hoşbulduk ipekçim,
dilerim bi sorun çıkmaz kalbim rahat gelirim dr dan,
randevum saat 5.30 da kızımı okuldan alıp gidicez,
ilk kez görecek kardeşini, hiç denk gelmemişti dr randevum kızıma...
Bu arada bu forumun ağası,
mıhtarı nerde yaw
çalışırken pazar gelse de uyusam derdim hep .. Bide çalışmasam evde otursam diye homurdanırdım..anladım ki o triplere sadece çalışırken giriliyormuş9 ay var daha geçer çabucak tadını çıkar sonra homurdanma diyorum ama işte:) ee nasıl gidiyor hamilelik? Sende kız bekliyormuşsun hayırlısıyla kucağımızda da görelim innşallah!
Kızımız oluyor birce, bende geçen hafta salı ve çarşamba çok gezdim,
hatta salı kemeraltındaydım keşke telefonlarımızı alıp buluşsaydık,
yazın geldiğinde artık...
bu arada duygudan haber varmı? banayaklaşma??
çalışırken pazar gelse de uyusam derdim hep .. bide çalışmasam evde otursam diye homurdanırdım..anladım ki o triplere sadece çalışırken giriliyormuş9 ay var daha geçer çabucak tadını çıkar sonra homurdanma diyorum ama işte:) ee nasıl gidiyor hamilelik? sende kız bekliyormuşsun hayırlısıyla kucağımızda da görelim innşallah!
ben çok yoruldum ya bugün. Zaten boğazım acıyor kaç gündür, sürekli konuşup bağırınca iyice kötü oldum(( su şişesi hep elimde. Sorunlu sınıflar arka arkaya geldi bugün, o kadar bağrındım ki endişelendim sonra oğlum benim sesimi duyunca ağlayacak doğduğunda, hep bağırıyor bu kadın diye (
cnm naber . Detaylın mı var bugun inşallah güzel haberlerle gelirsin. Isim konusunda biz karar verdik artık eşimde kabullendi duru felan demeye başladı. Daha güzelini bulaamadık bulsaydık değişecekti.
kardeşiyle tanışıcak desene ne güzel ...işleri çok yoğun olduğu için çıkmak zorunda kaldılar
ben çok yoruldum ya bugün. zaten boğazım acıyor kaç gündür, sürekli konuşup bağırınca iyice kötü oldum(( su şişesi hep elimde. sorunlu sınıflar arka arkaya geldi bugün, o kadar bağrındım ki endişelendim sonra oğlum benim sesimi duyunca ağlayacak doğduğunda, hep bağırıyor bu kadın diye (
cnmm naberr. Yaman annesinin ne olduğunu anlasın kadın 5,5 ay mülayimdi birden çıldırdı diycek.
Banayaklaşma istanbula geldi annesinin yanına abisinin işleri vardı. Bayadır girmiyor belki girip çıktı ama ben görmedim izmire dönse girerdi haber verirdi.
valla ben ilk bebişe hamileyken çıkmıştım işten çok sıkıcı bir durum eğer çalışan bir insansan. Ama şimdi yine çıkmak istiyorum çünkü sıkılmam yapacak çokk işim var kızım okula gidiyor ev okul bebek derken baya bi zaman geçer. Ama haklısın evde durmak insanı köreltiyor ve maaş yok en kötüsü:))))))
yoğun çalışıyoruz sabahki grup muhabbetini yaptı şimdi iş molası akşama doğru tekrar gelirler bende yemekten sonra bi uğradım birazdan çıkıcam kahve yapıp işlere başlamam lazım
ben de kemeraltıntaydım salı günü:)) gerçi konak girişinden birkaç yere bakıp çıktık. güzel olurdu telefonlar olsaydı. çarşamba da buraya geldim.
kızına da gözünaydın. 3. prenses geliyor. ufaklık memnundur halinden ona arkadaş geliyor:))
sanki adını görmüştüm banayaklaşmanın. dün ya da önceki gün. girmiyor mu uzun süredir?
tmm anlaşıldı sen kesin işkolik anne olacaksın =) bebeğini kucağına alınca da bırakmak zor gelmesin sonra =)
benim de kızım olacak, bekliyorum sabırla...
sorunsuz, huzurlu ve rahat bir hamilelik bizimki, inşallah böyle de devam eder
annemin ne kadar çok çocuğu var diycek:)))) sen anlat ona evdeyken bolbol yoksa senin için iyi şeyler düşünmez..valla ya kötü bilecek beni oğluşum. Evde bol bol en yumuşak sesimle konuşmalıyım, bak ben aslında o kadar sinirli, bağıran biri değilim diyeAma bugün ciddi ciddi endişelendim. Masaya ne zaman otursam ufak ufak tekmeledi, feleği şaştı çocukcağızın bu gürültü patırtı da nerden çıktı diye
öyle olsa zaman geçer tabii ama çok yoğun çalışıyordum bir anda evde kalınca afalladım:) senin zaten çıkman lazım ilgilenecek ev var, iş var, eş var, çocuk var, bebek var daha ne olsun.. Allah bağışlasın kuzularını herşeyin var işte
ben geldim heheheheeeey erkek anası geldi çekilin uleeeyyyynnn
ben geldim heheheheeeey erkek anası geldi çekilin uleeeyyyynnn
Ayyyyy inanmıyorummm!! keşke buluşsaydık,
bende vapurla bostanlıdan geçtim karşıya, Çankayadan da çıktım,
evet hepimiz halimizden memnunuz Allaha şükür, evde erkek var diye edepli edepli giyinip oturup kalkmak zorunda kalmıycaz:))))))))
alıştık yahu rahatlığa ne yapalım, evde 4 kadın epilatörler herşeyler ortada :)))))))))
hemen havaya girmişsin fatma:))ben geldim heheheheeeey erkek anası geldi çekilin uleeeyyyynnn
evet anladım...
Evde olunca işler hiç bitmiyo ve buraya oturmak inan daha zor,
daha çok yoruluyo insan:))))
ama hamilelik ilerleyince allah yardımcınız olsun...
Ayyyyy inanmıyorummm!! Keşke buluşsaydık,
bende vapurla bostanlıdan geçtim karşıya, çankayadan da çıktım,
evet hepimiz halimizden memnunuz allaha şükür, evde erkek var diye edepli edepli giyinip oturup kalkmak zorunda kalmıycaz:))))))))
alıştık yahu rahatlığa ne yapalım, evde 4 kadın epilatörler herşeyler ortada :)))))))))
kötü kadın kaynanaaaaaaaaa
biz de geldik uleyyynnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?