2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya tanıdıklar etkiliyor tabi. Erkek ismi bulmak zor zaten kızım. Kız için isim daha çok..

yaa tarık bi tanıdıgım var pek sevmem kendisini :)

bende öle istiyorum her yaşta kullansın yavrucak
efet ya kız ismi çok erkek ismi az..biz oğlumda çok aradık nüfus dairesine giderken bile düşünüoduk yani o kadar
aynen hepsi kesinlikle doğdur. tecrübeyle sabittir..
Evet bencede ömer ismi güzel ali ismini severim.
ali kaan diyorum ben ama eşim pelikan gibi olmazz diyor:))

aman kusur arasam ben hepsine buluyorum walla herşeye bi kulp takıyorum siz de benim gibi

klasik isimlerde de ömer bence çok güzel ya.. Tabi bu işler zevk meselesi, herkes farklı düşünür.

ömer benim oğluşumun ismi bende çok beğeniyorum her role uyan isim
ömer bey, ömer amca, ömer dayı , ömer abi ,ömer usta ,ömer efendi hepsi süper oluyo Biz zaten ömer usta diyoruz çocuğa babam torna ustasıydı herkes ömer usta derdi bizde küçücük bebeye usta diyoruz

ömer başbakan

aynen hepsi kesinlikle doğdur. tecrübeyle sabittir..

ya ben okudukça gerilmeye başladım hehe =) dünyanın en zor mesleği annelik kesinlikle!
şimdiden neler değişti bende inanamıorum kendime.
6 senedir sabahları kahvaltı yapmak yerine öğlene kadar kahve sigara içen ben, uyanır uyanmaz KAHVAALLTIIIII diyorum! kendime bakıyorum resmen bebeğim sağlıklı olsun diye...
ve daha nelerrrr nelerrr....

annelik dünyadaki en mükemmel duygu...
=)

teşekkürler canım eline sağlık.....

haklısın canım ya sımdıden hayatımız degıstı.Ve bazen bu benı korkutuyor sonrada kendıme kızıyorum nıye boyle dusunuyorsun dıye..

haklısın canım ya sımdıden hayatımız degıstı.Ve bazen bu benı korkutuyor sonrada kendıme kızıyorum nıye boyle dusunuyorsun dıye..

ilk defa anne olanlar için çook normal bence böyle düşünmek. korkucas tabi, dünyadaki en önemli sınavlardan biri bu =) öss'ye girerkenki endişemin ve aynı zamanda güvenimin 1000 katını hissediorum =)
hem korkuorum, hem de onca korkuya rağmen, çok iyibir anne olacağıma inanıyorum...

değişmemiz bile kendimize olan güvenimizin göstergesi...

bebek ismi bulamayanlara yardımcı olur belki =)

Eğer hâlâ karar vermediyseniz evinizin neşesi olacak bebeğinize bir isim seçmenin tam zamanı… Bazı anne babalar bebekleri doğana kadar kısa bir isim listesi hazırlar, ama son kararı onu kendi gözleriyle gördükten sonra verirler. Bir isim bulmak gerçekten de çok zor olabilir ve bebeğiniz doğana kadar fikrinizi birçok kere değiştirebilirsiniz.

1 Moda kurbanı olmayın: Trendlere karşı gelmek zor olabilir, ama unutmayın ki çok popüler bir isim seçmeniz çocuğunuzun onunla aynı ismi taşıyan beş kişiyle sınıf arkadaşı olması anlamına da gelir.

2 Nazik olun: Maşallah, Şehriye, Abuzer… Çocuğunuzu komik olsun diye konulmuş bir isimle damgalamayın.

3 Soyadınızı düşünün:
Olgun Portakal, Petek Balcı, Zeki Kadın… Talihsiz kombinasyonların sonu gelmez.

4 Şov dünyasına güvenmeyin: Çocuğunuza Gülben ya da Tarkan gibi isimler koymanız şimdi hoş olabilir, ama 10 yıl sonra eskimiş olabileceklerini unutmayın.

