2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın geçmiş olsun
günayydıın güzel anneler nasılsınız bugün?

günaydın iyidir sen nasılsın

kuzu annen içinde çok sevindim..
fatma iyi şaşırtmış sizin bebişte sizi
cuma günü renkl ult.var işte.o zaman aöğrenecm bende.bugüne kadar yorum yapmadı bizim doktor.bu sefer inş.öğreneceğiz

ben su an dınlıyorum sakın sakın calıyor arka fonda bakalım bebıs anlayacak mı?ama bana uyku yaptı valla rahatladım:)

kuzu annen içinde çok sevindim..
fatma iyi şaşırtmış sizin bebişte sizi
cuma günü renkl ult.var işte.o zaman aöğrenecm bende.bugüne kadar yorum yapmadı bizim doktor.bu sefer inş.öğreneceğiz

evet yaa kuzucuk şaşırttı benimde ayrıntılı ultrason var 1-2 hafta sonra gün almaya giderim...

ben su an dınlıyorum sakın sakın calıyor arka fonda bakalım bebıs anlayacak mı?ama bana uyku yaptı valla rahatladım:)

=) süper oluo diymi?
bebiş şimdi çok anlamıomuş malesef =( 24.haftalarda olanlar dinletmeye başlasınlar ama... onların da hoşuna gidecektir. hızlananlarda özellikle play time larda hareketleri sıklaşıo =)

ben de dinliorum bişiler yaparken. fonda açık. temizlik yemek yaparken de sesi açıorum mutfağa kadar gelsin die =)

GÜZEL KEYİFLERR =)

ben de indirdim canım iyiki geçmişe bakmışım baya bi şarkı oldu sağolasın :) 4 albüm oldu, mozart womb songs, mozart for toddlers, baby einstein bir de baby bach songs diyordu ama onlar da baby einstein sanırım.. henüz dinlemedim..bunları kulaklıkla kendimiz dinlersek bi etki yapmaz heralde dimi işyerinde odada müzik dinlemeyi pek sevmiyorum yani millet de dinlediği için..

gerçi toddlers için çoook erken :))))

Ben sabah indirdim canım laptop a sabahtan beri yatarak dinliyom uyucam şimdi nerdeyse...
tetenoza benimde doktorum olma bu hastanede doğum yapacaksın gerek yok dedi..
bu haftadan sonra dönmez diye düşünüyorm istisnalar hariç

Görmem mi hiç cimcimeyi ben...Hele o bacakları yerim yerim..Maşallah kuzucuğuma..

canım linkleri tekrar verebilirmisin ?

sağ tarafımda kasık da bi ağrım var kıpırdadıkça artıyo yaaa
fatma bu bende de oluyo bazen kasığıma bıçak saplanmış gibi, özellikle oturduğum yerden ani kalktığım zaman çok canım yanıyo

Çok kısa sürüolar ama... 1 dk- 2dk hepsi şarkıların...
hepsini dinlemeye başladık biz. ben de alışiim, kızım da alışsın =)
kulaklıkla pek işe yaramaz. aslında bizim için de faydalı, mucize diolar mozart için, zeka geliştirdiği fln hikaye de, ruh sağlıına iyi gelio =)
bizi de sakinleştirip, rahatlatıyo. bu aralar gergin olabiliyoruz gün içinde, çalışan anneler kulaklıkla dinleyebilir ama, arada göbüşlerine de koysunnar =)

burda 2 albüm var download album dersen hepsini birden indirio.

http://www.munchkin.com/information_...downloads.html

albümlerde 3 part var.
wake up -uyandırma
playtime - oyun zamanı
sleepy time - uyku zamanı

ona göre dinlet bence . ritmleri farklı çünkü.
büyüdükten sonra da dinletebilirsin.

kulaklıklarınız nasıl şu sadece kulağa takılan minik kulaklıklardan mı yoksa bunlardan mı :)) bunlarla duyar belki de minicik kulaklardan duymaz sanırsam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…