2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende özellikle kahvaltıdan sonra çarpıntı oluyor nabzın 110-120lere çıkıyor ve acaip halsizliyorum..benzer durum yaşayan varmıı?

Bende çarpıntı çok olur canım hatta benim nabız 135 falandı uzun süre.. yavaş yavaş düzeldi 100 falan olabildi ancak ama bende Troit var ondan sende bu tür bir sorun var mı?

ahahahaha harika yaaaaaaaaaaaaaaaa biz süperiz yaaaaaa

hadi yaaa gördünmü egeeee bi ardahan alakalı iri çıktı oyyyçok mutlu oldum merkezdemiydiniz kaç senelerinde burdaydınız ki
valla 2 kişi oldunuz

vaaaaay ne güzel canım, işte kız çocukları böyle ya, çok ince ruhlu oluyorlar.. Aferin kızına, eşine de tabi.
saol teyzesi incelerdir..

biliyorum o furada eşantiyon olarak ne hediyeler aldı arkadaşım ama gidemiycem.. Sağol cnmm,

o çizgi bende cok erken dönemde cıkmıstı ama belirginlesti şimdi

göbeğimde tuhaflastı acıkcası bende demin anneme telefonda söyledim :)

Evet tuhaflaştı ağrılar başladı.

normal normal oralarda oynuyor ya dolaşıyor artık baskı yapıyor benimde oluyor. Hatta o çizgi bir koyulaşacakki ama sonra geçecek. Bende çıkmadı ama eylüldeyken olmuştu bunda daha çıkmadı..

Yeni belirginleşti bende de.

Yapısal işte bunlar ama merak etme onlar su doğumdan sonra hemen gider.

inşallah canım yaaa korkuyorum.

ya senn cok güzel kontrol altına aldın tebrik ederim

ne kadar başarılı olduğum tartışılır. 4 kilo çok geldi birden

benim bazen ağrıyo

aman aman tek sıkıntı bu olsun

Öyle tabi. şükürler olsun.

Yerim ben senin kibar kızını. tatlım benim

kız erkek olacagı belliymiş hee benim göbeğimdeki kıllarda belirginleşti hee kıllandım yavsD:

erkeklerde kıllanmama mı olurmus bende kurtadam gibiyiiiiim
tamam şimdi olduuuuuuuuuuuuu

ayyyyyyyyy ölürüüüüüüüüüüüüm
maşallah ege!!!!!!!!!!!! Allah nazardan saklasın ayy o ne yürek ne düsünce masallah :)

aa ne fuarıymıs ki
gidemem heralde o kadar gezemem yani
off

bende çarpıntı çok olur canım hatta benim nabız 135 falandı uzun süre.. Yavaş yavaş düzeldi 100 falan olabildi ancak ama bende troit var ondan sende bu tür bir sorun var mı?

gün içinde bendede çarpıntı oluyo bir an için oluyo geçiyo
hamilelik öncesindede olurdu benimkide troitten kardiyolojiye gittim bi şey çıkmadı
onun için artık tedirgin olmuyorum

gunaydın kızlar;
dun doktordaydım 468 gram olmuş bızımkısı:)
24 subatta detaylı ıcın cagırdı.
tetanoz ıgnesı oldum ama kalcadan oldum genelden koldan oluyor mıllet ama doktor ozellıkle kalcadan olun dedı merak ettım bı arastırayım bakalım
sızden ne var ne yok?
en son fatmanın bebısındekı degısıklıkte kaldım

Kuzum yaa, kocaman olmuş maşallah..
tetanoz ben de olmadım daha, off çok korkuyorum çok acıyormuş...

GÜNAYDIN ..KOCA ADAM OLMUŞ

Kızlaarrrrr, müjdeli bi haber aldım...
annem emekli olabiliyormuş sanırım.Başvurmuş..Yılbaşında 2 senen var demişlerdi, biraz araştırmış olabilicekmiş..Bugün başvurmuş, dua edin de olsun...Hem kızıma bakar hem bana...Gelemese bile hasta kadın çalışmaz artık oturur evinde rahat eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…