kızlar bende özellikle kahvaltıdan sonra çarpıntı oluyor nabzın 110-120lere çıkıyor ve acaip halsizliyorum..benzer durum yaşayan varmıı?[/QUOTE
hızlı mı yiyorsun acaba?
kızlar bende özellikle kahvaltıdan sonra çarpıntı oluyor nabzın 110-120lere çıkıyor ve acaip halsizliyorum..benzer durum yaşayan varmıı?
ahahahaha harika yaaaaaaaaaaaaaaaa biz süperiz yaaaaaaoooooo, eylüle bak be sen....
Sevgili günü değil ki, sevgi günü..annesine sevgisini göstermiş cimcimem...
Benim herifff hiçbişey almadıı..sevgili miymişiz biz..bende akşam çiçekçimden kaktüs aldım, üstüne de not yazdım, aşkımız bu kaktüs gibi kolay kolay solmaz ama arada sırada batıyooo...
valla 2 kişi oldunuzhadi yaaa gördünmü egeeee bi ardahan alakalı iri çıktı oyyyçok mutlu oldum merkezdemiydiniz kaç senelerinde burdaydınız ki
saol teyzesi incelerdir..vaaaaay ne güzel canım, işte kız çocukları böyle ya, çok ince ruhlu oluyorlar.. Aferin kızına, eşine de tabi.
biliyorum o furada eşantiyon olarak ne hediyeler aldı arkadaşım ama gidemiycem.. Sağol cnmm,haberiniz varmı bilmiyorum ist. Yaşayanlar 17-20 şubatta yeşilköyde fuar var...ben gidemiyorum ama fuar bitiminde de satış yapıyorlarmış bazı firmalar yarı fiyatına falan....alışveriş yaılmas abile gezmek güzel olur ..
o çizgi bende cok erken dönemde cıkmıstı ama belirginlesti şimdi
göbeğimde tuhaflastı acıkcası bende demin anneme telefonda söyledim :)
normal normal oralarda oynuyor ya dolaşıyor artık baskı yapıyor benimde oluyor. Hatta o çizgi bir koyulaşacakki ama sonra geçecek. Bende çıkmadı ama eylüldeyken olmuştu bunda daha çıkmadı..
Yapısal işte bunlar ama merak etme onlar su doğumdan sonra hemen gider.
ya senn cok güzel kontrol altına aldın tebrik ederim
benim bazen ağrıyo
aman aman tek sıkıntı bu olsun
Aa kızlar size söylemeyi unuttum.
Eylül akşam eve gittim bana çiçek yaptırmış beyaz tüle sarılı papatya ve kırmızı güller.. Almış anneannesine zorlamış çiçekçiğe gitmişler 5tl var demiş anneme alalım demiş almışlar. Bi gittim eşimde almış ikisde çiçek verdiler bana çok mutlu oldum eylül beni çok duygulandırdı..
kız erkek olacagı belliymiş hee benim göbeğimdeki kıllarda belirginleşti hee kıllandım yavsD:
Aa kızlar size söylemeyi unuttum.
Eylül akşam eve gittim bana çiçek yaptırmış beyaz tüle sarılı papatya ve kırmızı güller.. Almış anneannesine zorlamış çiçekçiğe gitmişler 5tl var demiş anneme alalım demiş almışlar. Bi gittim eşimde almış ikisde çiçek verdiler bana çok mutlu oldum eylül beni çok duygulandırdı..
haberiniz varmı bilmiyorum ist. yaşayanlar 17-20 şubatta yeşilköyde fuar var...ben gidemiyorum ama fuar bitiminde de satış yapıyorlarmış bazı firmalar yarı fiyatına falan....alışveriş yaılmas abile gezmek güzel olur ..
aa ne fuarıymıs ki
gidemem heralde o kadar gezemem yani
off
bende çarpıntı çok olur canım hatta benim nabız 135 falandı uzun süre.. Yavaş yavaş düzeldi 100 falan olabildi ancak ama bende troit var ondan sende bu tür bir sorun var mı?
gunaydın kızlar;
dun doktordaydım 468 gram olmuş bızımkısı:)
24 subatta detaylı ıcın cagırdı.
tetanoz ıgnesı oldum ama kalcadan oldum genelden koldan oluyor mıllet ama doktor ozellıkle kalcadan olun dedı merak ettım bı arastırayım bakalım
sızden ne var ne yok?
en son fatmanın bebısındekı degısıklıkte kaldım
gunaydın kızlar;
dun doktordaydım 468 gram olmuş bızımkısı:)
24 subatta detaylı ıcın cagırdı.
tetanoz ıgnesı oldum ama kalcadan oldum genelden koldan oluyor mıllet ama doktor ozellıkle kalcadan olun dedı merak ettım bı arastırayım bakalım
sızden ne var ne yok?
en son fatmanın bebısındekı degısıklıkte kaldım
kuzum yaa, kocaman olmuş maşallah..
Tetanoz ben de olmadım daha, off çok korkuyorum çok acıyormuş...
Kızalr başım fena ağrıyor işlerde var ben çıkıyorum sonra ara ara girerim.
brn dün oldum ne iğneyi yaparken acıdı nede sonrasında şu ana kadar hiç bi sıkıntım olmadı nisan bir doz daha yapmak için tekrar çağırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?