2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok hiç olmadı... çok ilginç... doktoruna da bi sorsana merak ettim... kontrollerde rahim yolu kapalı, erken doğum riski az falan diyo bana, ben de endişelenmiyorum... sana da dedi mi böyle bişi

işte benim biraz acılma olmuştu bi kere cok gezmiştim cok yorulmuştum..o günden beride magnezyum kullanmaay başladım..yogayı sporu bırak dedi..ama izmirdeki doktorum rahimde sıkıntı yok kaapalı diyo kime inancagımı şaşırdım canım..ama dediign gibi sorucam yarın cünkü 3 kere aynı hisle uyandım..bari 28.haftaya kadar dogmasa cok korkuroyum..

ben de kasıklarımda feci baskı hissediyorum. bebek mi değil mi bilemem ama.. doktora soracağım cuma günü gittiğimde

selam kızlarr..
bişey sorucam size: benim kolumun altında yeşil mercimek iriliğinde et beni var. deri ile birleşim yerine kadar, yumuşak olan benim, taş gibi olmuş, kurumuş resmen,daha dün fark ettim, bastırıncada acıyo
rengi kapkara olmuş, çok panikledim akşam..napıcamı şaşırdım, internetten araştırdım, bu konuyla ilgili kimse bişey yazmamış, ben napayım şimdi..??
bişey söyleyin nolur kızlar yaaa..hiç başınıza böyle bişey geldi mi??bu durum normal mi yoksa anormal mi hiç bi fikrim yokk...

bende bebeği çok aşağıda hissediyorum ama o normal herhalde. Bana ddoktor bebeğin bacakları şağıda ondan dedi ama sende sor istersen. Bu arada kilo olayın için doktor ne diyor. Çok az değilmi az kilo almakta erken doğum riskini artırıyor çünkü.. Bebeği vücuttaki yağ dokusu loruyor diye biliyorum çünkü.. Bel çevresi özellikle yağlanıyor hamileyken. bir sor istersen sende.. Geçenlerde bir doktorda tv de söyledi..az kilo almakta iyi değil diye.. Bence sen artık bol bol ye güzelim.. tabi doktoruna da sor ama. zaten geriye 4 ay kaldı bundan sonra 10 kilo bile alsan hemen verirsin 40 günde..

kızlar ben kaçıyorum çalışmam lazım, gelmeye çalışıcam yine
dikkat edin kendinize

bebişi hissettimişsin çilek, gözünaydın. son günlerde ben de daha net hissediyorum ama hala güçlü tekme atmadı, ufak ufak tekmeliyor bir de çok sık geriliyor karnım, sımsıkı oluyor.

benim bir fikrim yok canım doktoruna sor istersen.. koltuk altında süt bezeleri oluyor ondan olmuştur belki..

selam kızlarrrrr ben geldimmm, cumartesi kızımı görmeye gittim nihayet... çok tatlıydııı. bacak bacak üstüne atmış dil çıkarıyodu, dr gülmekten öldü. 400 gr olmuş melekim. normal gününden4-5 gün küçük görünüyo, çok önemli değil dedi dr. fotolarını ekliycem birazdan...

merhaba kızlar dualarınıza çok ihtiyacımvar dua edin bana.
hayırdır bi şeymi oldu
gece bende çok huzursuz uyuyorum gece uykusu çok bölündüğü içinde çok yorgun oluyorum
benim bir fikrim yok maalesef

evet benimkininde bacakları asagıdaymış..bukadar sık tuvalete gitmemin nedeni de buymuş..ayy bişey diycem ama benim bebek bide 2 hafta ilerde yani kiloyu o alıyo canımcım..hatta elevitide bıraktırtdı doktor bebek 4kgdan fazla olur da normal doguramam diye..kilomla iliglide iki doktorda harikasın dediler valla ne bilem kilodan dolayı bi sıkıntı olsaydı söylerlerdi herhalde bimiyorum inan..ama yiyorum yani hamur işi az yiyorum meyve sebze protein agırlıklı besleniyorum sadece..

Bi kaç gündür siteyi takip edemiyorum canlarım... yalnız dualarınıza ihtiyacım var bu aralar bebeğim riskte...

Dün baş dönmesinden ve ardından yere yığılmamla hastaneye gittik, yüksek tansiyondan serum yedim... normale düşürdüler şimdi1 hafta boyunda tansiyonumu takip altına almam gerekiyor...

onu da geçtim bu sabah adet olur gibi kan gelmiş apar topar hastaneye gittik eşimle... açılma yokmuş ama düşük riskim var... şimdi onu da takip ediorum çok geldiği takdirde gebeliğime son verilebilirmiş...

oğlum sağlıklıymış stres ve sıkıntı yok dedi yatak istirati verdi doktor... çok korkuyorum kızlar annem yolda geliyormuş bende kalıcak iyileşene kadr...

DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFENNNN

maşallah kızına

ben de kasıklarımda feci baskı hissediyorum. bebek mi değil mi bilemem ama.. doktora soracağım cuma günü gittiğimde

evet cnaım ben de yarın gidicem soralım..

merhaba kızlar dualarınıza çok ihtiyacımvar dua edin bana.

noldu??? hayırdır???

bebişi hissettimişsin çilek, gözünaydın. son günlerde ben de daha net hissediyorum ama hala güçlü tekme atmadı, ufak ufak tekmeliyor bir de çok sık geriliyor karnım, sımsıkı oluyor.

birce nasılsın??? birce izmirde gittinmi doktora???

şu mübarek günde allah oğlunu sana bağışlasın canım inşallah dinlenmeyle her şey düzelir
dualarımız seninle

Canim benim cok üzüldüm gecmis olsun. Sakin stres yapma yat dinlen kalkma hic annende geliyormus nasil olsa.Insallah atlatirsin bi an önce bu günleri canim.

inş önemli bişi değildir canım... sen dikkat ediyosundur kendine zaten... bazen oraya doğru baskı yapıyolar ama bunu hissetmek bünyeden bünyeye de değişebilir... inş doktorun da güzel şeyler der...

iyi günler herkese... bunalımlı bi haftasonundan sonra kendimi anca dışarı atıyorum... görüşürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…