Canım bebeği besliyorsun demek ki , ne bilem bu kilonun da bir alt sınırı varya ondan dedim. benim arkadaşıma da doktoru kilo alma alma dedi hemde ikizlere bebeler küçük doğdu ve erken geldiler onun için dedim ama sen besliosun demek ki canım.. süper o zaman canım..
verdi ilaç 3 tane canım elevitte içiyorum4 ilaç içicem artık... yatıyorum zaten, bebeğim kıpırdıyor Allahtan yoksa...
iç canım..dinlen bak o cok önemli..allah yardımcı olsun..iyi haberlerini duyarız inşalhh...
sağol canım..
tespih çek canım hem içindeki korkuyuda alır rahatlarsın zaten annen gelince sana destek olur
bakar bir güzel hiç bişeyiniz kalmaz
verdi ilaç 3 tane canım elevitte içiyorum4 ilaç içicem artık... yatıyorum zaten, bebeğim kıpırdıyor Allahtan yoksa...
sağol canım..
bakın kızıma teyzeleri, bacaklarını uzatıyomuş böyle bende niye karnımda gerginlik oluyo diyodum :)
bakın kızıma teyzeleri, bacaklarını uzatıyomuş böyle bende niye karnımda gerginlik oluyo diyodum :)
inşallah ipekcim ya inşallah çaresiz kalmak çok kötü çokk
çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle, Allah ın izniyle bişicik olmaz inşallah.. 313 Ayetel kürsi oku güzelim çok işe yarıyor inan bana benim bu dua sayesinde bütün dileklerim oldu, Allah ıma çok şükür.. Sana da tavsiye ederim..
aayetel kursı zaten ınsanı cok rahatlatan bısı cnmmm
çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle, Allah ın izniyle bişicik olmaz inşallah.. 313 Ayetel kürsi oku güzelim çok işe yarıyor inan bana benim bu dua sayesinde bütün dileklerim oldu, Allah ıma çok şükür.. Sana da tavsiye ederim..
kızımın teyzesinin bacakları böyle, ona benziycek heralde. hele yürümeye başlasın, kot mini etek giydircem bu bacaklaramaşallalhh o ne bacak ölebalerin gibi valla maşalhh...hep ondan acıyo işte bak keratalara ne haldeler
daha ne artistik pozları vardı, bu kadarını çekebildik :) çok fenalar çok...canım bayıldım bak bıcırığa, doktorda ne güzel yakalamış valla, pozlara bak yerim ben onu..
Bi kaç gündür siteyi takip edemiyorum canlarım... yalnız dualarınıza ihtiyacım var bu aralar bebeğim riskte...
Dün baş dönmesinden ve ardından yere yığılmamla hastaneye gittik, yüksek tansiyondan serum yedim... normale düşürdüler şimdi1 hafta boyunda tansiyonumu takip altına almam gerekiyor...
onu da geçtim bu sabah adet olur gibi kan gelmiş apar topar hastaneye gittik eşimle... açılma yokmuş ama düşük riskim var... şimdi onu da takip ediorum çok geldiği takdirde gebeliğime son verilebilirmiş...
oğlum sağlıklıymış stres ve sıkıntı yok dedi yatak istirati verdi doktor... çok korkuyorum kızlar annem yolda geliyormuş bende kalıcak iyileşene kadr...
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFENNNN
iyiyim canım. doktora gittim. ilk haftalar ege'de bir prof.tan randevu almak için bekledim, tam gün yasası çıkınca özelden bakmamaya başlamış,ona gidemedim. sizin doktor da ileri tarihe verir diye iyi diye duyduğum başka bir doktora gittim. ilgiliydi o da epey inceledi.evet cnaım ben de yarın gidicem soralım..
birce nasılsın??? birce izmirde gittinmi doktora???
Birce başladın mı hadi hayırlısı olsun bakalım. Ne zor gelmiştir bugun sana..
313 ayetel kürsinin işe yaradığını biliyorum annem gelsin okutucm sizde bi dua edin bişey istemiyorum başka korkuyorum kızlar bebeğim sağlıklı ama nolcağı belli değil bakamadığım için kendimi suçlu hissediyorum.
bircecim sevindim iyi olduguna senin ve bebişin..izmir havası iyi gelmiştir..ben de gittim iki gün kaldım geldim iyi geldi..24ünde bidaha gidicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?