ayyy bnde açıktım yaaa bişiler alayım bari midem bulanıo yaa bu arada sabah burnum kanadı yaaa
Canım benim 2-3 haftadır kanıyor malesef.. hamilelikte normalmiş.. Ben birde kan sulandırıcı alıyorum ya ondan mı nedir, biraz zor geçiyor ... Ama miktar olarak çok değil gene de..
Ege, artık bazı tekmelerini anlayabiliyorum yaaa...Millete diyorum gülüorlar, olur mu öyle şey diye...
Ama gerçekten bak, tekmelerin şiddeti duruma göre değişiyor...Babasına yılışıyor, yılan gibi kıvranıyor..
Böyle diyorum millet de olmaz öyle şey normal hissiz tekmelerdir onlar diyorlar ama öyle değil demi yaa..Sen önceden de doğum yaptın, nette bile yazıyor, artık bizi duyuyorlarmış, hissediyorlarmış, bilinçli tekmeler atıyorlarmış...
Acaba diyorum gerçekten anlıyor muyum, yoksa milletin dediği gibi mi oluyor ? Ne dersin..
yardım edelim derken iyice karıştırmalaımEdin kız vallaa..Çok iyi olur...
kan sulandırıcıdan canım oCanım benim 2-3 haftadır kanıyor malesef.. hamilelikte normalmiş.. Ben birde kan sulandırıcı alıyorum ya ondan mı nedir, biraz zor geçiyor ... Ama miktar olarak çok değil gene de..
yok yaaa sen inanma onlara senin hiissettikletin dogru benim velet ne zaman bişi yesem kımıldıyorEge, artık bazı tekmelerini anlayabiliyorum yaaa...Millete diyorum gülüorlar, olur mu öyle şey diye...
Ama gerçekten bak, tekmelerin şiddeti duruma göre değişiyor...Babasına yılışıyor, yılan gibi kıvranıyor..
Böyle diyorum millet de olmaz öyle şey normal hissiz tekmelerdir onlar diyorlar ama öyle değil demi yaa..Sen önceden de doğum yaptın, nette bile yazıyor, artık bizi duyuyorlarmış, hissediyorlarmış, bilinçli tekmeler atıyorlarmış...
Acaba diyorum gerçekten anlıyor muyum, yoksa milletin dediği gibi mi oluyor ? Ne dersin..
yok canım annem kaç aylık oldugunu bile sordugu yokki cinsiyetini sorsun etsin hiç bişey sormuyo bebikle ilgili tahminen ablama soruyo herhaldeBu arada Fatma merak ettim annenlerin bu gelişmelerden haberi var mı kuzum... Çok özel olmazsa yazar mısın?
burun kanaması ve tıkanıklğı normaldir yazıyor. bende tıkankklık var.
öyküm günaydın bayılıyorum senin enerjine.. kahve türk kahvesimi içiyorsun ben haftada 2 tane içince korkuyorum fazla içtim diye..
ben pek inanmıyorum sadece acıkınca ve tatlı yiyince bi tepki vermesi normal geliyor eller kollarhızlanıyor dönüyor huzursuzlanıyor olabilir..
Kızım bu senin kızın ondan herşey beklenir.. Mesela doğduğunda konuşabilir bile..
Bende okudum nette artık zekaları gelişmeye başlıyormuş. 24.haftadan itibaren Amerika bebeği kişisel hak ve özgürlükleri olan bağımsız bir birey olarak kabul ediyormuş.. ne hoş dimi..
ben anlamıyorum anneni yaaa ablana soruyor neyse sabah sabah moralini bozma amannnnnnnyardım edelim derken iyice karıştırmalaım
kan sulandırıcıdan canım o
yok yaaa sen inanma onlara senin hiissettikletin dogru benim velet ne zaman bişi yesem kımıldıyor
yok canım annem kaç aylık oldugunu bile sordugu yokki cinsiyetini sorsun etsin hiç bişey sormuyo bebikle ilgili tahminen ablama soruyo herhalde
Evet yapar mı yapar...Çocuğun ilk diyeceği şey de bi sus be kadın olur garanti..
