2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yaman beyin geçen haftaki foto.su ekleyebildiysem tabii, ilk kez deniyorum

Eklentiler

• $oğluşşş.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 17

tahtaya vur tahtaya =)
ben de böyle giderse şıp diye doğururum diyorum =) bende doğumdan 6 ay sonra fln çalışmaya başlarım heralde. zor geliyor ama. eşim ben çok kazanırsam çalışmazsın diyor.
seninki de senin kadar mutlu demekki. gülümsemeleri çok güzel oluyor anne karnında, doğduktan sonra bir süre göremeyecekmişiz gülümsemeleri =(
rüya görüyor da olabilir bebeğin =)

fatma dediki kuzuyla anlaştık birazdan oda gelcek
fatmasız omuyor demişsin ayıp değilmiiiiiiii bizle yazışma artık ozaman

heyyyttt ne diyon kuzuya bakıyım laf yok belkim kuzu ile dünür olucam laf etmeyin heee

fatma dediki kuzuyla anlaştık birazdan oda gelcek
fatmasız omuyor demişsin ayıp değilmiiiiiiii bizle yazışma artık ozaman

Olmuyor bacım ne yalan söyleyeyim...Hepinizin yeri ayrı bende..Birinizi görmesem eksikliğini hissediyorum...Bak mesela suziiyi özledim, dün denk gelemedik...Belki öğleden sonra gelir diye girdim...

Sevibade fatmaya demiştim seninki erkek diye ama dr kız dedi demişti. Bak gördün mü onunki yine benim dedğime döndü

Aaaaaaaaa kız ciddimisin
müneccim gibiiiiii
ultrason gibiiii kadınsın vesselam...
senden korktum ben :83:

zavallı bebek yaaa, canımm kıyamam

nilay doğru söyler elif,
herşeyin var otur artıkın evde
iki tane çocuğu bırakıp nereye gidiyorsun???
dışardan öde ssk nı,
yazık bebeye yaw
ben geldim heheheheeeey erkek anası geldi çekilin uleeeyyyynnn

yaman beyin geçen haftaki foto.su ekleyebildiysem tabii, ilk kez deniyorum
amannn maşallah tosunuma paşama yaaa.. Baya belli artık noktaydı yaa

heyyyttt ne diyon kuzuya bakıyım laf yok belkim kuzu ile dünür olucam laf etmeyin heee:d:d:d:d

aaaa başkasını bul kuzu başkasına kertti bende blue ya kerttim
sende fmg nin kızını al tosun gibiiii oğluşunun üstüne çıkar oturur.

cnm çokkkkkk şükür herşeyim varda maddiyat lazım biraz bide ben 13 yıldır bir fiil çalışıyorum ara vermeden 1 yıl ara verdim ama sonrasında hep çalıştım evde bunalıyorum başım tutuyor hafta sonu bile. Ama işde de bulanıyorum işte bu ilişki hep vardır. Evde olan işi işte olan evi ister..[/QUOTE]

maşallah.. evet maddiyatta önemli tabii haklısın.. o çelişkiye her konuda düşüyoruz iş konusunda da düşelim ..

heyyyttt ne diyon kuzuya bakıyım laf yok belkim kuzu ile dünür olucam laf etmeyin heee

De get leyynnn, senin gibi deli karıyaa kız mı veririm ben....
Yazmış oraya içimde pipi var diyee...Vermem anacım, ama sana laf da söyletmem...Buranın iki delisi olarak, özlüyolar kız bizi bırak konuşsunlar...

nilay doğru söyler de ssk primleri ile iş btmiyor. Borcumuz var 3 yıl laızm o yüzden çalışmam lazım. Yapcak bişey yok bir maaşlar istanbulda geçinmek için babayiğit olman lazım 2 maaşla anca şükür diyoruz...

olmuyor bacım ne yalan söyleyeyim...hepinizin yeri ayrı bende..birinizi görmesem eksikliğini hissediyorum...bak mesela suziiyi özledim, dün denk gelemedik...belki öğleden sonra gelir diye girdim...

hıh

kız dünden beri sana yazdım kaç kere hep çıktığın ana denk geldi. çok geçmiş olsun canımcımm.. yorma artık kendini, dinlen iyice.

Canım, ben de sana yazdım sen de görmedin o an..Okudum sonra yazdıklarını...
Özledim kız seni...İyiyim şimdi iyiyim, seni de gördüm daha iyi oldm valla...

kıyamam yaa.. bu arada ye ekşiyi çıkar ayşeyi filan yalanmış:) ben hep acı yedim daha 2 haftadır da tatlıya düşkünüm :) isim ne düşündünüz siz?

dogruuu iyi diyon yaa tuttuguunu kopartır hee anasıda çalışkan hmm fmg kızzz kızını oğluma kertttim oğlumda uzun olacamış yaaa uff süper olur

slm millet.nabersiniz ne zamandır giremiyodum.kuzu ben perşembe günü aşı oldum.sen ne yaptın haberleşemedik.

İyiyiz canım sen naıslsın..
Ben de geçen hafta raporluydum, bronşit olmuşum..O zaman gittim de, dediler iyice iyileş öyle gel, şimdi aşı yapamayız..2 hafta sonra gel dediler diye o zaman gideceğim...Nasıl aşıdan sonra hastalandın mı, sadece kolun mu ağrıdı..

Hahahahah çok komikkkkkkkkkkkkkkkkkkk
senin gibi deli karıya dedii kendisi çok akıllı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…