gerçekten hamile olduğumu bile anlamadım nerdeyse çok şükür rahat geçti.. bi doğum var şimdi o da geçer illaki bir şekilde Allah yardım eder..işe başlarken zor gelir tabiiama inanılmaz merak ediyorum çok hareketli .. ayrıntılı ultrasona girdik geçen parmağı sürekli ağzında 350 gramlık şey nasıl gülüyor(neye gülüyorsa):)
fatma dediki kuzuyla anlaştık birazdan oda gelcek
fatmasız omuyor demişsin ayıp değilmiiiiiiii bizle yazışma artık ozaman
Yaman beyin geçen haftaki foto.su ekleyebildiysem tabii, ilk kez deniyorum
fatma dediki kuzuyla anlaştık birazdan oda gelcek
fatmasız omuyor demişsin ayıp değilmiiiiiiii bizle yazışma artık ozaman
Sevibade fatmaya demiştim seninki erkek diye ama dr kız dedi demişti. Bak gördün mü onunki yine benim dedğime döndü
valla ya kötü bilecek beni oğluşum. evde bol bol en yumuşak sesimle konuşmalıyım, bak ben aslında o kadar sinirli, bağıran biri değilim diyeama bugün ciddi ciddi endişelendim. masaya ne zaman otursam ufak ufak tekmeledi, feleği şaştı çocukcağızın bu gürültü patırtı da nerden çıktı diye
öyle olsa zaman geçer tabii ama çok yoğun çalışıyordum bir anda evde kalınca afalladım:) senin zaten çıkman lazım ilgilenecek ev var, iş var, eş var, çocuk var, bebek var daha ne olsun.. Allah bağışlasın kuzularını herşeyin var işte
ben geldim heheheheeeey erkek anası geldi çekilin uleeeyyyynnn
Biz de geldik uleyyynnnn....
Yaman beyin geçen haftaki foto.su ekleyebildiysem tabii, ilk kez deniyorum
amannn maşallah tosunuma paşama yaaa.. Baya belli artık noktaydı yaayaman beyin geçen haftaki foto.su ekleyebildiysem tabii, ilk kez deniyorum
heyyyttt ne diyon kuzuya bakıyım laf yok belkim kuzu ile dünür olucam laf etmeyin heee:d:d:d:d
heyyyttt ne diyon kuzuya bakıyım laf yok belkim kuzu ile dünür olucam laf etmeyin heee
nilay doğru söyler de ssk primleri ile iş btmiyor. Borcumuz var 3 yıl laızm o yüzden çalışmam lazım. Yapcak bişey yok bir maaşlar istanbulda geçinmek için babayiğit olman lazım 2 maaşla anca şükür diyoruz...aaaaaaaaa kız ciddimisin
Müneccim gibiiiiii
ultrason gibiiii kadınsın vesselam...
Senden korktum ben:83:
Zavallı bebek yaaa, canımm kıyamam
Nilay doğru söyler elif,
herşeyin var otur artıkın evde
Iki tane çocuğu bırakıp nereye gidiyorsun???
Dışardan öde ssk nı,
yazık bebeyeyaw
olmuyor bacım ne yalan söyleyeyim...hepinizin yeri ayrı bende..birinizi görmesem eksikliğini hissediyorum...bak mesela suziiyi özledim, dün denk gelemedik...belki öğleden sonra gelir diye girdim...
kız dünden beri sana yazdım kaç kere hep çıktığın ana denk geldi. çok geçmiş olsun canımcımm.. yorma artık kendini, dinlen iyice.
aaaa başkasını bul kuzu başkasına kertti bende blue ya kerttim
sende fmg nin kızını al tosun gibiiii oğluşunun üstüne çıkar oturur.
Canım, ben de sana yazdım sen de görmedin o an..Okudum sonra yazdıklarını...
Özledim kız seni...İyiyim şimdi iyiyim, seni de gördüm daha iyi oldm valla...
ayyy kızz burnu agzı maşallah nasıl belli babaya mı benziyo ne ( ay sanki annesini gördümde babaya benzettim
tahtaya vur tahtaya =)
ben de böyle giderse şıp diye doğururum diyorum =) bende doğumdan 6 ay sonra fln çalışmaya başlarım heralde. zor geliyor ama. eşim ben çok kazanırsam çalışmazsın diyor.
seninki de senin kadar mutlu demekki. gülümsemeleri çok güzel oluyor anne karnında, doğduktan sonra bir süre göremeyecekmişiz gülümsemeleri =(
rüya görüyor da olabilir bebeğin =)
amannn maşallah tosunuma paşama yaaa.. Baya belli artık noktaydı yaa
aaaa başkasını bul kuzu başkasına kertti bende blue ya kerttim
sende fmg nin kızını al tosun gibiiii oğluşunun üstüne çıkar oturur.
slm millet.nabersiniz ne zamandır giremiyodum.kuzu ben perşembe günü aşı oldum.sen ne yaptın haberleşemedik.
de get leyynnn, senin gibi deli karıyaa kız mı veririm ben....
Yazmış oraya içimde pipi var diyee...vermem anacım, ama sana laf da söyletmem...buranın iki delisi olarak, özlüyolar kız bizi bırak konuşsunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?