok korkuyorum ama dogurcam gibi geliyo..

Ohhhhh afiyet olsun :) ondan ben de hareket etmesine sebep olur belki diye yiyip duruyorum :) bırakıcam bu hafta :) tiryakilik yapıyor çünkü

yememize dikkat etmemiz lazım kesinlikle... ben bi de geçenlerde yolcuuk yaptım memlekete 8 saat gidiş 8 saat geliş.... kuyruk sokumum çok kötü oldu, oturamadım popomun üstüne kaç gün... dönüştete bacağım bi şişmiş ki.. abowww yediklerimden mi oldu acaba dedim hamur işini kesmeye çalıştım... hareketsizlikten de olabiliyomuş.... sonra bikaç gün içinde indi... ama dikkat edin ödem falan olmamaya çalışın... çok rahatsız edici....

benim de oluo bazen, idrartorbam sanıyorum ama değil, hareket ediyo =)
kasılıp kalıo bazen sonra yer değiştiriyo, ohh diyip rahatlıyorum.

yok hiç olmadı... çok ilginç... doktoruna da bi sorsana merak ettim... kontrollerde rahim yolu kapalı, erken doğum riski az falan diyo bana, ben de endişelenmiyorum... sana da dedi mi böyle bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…