2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yoğun çalışıyoruz sabahki grup muhabbetini yaptı şimdi iş molası akşama doğru tekrar gelirler bende yemekten sonra bi uğradım birazdan çıkıcam kahve yapıp işlere başlamam lazım

valla ben ilk bebişe hamileyken çıkmıştım işten çok sıkıcı bir durum eğer çalışan bir insansan. Ama şimdi yine çıkmak istiyorum çünkü sıkılmam yapacak çokk işim var kızım okula gidiyor ev okul bebek derken baya bi zaman geçer. Ama haklısın evde durmak insanı köreltiyor ve maaş yok en kötüsü:))))))

ben de kemeraltıntaydım salı günü:)) gerçi konak girişinden birkaç yere bakıp çıktık. güzel olurdu telefonlar olsaydı. çarşamba da buraya geldim.

kızına da gözünaydın. 3. prenses geliyor. ufaklık memnundur halinden ona arkadaş geliyor:))
sanki adını görmüştüm banayaklaşmanın. dün ya da önceki gün. girmiyor mu uzun süredir?

tmm anlaşıldı sen kesin işkolik anne olacaksın =) bebeğini kucağına alınca da bırakmak zor gelmesin sonra =)
benim de kızım olacak, bekliyorum sabırla...
sorunsuz, huzurlu ve rahat bir hamilelik bizimki, inşallah böyle de devam eder

cnmm naberr. Yaman annesinin ne olduğunu anlasın kadın 5,5 ay mülayimdi birden çıldırdı diycek.
Banayaklaşma istanbula geldi annesinin yanına abisinin işleri vardı. Bayadır girmiyor belki girip çıktı ama ben görmedim izmire dönse girerdi haber verirdi.

cnm naber . Detaylın mı var bugun inşallah güzel haberlerle gelirsin. Isim konusunda biz karar verdik artık eşimde kabullendi duru felan demeye başladı. Daha güzelini bulaamadık bulsaydık değişecekti.

İnşallah elifçim,
önemli olan içinize sinmesi insan neyi seviyosa o güzel geliyor,
ben biraz zor beğeniyorum maalesef,
çok absürd isimleri sevmiyorum, anlamıda biraz kapalı olsun istiyorum...
falan....filan işte,
o kendi ismiyle gelir zaten...

kardeşiyle tanışıcak desene ne güzel ...işleri çok yoğun olduğu için çıkmak zorunda kaldılar

evet, bugün bayağı tekmeledi ablasını, kime benziycek acaba?
inşallah gözleri eşim gibi olur,

sorma bende biraz üzülsem, biraz fazlaca konuşsam, hatta klima bile hemen sesimi kısar,
mesleğin zor walla Allah yardım etsin, laf anlatmak veletlere oooooowwf

valla ya kötü bilecek beni oğluşum. evde bol bol en yumuşak sesimle konuşmalıyım, bak ben aslında o kadar sinirli, bağıran biri değilim diye ama bugün ciddi ciddi endişelendim. masaya ne zaman otursam ufak ufak tekmeledi, feleği şaştı çocukcağızın bu gürültü patırtı da nerden çıktı diye

öyle olsa zaman geçer tabii ama çok yoğun çalışıyordum bir anda evde kalınca afalladım:) senin zaten çıkman lazım ilgilenecek ev var, iş var, eş var, çocuk var, bebek var daha ne olsun.. Allah bağışlasın kuzularını herşeyin var işte

yoğun çalışıyoruz sabahki grup muhabbetini yaptı şimdi iş molası akşama doğru tekrar gelirler bende yemekten sonra bi uğradım birazdan çıkıcam kahve yapıp işlere başlamam lazım

evet anladım...
evde olunca işler hiç bitmiyo ve buraya oturmak inan daha zor,
daha çok yoruluyo insan:))))
ama hamilelik ilerleyince Allah yardımcınız olsun...

Ayyyyy inanmıyorummm!! keşke buluşsaydık,
bende vapurla bostanlıdan geçtim karşıya, Çankayadan da çıktım,
evet hepimiz halimizden memnunuz Allaha şükür, evde erkek var diye edepli edepli giyinip oturup kalkmak zorunda kalmıycaz:))))))))
alıştık yahu rahatlığa ne yapalım, evde 4 kadın epilatörler herşeyler ortada :)))))))))

gerçekten hamile olduğumu bile anlamadım nerdeyse çok şükür rahat geçti.. bi doğum var şimdi o da geçer illaki bir şekilde Allah yardım eder..işe başlarken zor gelir tabii ama inanılmaz merak ediyorum çok hareketli .. ayrıntılı ultrasona girdik geçen parmağı sürekli ağzında 350 gramlık şey nasıl gülüyor(neye gülüyorsa):)

annemin ne kadar çok çocuğu var diycek:)))) sen anlat ona evdeyken bolbol yoksa senin için iyi şeyler düşünmez..

cnm çokkkkkk şükür herşeyim varda maddiyat lazım biraz bide ben 13 yıldır bir fiil çalışıyorum ara vermeden 1 yıl ara verdim ama sonrasında hep çalıştım evde bunalıyorum başım tutuyor hafta sonu bile. Ama işde de bulanıyorum işte bu ilişki hep vardır. Evde olan işi işte olan evi ister..

babanıza sabır versin Allah:))biz de 2 kız kardeşiz bir de annem, babam susmak zorunda kalırdı yazık:)
ben geldim heheheheeeey erkek anası geldi çekilin uleeeyyyynnn
hemen havaya girmişsin fatma:))

allah yardım etsin gerçekten.
Ohhh rahatlığa bak ya ne güzel hayalimdeki çocuk 2 kız 2 erkek ama 3 kız annesi olmak çok güzel bi duygu olacak ilerde sevibade çok kıymetli olacaksın kız

kötü kadın kaynanaaaaaaaaa

kız benden fena kaynana olur hee dün de gece diyom düğünlerde oğlan anası diye oynarım göbeğimi sallaya sallaya diyom hilmi gülmekten yerlerde sabahda hilmi traş oluyo artık diyoum 2 tane traş bıçagı olur diyorum hilmide ohaaa fatma daha 20 sene var o işe diyorum olsun çabuk gelir o günle sen 50 yaşında bense 45 yaşında olurum . sonrada yanında cıtır karım var dersin ee yaşlanırsın sen o zamana kadr diyorum adamın gözü döndü sabah sabah

Sevibadee, naber kızzz..
kemeraltı çankaya falan, neler oluyo geziyonuz bakıyorum...
Ahh, memleketim ahhh....Denizinin pis kokusunu bile özledim..Gerçi artık pis de kokmuyo amaa, o kadar özledim işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…