Doktorum da dedi onu, artık seni anlıyor daha sık konuşmalısın, babası da daha sık konuşmalı ki, doğduğunda sizin sesinizi duyduğunda sakinleşsin diye..Bağımız bir bireyyy, ne güzel ya..Kızım kocaman oldu, büyüttük valla bebeleri...Şaka maka, daha dün gibi hamile kaldığımızı öğrendiğimiz günler..
kızlarrrrrr gunaydınnnnnnnnnn.
bende uyumakkk sıtıyorummmmm
fatmaaa naptıızz pipilı duygusuna alısabıldınızmııııı??
valla zorlA bir iki defa oğlum falan dedim ama bi garipn geldi hilmi kesin emin oldugun oglum diye sevebiliyor artık bende biran önce alışsam ii olucak çocugun feleği şaştıkızlarrrrrr gunaydınnnnnnnnnn.
ben anlamıyorum anneni yaaa ablana soruyor neyse sabah sabah moralini bozma amannnnnnn
benım oda arkadasım dıyokııı cocuk heralde en cok benım ssımı tanırrrÇ:):):)
eee sabahtan aksma kadar onu duyuyoo nolcaakk)))
allahım yaa normal bebeğide saana benzettin olur mu olur yani tepki verir. sen kuzunun kızısın öyküüüHııı..Anladım canım..Ama ben inanıyorum ya, önceden olsa olmaz derdim ama, gerçekten kendimi dinlediğimde verdiği tepkiler hep aynı..Özellikle yemekten sonra tepkileri çok güzel..Sık sık hafif dokunuşlar oluyor..Babası geldiği vakitler kıvranıyor resmen..Başka zaman yapmıyor..Hep aynı saatte mi yapıyor diye düşündüm ama, eşimin mesaisi olduğu günler o saatlerde dinliyorum tık yok..
günaydınnnnnnnn babykızlarrrrrr gunaydınnnnnnnnnn.
Evet yapar mı yapar...Çocuğun ilk diyeceği şey de bi sus be kadın olur garanti..
Doktorum da dedi onu, artık seni anlıyor daha sık konuşmalısın, babası da daha sık konuşmalı ki, doğduğunda sizin sesinizi duyduğunda sakinleşsin diye..Bağımız bir bireyyy, ne güzel ya..Kızım kocaman oldu, büyüttük valla bebeleri...Şaka maka, daha dün gibi hamile kaldığımızı öğrendiğimiz günler..
valla zorlA bir iki defa oğlum falan dedim ama bi garipn geldi hilmi kesin emin oldugun oglum diye sevebiliyor artık bende biran önce alışsam ii olucak çocugun feleği şaştı
takmıyorum yaaaa ne yaparsa yapsın
valla zorlA bir iki defa oğlum falan dedim ama bi garipn geldi hilmi kesin emin oldugun oglum diye sevebiliyor artık bende biran önce alışsam ii olucak çocugun feleği şaştı
Tanır ama gerçekten...
Bak bizim ece bebek anneannesi aldığında kucağına falan çok mutlu oluyo, anneannesine gülüyo..Kadın ben gibi çok konuşuyo, bide kızı hamileyken bebeği severdi kızının karnından... Şimdi ona güldüğü gibi kimseye gülmüyo bebek...İletişimleri çok hoşuma gidiyor.
aksam esıme bıle anlattım fatma yaaa :)) cunku en buyuk sok senden geldı...senın ıstedıgın bısı varıydıı sanırım hılmı erkek ıstıyomus taa
yardım edelim derken iyice karıştırmalaım
kan sulandırıcıdan canım o
yok yaaa sen inanma onlara senin hiissettikletin dogru benim velet ne zaman bişi yesem kımıldıyor
yok canım annem kaç aylık oldugunu bile sordugu yokki cinsiyetini sorsun etsin hiç bişey sormuyo bebikle ilgili tahminen ablama soruyo herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?