Bi kaç gündür siteyi takip edemiyorum canlarım... yalnız dualarınıza ihtiyacım var bu aralar bebeğim riskte...
Dün baş dönmesinden ve ardından yere yığılmamla hastaneye gittik, yüksek tansiyondan serum yedim... normale düşürdüler şimdi1 hafta boyunda tansiyonumu takip altına almam gerekiyor...
onu da geçtim bu sabah adet olur gibi kan gelmiş apar topar hastaneye gittik eşimle... açılma yokmuş ama düşük riskim var... şimdi onu da takip ediorum çok geldiği takdirde gebeliğime son verilebilirmiş...
oğlum sağlıklıymış stres ve sıkıntı yok dedi yatak istirati verdi doktor... çok korkuyorum kızlar annem yolda geliyormuş bende kalıcak iyileşene kadr...
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFENNNN
mervecim geçmiş olsun allah sana bağışlasın bebeğini korkma stres hiç yapma dikkat et yerinden de kalkma fazla.. Annen sana bakar atlatırsın nşallah. Dualarımız sennlebi kaç gündür siteyi takip edemiyorum canlarım... Yalnız dualarınıza ihtiyacım var bu aralar bebeğim riskte...
Dün baş dönmesinden ve ardından yere yığılmamla hastaneye gittik, yüksek tansiyondan serum yedim... Normale düşürdüler şimdi1 hafta boyunda tansiyonumu takip altına almam gerekiyor...
Onu da geçtim bu sabah adet olur gibi kan gelmiş apar topar hastaneye gittik eşimle... Açılma yokmuş ama düşük riskim var... şimdi onu da takip ediorum çok geldiği takdirde gebeliğime son verilebilirmiş...
Oğlum sağlıklıymış stres ve sıkıntı yok dedi yatak istirati verdi doktor... çok korkuyorum kızlar annem yolda geliyormuş bende kalıcak iyileşene kadr...
Dualarınızı eksik etmeyin lütfennnn
Bi kaç gündür siteyi takip edemiyorum canlarım... yalnız dualarınıza ihtiyacım var bu aralar bebeğim riskte...
Dün baş dönmesinden ve ardından yere yığılmamla hastaneye gittik, yüksek tansiyondan serum yedim... normale düşürdüler şimdi1 hafta boyunda tansiyonumu takip altına almam gerekiyor...
onu da geçtim bu sabah adet olur gibi kan gelmiş apar topar hastaneye gittik eşimle... açılma yokmuş ama düşük riskim var... şimdi onu da takip ediorum çok geldiği takdirde gebeliğime son verilebilirmiş...
oğlum sağlıklıymış stres ve sıkıntı yok dedi yatak istirati verdi doktor... çok korkuyorum kızlar annem yolda geliyormuş bende kalıcak iyileşene kadr...
inş önemli bişi değildir canım... sen dikkat ediyosundur kendine zaten... bazen oraya doğru baskı yapıyolar ama bunu hissetmek bünyeden bünyeye de değişebilir... inş doktorun da güzel şeyler der...
iyi günler herkese... bunalımlı bi haftasonundan sonra kendimi anca dışarı atıyorum... görüşürüz....
Kizlar bizde yeni geldik doktordan hersey yolunda cok sükür
4 hafta sonra seker yüklemesi icin gidicem bakalim hayirlisi.
şu mübarek günde allah oğlunu sana bağışlasın canım inşallah dinlenmeyle her şey düzelir
dualarımız seninle
Canim benim cok üzüldüm gecmis olsun. Sakin stres yapma yat dinlen kalkma hic annende geliyormus nasil olsa.Insallah atlatirsin bi an önce bu günleri canim.
dualarımız seninle..alahh korusun bebegini ve seni inşalhh bian evvel kesilir kanaman...cok gecmiş olsun
mervecim geçmiş olsun allah sana bağışlasın bebeğini korkma stres hiç yapma dikkat et yerinden de kalkma fazla.. Annen sana bakar atlatırsın nşallah. Dualarımız sennle
kizlar bizde yeni geldik doktordan hersey yolunda cok sükür
4 hafta sonra seker yüklemesi icin gidicem bakalim hayirlisi.
selam kızlarrrrr ben geldimmm, cumartesi kızımı görmeye gittim nihayet... çok tatlıydııı. bacak bacak üstüne atmış dil çıkarıyodu, dr gülmekten öldü. 400 gr olmuş melekim. normal gününden4-5 gün küçük görünüyo, çok önemli değil dedi dr. fotolarını ekliycem birazdan...
Çok sağolun kızlar kendimi çok kötü hissediyorum ona bişey olursa yaşayamam ben ölürüm...
Çarş. günü detaylı ultr. giricem...
Şuan hala ufaktan kanamam var çok korkuyorum dua edin lütfen...
Çok sağolun kızlar kendimi çok kötü hissediyorum ona bişey olursa yaşayamam ben ölürüm...
bebişin için ve senin için bir tane ayetel kürsi okudum canım
Merveciğim çok geçmiş olsun dualarımız seninle açılma yokmuş kanama yatak istirahati ile geçer merak etme ben hastanede yatarken geçmiş hamileliklerimde çok kanaması olan geliyordu iyileşip çıkıyorlardı stres yapma ayağada kalkma ,
evet benimkininde bacakları asagıdaymış..bukadar sık tuvalete gitmemin nedeni de buymuş..ayy bişey diycem ama benim bebek bide 2 hafta ilerdeyani kiloyu o alıyo canımcım..hatta elevitide bıraktırtdı doktor bebek 4kgdan fazla olur da normal doguramam diye..kilomla iliglide iki doktorda harikasın dediler valla ne bilem kilodan dolayı bi sıkıntı olsaydı söylerlerdi herhalde bimiyorum inan..ama yiyorum yani hamur işi az yiyorum meyve sebze protein agırlıklı besleniyorum sadece..
canımmm çok geçmiş olsun, Allah yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, mubarek gün,,, dualarımız seninle ve bebeğinle, sen moralini yüksek tut. hiçbirşey çıkmaz inş.Bi kaç gündür siteyi takip edemiyorum canlarım... yalnız dualarınıza ihtiyacım var bu aralar bebeğim riskte...
seni gercekten cok cok iyi anlıyoruz..güzelce yat dinlen hiç ayaga kalkmamaya calış yorma kendini..doktorun bi ilaç falan vermedi mi ya?? allah korusun allah beebgini sana bagışlasın
Merve ben yeniyim forumda, ben de dua edicem senin için.
Bebeğin de sende huzurlu olun... Sağlıklı olun...
Allah razı olsun İpekcim çok saol...
ilk hamileliğim ve ilk defa böle bişey başıma geliyor çok korkuyorum inşallah geçer dua edin namaz da kılamıyorum kanamam var diye yoksa yasin falan okucam kendime neyse annecim geliyor okur o şimdi...
gözünaydın cnm. Inşallah herşley yolunda gider.. Ne kadar olmuş bebeiş ne yapıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?