kızlaarrrrr, müjdeli bi haber aldım...
Annem emekli olabiliyormuş sanırım.başvurmuş..yılbaşında 2 senen var demişlerdi, biraz araştırmış olabilicekmiş..bugün başvurmuş, dua edin de olsun...hem kızıma bakar hem bana...gelemese bile hasta kadın çalışmaz artık oturur evinde rahat eder...
ası sırasında ve sonrasında canım acımadı ama sımdı popomun ustune oturamıyorum:))Kuzum yaa, kocaman olmuş maşallah..
tetanoz ben de olmadım daha, off çok korkuyorum çok acıyormuş...
sanada gunaydın ıpek sana nerden yaptılar asıyı?GÜNAYDIN ..KOCA ADAM OLMUŞ
gecmıs olsun canm ozletme kendını:))Kızalr başım fena ağrıyor işlerde var ben çıkıyorum sonra ara ara girerim.
hayırlısı olsun cnm inşallah emekli olur rahatlar. Güzel haber
ası sırasında ve sonrasında canım acımadı ama sımdı popomun ustune oturamıyorum:))
Kızlaarrrrr, müjdeli bi haber aldım...
annem emekli olabiliyormuş sanırım.Başvurmuş..Yılbaşında 2 senen var demişlerdi, biraz araştırmış olabilicekmiş..Bugün başvurmuş, dua edin de olsun...Hem kızıma bakar hem bana...Gelemese bile hasta kadın çalışmaz artık oturur evinde rahat eder...
Ben ilk senden duydum kalçadan olanı..Burda hep koldan vuruyorlar..
kızlaarrrrr, müjdeli bi haber aldım...
Annem emekli olabiliyormuş sanırım.başvurmuş..yılbaşında 2 senen var demişlerdi, biraz araştırmış olabilicekmiş..bugün başvurmuş, dua edin de olsun...hem kızıma bakar hem bana...gelemese bile hasta kadın çalışmaz artık oturur evinde rahat eder...
ohhhhhhh gözün aydın canım tabi canım illaki yardımı olur
bende cok sasrıdım ınternettede bı sıtede var ama oda acıllmıyor..
annen ıcın tebrık ederım ıns. sorunsuzca emeklı olur.
hayırlı uğurlu olsun inşallah sorun çıkmaz
ası sırasında ve sonrasında canım acımadı ama sımdı popomun ustune oturamıyorum:))
sanada gunaydın ıpek sana nerden yaptılar asıyı?
Gecmıs olsun canm ozletme kendını:))
günaydın günaydın bende geldimmmm, iyiyiz blue sen nasılsın?günayydıın güzel anneler nasılsınız bugün?
GÜNAYDIN herkesee.bende sabah yaptrıdım aşı.tansyonum önce 12-6 güzel dedi.aşı vurulduktan sonra idrar kan tahlili filan yaptırmak için sıra bekliydum birden başım döndü.bi ölçtüler tansiyon olmuş 10-5
ağrı eşiğin düşük diyolar heralde:)iğne vurulurken hissedilmiyoda benim şu an ağrıyo biraz
Kızlaarrrrr, müjdeli bi haber aldım...
annem emekli olabiliyormuş sanırım.Başvurmuş..Yılbaşında 2 senen var demişlerdi, biraz araştırmış olabilicekmiş..Bugün başvurmuş, dua edin de olsun...Hem kızıma bakar hem bana...Gelemese bile hasta kadın çalışmaz artık oturur evinde rahat eder...
günayydıın güzel anneler nasılsınız bugün?
günaydın günaydın bende geldimmmm, iyiyiz blue sen nasılsın?
yok cnm işteyimde oturuyorum şimdi.kilo konuşulmuyor ama bende kilo çok alayım istiyorum.Geçmiş olsun canım...Evdeysen yat dinlen bari..Düşmüş baya tansiyonun..
inş. canım olur yaa rahat etsin kadıncagız artık biraz...
kendime bileklik aldııııııım ben yusufcuklu nazar boncukluuu artık ciciler bana
günaydın günaydın bende geldimmmm, iyiyiz blue sen nasılsın?
günaydın kızlar...Biz iyiyiz,siz nasılsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?