2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kızlar dün gece aklıma geldi ben hamile kaldıgımdan beri gördüğüm o mavli gözlü beyaz tenli siyah saçlı bebeği şimdi benim oğlum öle olursa valla 2. dumur olur haaaa bide gözümde canlandırıdm dr dedi yaa uzun boylu olucak diye beyaz tenli uzun boylu mavi gözlü siyah saçlı bir erkek off dedim ne yakışıklı olurr.( tabi Allah saglıklı siyahhatli hayırlısını nasip etsin)
dün hepimize dua ettim Allah kolay dogumlar nasip etsin agzı kuranlı yüreği imanlı evlat nasip etsin hepimize deim ayyy gene bi tuhaf oldum

Aaa, öğrendiğim iyi oldu..Bende var da, saçıma sürüyorum..Sağol ya..Süreyim bari..

o çizgi bende cok erken dönemde cıkmıstı ama belirginlesti şimdi

göbeğimde tuhaflastı acıkcası bende demin anneme telefonda söyledim :)

kız erkek olacagı belliymiş hee benim göbeğimdeki kıllarda belirginleşti hee kıllandım yavsD:

Kızlar göbek deliği ağrıyan var mı?
Dışarı çıkmak ister gibi zonklama oluyor bende.
Bir de şu bahsedilen siyah çizgi çıktı karnımda.
Akşam farkettim.
benim bazen ağrıyo
İyiyim canım..Yoğun işler sizle eskisi gibi yazışamıyorum, aklım burda kalıyor.Başka da bi sıkıntım yok..

aman aman tek sıkıntı bu olsun

Aa kızlar size söylemeyi unuttum.
Eylül akşam eve gittim bana çiçek yaptırmış beyaz tüle sarılı papatya ve kırmızı güller.. Almış anneannesine zorlamış çiçekçiğe gitmişler 5tl var demiş anneme alalım demiş almışlar. Bi gittim eşimde almış ikisde çiçek verdiler bana çok mutlu oldum eylül beni çok duygulandırdı..

normal normal oralarda oynuyor ya dolaşıyor artık baskı yapıyor benimde oluyor. Hatta o çizgi bir koyulaşacakki ama sonra geçecek. Bende çıkmadı ama eylüldeyken olmuştu bunda daha çıkmadı..

Esmerlerde daha belli olurmuş o çizgi.Açık tenlilerde geç çıkarmış veya hiç çıkmazmış..Bende şu an yok ama çıkar herhalde..

ahh senin kız birgün beni öldürecek heee yerim onun minnak ellerini ben dudakalrını ısırrım

Kızlar göbek deliği ağrıyan var mı?
Dışarı çıkmak ister gibi zonklama oluyor bende.
Bir de şu bahsedilen siyah çizgi çıktı karnımda.
Akşam farkettim.

Beenimde ağrıyor canım iğne batıyormuş gibi çizgi 16 haftada falan çıktı bende ,o çizgiyi mezure ile ölçersen gebelik haftası çıkıyormuş eskiden ultrason yokken haftayı bu şekilde takip ediyorlarmışşş

slm konuyla alaksı yok ama bende ardahanda kaldım oğlum 7 aylıktı ardahana gittiğimde...geçende yazdım msj ama sorun oldu sanırım...

kızlar bende özellikle kahvaltıdan sonra çarpıntı oluyor nabzın 110-120lere çıkıyor ve acaip halsizliyorum..benzer durum yaşayan varmıı?

Vaaaaay ne güzel canım, işte kız çocukları böyle ya, çok ince ruhlu oluyorlar.. Aferin kızına, eşine de tabi.

slm konuyla alaksı yok ama bende ardahanda kaldım oğlum 7 aylıktı ardahana gittiğimde...geçende yazdım msj ama sorun oldu sanırım...

hadi yaaa gördünmü egeeee bi ardahan alakalı iri çıktı oyyyçok mutlu oldum merkezdemiydiniz kaç senelerinde burdaydınız ki

OOoooo, eylüle bak be sen....
Sevgili günü değil ki, sevgi günü..Annesine sevgisini göstermiş cimcimem...
Benim herifff hiçbişey almadıı..Sevgili miymişiz biz..Bende akşam çiçekçimden kaktüs aldım, üstüne de not yazdım, aşkımız bu kaktüs gibi kolay kolay solmaz ama arada sırada BATIYOOO...

esmerlerde daha belli olurmuş o çizgi.açık tenlilerde geç çıkarmış veya hiç çıkmazmış..bende şu an yok ama çıkar herhalde..
evet cnm bende de geç çıktı

ahh senin kız birgün beni öldürecek heee yerim onun minnak ellerini ben dudakalrını ısırrım
:))))))))))))) darısı sizin yavrucuklarınızın ve duru mun başına

kızlar bende özellikle kahvaltıdan sonra çarpıntı oluyor nabzın 110-120lere çıkıyor ve acaip halsizliyorum..benzer durum yaşayan varmıı?

yok cnm valla olmadı ben yemezsem fena oluyorm yersem mülayim:))))

haberiniz varmı bilmiyorum ist. yaşayanlar 17-20 şubatta yeşilköyde fuar var...ben gidemiyorum ama fuar bitiminde de satış yapıyorlarmış bazı firmalar yarı fiyatına falan....alışveriş yaılmas abile gezmek güzel olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…