Hiç sorma çok ani aldım bu 4 kiloyu.
ellerim bacaklarım resmen uyuşuk şişlikten.
tuzluda yemem ama oluyor işte.
Doğumdan 1-2 ay önce E vitamini kapsülleri sürersek göğüsler çatlamazmış kızlar, bizim hoca sölemişti. Ben kızımda bilmiyordum göğüslerim resmen yarıldı.. Aklınızda bulunsun hepbirlikte yapalım.
o çizgi bende cok erken dönemde cıkmıstı ama belirginlesti şimdi
göbeğimde tuhaflastı acıkcası bende demin anneme telefonda söyledim :)
benim bazen ağrıyoKızlar göbek deliği ağrıyan var mı?
Dışarı çıkmak ister gibi zonklama oluyor bende.
Bir de şu bahsedilen siyah çizgi çıktı karnımda.
Akşam farkettim.
İyiyim canım..Yoğun işler sizle eskisi gibi yazışamıyorum, aklım burda kalıyor.Başka da bi sıkıntım yok..
normal normal oralarda oynuyor ya dolaşıyor artık baskı yapıyor benimde oluyor. Hatta o çizgi bir koyulaşacakki ama sonra geçecek. Bende çıkmadı ama eylüldeyken olmuştu bunda daha çıkmadı..
ahh senin kız birgün beni öldürecek heee yerim onun minnak ellerini ben dudakalrını ısırrımAa kızlar size söylemeyi unuttum.
Eylül akşam eve gittim bana çiçek yaptırmış beyaz tüle sarılı papatya ve kırmızı güller.. Almış anneannesine zorlamış çiçekçiğe gitmişler 5tl var demiş anneme alalım demiş almışlar. Bi gittim eşimde almış ikisde çiçek verdiler bana çok mutlu oldum eylül beni çok duygulandırdı..
Kızlar göbek deliği ağrıyan var mı?
Dışarı çıkmak ister gibi zonklama oluyor bende.
Bir de şu bahsedilen siyah çizgi çıktı karnımda.
Akşam farkettim.
kız erkek olacagı belliymiş hee benim göbeğimdeki kıllarda belirginleşti hee kıllandım yavsD:
kız erkek olacagı belliymiş hee benim göbeğimdeki kıllarda belirginleşti hee kıllandım yavsD:
Esmerlerde daha belli olurmuş o çizgi.Açık tenlilerde geç çıkarmış veya hiç çıkmazmış..Bende şu an yok ama çıkar herhalde..
yaa kızlar dün gece aklıma geldi ben hamile kaldıgımdan beri gördüğüm o mavli gözlü beyaz tenli siyah saçlı bebeği şimdi benim oğlum öle olursa valla 2. dumur olur haaaa bide gözümde canlandırıdm dr dedi yaa uzun boylu olucak diye beyaz tenli uzun boylu mavi gözlü siyah saçlı bir erkek off dedim ne yakışıklı olurr.( tabi Allah saglıklı siyahhatli hayırlısını nasip etsin)
dün hepimize dua ettim Allah kolay dogumlar nasip etsin agzı kuranlı yüreği imanlı evlat nasip etsin hepimize deim ayyy gene bi tuhaf oldum
Aa kızlar size söylemeyi unuttum.
Eylül akşam eve gittim bana çiçek yaptırmış beyaz tüle sarılı papatya ve kırmızı güller.. Almış anneannesine zorlamış çiçekçiğe gitmişler 5tl var demiş anneme alalım demiş almışlar. Bi gittim eşimde almış ikisde çiçek verdiler bana çok mutlu oldum eylül beni çok duygulandırdı..
slm konuyla alaksı yok ama bende ardahanda kaldım oğlum 7 aylıktı ardahana gittiğimde...geçende yazdım msj ama sorun oldu sanırım...
Aa kızlar size söylemeyi unuttum.
evet cnm bende de geç çıktıesmerlerde daha belli olurmuş o çizgi.açık tenlilerde geç çıkarmış veya hiç çıkmazmış..bende şu an yok ama çıkar herhalde..
:))))))))))))) darısı sizin yavrucuklarınızın ve duru mun başınaahh senin kız birgün beni öldürecek heee yerim onun minnak ellerini ben dudakalrını ısırrım
kızlar bende özellikle kahvaltıdan sonra çarpıntı oluyor nabzın 110-120lere çıkıyor ve acaip halsizliyorum..benzer durum yaşayan varmıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?