2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dualarımız seninle..alahh korusun bebegini ve seni inşalhh bian evvel kesilir kanaman...cok gecmiş olsun

mervecim geçmiş olsun allah sana bağışlasın bebeğini korkma stres hiç yapma dikkat et yerinden de kalkma fazla.. Annen sana bakar atlatırsın nşallah. Dualarımız sennle

bebişin için ve senin için bir tane ayetel kürsi okudum canım

saol canım inşahhh...sagsalim doguralım da yaa..ne erken ne gec tam zamanında güzel güzel dogsunlar hepsi..kendine ii bak sende..görüşürüz

Merveciğim çok geçmiş olsun dualarımız seninle açılma yokmuş kanama yatak istirahati ile geçer merak etme ben hastanede yatarken geçmiş hamileliklerimde çok kanaması olan geliyordu iyileşip çıkıyorlardı stres yapma ayağada kalkma ,

şu mübarek günde allah oğlunu sana bağışlasın canım inşallah dinlenmeyle her şey düzelir
dualarımız seninle

Canim benim cok üzüldüm gecmis olsun. Sakin stres yapma yat dinlen kalkma hic annende geliyormus nasil olsa.Insallah atlatirsin bi an önce bu günleri canim.

dualarımız seninle..alahh korusun bebegini ve seni inşalhh bian evvel kesilir kanaman...cok gecmiş olsun

mervecim geçmiş olsun allah sana bağışlasın bebeğini korkma stres hiç yapma dikkat et yerinden de kalkma fazla.. Annen sana bakar atlatırsın nşallah. Dualarımız sennle

Çok sağolun kızlar kendimi çok kötü hissediyorum ona bişey olursa yaşayamam ben ölürüm...

Çarş. günü detaylı ultr. giricem...

Şuan hala ufaktan kanamam var çok korkuyorum dua edin lütfen...

Hoşgeldinn ,maaşallah kızına eklede bakalım artist kızına

hiç böyle şeyler aklına getirme canım inşallah herşey çok iyi olucak dinlen bol bol
tuzdan uzak dur bol su iç tansiyonuna dikkat et önemli olan o kanaman geçer açılma yoksa hiç bi şey olmaz gönlünü ferah tut

seni gercekten cok cok iyi anlıyoruz..güzelce yat dinlen hiç ayaga kalkmamaya calış yorma kendini..doktorun bi ilaç falan vermedi mi ya?? allah korusun allah beebgini sana bagışlasın

Merve ben yeniyim forumda, ben de dua edicem senin için.
Bebeğin de sende huzurlu olun... Sağlıklı olun...

bebişin için ve senin için bir tane ayetel kürsi okudum canım

Allah razı olsun İpekcim çok saol...

ilk hamileliğim ve ilk defa böle bişey başıma geliyor çok korkuyorum inşallah geçer dua edin namaz da kılamıyorum kanamam var diye yoksa yasin falan okucam kendime neyse annecim geliyor okur o şimdi...

Canım bebeği besliyorsun demek ki , ne bilem bu kilonun da bir alt sınırı varya ondan dedim. benim arkadaşıma da doktoru kilo alma alma dedi hemde ikizlere bebeler küçük doğdu ve erken geldiler onun için dedim ama sen besliosun demek ki canım.. süper o zaman canım..

canımmm çok geçmiş olsun, Allah yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, mubarek gün,,, dualarımız seninle ve bebeğinle, sen moralini yüksek tut. hiçbirşey çıkmaz inş.

seni gercekten cok cok iyi anlıyoruz..güzelce yat dinlen hiç ayaga kalkmamaya calış yorma kendini..doktorun bi ilaç falan vermedi mi ya?? allah korusun allah beebgini sana bagışlasın

verdi ilaç 3 tane canım elevitte içiyorum4 ilaç içicem artık... yatıyorum zaten, bebeğim kıpırdıyor Allahtan yoksa...

Merve ben yeniyim forumda, ben de dua edicem senin için.
Bebeğin de sende huzurlu olun... Sağlıklı olun...

sağol canım..

tespih çek canım hem içindeki korkuyuda alır rahatlarsın zaten annen gelince sana destek olur
bakar bir güzel hiç bişeyiniz kalmaz

gözünaydın cnm. Inşallah herşley yolunda gider.. Ne kadar olmuş bebeiş ne yapıyordu

sagol canim. Usgde detayli bakmadi budefa doktorum. Burda normal zaten 3 usgyi sigorta karsiliyo sadece ama benim doktorum herzaman yapiyordu bu defa girmedim sadece kalp atislarini dinledik. Bide rahimi felan kontrol etti. Zaten gecen hafta 500gr olmustu cok fazla degisiklik olmamistir herhalde. sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…