ay çok güldüm. görmeden babasına benziyor ha süper valla
Sevibadee, naber kızzz..
kemeraltı çankaya falan, neler oluyo geziyonuz bakıyorum...
Ahh, memleketim ahhh....Denizinin pis kokusunu bile özledim..Gerçi artık pis de kokmuyo amaa, o kadar özledim işte...
tahtaya vur tahtaya =)
ben de böyle giderse şıp diye doğururum diyorum =) bende doğumdan 6 ay sonra fln çalışmaya başlarım heralde. zor geliyor ama. eşim ben çok kazanırsam çalışmazsın diyor.
seninki de senin kadar mutlu demekki. gülümsemeleri çok güzel oluyor anne karnında, doğduktan sonra bir süre göremeyecekmişiz gülümsemeleri =(
rüya görüyor da olabilir bebeğin =)
heyyyttt ne diyon kuzuya bakıyım laf yok belkim kuzu ile dünür olucam laf etmeyin heee
dogruuu iyi diyon yaa tuttuguunu kopartır hee anasıda çalışkan hmm fmg kızzz kızını oğluma kertttim oğlumda uzun olacamış yaaa uff süper olur
De get leyynnn, senin gibi deli karıyaa kız mı veririm ben....
Yazmış oraya içimde pipi var diyee...Vermem anacım, ama sana laf da söyletmem...Buranın iki delisi olarak, özlüyolar kız bizi bırak konuşsunlar...
Leeyynn, bi anasına da sorsaydın barii....
Hahahahah çok komikkkkkkkkkkkkkkkkkkk
senin gibi deli karıya dedii kendisi çok akıllı yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Selam Kızlarr..
yaradı yardı kuzu teyzesi, soludu bol bol denizin kokusunu.Ayyyy, birce ya çok güzel..Burnuna baksana, minicik yaa...
Ben o mini mini burnu yerim yaaa..Isırırım hem de...
Yaramış yaramış, memleket havası yaramış yaman beye belli..
evet ya önceden keseyi görünce bile ağzım kulaklarımdaydı, şimdi deliriyorum foto.lara ve görünütülerine bakıp bakıp..amannn maşallah tosunuma paşama yaaa.. Baya belli artık noktaydı yaa
aaaa başkasını bul kuzu başkasına kertti bende blue ya kerttim
sende fmg nin kızını al tosun gibiiii oğluşunun üstüne çıkar oturur.
ben de özledim valla, sensiz olmuyor buralar. ben okula başladım, çok bağırıp yoruluyorum onun dışında iyiyim. sen de hep iyi ol...Canım, ben de sana yazdım sen de görmedin o an..Okudum sonra yazdıklarını...
Özledim kız seni...İyiyim şimdi iyiyim, seni de gördüm daha iyi oldm valla...
dogru mu kızzzzzzzzzzz
anasını napcan kadın çalışmaktan kızını yollar ardahana sende ikisine birden bakarsın ..dogruuu iyi diyon yaa tuttuguunu kopartır hee anasıda çalışkan hmm fmg kızzz kızını oğluma kertttim oğlumda uzun olacamış yaaa uff süper olur
selam kızlarr..
kız sen İzmirlimisin??
deniz pis kokmuyor yavrim aklın 15 sene önceye gitmesin rahmetli Piriştina halletmişti o meseleyi çoktan,
gelde birlikte gezelim ayıpsın, ben çok severim Konak meydanını
Anne karnında gülen bebeği duymuştumda inanmamıştım hakkaten de gülüyorlar yaa,
gözümle görmesem yine inanmıycaktım, geçenki kontrolde yüzünü çevirip bide güldü bebiş,
ayy ne zıpır şey öyle gelmeden kendini sevdiriyor, bakalım bugün ayrıntılıda da gülecekmi yavrummmmm,
kız bu ne hemen havalara girdin?????
ne oluyor bilelim kaynanatör adayımı var burda
fasulyeyi koydum kaynasın......
oğluda bana doymasın.......
bide izmirde meşhur bi kaynana şarkısı vardı yazardım ammaaaa ayıp olur
kuzuuuuu anladın sen onu
bu kimin .....nu kaynanamın ....nu
anasını napcan kadın çalışmaktan kızını yollar ardahana sende ikisine birden bakarsın ..
Fmg ye sorma direk kaçır sen onu
selam fıstık nasılsınnnnnnnnn
benden iyisinimi bulacak kızzz kerttim bile bu işburda bitmiştir
nilay doğru söyler de ssk primleri ile iş btmiyor. Borcumuz var 3 yıl laızm o yüzden çalışmam lazım. Yapcak bişey yok bir maaşlar istanbulda geçinmek için babayiğit olman lazım 2 maaşla anca şükür diyoruz...
evet haklısın canım, borçta bitmiyor hayat pahalı zaten,
Allah kolaylaştırsın ne diyelim özel işlerde çalışmakda bi o kadar zor...
hıh
Kızlar gece uykuda rahat edemiyodum başlarda, ilk defa göbekli olduğumdan sanırım. =)
eşim oflayıp puflamalarımdan rahatsız olup bana sürpriz yapıp shuma yastıklarından almış. kızlaaarr bu yüzyılın icadı fln galiba... nasıl rahat uyudum anlatamam... yatakta fazlaca yer kaplıyor ama, eşim de ben de çok mutluyuz uykumuzda =)
tavsiye edilirr
Shuma Hamile Yast
Eki Görüntüle 141781
anasını napcan kadın çalışmaktan kızını yollar ardahana sende ikisine birden bakarsın ..
Fmg ye sorma direk kaçır sen onu
selam fıstık nasılsınnnnnnnnn
izmirliyim tabi kız, memleketim diye yırtınıyom yaa..yazdım ya eskidendi koku diyee..ama işte o kokuyu bile özledim o kadar yani...gezelim kız, ailem orda zatii geliyom ben sık sık tatile..
Bu kimin donuuuuu, kaynanamın donuuu, leş kokar donuuu, ben yıkamamm onuuuu....bilmem mi kız, kanımızda romanlık yok ama, romanların arasında büyüdük biz...tepecikde okudum ben...
Abee, bi de güzel fal bakarım kiii..
Hatun 2 dakkada kertti valla tek başına....Kert bacım, sen gibi delisini nerde bulacak...Bi de ben varım da, olmaz ikimizin de kızı var...
daha iyiyim canım sağol..geçen hafta biraz sorunluyduk.1 hafta hastanede kaldım..şükür atlattık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?