2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sevibadee, naber kızzz..
kemeraltı çankaya falan, neler oluyo geziyonuz bakıyorum...
Ahh, memleketim ahhh....Denizinin pis kokusunu bile özledim..Gerçi artık pis de kokmuyo amaa, o kadar özledim işte...

kız sen İzmirlimisin??
deniz pis kokmuyor yavrim aklın 15 sene önceye gitmesin rahmetli Piriştina halletmişti o meseleyi çoktan,
gelde birlikte gezelim ayıpsın, ben çok severim Konak meydanını

Anne karnında gülen bebeği duymuştumda inanmamıştım hakkaten de gülüyorlar yaa,
gözümle görmesem yine inanmıycaktım, geçenki kontrolde yüzünü çevirip bide güldü bebiş,
ayy ne zıpır şey öyle gelmeden kendini sevdiriyor, bakalım bugün ayrıntılıda da gülecekmi yavrummmmm,

heyyyttt ne diyon kuzuya bakıyım laf yok belkim kuzu ile dünür olucam laf etmeyin heee

kız bu ne hemen havalara girdin?????
ne oluyor bilelim kaynanatör adayımı var burda
fasulyeyi koydum kaynasın......
oğluda bana doymasın.......
bide izmirde meşhur bi kaynana şarkısı vardı yazardım ammaaaa ayıp olur
kuzuuuuu anladın sen onu
bu kimin .....nu kaynanamın ....nu

anam görmemişim bunu kızz oğluşuma aşık olurs akızın görürürm heeeeeeeeeeeeeeeee

Kızlar gece uykuda rahat edemiyodum başlarda, ilk defa göbekli olduğumdan sanırım. =)
eşim oflayıp puflamalarımdan rahatsız olup bana sürpriz yapıp shuma yastıklarından almış. kızlaaarr bu yüzyılın icadı fln galiba... nasıl rahat uyudum anlatamam... yatakta fazlaca yer kaplıyor ama, eşim de ben de çok mutluyuz uykumuzda =)
tavsiye edilirr

Shuma Hamile Yast

Eki Görüntüle 141781

Hahahahah çok komikkkkkkkkkkkkkkkkkkk
senin gibi deli karıya dedii kendisi çok akıllı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

İşte kızım o yüzden vermiyom...
İki deli, çocukların halini düşünemiyorum...
Ben kızımı candaşın oğluna vericem, hatta vermiycem iç güvey alıcam onu...Anlaştık biz..

Ayyyy, birce ya çok güzel..Burnuna baksana, minicik yaa...
Ben o mini mini burnu yerim yaaa..Isırırım hem de...
Yaramış yaramış, memleket havası yaramış yaman beye belli..
yaradı yardı kuzu teyzesi, soludu bol bol denizin kokusunu.
evet ya önceden keseyi görünce bile ağzım kulaklarımdaydı, şimdi deliriyorum foto.lara ve görünütülerine bakıp bakıp..
Canım, ben de sana yazdım sen de görmedin o an..Okudum sonra yazdıklarını...
Özledim kız seni...İyiyim şimdi iyiyim, seni de gördüm daha iyi oldm valla...
ben de özledim valla, sensiz olmuyor buralar. ben okula başladım, çok bağırıp yoruluyorum onun dışında iyiyim. sen de hep iyi ol...
dogru mu kızzzzzzzzzzz

bilmiyorum ki benzetemedim daha kimseye. izmirde gittiğimizde babama benzetmiştim ama bu sefer farklı geldi. değişiyor sürekli.

dogruuu iyi diyon yaa tuttuguunu kopartır hee anasıda çalışkan hmm fmg kızzz kızını oğluma kertttim oğlumda uzun olacamış yaaa uff süper olur
anasını napcan kadın çalışmaktan kızını yollar ardahana sende ikisine birden bakarsın ..
Fmg ye sorma direk kaçır sen onu

selam kızlarr..

selam fıstık nasılsınnnnnnnnn

İzmirliyim tabi kız, memleketim diye yırtınıyom yaa..Yazdım ya eskidendi koku diyee..Ama işte o kokuyu bile özledim o kadar yani...Gezelim kız, ailem orda zatii geliyom ben sık sık tatile..

Bu kimin donuuuuu, kaynanamın donuuu, leş kokar donuuu, ben yıkamamm onuuuu....Bilmem mi kız, kanımızda romanlık yok ama, romanların arasında büyüdük biz...Tepecikde okudum ben...
Abee, bi de güzel fal bakarım kiii..

anasını napcan kadın çalışmaktan kızını yollar ardahana sende ikisine birden bakarsın ..

verir oda valla off süper olur kız fmg uzun boylu onun kızı aslan gibi olur

anamm bu neyyyy
kız zaten adam deli yatıyom diye kaç kere yataktan düştü
bide bunu koysam heralde evi terk eder garibim,
gece bade anneeeee diye gelip tepemize çıkıyo,
zavallı kocacım wahhhh

daha iyiyim canım sağol..geçen hafta biraz sorunluyduk.1 hafta hastanede kaldım..şükür atlattık.

ayyyy çingen senii
kuzu kız bana fal baksana içip benim niyetime kapasana.. Ben bayılırım fal baktırmaya

gaza geldim diğer pozunu da ekleyeyim. zevkliymiş foto ekemek, cicilerini de ekleyeyim birara:))

Eklentiler

• $ScannedImage-3.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…