2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun cnm inşallah emekli olur rahatlar. Güzel haber

Kuzum yaa, kocaman olmuş maşallah..
tetanoz ben de olmadım daha, off çok korkuyorum çok acıyormuş...
ası sırasında ve sonrasında canım acımadı ama sımdı popomun ustune oturamıyorum:))

GÜNAYDIN ..KOCA ADAM OLMUŞ
sanada gunaydın ıpek sana nerden yaptılar asıyı?

Kızalr başım fena ağrıyor işlerde var ben çıkıyorum sonra ara ara girerim.
gecmıs olsun canm ozletme kendını:))

ohhhhhhh gözün aydın canım tabi canım illaki yardımı olur

hayırlı uğurlu olsun inşallah sorun çıkmaz

bende cok sasrıdım ınternettede bı sıtede var ama oda acıllmıyor..
annen ıcın tebrık ederım ıns. sorunsuzca emeklı olur.

hayırlı uğurlu olsun inşallah sorun çıkmaz

İnşallah kızlar, çok sevindim valla..
Annem kalp, kolestrol, şeker ve tansiyon hastası..Mecburiyetten çalışmak zorunda..İnşallah bundan sonra dinlendiği yerden emekli parasını alır..

GÜNAYDIN herkesee.bende sabah yaptrıdım aşı.tansyonum önce 12-6 güzel dedi.aşı vurulduktan sonra idrar kan tahlili filan yaptırmak için sıra bekliydum birden başım döndü.bi ölçtüler tansiyon olmuş 10-5
ağrı eşiğin düşük diyolar heralde:)iğne vurulurken hissedilmiyoda benim şu an ağrıyo biraz

Geçmiş olsun canım...Evdeysen yat dinlen bari..Düşmüş baya tansiyonun..

inş. canım olur yaa rahat etsin kadıncagız artık biraz...

kendime bileklik aldııııııım ben yusufcuklu nazar boncukluuu artık ciciler bana

Kızlar yazdıklarınızı okumam yarım saati buldu. sabah sabah herkes burdaymış.
dün akşam kimse kalmadı. burda mesai saatleri işliyo galiba =)

dün mozart for baby linklerini göndermiştim. indirip dinleyen var mı?

bide tetanoz aşısı olmamız şart deilmiş diil mi? zaten aşı da tam aşı deil hatırlatmaymış. benim doktor istemiomuş. olmıycam sanırım. nazlıyım zaten, hiç canımı yakamam =)

fatmanın bebeğiydi sanırım kızdan erkeke dönen=) ay böle söyleyince garip oldu ama =)
bende dünden beri kızıma bi enterasan bakıorum. kızım mı desem, bebeğim mi desem, ya benimki de dönerse fln die =)

oyyy deişmesin yaaaa!! =)

günaydın günaydın bende geldimmmm, iyiyiz blue sen nasılsın?

günaydın kızlar...Biz iyiyiz,siz nasılsınız..

günaydın size de fıstıklar..ben daha iyiyim, hastalığım hala geçmedi, annemler de gittiler memlekete cenaze için..öyle..
doktorumu aradım geldiğimde 21+2 günlük olucam detaylı için erken mi dedim yok değil gel dedi, uygun bi zaman bizim için dedi. gittiğimde de çatlak kremini, tetanoz aşısını danışcam bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…