2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy bnde açıktım yaaa bişiler alayım bari midem bulanıo yaa bu arada sabah burnum kanadı yaaa

Canım benim 2-3 haftadır kanıyor malesef.. hamilelikte normalmiş.. Ben birde kan sulandırıcı alıyorum ya ondan mı nedir, biraz zor geçiyor ... Ama miktar olarak çok değil gene de..

Ben de kanamadan çok korkuyorum yaa..Hep inşallah burnum kanamaz diyorum daha kanamadı ama, inşallah kanamaz..Ama benim de dişim çürüdü..O kadar da süt içiyorum, çürüyecek oldu mu yine de çürüyormuş demek ki...

Kızım bu senin kızın ondan herşey beklenir.. Mesela doğduğunda konuşabilir bile..

Bende okudum nette artık zekaları gelişmeye başlıyormuş. 24.haftadan itibaren Amerika bebeği kişisel hak ve özgürlükleri olan bağımsız bir birey olarak kabul ediyormuş.. ne hoş dimi..

Edin kız vallaa..Çok iyi olur...
yardım edelim derken iyice karıştırmalaım

Canım benim 2-3 haftadır kanıyor malesef.. hamilelikte normalmiş.. Ben birde kan sulandırıcı alıyorum ya ondan mı nedir, biraz zor geçiyor ... Ama miktar olarak çok değil gene de..
kan sulandırıcıdan canım o
yok yaaa sen inanma onlara senin hiissettikletin dogru benim velet ne zaman bişi yesem kımıldıyor

Bu arada Fatma merak ettim annenlerin bu gelişmelerden haberi var mı kuzum... Çok özel olmazsa yazar mısın?
yok canım annem kaç aylık oldugunu bile sordugu yokki cinsiyetini sorsun etsin hiç bişey sormuyo bebikle ilgili tahminen ablama soruyo herhalde

tÜRK KAHVESİ İÇİYORUM... nescafe içmiyorum ama t.kahvesi için 2 tane içilebilir diyorlar.. bende içiyorum nolcak kız.. bende baş ağrısı oluyor içmezsem eğer.. valla yazarken fark etttim şimdi.. iğnemi yapmayı unutmuşum kızlar,sizin yüzünğüzden.

ben pek inanmıyorum sadece acıkınca ve tatlı yiyince bi tepki vermesi normal geliyor eller kollarhızlanıyor dönüyor huzursuzlanıyor olabilir..

Hııı..Anladım canım..Ama ben inanıyorum ya, önceden olsa olmaz derdim ama, gerçekten kendimi dinlediğimde verdiği tepkiler hep aynı..Özellikle yemekten sonra tepkileri çok güzel..Sık sık hafif dokunuşlar oluyor..Babası geldiği vakitler kıvranıyor resmen..Başka zaman yapmıyor..Hep aynı saatte mi yapıyor diye düşündüm ama, eşimin mesaisi olduğu günler o saatlerde dinliyorum tık yok..

Evet yapar mı yapar...Çocuğun ilk diyeceği şey de bi sus be kadın olur garanti..
Doktorum da dedi onu, artık seni anlıyor daha sık konuşmalısın, babası da daha sık konuşmalı ki, doğduğunda sizin sesinizi duyduğunda sakinleşsin diye..Bağımız bir bireyyy, ne güzel ya..Kızım kocaman oldu, büyüttük valla bebeleri...Şaka maka, daha dün gibi hamile kaldığımızı öğrendiğimiz günler..

ben anlamıyorum anneni yaaa ablana soruyor neyse sabah sabah moralini bozma amannnnnnn

benım oda arkadasım dıyokııı cocuk heralde en cok benım ssımı tanırrrÇ:):):)

eee sabahtan aksma kadar onu duyuyoo nolcaakk)))

kızlarrrrrr gunaydınnnnnnnnnn.
bende uyumakkk sıtıyorummmmm
fatmaaa naptıızz pipilı duygusuna alısabıldınızmııııı??
valla zorlA bir iki defa oğlum falan dedim ama bi garipn geldi hilmi kesin emin oldugun oglum diye sevebiliyor artık bende biran önce alışsam ii olucak çocugun feleği şaştı
ben anlamıyorum anneni yaaa ablana soruyor neyse sabah sabah moralini bozma amannnnnnn

takmıyorum yaaaa ne yaparsa yapsın

benım oda arkadasım dıyokııı cocuk heralde en cok benım ssımı tanırrrÇ:):):)

eee sabahtan aksma kadar onu duyuyoo nolcaakk)))

Tanır ama gerçekten...
Bak bizim ece bebek anneannesi aldığında kucağına falan çok mutlu oluyo, anneannesine gülüyo..Kadın ben gibi çok konuşuyo, bide kızı hamileyken bebeği severdi kızının karnından... Şimdi ona güldüğü gibi kimseye gülmüyo bebek...İletişimleri çok hoşuma gidiyor.

allahım yaa normal bebeğide saana benzettin olur mu olur yani tepki verir. sen kuzunun kızısın öyküüü
senden herşey beklenir.

kızlarrrrrr gunaydınnnnnnnnnn.
bende uyumakkk sıtıyorummmmm
fatmaaa naptıızz pipilı duygusuna alısabıldınızmııııı??
günaydınnnnnnnn baby

ayyyy diken diken oldum valla ya 6 aylık olduk ben 6 haftalıktım okumaya başladım burayı:)))))

valla zorlA bir iki defa oğlum falan dedim ama bi garipn geldi hilmi kesin emin oldugun oglum diye sevebiliyor artık bende biran önce alışsam ii olucak çocugun feleği şaştı

takmıyorum yaaaa ne yaparsa yapsın

aksam esıme bıle anlattım fatma yaaa :)) cunku en buyuk sok senden geldı...senın ıstedıgın bısı varıydıı sanırım hılmı erkek ıstıyomus taa

ayyyy supermısss yaaa oykummmm ananesı ıcın ne vuyuk mutluluk:)

aksam esıme bıle anlattım fatma yaaa :)) cunku en buyuk sok senden geldı...senın ıstedıgın bısı varıydıı sanırım hılmı erkek ıstıyomus taa

yaa hilmi kız çocuklarını daha çok sever ama o hep başından beri erkek dedi o her erkek diyişinde ben deme öle o kız diodum megersem erkekmişşş:)

ay canım ya ne kinmiş be... gelmezler bu gidişle doğuma falan.. neyse aman daha iyi boşver..karışan eden olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…