2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba,
uzun zamandır girmiyodum, hepiniz nasılsınız? önemli bi değişiklik varmı?
ben bugün ayrıntılı ultrasona gidicem, tsh da bakılacak her zamanki gibi
birceciğim İzmirde neler yaptın tatilin nasıl geçti?
ayrıntılıya nerde girdin?
isim konusuna gelince bende karar veremeyenlerdenim maalesef :44:

Seninki kız demi ben ve eşimdeçok kız istemiştik maalesef ikizlerim ve tek gebeliğim kızdı ama yaşamadılar bizim nasibimiz erkekmiş inşaallah ,kıza isim çok olduğundan insan kararsız kalıyor değilmi bendede öyle olmuştu bir türlü netleştiremiyordum

selamlaaar nasılsınızz? Ben daha yeni uyanabildim

hoşgeldiniz ...sevibade hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu saate kadar uyudun mu gerçekten=)
ben acıkıp kalkıorum yataktan, akşam 8den sora bişi yemeiynce.
gerçi hava tam uyuma havası haklısın =)

ilk 8 hafta çok uyku yapmıştı tam erken kalkmaya başladım dedim bir süre iyiydi 20. haftada tekrar başladı pek miskin yaptı beni kızım .. bide eve alışamadım sıkıntıdan da olabilir.. çalışmak gibisi yok :)

Banada erkek ismi daha çok gibi geliyor,
hiç şöyle değişik içime tam sinen bi isim bulamadım,
bu aradaa aman tanrımmm Elifnaz erkekmiymişşşşşşşş
Fatmaaa şok olmuşsundur eminim, inşallah pembe eşyalar almamıştın????

iyiyim canım, bol bol gezdik oğluşumla izmirde. özel olarak ayrıntılı olarak gitmedim de epey inceledi doktor. şirinyerde tahir özgüder diye bir doktor. iyi şeyler duymuştum hakkında, tek tek baktı bütün organlarına.

ben de seni merak ediyordum görmüyorum kaç gündür seni. doya doya göreceksin ne güzel bebişi. tsh de iyi çıkar inşallah. isim düşünmeye başladığına göre cinsiyeti belli oldu bebişin. neyimiz oluyor??? :=)

oyy kızlar bebem artık özellikle yemek sırasında ve sonrasında tepişmeye başladı, yeni huyumuz bu galiba
isim konusunda da, erkek olsaydı rahmetli babamın adı olan Uğur'u koyacaktık, kız olunca ben eşime bıraktım, O da İnci istedi, benim de aklıma yattı sonuçta ne çok absürd-modern ne de çok eski bi isim; tam ikisinin ortası bütün bebişlerimiz isimleriyle uzuuuun uzuuuun sağlıklı ömürler yaşasınlar inşallah efenim

evet kızım olacak =) hala değişme ihtimali yoksa tabi... seninki de erkekmiş, kolayca bulursun ismini bak=) en güzeli olsun senin için...
kız ismi çok fazla, eşim bana bıraktı seçimi iyiki...=)

Bu saate kadar uyudun mu gerçekten=)
ben acıkıp kalkıorum yataktan, akşam 8den sora bişi yemeiynce.
gerçi hava tam uyuma havası haklısın =)

ilk 8 hafta çok uyku yapmıştı tam erken kalkmaya başladım dedim bir süre iyiydi 20. haftada tekrar başladı pek miskin yaptı beni kızım .. bide eve alışamadım sıkıntıdan da olabilir.. çalışmak gibisi yok :)

hoşgeldiniz ...sevibade hayırlı haberlerini bekliyoruz

hoşbulduk ipekçim,
dilerim bi sorun çıkmaz kalbim rahat gelirim dr dan,
randevum saat 5.30 da kızımı okuldan alıp gidicez,
ilk kez görecek kardeşini, hiç denk gelmemişti dr randevum kızıma...
bu arada bu forumun ağası,
mıhtarı nerde yaw

yokyok öyle deme =) asıl evde olmak gibisi yok!
bende çalışıodum, bıraktım işi =) nasıl mutluyum şimdi, kuş gibi hafifledim, özgürüm artık!
uyumak kadar güzel bişi yok öğlene kadar... çalışırken pazarları 1e kadar uyurdum. şimdi evde canım ne zaman isterse o zaman uyuyorum. bunun için bile evde olunur =)
sıkılmalar geçer zamanla canım, keyfini çıkar

cnm naber . Detaylın mı var bugun inşallah güzel haberlerle gelirsin. Isim konusunda biz karar verdik artık eşimde kabullendi duru felan demeye başladı. Daha güzelini bulaamadık bulsaydık değişecekti.

kardeşiyle tanışıcak desene ne güzel ...işleri çok yoğun olduğu için çıkmak zorunda kaldılar

Kızımız oluyor birce, bende geçen hafta salı ve çarşamba çok gezdim,
hatta salı kemeraltındaydım keşke telefonlarımızı alıp buluşsaydık,
yazın geldiğinde artık...
bu arada duygudan haber varmı? banayaklaşma??

ben çok yoruldum ya bugün. zaten boğazım acıyor kaç gündür, sürekli konuşup bağırınca iyice kötü oldum(( su şişesi hep elimde. sorunlu sınıflar arka arkaya geldi bugün, o kadar bağrındım ki endişelendim sonra oğlum benim sesimi duyunca ağlayacak doğduğunda, hep bağırıyor bu kadın diye(

çalışırken pazar gelse de uyusam derdim hep .. bide çalışmasam evde otursam diye homurdanırdım..anladım ki o triplere sadece çalışırken giriliyormuş 9 ay var daha geçer çabucak tadını çıkar sonra homurdanma diyorum ama işte:) ee nasıl gidiyor hamilelik? sende kız bekliyormuşsun hayırlısıyla kucağımızda da görelim innşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…