2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anamm bu neyyyy
kız zaten adam deli yatıyom diye kaç kere yataktan düştü
bide bunu koysam heralde evi terk eder garibim,
gece bade anneeeee diye gelip tepemize çıkıyo,
zavallı kocacım wahhhh

hehe=) yok işte tam tersi canım. bu yastıktan sonra aynı şekilde kalkıosun yataktan.
yatağın yarısını kaplıyor evet ama, sola yatıp arkamı dönünce o da rahat yatıyor artık.
dedim ya kendisi için almış aslında ben oflayıp puflamayayım diye

ayyyy çingen senii
kuzu kız bana fal baksana içip benim niyetime kapasana.. Ben bayılırım fal baktırmaya

Atıyom kız nerden bileyim ben fal bakmayı... Çingen lisanıyla konuşmak için öyle dedim..
İzmirde o işi yapan o kadar çok insan var ki, gerek kalmıyo öğrenmeye...
Amaaa,attırıveririm bişeyler güzel uydururum bak...

hoşgeldin meri,
hayırdır ne oldu, geçmiş olsun..

egeeeeeeeeeee blueyla biz çoktannnnnn kerttik kızımla oğlunu, kendine başka dünür bul anacımmm.

kızlar hayır sahibi bi müslüman bana yeniden bi bebek takvimi yapsın kendi kendine silinmiş yaw,
SATım 22.9 hadi bekliyorummm

Hayırdır canım geçmiş olsun..Ne oldu ?

sağol kuzu tşk ederim.Geçen p.tesi iş yerinden yemeğe çıktık...bişeyler yedik...akşam üstü fenalaştım ben...acile kaldırdılar.ordan hemen yatış...yemekten bakteri kapmışım.aşırı istifra,baygınlık, dolayısıyla halsizlik ...1 hafta serum yedim.anca kendime geldim..cuma da çıktım....

sağol cnm tşk ederim...

off çokçok büyük büyük geçmiş olsun

geçmiş olsun .... yemek yediğin yeri bildir mutlaka ilgili yerlere, başkaları da problem yaşamasın...

benim oğluşunda resmi olur 2-3 haftaya bu sefer babasınıda götürecem görsün adam

götür valla acayip heyecanlanıyor benim eşim. hatta 1 günlüğüne izmire gelecekti ben ordayken. başkasını da gönderme durumu varken sırf oğlunu görebilmek için benim doktor günüme denk getirip geldi. şimdiye kadar 1 kere yalnız gittim ben onda da içi gitti. hem kameraya çeksin o, izlersiniz evde de. telefona çekiyoruz biz sürekli.

akıllı adammış vesselam:)))))))
benimkide görse alır kendisi rahat edecekse
oyyyyyy oyyyyyyyyy geç şu 4 ay

kız tepecikte ne geziyon sen Allah iyiliğini versin,
evet yaa burdakiler ne meraklı fala şaşırdım kaldım walla,
arkadaşlar diyo 70 yaşında adamlar kadınlar geliyomuş fal kafelere

Ayy, geçmiş olsun canım yaa..İnsan dışarda bişeyler yemeye de güvenemiyor...
Ben de hep dışardan yiyorum çoğu zaman da korkuyorum, Allaha emanet yaşıyoruz..Görümcemin kocası var aşçı, diyor ki dışarda yapılan yemekleri bi görseniz kesinlikle yemezsiniz diye..Hem de lüks bi yerde çalışıyor, adı olan biyer, uyduruk falan da değil..

evt kerterim ben öleee gelsin onada dicem :d:d
ben kerttim sen kuzunun kertilmiş kızını alcaktın az kalsın

hahahah at kız

cnmm demek blue senin kızın üstüne benimkini kuma aldı allah allah
bende bircenin oğluna veririm
birce kertelim yamanla duru yu

çook geçmiş olsun dikkat et kendine .. mümkün olduğunca dışarıdan yememeye çalış

bakalım oda çok istiyo randevuyu pazartesi gününe almam lazım onun izin günü

nolucek kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…