iyiyiz çok şükür, sen yokken topik günü çok verimsiz kapatıyodugünaydın kızlar...Biz iyiyiz,siz nasılsınız..
günaydın geçmiş olsungünaydın herkesee.bende sabah yaptrıdım aşı.tansyonum önce 12-6 güzel dedi.aşı vurulduktan sonra idrar kan tahlili filan yaptırmak için sıra bekliydum birden başım döndü.bi ölçtüler tansiyon olmuş 10-5
ağrı eşiğin düşük diyolar heralde:)iğne vurulurken hissedilmiyoda benim şu an ağrıyo biraz
günayydıın güzel anneler nasılsınız bugün?
Güle güle kullan bilekliğini..Ben de nazar boncuklu takıyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri...
Kızlar yazdıklarınızı okumam yarım saati buldu. sabah sabah herkes burdaymış.
dün akşam kimse kalmadı. burda mesai saatleri işliyo galiba =)
dün mozart for baby linklerini göndermiştim. indirip dinleyen var mı?
bide tetanoz aşısı olmamız şart deilmiş diil mi? zaten aşı da tam aşı deil hatırlatmaymış. benim doktor istemiomuş. olmıycam sanırım. nazlıyım zaten, hiç canımı yakamam =)
fatmanın bebeğiydi sanırım kızdan erkeke dönen=) ay böle söyleyince garip oldu ama =)
bende dünden beri kızıma bi enterasan bakıorum. kızım mı desem, bebeğim mi desem, ya benimki de dönerse fln die =)
oyyy deişmesin yaaaa!! =)
kuzu annen içinde çok sevindim..
fatma iyi şaşırtmış sizin bebişte sizi
cuma günü renkl ult.var işte.o zaman aöğrenecm bende.bugüne kadar yorum yapmadı bizim doktor.bu sefer inş.öğreneceğiz
günaydın iyidir sen nasılsın
ben su an dınlıyorum sakın sakın calıyor arka fonda bakalım bebıs anlayacak mı?ama bana uyku yaptı valla rahatladım:)
iyiyiz çok şükür, sen yokken topik günü çok verimsiz kapatıyodu
dün kızımın resimlerini ekledim gördün mü ?
=) süper oluo diymi?
bebiş şimdi çok anlamıomuş malesef =( 24.haftalarda olanlar dinletmeye başlasınlar ama... onların da hoşuna gidecektir. hızlananlarda özellikle play time larda hareketleri sıklaşıo =)
ben de dinliorum bişiler yaparken. fonda açık. temizlik yemek yaparken de sesi açıorum mutfağa kadar gelsin die =)
GÜZEL KEYİFLERR =)
ben de indirdim canım iyiki geçmişe bakmışım baya bi şarkı oldu sağolasın :) 4 albüm oldu, mozart womb songs, mozart for toddlers, baby einstein bir de baby bach songs diyordu ama onlar da baby einstein sanırım.. henüz dinlemedim..bunları kulaklıkla kendimiz dinlersek bi etki yapmaz heralde dimiişyerinde odada müzik dinlemeyi pek sevmiyorum yani millet de dinlediği için..
Kızlar yazdıklarınızı okumam yarım saati buldu. sabah sabah herkes burdaymış.
dün akşam kimse kalmadı. burda mesai saatleri işliyo galiba =)
dün mozart for baby linklerini göndermiştim. indirip dinleyen var mı?
bide tetanoz aşısı olmamız şart deilmiş diil mi? zaten aşı da tam aşı deil hatırlatmaymış. benim doktor istemiomuş. olmıycam sanırım. nazlıyım zaten, hiç canımı yakamam =)
fatmanın bebeğiydi sanırım kızdan erkeke dönen=) ay böle söyleyince garip oldu ama =)
bende dünden beri kızıma bi enterasan bakıorum. kızım mı desem, bebeğim mi desem, ya benimki de dönerse fln die =)
oyyy deişmesin yaaaa!! =)
Görmem mi hiç cimcimeyi ben...Hele o bacakları yerim yerim..Maşallah kuzucuğuma..
canım linkleri tekrar verebilirmisin ?=) süper oluo diymi?
bebiş şimdi çok anlamıomuş malesef =( 24.haftalarda olanlar dinletmeye başlasınlar ama... onların da hoşuna gidecektir. hızlananlarda özellikle play time larda hareketleri sıklaşıo =)
ben de dinliorum bişiler yaparken. fonda açık. temizlik yemek yaparken de sesi açıorum mutfağa kadar gelsin die =)
GÜZEL KEYİFLERR =)
fatma bu bende de oluyo bazen kasığıma bıçak saplanmış gibi, özellikle oturduğum yerden ani kalktığım zaman çok canım yanıyosağ tarafımda kasık da bi ağrım var kıpırdadıkça artıyo yaaa
ben de indirdim canım iyiki geçmişe bakmışım baya bi şarkı oldu sağolasın :) 4 albüm oldu, mozart womb songs, mozart for toddlers, baby einstein bir de baby bach songs diyordu ama onlar da baby einstein sanırım.. henüz dinlemedim..bunları kulaklıkla kendimiz dinlersek bi etki yapmaz heralde dimiişyerinde odada müzik dinlemeyi pek sevmiyorum yani millet de dinlediği için..
Baby Einstein Music Box Orchestra - Brandenburg Concerto No. 6, BWV 1051, 3rd Movement: Free MP3 Download
Burdan girip Baby Einstein Music Box Orchestra albümündeki tüm şarkıları indirebilirsiniz.
Sayfanın aşağısında,
Artist's Related Mp3 Downloads ve Album: Baby Bach
altındaki şarkıları da tek tek indirebilirisniz.en fazla 2dklık mp3ler zaten hemen bitiyo.
KEYFİNİZ BOL OLSSUUUNNNN!!!
Çok kısa sürüolar ama... 1 dk- 2dk hepsi şarkıların...
hepsini dinlemeye başladık biz. ben de alışiim, kızım da alışsın =)
kulaklıkla pek işe yaramaz. aslında bizim için de faydalı, mucize diolar mozart için, zeka geliştirdiği fln hikaye de, ruh sağlıına iyi gelio =)
bizi de sakinleştirip, rahatlatıyo. bu aralar gergin olabiliyoruz gün içinde, çalışan anneler kulaklıkla dinleyebilir ama, arada göbüşlerine de koysunnar =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?