slm kızlar... fatmanınki kız değil miymiş?
ben bebişimin hıçkırığını hissediyorum... bi kaç kez olduktan sonra anladım hıçkırık olduğunu....çok hoşşşşşş... siz de hissediyormusunuz
slm kızlar... fatmanınki kız değil miymiş?
ben bebişimin hıçkırığını hissediyorum... bi kaç kez olduktan sonra anladım hıçkırık olduğunu....çok hoşşşşşş... siz de hissediyormusunuz
kaç kilo aldınız?? ben hala 2 kilodayım..maaşşallahhh
kaç haftalıksınız ben daha hiç hıçkırık benzeri bi şey hissetmedim
kaç haftalıksınız ben daha hiç hıçkırık benzeri bi şey hissetmedim
kaç kilo aldınız?? ben hala 2 kilodayım..maaşşallahhh
25.haftadayım... böyle 2-3 sn aralıklı titreme gibi bişi... ilk başta korktum, kordona mı dolandı acaba diye... sonra tekrar tekrar olunca anladım... biraz araştırdım kk.da.. aynısını yaşamışlar hissedenler...
Oyyy yerim ben onu, poz da vermiş resmeeennn
Sen şaka gibisin zaten :) ben söylemiyim aldığım kiloyu :) Maşallah canım
Maşallah valla..
Ege gelirse kilo mu konuştunuz diyecek..Ben 6,5 kilo aldım toplam..Doktor diyet verdi..
maşaallah! ben 25. haftadayım, 9 kilo kadar aldım...
ben yeniyim bu arada muhabbete yeni dahil oluyorum. Ben toplam 5 kilo aldım, doktorum da normal dio. kilom da normaldi başta. Ama 2 kilo az gibi geldi banatabi hamilelik öncesi kiloya göre de değişiyormuş.
bizim hissetmemize daha var..25.haftada titreme olursa paniğe gerek yok demekki
Maşallah sana yaaaa... süper valla.. ben 7 kiloda kaldım..
saol canım..bünyeye göre degişiyo ama kilo olayı..ben eskidende biraz kilo manyagıydım şimdide almıycam kilo diiyp yiyorum ondan..ama bugün o kavanozda satılan cok kalorili bişey varya ondan aldımafiyetle yiycem valla..
25.haftadayım... böyle 2-3 sn aralıklı titreme gibi bişi... ilk başta korktum, kordona mı dolandı acaba diye... sonra tekrar tekrar olunca anladım... biraz araştırdım kk.da.. aynısını yaşamışlar hissedenler...
saol canım..bünyeye göre degişiyo ama kilo olayı..ben eskidende biraz kilo manyagıydım şimdide almıycam kilo diiyp yiyorum ondan..ama bugün o kavanozda satılan cok kalorili bişey varya ondan aldımafiyetle yiycem valla..
ay benim geceleri böle sanki vajinama kadar iniyo cocuk..allahım diyorum kesin dogurcam şimdi..sanki biraz ıkınsam cıkcak..nasıl korkuyorum oluyomu sizede öle bişey..gece uykumdan uyandırıyocok korkuyorum ama dogurcam gibi geliyo..
o kavanozdaki şeyden ben de kaçamak yapıorum kaşık kaşık
Ohhhhh afiyet olsun :) ondan ben de hareket etmesine sebep olur belki diye yiyip duruyorum :) bırakıcam bu hafta :) tiryakilik yapıyor çünkü
ay benim geceleri böle sanki vajinama kadar iniyo cocuk..allahım diyorum kesin dogurcam şimdi..sanki biraz ıkınsam cıkcak..nasıl korkuyorum oluyomu sizede öle bişey..gece uykumdan uyandırıyocok korkuyorum ama dogurcam gibi geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?