5 Uçuk kaçık isimlerden sakının: Elma Nar, Şerbet… 1970’ler sona erdi, bu yüzden tuhaf isimler koymayın yoksa çocuğunuz sizi affetmez.

6 Aşkınız size yeter: Eşinizle birbirinizin isimlerinden çeşitli kombinasyonlar yapıp, akılda kalması zor isimler yaratmayın.

7 Nasıl yazılıyordu? Bebeğiniz anlaşılması çok zor bir isim koyduğunuz için size teşekkür etmeyecektir.

8 Nostalji yaratmayın: Emeti, Mesube, Remziye, Hüsamettin… Bu isimler anneanneniz ya da dedenize çok yakışıyordu, ama artık rafa kaldırmanızın zamanı gelmedi mi?

9 Tekrar eder misiniz? Anlamını kimsenin bilmediği, telaffuzu zor isimlerle gelecekte çocuğunuzu bunaltmayın.

10 Fikrinizi değiştirmeye hazır olun: Ultrason her zaman cinsiyeti doğru belirlemeyebilir, bu yüzden hem kız hem de erkek ismine hazırlıklı olun.

Son düzenleme:

isim konusu açılmış yine,ben de hala karar veremeyenlerdenim..
neyse isimsiz kalan olmamış ya buluruz bişey eninde sonunda :)

aynen öyle, kahvaltı ben de hiç yapmazdım. poğaça vs geçiştirirdim hep. bir de düzenli içmek istesem de süt içmezdim atlardım genelde :) şimdi kocama da içiriyorum ailecek sağlıklı olalım dimi :)

:)) ne guzel ozetlemişler saol cnm

ya kızlar bebişime aldığım giysileri koklayıp duruyorum şimdi içleri bomboş
zaman geçmiyo sanki bu hasret bitermi..
oğluma hamileliğim biraz sıkıntılı olmuştu amniosentez falan yaptırdım..o yüzden sabırsızlanıodum bunda da eve tıkılıp kaldım..havalar soğuk dışarı çıkmıyorum
bu hamileleik gerçekten de kapalı kutu..

:)) ne guzel ozetlemişler saol cnm

bence de =)
biz de kesin karar veremedik isme, hele de fatma'dan sonra =)
erkek olursa eşimin babasının adı olacak bi ismi: Kemal; ikinci ismi ben karar vericem. kuzey ismi ne kadar popüler olursa olsun seviyorum. farklı ve güzel...
ama benim kızıııım olucaaakk diye tutturduğum için doktor da 19.haftamda kesin kız dediği için değişme ihtimalini düşünmeden kız isminde karar vermek istiorum.
Daha var 4 ay buluruz kızıma yakışacak bir isim...

Bende kuzey ismini çok sevdiğim için babası direk kuzey olacak değince oğluşumuz Kuzey oldu sert ve otoriter olacak gibi geliyor ismine benzerse hoşuma gidiyor.İnşaallah sağ salim doğsunlarda...

Bende kuzey ismini çok sevdiğim için babası direk kuzey olacak değince oğluşumuz Kuzey oldu sert ve otoriter olacak gibi geliyor ismine benzerse hoşuma gidiyor.İnşaallah sağ salim doğsunlarda...

Katılıyorum!!! cool bi tarafı var ismin... soğuk gibi geliyor ama değil... asil bi isim...
ben de seviyorum Kuzey ismini...
kız için çok isim var... bi kısmı burda... =)

Benan: Parmakla gösterilecek kadar güzel
Derin: Yüzeyi tabanından uzak olan
Şimal: Kuzey
Kumsal: Kumla örtülü deniz kıyısı
Petek : Arı kovanı, bal mumundan yapılan hazne
Arzum: İsteğim, dileğim,hevesim
Ayda: Dere kıyılarında yetişen bir bitki - Parmakları, endamı güzel kadın
Eylül: Yılın 30 gün süren 9. ayı - Güz'ün başlangıcı
Duru: Saf temiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…