2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız tepecikte ne geziyon sen Allah iyiliğini versin,
evet yaa burdakiler ne meraklı fala şaşırdım kaldım walla,
arkadaşlar diyo 70 yaşında adamlar kadınlar geliyomuş fal kafelere

Orda oturuyoduk kız eskiden...Nelere şahit oldum bi bilsen, eski erkek arkadaşım bağımlıydı...Bilardoya falan giderdik, ortalık yerlerde herşey bulunurdu...Zaten malum evde biliyon tepecikte...Biz sonradan sosyete olduk da şirinyere taşındık..

çok geçmiş olsun cnm. Ayy allah sığındık yaa

selam kızlar...

selam cnm nasılsın kanaman durdumu

ben daha hiç yanlız gitmedim dr a, vardiyalı çalışmanın avantajları
dr um telefonda bile hep eşimi sorar, sever bizi çatlak aile
telefona çekmek iyi fikir walla

canım çok sağol tşk ederim....Artık dikkat ediyorum yemelerime.kendim hazırlayıp evden getiriyorum yemeğimi iş yerine....Rabbim kimseyi düşürmesin yatırmasın.

aman yarabbi yaa ne demek bi hafta hastanede kalmak
kıyamam çok geçmiş olsun, evden götür tabii ne biçim yemek yapıyolarmış hayret bişi

Benim kızımın üstüne kimse kuma gidemez
hele senin kızın hiç gidemez ver tabii sen birceye başka erkek bebek mi yok
blueeeeeee nerdesinnn gel savun gelininiiiiiiiii

Selam Kızlar...

selam merve, iyiyiz kaynıyo burası

iyiyim kuzu sağol kanama durdu işte annem de yanımda sağolsun yatıyorum sürekli bakalım düzeldim sanki yarın kontrole gidicem detaylı ult. giricem işte... inşallah bişey çıkmaz.

allahın izniyle çıkmaz bişey inşallah..Vesile oldu annen geldi hiç olmazsa, ana hakkı ödenmez derler ya öyle gerçekten de..Doğuruorlar bi de sürekli bizimle ilgileniyorlar..Öp kız anneni benim için, içimden geldi...Ben uzun zamandır görmüyorum annemi.Çok özledim..İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin yarın...

şuan da dışardan herşey yasak.simit-açma bile almıcaksın dedi doktorum....Tabiki ekmek falan mecbur yicem ama en azından gebelik bitene kadar bazı şeylere sabret dedi.Bende öyle yapıcam tabiki.

şuan da dışardan herşey yasak.simit-açma bile almıcaksın dedi doktorum....Tabiki ekmek falan mecbur yicem ama en azından gebelik bitene kadar bazı şeylere sabret dedi.Bende öyle yapıcam tabiki.

Sabret canım, ne yapacaksın mecbur..Demek senin bünyen çok hassas, ben her bişeyi karıştırıyom bişey olduğum yok...Sonuçta herşey bebeklerimiz için, hem senin için de daha sağlıklı olur böyle hep ev yapımı yersin, içine siner yediğin şeyler hiç olmazsa...

çoook geçmiş olsun. üf ya insan dışarda yemeğe de korkacak.
kertelim egecim, senin duru'ndan iyisini mi bulacağım. senden biraz korkuyorum gerçi oğluma nasıl davranacağın konusunda ama ben kendime de güvenemiyorum, dengeleriz:))
iyiyim canım hoşbuldum, kanamam durdu istirate devam...
gözünaydın, çok sevindim...

Sen ne diyosun kuzu ya canım o benim , bi gün öncesnde yüksek tansiyondan serum yedim hastaneye yattım gece yarısı gelicem diye tutturdu uzak az buz yer değil engelledim zar zor... sabahta böyle bişey olunca diyo ben gelicektm niye engelledin. WCye kalkıyorum doğru söyle eğer WCye gitmiceksen hiç kalkma haram ederim hakkımı diyo Allahm ya kurban olurum anneme, geldi 313 ayetel kürsi okudu yasin okudu oruçluydu bi de kadın. Ödenmez ya ana hakkı ÖDENMEZ!

kertelim egecim, senin duru'ndan iyisini mi bulacağım. senden biraz korkuyorum gerçi oğluma nasıl davranacağın konusunda ama ben kendime de güvenemiyorum, dengeleriz:))

Senin egenin kriterlerinden haberin var değil mi, kaynana da el üstünde tutulacak, maaş iyi olacak, bişeyler daha vardı, egee neydi kız....Aklımda kaynanaya iyi davranmak kalmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…