2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bakın kızıma teyzeleri, bacaklarını uzatıyomuş böyle bende niye karnımda gerginlik oluyo diyodum :)

Eklentiler

• $12022011039.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 17
  • $12022011038.webp
    8 KB · Görüntüleme: 15
  • $12022011037.webp
    9 KB · Görüntüleme: 17
  • $12022011040.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 17

saol canım biliyorum iyiligim için dedigini..ama bebekde sorun yok şşimdilik ondan bişey demiyolar herhalde.zaten 7.aydan sonrasına saklıyom ben kiloları o zaman alcam

verdi ilaç 3 tane canım elevitte içiyorum4 ilaç içicem artık... yatıyorum zaten, bebeğim kıpırdıyor Allahtan yoksa...

sağol canım..

çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle, Allah ın izniyle bişicik olmaz inşallah.. 313 Ayetel kürsi oku güzelim çok işe yarıyor inan bana benim bu dua sayesinde bütün dileklerim oldu, Allah ıma çok şükür.. Sana da tavsiye ederim..

evet bunun çok faydası var fakat ben bunu senin niyetinin olması için
başkaları okur diye biliyorum bebek özlemi çekenlerin topiğinde o şekilde yapıyoruz
ben tedavi olurkende okumuşlardı arkadaşlar bana cuma gününe kadar bitirip cuma sela vakti
duasını yapıyoruz

Kızlar ben bi çıkıyım işlerimi yapamıyorum sonra görüşürüz yoğunluk bastırdı uyku bastırdı derken öbek öbek iş oldu. Haydi kalın sağlıcakla..

313 ayetel kürsinin işe yaradığını biliyorum annem gelsin okutucm sizde bi dua edin bişey istemiyorum başka korkuyorum kızlar bebeğim sağlıklı ama nolcağı belli değil bakamadığım için kendimi suçlu hissediyorum.

maşallalhh o ne bacak öle balerin gibi valla maşalhh...hep ondan acıyo işte bak keratalara ne haldeler
kızımın teyzesinin bacakları böyle, ona benziycek heralde. hele yürümeye başlasın, kot mini etek giydircem bu bacaklara

canım bayıldım bak bıcırığa, doktorda ne güzel yakalamış valla, pozlara bak yerim ben onu..
daha ne artistik pozları vardı, bu kadarını çekebildik :) çok fenalar çok...

kızlar bu arada ben detaylı yaptıramıycam, benim hastanemde yok, yozgatta da yok, ankara ya gitmem gerekiyomuş, eşiminde işleri malum. Allah a emanet etmekten başka çarem yok

canım ben de kanamadan çok çektim, rahimde açılma olmaması çok önemli, sende de yokmuş. hiç kalkma yerinden, annen de geliyormuş, bol bol dinlen. inşallah her şey yoluna girer bir an önce...
evet cnaım ben de yarın gidicem soralım..

birce nasılsın??? birce izmirde gittinmi doktora???
iyiyim canım. doktora gittim. ilk haftalar ege'de bir prof.tan randevu almak için bekledim, tam gün yasası çıkınca özelden bakmamaya başlamış,ona gidemedim. sizin doktor da ileri tarihe verir diye iyi diye duyduğum başka bir doktora gittim. ilgiliydi o da epey inceledi.
Birce başladın mı hadi hayırlısı olsun bakalım. Ne zor gelmiştir bugun sana..

sağol canımcım. beklediğimden çok iyiydi. 4 saat dersim vardı gerçi 10'u 10 geçe bitti. iyi oldu ilk günden yoğun olmaması. özlemişim öğrencilerimi. neden gitmediğimi bilmiyorlardı herhalde, sınıfın birine girdim kızın biri önündekini dürtüyor, hamile hamile diye. gülesim geldi:))

bu arada geçmişi okuyorum bir yandan fatmanın bebek erkeğe dönmüş, çok şaşırdım...

313 ayetel kürsiyi annen tek okuyacaksa bende okurum annenle birlikte yardım ederim annene

bircecim sevindim iyi olduguna senin ve bebişin..izmir havası iyi gelmiştir..ben de gittim iki gün kaldım geldim iyi geldi..24ünde bidaha gidicem..

bircecim sevindim iyi olduguna senin ve bebişin..izmir havası iyi gelmiştir..ben de gittim iki gün kaldım geldim iyi geldi..24ünde bidaha gidicem..

sağol canım. çok iyi geldi valla. başlarda hava soğuktu gerçi benim gelmeme yakın harika oldu. delimaviyle seni kıskanıyorum valla sık sık gidiyorsunuz ne güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…