kız tepecikte ne geziyon sen Allah iyiliğini versin,
evet yaa burdakiler ne meraklı fala şaşırdım kaldım walla,
arkadaşlar diyo 70 yaşında adamlar kadınlar geliyomuş fal kafelere
yok diğer arkadaşlarda sorun olmadı.Doktor dedi onlarda problem olmaz ama sen şuan hassas olduğun için sana dokunmuş dedi...
slm hoşgeldin, nasılsın? bebiş nasıl? moraller yerinde mi?
Selam Kızlar...
çok geçmiş olsun cnm. Ayy allah sığındık yaasağol kuzu tşk ederim.geçen p.tesi iş yerinden yemeğe çıktık...bişeyler yedik...akşam üstü fenalaştım ben...acile kaldırdılar.ordan hemen yatış...yemekten bakteri kapmışım.aşırı istifra,baygınlık, dolayısıyla halsizlik ...1 hafta serum yedim.anca kendime geldim..cuma da çıktım....
selam kızlar...
Selam canım, nasılsın, bebişin nasıl..Herşey yolunda değil mi..
iyiyim canım hoşbuldum, kanamam durdu istirate devam...
selam cnm nasılsın kanaman durdumu
çok sevindim, bol bol istirahat + yemene içmene dikkat et canım vee moralini yüksek tutiyiyim canım hoşbuldum, kanamam durdu istirate devam...
götür valla acayip heyecanlanıyor benim eşim. hatta 1 günlüğüne izmire gelecekti ben ordayken. başkasını da gönderme durumu varken sırf oğlunu görebilmek için benim doktor günüme denk getirip geldi. şimdiye kadar 1 kere yalnız gittim ben onda da içi gitti. hem kameraya çeksin o, izlersiniz evde de. telefona çekiyoruz biz sürekli.
canım çok sağol tşk ederim....Artık dikkat ediyorum yemelerime.kendim hazırlayıp evden getiriyorum yemeğimi iş yerine....Rabbim kimseyi düşürmesin yatırmasın.
ben kerttim sen kuzunun kertilmiş kızını alcaktın az kalsın
hahahah at kız
cnmm demek blue senin kızın üstüne benimkini kuma aldı allah allah
bende bircenin oğluna veririm
birce kertelim yamanla duru yu
Selam Kızlar...
iyiyim kuzu sağol kanama durdu işte annem de yanımda sağolsun yatıyorum sürekli bakalım düzeldim sanki yarın kontrole gidicem detaylı ult. giricem işte... inşallah bişey çıkmaz.
Ayy, çok sevindim..Yat dinlen bol bol...
Ayy, geçmiş olsun canım yaa..İnsan dışarda bişeyler yemeye de güvenemiyor...
Ben de hep dışardan yiyorum çoğu zaman da korkuyorum, Allaha emanet yaşıyoruz..Görümcemin kocası var aşçı, diyor ki dışarda yapılan yemekleri bi görseniz kesinlikle yemezsiniz diye..Hem de lüks bi yerde çalışıyor, adı olan biyer, uyduruk falan da değil..
sağol canım dinleniyorum yat yat sıkıldım ama napıyım hepsi tosuncuğum için... bu arada 500gr.olmuş 15cm.boyu da
çook geçmiş olsun dikkat et kendine .. mümkün olduğunca dışarıdan yememeye çalış
şuan da dışardan herşey yasak.simit-açma bile almıcaksın dedi doktorum....Tabiki ekmek falan mecbur yicem ama en azından gebelik bitene kadar bazı şeylere sabret dedi.Bende öyle yapıcam tabiki.
çoook geçmiş olsun. üf ya insan dışarda yemeğe de korkacak.sağol kuzu tşk ederim.Geçen p.tesi iş yerinden yemeğe çıktık...bişeyler yedik...akşam üstü fenalaştım ben...acile kaldırdılar.ordan hemen yatış...yemekten bakteri kapmışım.aşırı istifra,baygınlık, dolayısıyla halsizlik ...1 hafta serum yedim.anca kendime geldim..cuma da çıktım....
kertelim egecim, senin duru'ndan iyisini mi bulacağım. senden biraz korkuyorum gerçi oğluma nasıl davranacağın konusunda ama ben kendime de güvenemiyorum, dengeleriz:))ben kerttim sen kuzunun kertilmiş kızını alcaktın az kalsın
hahahah at kız
cnmm demek blue senin kızın üstüne benimkini kuma aldı allah allah
bende bircenin oğluna veririm
birce kertelim yamanla duru yu
gözünaydın, çok sevindim...iyiyim canım hoşbuldum, kanamam durdu istirate devam...
iyiyim canım hoşbuldum, kanamam durdu istirate devam...
allahın izniyle çıkmaz bişey inşallah..Vesile oldu annen geldi hiç olmazsa, ana hakkı ödenmez derler ya öyle gerçekten de..Doğuruorlar bi de sürekli bizimle ilgileniyorlar..Öp kız anneni benim için, içimden geldi...Ben uzun zamandır görmüyorum annemi.Çok özledim..İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin yarın...
kertelim egecim, senin duru'ndan iyisini mi bulacağım. senden biraz korkuyorum gerçi oğluma nasıl davranacağın konusunda ama ben kendime de güvenemiyorum, dengeleriz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?